Bauwens Antoine BVBA

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • Bauwens Antoine BVBA
Private companiesPrimary Metal Industries • Bauwens Antoine BVBA

Contactgegevens Bauwens Antoine BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bauwens Antoine BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bauwens Antoine BVBA

Regio (region): Evergem, België

Adres (address): Reibroekstraat 201,9940, België

Telefoon (phone): 09 357 34 92 09 357 34 92

Fax (fax): 09 357 69 33 09 357 69 33

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bauwens Antoine BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bauwens Antoine BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bauwens Antoine BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bauwens Antoine BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bauwens Antoine BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bauwens Antoine BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bauwens Antoine BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bauwens Antoine BVBA
Products information Bauwens Antoine BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09190307617
Ondernemingsnummer: 8835174560
Hoofdstad (capital): 497,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 678,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Bauwens Antoine BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bauwens Antoine BVBA
(Get full report from official database of BE for Bauwens Antoine BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bauwens Antoine BVBA
Addition kinds of activities for Bauwens Antoine BVBA

514999. Levensmiddelen en aanverwante producten, nec, nec | Groceries and related products, nec, nec
20130302. Frankfurters, van gekocht vlees | Frankfurters, from purchased meat
34480202. Rampen, geprefabriceerd metaal | Ramps, prefabricated metal
50130110. bumpers | Bumpers
51990411. Garen, niet | Yarns, nec

Werken bij Bauwens Antoine BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bauwens Antoine BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bauwens Antoine BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bauwens Antoine BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent ploegbaas (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de hal in Lommel zijn we momenteel op zoek naar een assistent ploegbaas in wisselende posten. Je zal helpen instaan voor dagelijkse opvolging en organisatie. Doel van de functie: Het mee leiding geven en coördineren van een team van 6 à 8 operators. Je staat in voor de operationele opvolging van de dagelijkse werkzaamheden en het beheren van het magazijn en de middelen. Je behandelt klachten en lost eventuele problemen op. Je ziet erop toe dat de hal steeds de meest geschikte en veilige werkwijzen hanteert. (5S)

  • Operator catering regio Oelegem (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: TEMPO-TEAM Recrucel NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator catering sta je in voor het bedienen van 3 verschillende lijnen. Deze lijnen zorgen voor eigen productie. Deze volumes liggen lager, waardoor er veel ombouw en instelwerk is van de lijnen.

  • MACHINEBOUWERS - RIJBEWIJS B NOODZAKELIJK (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een service-bedrijf dat zich bezig houdt met het uitsturen van ervaren techniekers en/of technische profielen, zijn wij op zoek naar een meerdere machinebouwer - machineombouwers met ervaring binnen de industriele sector. Wat verstaan wij onder de industriele sector? productiebedrijven werven motoren machines ... Als monteur zal je instaan voor een variabel takenpakket waar je op termijn na een postieve uitzendperiode, kans maakt op een vast contract. Onze klant bied een firmawagen als je vast in dienst gaat. Het kan ook zijn je tijdens je uitzendperiode als een firmawagen aangeboden krijgt.

  • Foliedrukker (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Turnhout, een bedrijf gespecialiseerd in kartonnen verpakkingen, zoeken we een medewerker in de drukkerij, meer bepaald een foliedrukker. • Zelfstandig instellen en bedienen van de foliedrukpers doe jevolgens de specificaties van de klant • Je monteert en stelt machines bij en bewaakt hierbij de rendabiliteit • Bijspringen in de stansafdeling vormt geen enkel probleem voor je • Je draagt zorg voor de kwaliteit zodat we een perfect product kunnen bezorgen aan de klant • Je zorgt mee voor veiligheid, orde netheid en hygiëne binnen je eigen afdeling Je hebt bij voorkeur een grafische achtergrond (bv in afwerking, drukwerkveredeling,etc). De job is in 3 ploegen.

  • Werkvoorbereider-Ingave (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werkvoorbereiding sta je in voor de correcte invoer van het dossier om over te gaan tot productie. Je kan nabestellingen doen, out of the box denken en bent goed in het werken met software programma’s. • Controleert het uitvoeringsdossier op haalbaarheid voor de productie. • Voert technisch plan in het gebruikte softwarepakket CORPUS (kennis Ardis is een meerwaarde.) • Voert een technische controle uit van de dossiers. • Werkt nauw samen met interne diensten van Nuno Design NV en Deaplus. • Voert zaaglijsten in. • Volgt de orders nauwkeurig op en maakt bestelling in ADMIN ( ERP- pakket)

  • Huishoudhulp M/V regio Roeselare PT OF FT (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: PICO BELLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u proper en net en is schoonmaken echt jouw ding? Dan ben jij de geknipte kandidaat waarnaar wij op zoek zijn! In het kader van de dienstencheques gaat u poetsen bij mensen thuis. Het gaat hier om de wekelijkse schoonmaak zoals stof afnemen, stofzuigen, dweilen, bedden opmaken, ramen lappen... U wordt tewerkgesteld bij verschillende mensen in uw regio. Het aantal uren is bespreekbaar: van deeltijds tot voltijds. Wij zijn dan wel niet het grootste dienstenchequebedrijf in de regio, maar wij verkiezen liever een persoonlijke en kwalitatieve aanpak, zowel voor onze klanten als voor onze werknemers! Bent u reeds actief in de dienstenchequesector, maar bent u op zoek naar betere werkvoorwaarden? Ook dan bent u steeds welkom bij ons voor een vrijblijvend gesprek. Discretie verzekerd!

