Robberecht Koen-Plantendienst BVBA

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • Robberecht Koen-Plantendienst BVBA
Private companiesOil and Gas Extraction • Robberecht Koen-Plantendienst BVBA

Contactgegevens Robberecht Koen-Plantendienst BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Robberecht Koen-Plantendienst BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Robberecht Koen-Plantendienst BVBA

Regio (region): Aartselaar, België

Adres (address): Reetsesteenweg 12,2630, België

Telefoon (phone): 03 887 29 11 03 887 29 11

Fax (fax): 03 877 08 96 03 877 08 96

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Robberecht Koen-Plantendienst BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Robberecht Koen-Plantendienst BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Robberecht Koen-Plantendienst BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Robberecht Koen-Plantendienst BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Robberecht Koen-Plantendienst BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Robberecht Koen-Plantendienst BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Robberecht Koen-Plantendienst BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Robberecht Koen-Plantendienst BVBA
Products information Robberecht Koen-Plantendienst BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07695068359
Ondernemingsnummer: 3222259521
Hoofdstad (capital): 151,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 443,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Robberecht Koen-Plantendienst BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Robberecht Koen-Plantendienst BVBA
(Get full report from official database of BE for Robberecht Koen-Plantendienst BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Robberecht Koen-Plantendienst BVBA
Addition kinds of activities for Robberecht Koen-Plantendienst BVBA

872199. Boekhouding, auditing en boekhouding, nv | Accounting, auditing, and bookkeeping, nec
20479901. Kattenvoer | Cat food
23390200. Vrouwen en missen 'culottes, knickers en shorts | Women's and misses' culottes, knickers and shorts
33530000. Aluminium vel, plaat en folie | Aluminum sheet, plate, and foil
36790403. Kwarts kristallen, voor elektronische toepassing | Quartz crystals, for electronic application
37110100. Auto-assemblage, met inbegrip van speciale auto's | Automobile assembly, including specialty automobiles
62110100. Beveiligingsmakelaars en dealers | Security brokers and dealers
76990304. Thermostaat reparatie | Thermostat repair
91310402. Uitvoerende en wetgevende kantoren gecombineerd, staatsbestuur | Executive and legislative offices combined, state government

Werken bij Robberecht Koen-Plantendienst BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Robberecht Koen-Plantendienst BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Robberecht Koen-Plantendienst BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Robberecht Koen-Plantendienst BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een job als productiemedewerker (m/v) in 2 ploegen? Adecco zoekt een gedreven productiemedewerker (m/v) om in 2 ploegen aan de slag te gaan bij Samsonite. Samsonite is wereldleider in het domein bagage. Zij ontwerpen en ontwikkelen allerhande koffers en reistassen. Jij wordt tewerk gesteld in de afdeling waar de schalen van hardcase koffers gemaakt worden. Jouw takenpakket: Je bevoorraadt de machine met grondstoffen. Je neemt de voorgevormde schaal uit de machine. Je bewerkt de schaal na en ontbraamt ze. Je voert kwaliteitscontrole uit. Je verpakt de schalen.

  • Medewerker inpak voor firma te Oostende - meerder opstarten mogelijk (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf zijn wij op zoek naar inpakmedewerkers in een 2-ploegensysteem. Je staat in voor het inpakken van de goederen (opberg in karton, aanbrengen etiquetten) kwaliteitscontrole als check of de goederen voldoen aan alle normen. Dit is geen fysiek zwaar werk! Ervaring is niet vereist! Interesse? Neem zo snel mogelijk contact op met Randstad! 059-56 83 83 Stuur je CV met motivatie naar [email protected]

  • Glasplaatser bouwsector (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt op verplaatsing als glasplaatser.

  • Callcentermedewerkers (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een jong callcenter in Zaventem zijn wij op zoek naar 10 Nederlandstalige callagents. Je beheert de agenda's van de vertegenwoordigers en probeert deze zo goed mogelijk te vullen met afspraken. Je hebt een eerste ervaring opgedaan in de verkoop. Je bent op zoek naar een job op lange termijn!

