Descamps BVBA

Contactgegevens Descamps BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Descamps BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Descamps BVBA

Regio (region): Kortrijk (Marke), België

Adres (address): Bruyningstraat 60,8510, België

Telefoon (phone): 056 20 37 20 056 20 37 20

Fax (fax): 056 22 75 58 056 22 75 58

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Descamps BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Descamps BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Descamps BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Descamps BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Descamps BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Descamps BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Descamps BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Descamps BVBA
Products information Descamps BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04333801269
Ondernemingsnummer: 3906158447
Hoofdstad (capital): 460,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 652,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Descamps BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Descamps BVBA
(Get full report from official database of BE for Descamps BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Descamps BVBA
Addition kinds of activities for Descamps BVBA

3411. Metalen blikjes | Metal cans
3594. Vloeistofpompen en motoren | Fluid power pumps and motors
399913. Reclame display producten | Advertising display products
508507. Kabel, koord en draad | Rope, cord, and thread
17110405. Warmteverwarming en airconditioning aannemer | Warm air heating and air conditioning contractor
17990102. Hofbouw, indoor atletisch | Court construction, indoor athletic
26750206. Manila mappen | Manila folders
31110104. Zadelsleer | Saddlery leather
39939903. Displays en uitsnijdingen, raam en lobby | Displays and cutouts, window and lobby
57139904. tapijten | Rugs

Werken bij Descamps BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Descamps BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Descamps BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Descamps BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Management assistant (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: ASAP BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Je assisteert de verantwoordelijke van de garage bij zijn alledaagse taken • Je houdt de documenten van elke vrachtwagen in dossiers bij en ziet dat ze up-to-date blijven • Je zorgt voor de administratie rond tankchips • Je doet tijdig de aangiftes voor de verschillende verzekeringen: brandverzekering, CMR-verzekering, burgerlijke aansprakelijkheid van de wagen, etc. • Je bent als Front Office medewerker ook verantwoordelijk voor het beantwoorden van de telefoon en het doorverbinden naar de juiste personen • Je verwelkomt klanten en gasten en verwijst hen door

  • Celmanipulatietechnoloog (tijdelijk) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: UZ Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Het centrum voor celtherapie en regeneratieve geneeskunde (CCRG) werd in 2005 opgericht in het UZA als een multidisciplinair platform voor gevestigde klinisch-experimentele celtherapieën. Deze celtherapiefaciliteit heeft sinds 2015 een GMP-fabricagevergunning voor de productie van: bereiding van limbale epitheelcellen op amnionmembraan voor de behandeling van limbale stamcel deficiënties. therapeutische celvaccins voor de behandeling van diverse soorten kanker en voor de behandeling van de auto-immuunziekte multiple sclerose. CCRG omvat 2 erkende cellenbanken, nl. de hematopoiëtische stamcellenbank en de celtherapiefaciliteit, alsook een R&D afdeling waarbij nieuwe vormen van cellulaire immuuntherapie worden getest. In het kader van de ontwikkeling van een nieuwe T-celtherapie voor hematologische maligniteiten zijn we nog op zoek naar een celmanipulatietechnoloog Wat ga je doen? Je bent verantwoordelijk voor het plannen, uitvoeren en wetenschappelijk rapporteren van de ontvangst, verwerking en cryopreservatie van perifere bloedstalen volgens strikte kwaliteitsnormen voor de opvolging van celgemedieerde immuniteit (CMI) bij personen die participeren in klinische studies; Je voert zelfstandig steriele celmanipulaties uit, alsook celanalyses (o.a. automatische celtelling, ELISA, ELISPOT en flowcytometrische bepalingen), onder GLP/SOP normen; Je staat in voor het proactief aansturen, opvolgen en uitvoeren van logistieke opdrachten en algemene labotaken (o.a. stockbeheer en administratie in het kader van het kwaliteitssysteem); Je ondersteunt lopende R&D-projecten; Je voert bijkomend research uit (bv. validaties) ter verbetering van de technieken; Je bent medeverantwoordelijk voor de training op de werkplaats van nieuwe medewerkers en stagiaires. Wat verwachten we van jou? Je bent in het bezit van een bachelordiploma medische laboratoriumtechnologie of farmaceutische en biologische laboratoriumtechnologie; Ervaring met steriele celkweek is een pluspunt; Je werkt nauwgezet en nauwkeurig; Je bent een uitstekende teamplayer; Flexibiliteit inzake werkuren is wenselijk. Wat biedt het UZA jou als werkgever? Voltijds bediendecontract van bepaalde duur voor 1 jaar (met mogelijkheid tot verlenging); Ruime bijscholingsmogelijkheden; Recuperatie 40-uren week; 8 bijkomende UZA vakantiedagen buiten de wettelijke vakantie; Maaltijdcheques ter waarde van 4 EUR per gewerkte dag (8u); Werken in een uitdagende, stimulerende en multidisciplinaire researchomgeving met state-of-the-art medische technologie; Verschillende kinderopvangmogelijkheden. Interesse? Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan ten laatste 31/10 online via www.uzatrektaan.be. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kan je terecht bij Claire van Heeswijk op het nummer 03 821 32 30. Voor meer informatie over de functie-inhoud kan je terecht bij Prof. Van Tendeloo op het nummer 03 821 36 61 of bij Dr. Anguille op het nummer 03 821 56 96 of via [email protected]