  • Huishoudhulp regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Asse, Opwijk, Merchtem, Dilbeek en Wemmel Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • HUISHOUDHULP (M/V) OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • STUDENTENJOB (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Hays Response Zaventem

    Type: Studentenjob

    * Machelen * Nederlands, Frans * Automotive sector Voor onze klant in Machelen is Hays Response op zoek naar een student dat tijdens het jaar beschikbaar is of minstens 1 week in de kerstvakantie. Deze internationale klant is actief in de automotive sector en zoekt een gemotiveerde student om hun team te versterken. Als student ben je verantwoordelijk voor een breed administratief pakket. Je zal het departement op verschillende vlakken ondersteunen, zoals het invoeren van gegevens of het klasseren van dossiers. Bovendien zal je soms ingeschakeld worden bij de receptie van chauffeurs.

  • G2 Recruitment Solutions - Database Administrator (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    I am currently looking for a Database Administrator for a freelance position in Brussels. The initial length of this contract is 6 months with a possible extension thereafter. Your main tasks include Participating in digital transformation Supporting your superior in their central tasks both in the field and in the office Key requirements Min 5 years of experience in a similar role Database management experience PostgreSQL Oracle Microsoft SQL Server No SQL Knowledge of ETL/ Datawarehouse tools Bilingual French, Dutch or, if not, a basic knowledge of the second language Good knowledge of English (specifically technical knowledge) If you are interested in this position and wish to apply, please send an up-to-date version of your CV via the button below.

  • Vrijwillig kapitein (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: HULPVERLENINGSZONE NOORD-LIMBURG

    Type: Werfreserve

    Wil je… verantwoordelijkheid opnemen in de samenleving? Ben je … stressbestendig en functioneer je optimaal onder druk en in gevaarlijke situaties? discreet en betrouwbaar en handel je integer? Woon je in de omgeving van de brandweerkazerne van Leopoldsburg of Bree? (op maximum 8 minuten van de brandweerpost)? En wil je naast jouw hoofdberoep of studie aan de slag als vrijwillig kapitein? Misschien word jij onze collega! 1. Vacante plaatsen Voor onze brandweerpost Leopoldsburg zijn wij op zoek naar geëngageerde inwoners die naast hun job ook nog als vrijwillig kapitein willen werken. Wij zoeken vrouwen en mannen met een grote verantwoordelijkheidszin. Want als kapitein ben je de stuurman van een ploeg van medewerkers. Voor post Leopoldsburg zoeken we 1 nieuwe vrijwillig kapitein (m/v) en leggen we een wervingsreserve aan. Voor post Bree is er op dit ogenbllik geen vacature maar wordt er evenwel een wervingsreserve aangelegd. 2. Functiebeschrijving Je staat in voor het coördineren en leiden van interventies, de veiligheid van het personeel, administratieve taken en preventieopdrachten. Je bouwt mee het beleid en de werking van de organisatie uit. Als je nog geen officierenbrevet hebt, krijg je een gedegen opleiding aan de brandweerschool. De volledige functiebeschrijving voor vrijwillig kapitein vind je op http://jobs.hvznl.be

  • ZAALMEDEWERKERS / ZAALMEDEWERKSTERS (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: PARTAASCH

    Type: Flexijob

    Als zaalmedewerkers (m/v) staan jullie in voor de bediening van de gerechten in de zaal. Jullie staan in voor de orde en netheid in de zaal.

Zoek naar antwoorden van Bauwens Antoine BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Bauwens Antoine BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bauwens Antoine BVBA. Laat een reactie achter voor Bauwens Antoine BVBA. Bauwens Antoine BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bauwens Antoine BVBA. Leave a respond for Bauwens Antoine BVBA. Bauwens Antoine BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bauwens Antoine BVBA op de google maps. Adres en contacten Bauwens Antoine BVBA
Location of Bauwens Antoine BVBA on the google maps. Address and contacts of Bauwens Antoine BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Bauwens Antoine BVBA Bauwens Antoine BVBA: GOOSSENS D & H | Immo@Home | ALMASY NV | Gulisano BVBA | Dujardin Menuiserie

Other related companies as Bauwens Antoine BVBA: GOOSSENS D & H | Immo@Home | ALMASY NV | Gulisano BVBA | Dujardin Menuiserie

Bauwens Antoine BVBA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Evergem, België. De volledige naam van het bedrijf is Bauwens Antoine BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09190307617. Het bedrijf Bauwens Antoine BVBA bevindt zich op het adres: Reibroekstraat 201,9940. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 497,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 678,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Bauwens Antoine BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bauwens Antoine BVBA is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bauwens Antoine BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bauwens Antoine BVBA, openstaande posities, locatie van Bauwens Antoine BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bauwens Antoine BVBA is a company, that was registered 2012 in Evergem region, Belgium. Full name of company is Bauwens Antoine BVBA, company assigned to the tax number BE09190307617. The company Bauwens Antoine BVBA is located at the address: Reibroekstraat 201,9940. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 497,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 678,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Bauwens Antoine BVBA were not found.
The main activity of Bauwens Antoine BVBA is Primary Metal Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Bauwens Antoine BVBA is not available. You also can look at reviews of Bauwens Antoine BVBA, open positions, location of Bauwens Antoine BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bauwens Antoine BVBA, Evergem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bauwens Antoine BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bauwens Antoine BVBA, Evergem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bauwens Antoine BVBA, employees, financial statistics.