  • Zaakverantwoordelijke speelgoedwinkel (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: t-interim Tienen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kandidaat zaakverantwoordelijke leer je alle taken en de winkel door en door kennen. Tijdens je opleidingstraject leer je eerst alle taken en verantwoordelijkheden van een bediende verkoper. Eens je die taken goed onder de knie hebt, krijg je meer en meer verantwoordelijkheden. Met de nodige begeleiding en ondersteuning. Je doorloopt meerdere functies. Zo ontwikkel je inzicht in de winkel en leer je de organisatie van de winkel volledig te begrijpen. Als je zaakverantwoordelijke bent, draag je de eindverantwoordelijkheid over je winkel. Je staat o.a. in voor de planning en de organisatie van die winkel. Zo zorg je ervoor dat je medewerkers en de beschikbare middelen zo goed mogelijk ingezet worden. Je staat aan het hoofd van een ondersteunend team dat je coacht en motiveert. Voor hen ben je het eerste aanspreekpunt. En je staat open voor hun mening en feedback. Je team doet de operationele opvolging van de winkel terwijl jij instaat voor het people management. Je delegeert de juiste taken naar je verantwoordelijken. Zo kunnen zij zich ontwikkelen en meewerken aan de doelstellingen die je op korte en lange termijn samen met je team wil realiseren. Je creëert een aangenaam werkkader, zodat iedereen van het team zich goed voelt bij de werkwijze en bij zijn eigen taakinhoud. Je implementeert het personeelsbeleid in je filiaal. Waar nodig stuur je bij en los je samen met je team problemen op een constructieve manier op. Daarnaast organiseer je jouw filiaal en realiseer je doelstellingen op het vlak van zakencijfer, productiviteit en loonkost. Je stelt de werking van je filiaal kritisch in vraag en evalueert die. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. Ook op commercieel vlak ben jij verantwoordelijk. Je vindt klantvriendelijkheid en veiligheid belangrijk en zorgt dat je team dat ook vindt.

  • poetshulp langemark (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij, Hulp in Huis, dienstenchequebedrijf met respect voor medewerkers, zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Zoek je een nieuwe uitdaging, een vaste job of een extra verdienste? Bij ons kan je reeds aan de slag vanaf 10u per week! Ideaal om aan de job te wennen en om dit al dan niet te combineren met een andere parttime job. Wij maken steeds een uurrooster op jouw maat. “Voel je thuis bij Hulp in huis”! Kom gerust eens langs op kantoor voor verderevrijblijvende info!

  • Huishoudhulp in Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Medewerker lingerieoutlet 2, 3, 4 en 5 nov (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar medewerkers om te werken op een lingerie outlet in Kuurne. Je verwelkomt de klanten en zorgt ervoor dat het magazijn netjes blijft. De outlet zelf gaat door in het weekend van vrijdag 2/11 tot en met maandag 5/11 We zoeken nog medewerkers om te werken op: - vrijdag 2/11 : 10u-18u, met halfuur pauze - zaterdag 3/11 : 10u-18u met halfuur pauze - zondag 4/11: 11u-18u met halfuur pauze +18 jaar - maandag 5/11: 13u-18u met halfuur pauze

  • KELNER STUDENT (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vivaldi Restaurant & Tea Room

    Type: Studentenjob

    wij zoeken studenten (bij voorkeur met enige ervaring) die instaan voor de bediening van het klienteel tijdens de week, week-ends en de vakantieperiodes. de dagen en uren zijn te bespreken.

  • Verpleegkundige (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: SENOIRS CARE-ION