  • OPERATOR FREESMACHINE (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevende firma in Maldegem die instaat voor de productie en de verkoop van PVC-materialen zijn wij nog op zoek naar een OPERATOR voor de freesmachine te bedienen. Je bent samen met je collega\\\'s verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en bijsturen van de productielijn voor het frezen van de PVC wandtegels onder leiding van de ploegchef. De firma voorziet een interne opleiding om je met de machine(s) te leren werken. Daarna ga je zelfstandig aan de slag. Gemotiveerd zijn, initiatief durven nemen, problemen in kaart brengen en dit rapporteren naar je ploegchef toe, ... behoren tot je takenpakket. Het belangrijkste aan de job is dat de continuïteit kan gewaarborgd worden, zodat de machines niet stilvallen.

  • proces operator (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een chemisch bedrijf zoeken we een proces operator. Taken: je bedient meerdere installaties / reactoren je analyseert monsters in het productieproces om de gewenste productie-ouput te bereiken installaties handmatig en via geautomatiseerde bedieningspanelen aanstuurt je beheert de toevoer van grondstoffen, laadt de installaties en bedient ze volgens de procedures

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Lede (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Deinze-Eke-Nazareth (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Deinze-Eke-Nazareth zijn wij op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulpen. Een afwisselende job met een planning op maat. U kan zelf kiezen hoeveel uur u per week wilt werken. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak bij mensen thuis binnen het kader van dienstencheques. Je bent betrouwbaar en stipt en werkt zelfstandig. In het bezit zijn van een wagen is een pluspunt maar geen must.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Hoeilaart (HOEILAART)

    Regio: HOEILAART

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Hoeilaart en omgeving

  • Student verkoop kleding op zondag (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Studentenjob

    U werkt als jobstudent in een kledingszaak voor dames- en herenkleding. U helpt alles mee op orde houden, rekken aanvullen, kleding plooien, klanten verder helpen, ...

  • Studierelevante bijbaan student Preventie en veiligheid - regio Waregem (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Zulte zijn we op zoek naar een student die een project zal uitwerken rond preventie en veiligheid . Je wordt tewerkgesteld gedurende 1 maand in de zomer en zal nadien doorheen het school 1 dag per week werken.

  • Sales Support & Shipping Professional (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: INNOV AD

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Professional ben je verantwoordelijk voor de kwalitatieve orderprocessing van a-z. Je hebt contact met klanten en partners over de ganse wereld. Je bent een vlot communicatief persoon die overzicht bewaart, nauwkeurig en proaktief werkt en anticipeert op mogelijke probleemsituaties. Volgende punten behoren tot het veelzijdige takenpakket: Maken van offertes en aanname van bestellingen Verwerking en opvolging van de dossiers Briefen van de klanten mbt hun bestelling Afstemmen van tarieven in overleg met de account managers Nagaan van logistieke vereisten en kredietsituaties voor elk order Bekijken van planning en beschikbaarheden met de productieverantwoordelijken Organiseren van verzendingen via de logistieke partners Behandelen van logistieke certificaten (documentaire kredieten, aanvragen van Health certificaten, oorsprong certificaten,...) Problemsolving

