Alg Ondern Claes BVBA

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • Alg Ondern Claes BVBA
Private companiesTransportation Services • Alg Ondern Claes BVBA

Contactgegevens Alg Ondern Claes BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Alg Ondern Claes BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Alg Ondern Claes BVBA

Regio (region): Herk-de-Stad (Donk), België

Adres (address): Nieuwstraat 50,3540, België

Telefoon (phone): 013 44 12 29; 013 44 13 18 013 44 12 29; 013 44 13 18

Fax (fax): 013 44 43 91 013 44 43 91

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Alg Ondern Claes BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Alg Ondern Claes BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Alg Ondern Claes BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Alg Ondern Claes BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Alg Ondern Claes BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Alg Ondern Claes BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Alg Ondern Claes BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Alg Ondern Claes BVBA
Products information Alg Ondern Claes BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05335205078
Ondernemingsnummer: 4501068115
Hoofdstad (capital): 156,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 177,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Alg Ondern Claes BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Alg Ondern Claes BVBA
(Get full report from official database of BE for Alg Ondern Claes BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Alg Ondern Claes BVBA
Addition kinds of activities for Alg Ondern Claes BVBA

14599901. Bruciet mijnbouw | Brucite mining
22219902. Linings, rayon of zijde | Linings, rayon or silk
22410404. Braids, textiel | Braids, textile
42120301. Lumber (log) trucking, lokaal | Lumber (log) trucking, local
95120000. Land-, minerale- en wildlife conservation | Land, mineral, and wildlife conservation
97110401. Nationale veiligheid, federale overheid | National security, federal government

Werken bij Alg Ondern Claes BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Alg Ondern Claes BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Alg Ondern Claes BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Alg Ondern Claes BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR KRAANWAGEN CE (BOUW) (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur sta je in voor het vervoer van afgewerkte betonproducten (predallen, regenputten, ...) naar de werven. Je lost deze goederen via een kraan op de vrachtwagen. Daarnaast ga je ook naar de leveranciers om materialen op te halen.

  • Huishoudhulp Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques St Niklaas

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor de regio Sint-Niklaas Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Liedekerke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulpen Meeuwen - Gruitrode (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: GREENHOUSE LEOPOLDSBURG

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Meeuwen-Gruitrode zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • HUISHOUDHULP (M/V) SINT-KRUIS (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Enthousiaste Poetshulpen / Huishoudhulpen te Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als POETSHULP / THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Tuinman of tuinvrouw - student - Winksele (WINKSELE)

    Regio: WINKSELE

    Bedrijf: ADECCO LEUVEN INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in tuinaanbouw en tuinaanleg, zoeken we studenten die zich doorheen het academiejaar willen inzetten om het vast team uit te breiden. Je hoeft geen vast rooster te hebben, de klant bespreekt samen met jou de mogelijkheden. Belangrijk is dat je de juiste attitude bezit, je handen uit de mouwen kan steken en ook groene vingers hebt. Interesse? Neem met ons contact op! => [email protected] of 016/20.45.44

  • Student Verkoop Bristol Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Studentenjob

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

  • Jobstudenten River Woods Knokke weekendwerk (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor River Woods Knokke zijn we dringend op zoek naar studenten die op zaterdag en/of zondag kunnen werken. Ook voor de schoolvakanties o.a. herfstvakantie en kerstvakantie hebben wij studenten nodig. Interesse? Stuur een mail naar [email protected]. Ben je nog niet ingeschreven? Maak dan een profiel aan op www.randstad.be

  • Student chocoladewinkel (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: LA BELGIQUE GOURMANDE

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken jobstudenten voor de weekends ( zaterdag en/of zondag) , voor de herfstvakantie en de kerstvakantie om onze teams in de chocoladewinkels te versterken. Ben je dynamische, sociaal, en spreek je enkele talen ? Je wilt in het weekend en tijdens de schoolvakanties werken ? Aarzel dan niet en neem contact met ons op!