    Type: Vaste Job

    Als directeur ben ik fier op ons WZC. Momenteel zijn we op zoek naar verpleegkundigen (bachelor of gegradueerd) die het hart op de juiste plaats hebben en die met een gelijkaardige visie hun werk willen uitvoeren. Ons WZC is een heel modern gebouw (2017) dat zich aan de rand van de dorpskern heeft gevestigd en zich van andere WZC onderscheidt omwille van zijn uitstraling in gezelligheid en rust. Dit voelt u al bij het binnenkomen: zeer open, veel raampartijen en met zicht op onze mooie rustige groene binnentuin en terras. Omwille van de kleinschaligheid (80 bewoners) is onze visie dan ook heel duidelijk: de familiariteit en huiselijkheid bewaren! Iedereen kent iedereen waardoor elk personeelslid dan ook heel snel kan acteren en dadelijk actie kan ondernemen. De uitstraling die het gebouw mee heeft aan de buitenkant moet tevens voelbaar zijn vanbinnen en daar gaan we voor! Onze bewoners worden meegenomen in dit hele proces en nemen actief deel aan deze ontwikkeling. Voelt u zich aangesproken? Wil je deze meerwaarde in zorg ondersteunen? Ben je gemotiveerd om mee te groeien in de verder ontwikkeling hiervan? Wil u het verschil maken? Kom dan solliciteren en geef jezelf een kans!

  • Klinisch psycholoog (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: THERAPEUTISCH KADER ZONHOVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Therapeutisch Kader Zonhoven is een lerende, groeiende en flexibele organisatie die rekening houdt met de meest acute zorgvragen van de cliënt in zijn context.We bieden een ruim aanbod aan vanuit verschillende disciplines.Mensen kunnen bij ons terecht met al hun vragen betreffende hun kind, henzelf of hun gezin.We trachten te werken vanuit een evidence-based therapeutische benadering, die ontstaat vanuit een dialoog tussen cliënt en therapeut.

  • zorgleerkracht (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: VRIJE BASISSCHOOL

    Type: Werfreserve

    zorg bieden in verschillende klassen onder verschillende vormen van co-teaching

Zoek naar antwoorden van Robberecht Koen-Plantendienst BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Robberecht Koen-Plantendienst BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Robberecht Koen-Plantendienst BVBA. Laat een reactie achter voor Robberecht Koen-Plantendienst BVBA. Robberecht Koen-Plantendienst BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Robberecht Koen-Plantendienst BVBA. Leave a respond for Robberecht Koen-Plantendienst BVBA. Robberecht Koen-Plantendienst BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Robberecht Koen-Plantendienst BVBA op de google maps. Adres en contacten Robberecht Koen-Plantendienst BVBA
Location of Robberecht Koen-Plantendienst BVBA on the google maps. Address and contacts of Robberecht Koen-Plantendienst BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Robberecht Koen-Plantendienst BVBA Robberecht Koen-Plantendienst BVBA: S.I.D.I.S. BVBA | MABE ets | Bijoux G.L. | Van Gaver BVBA | International Coating N.V.

Other related companies as Robberecht Koen-Plantendienst BVBA: S.I.D.I.S. BVBA | MABE ets | Bijoux G.L. | Van Gaver BVBA | International Coating N.V.

Robberecht Koen-Plantendienst BVBA is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Aartselaar, België. De volledige naam van het bedrijf is Robberecht Koen-Plantendienst BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07695068359. Het bedrijf Robberecht Koen-Plantendienst BVBA bevindt zich op het adres: Reetsesteenweg 12,2630. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 151,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 443,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Robberecht Koen-Plantendienst BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Robberecht Koen-Plantendienst BVBA is Olie- en gaswinning, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Robberecht Koen-Plantendienst BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Robberecht Koen-Plantendienst BVBA, openstaande posities, locatie van Robberecht Koen-Plantendienst BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Robberecht Koen-Plantendienst BVBA is a company, that was registered 2010 in Aartselaar region, Belgium. Full name of company is Robberecht Koen-Plantendienst BVBA, company assigned to the tax number BE07695068359. The company Robberecht Koen-Plantendienst BVBA is located at the address: Reetsesteenweg 12,2630. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 151,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 443,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Robberecht Koen-Plantendienst BVBA were not found.
The main activity of Robberecht Koen-Plantendienst BVBA is Oil and Gas Extraction, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Robberecht Koen-Plantendienst BVBA is not available. You also can look at reviews of Robberecht Koen-Plantendienst BVBA, open positions, location of Robberecht Koen-Plantendienst BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Robberecht Koen-Plantendienst BVBA, Aartselaar: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Robberecht Koen-Plantendienst BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Robberecht Koen-Plantendienst BVBA, Aartselaar: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Robberecht Koen-Plantendienst BVBA, employees, financial statistics.