  • MECHANIEKER TE KAPELLE OP DEN BOS (259-477) (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Als gemotiveerde mechanieker kom je terecht in een familiebedrijf dat tuinen en parken aanlegt en onderhoudt bij bedrijven, overheden en particulieren. Je onderhoudt de mechanische uitrustingen. Je verleent technische ondersteuning aan de andere afdelingen. De opvolggegevens van interventies registreer je en geef je door aan de betrokken dienst. Je zorgt ervoor dat de werking van de installatie conform is met de veiligheid en het milieu. Defecte mechanische stukken en onderdelen vervang, herstel, test of regel je af. Je controleert de werking van het materiaal, de instrumentengegevens en de kritieke punten.

  • Senior Android Developers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    U bent een ervaren Freelance Android Developer? U bent op zoek naar een nieuw uitdagend project? Bedrijf Mijn klant in Gent is op zoek naar Senior Android Developers. Ze maken op maat software voor de automobielindustrie en doen het zeer goed. Voor hun groei te kunnen blijven verzekeren hebben ze natuurlijk extra mensen nodig! Maak deel uit van dit schitterend bedrijf en groei met hen mee! Functiebeschrijving Ontwikkeling van volledig nieuwe Android-applicaties. Onderhoud van de bestaande applicaties. Nauw samenwerken met de back-end developers. Experimenteren met nieuwe technologieën. Jouw kennis Minstens 5 jaar ervaring in Android. Vlot Nederlands & Engels spreken. Vlot overweg kunnen met Android Studio. Kennis van: Kotlin (vereist), Dagger, Retrofit, Picasso,.. Het aanbod Je komt terecht in een enthousiast en getalenteerd team. Een mooie dagelijkse vergoeding naargelang jouw ervaring. Onbeperkte extensiemogelijkheden bij goede resultaten. Kennismaken met mooie technologieën waardoor jouw niveau nog beter wordt. Bij interesse aarzel niet en stuur jouw C.V. via de knop hieronder. Naar mijn mening is dit een heel mooie opportuniteit voor een Android Developer dus informeer zeker eens bij mij!

Zoek naar antwoorden van Descamps BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Descamps BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Descamps BVBA. Laat een reactie achter voor Descamps BVBA. Descamps BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Descamps BVBA. Leave a respond for Descamps BVBA. Descamps BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Descamps BVBA op de google maps. Adres en contacten Descamps BVBA
Location of Descamps BVBA on the google maps. Address and contacts of Descamps BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Descamps BVBA Descamps BVBA: De Wandeler NV | HOTEL ROYAL WINDSOR | Swolfs | DE-OFFICE BVBA | B&V Consultants

Other related companies as Descamps BVBA: De Wandeler NV | HOTEL ROYAL WINDSOR | Swolfs | DE-OFFICE BVBA | B&V Consultants

Descamps BVBA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Kortrijk (Marke), België. De volledige naam van het bedrijf is Descamps BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04333801269. Het bedrijf Descamps BVBA bevindt zich op het adres: Bruyningstraat 60,8510. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 460,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 652,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Descamps BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Descamps BVBA is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Descamps BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Descamps BVBA, openstaande posities, locatie van Descamps BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Descamps BVBA is a company, that was registered 1992 in Kortrijk (Marke) region, Belgium. Full name of company is Descamps BVBA, company assigned to the tax number BE04333801269. The company Descamps BVBA is located at the address: Bruyningstraat 60,8510. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 460,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 652,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Descamps BVBA were not found.
The main activity of Descamps BVBA is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Descamps BVBA is not available. You also can look at reviews of Descamps BVBA, open positions, location of Descamps BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Descamps BVBA, Kortrijk (Marke): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Descamps BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Descamps BVBA, Kortrijk (Marke): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Descamps BVBA, employees, financial statistics.