  • Elektro Maintenance Specialist (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: EDF LUMINUS SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Missie EDF Luminus Solutions staat in voor het operationeel beheer en technisch onderhoud bij industriële klanten. Voor één van deze klanten in Evergem zijn wij op zoek naar een Elektro Maintenance Specialist waarbij u verantwoordelijk bent voor zowel het beheer als de uitvoering van het elektrisch onderhoud binnen de project scope van EDF Luminus Solutions. De elektrische installaties bevinden zich in een industriële omgeving en omvatten zowel de verschillende hvac-installaties als de utilities zoals stoomproductie, perslucht en koude compressoren. Takenpakket · Je bent verantwoordelijk voor het correct uitvoeren van de onderhoudstaken en interventies van de elektrische installaties in scope van EDF Luminus Solutions; · Je neemt de verantwoordelijkheid voor de rapportage van alle elektrische interventies; · Je neemt initiatief om problemen te detecteren en op te lossen; · Je hebt contact met interne of externe specialisten indien noodzakelijk; · Je stelt verbeteringsvoorstellen voor en kunt deze uitwerken; · Je maakt deel uit van de wachtdienst; · Je rapporteert aan de Maintenance Manager van EDF Luminus Solutions. Profiel · Je hebt minimum 3 jaar ervaring als onderhoudstechnicus in een productieomgeving; · Je genoot een hogere opleiding of je behaalt een gelijkwaardig niveau door ervaring; · Je hebt een geldig BA4/BA5 attest; · Je hebt oog voor veiligheid; · Optimalisaties en verbeteringen zijn een continue uitdaging voor jou; · Je hebt ervaring in zowel onderhoudsactiviteiten als projectmanagement; · Je kunt vlot en gestructureerd communiceren; · Je spreekt vlot Nederlands.

  • Enthousiaste taaltrainers Frans - Antwerpen - Regio Geel-Mol (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Frans in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

Zoek naar antwoorden van Alg Ondern Claes BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Alg Ondern Claes BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Alg Ondern Claes BVBA. Laat een reactie achter voor Alg Ondern Claes BVBA. Alg Ondern Claes BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Alg Ondern Claes BVBA. Leave a respond for Alg Ondern Claes BVBA. Alg Ondern Claes BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Alg Ondern Claes BVBA op de google maps. Adres en contacten Alg Ondern Claes BVBA
Location of Alg Ondern Claes BVBA on the google maps. Address and contacts of Alg Ondern Claes BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Alg Ondern Claes BVBA Alg Ondern Claes BVBA: Lambrecks Gebr NV | Security Monitoring Centre NV | DIERENS (FIRMA) | L VERVOORT LOODGIETERIJ BVBA | Sophie,Super

Other related companies as Alg Ondern Claes BVBA: Lambrecks Gebr NV | Security Monitoring Centre NV | DIERENS (FIRMA) | L VERVOORT LOODGIETERIJ BVBA | Sophie,Super

Alg Ondern Claes BVBA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Herk-de-Stad (Donk), België. De volledige naam van het bedrijf is Alg Ondern Claes BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05335205078. Het bedrijf Alg Ondern Claes BVBA bevindt zich op het adres: Nieuwstraat 50,3540. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 156,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 177,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Alg Ondern Claes BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Alg Ondern Claes BVBA is Transportdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Alg Ondern Claes BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Alg Ondern Claes BVBA, openstaande posities, locatie van Alg Ondern Claes BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

Alg Ondern Claes BVBA is a company, that was registered 2009 in Herk-de-Stad (Donk) region, Belgium. Full name of company is Alg Ondern Claes BVBA, company assigned to the tax number BE05335205078. The company Alg Ondern Claes BVBA is located at the address: Nieuwstraat 50,3540. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 156,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 177,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Alg Ondern Claes BVBA were not found.
The main activity of Alg Ondern Claes BVBA is Transportation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Alg Ondern Claes BVBA is not available. You also can look at reviews of Alg Ondern Claes BVBA, open positions, location of Alg Ondern Claes BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Alg Ondern Claes BVBA, Herk-de-Stad (Donk): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Alg Ondern Claes BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Alg Ondern Claes BVBA, Herk-de-Stad (Donk): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Alg Ondern Claes BVBA, employees, financial statistics.