AANNEMINGEN PENNINCK NV

Contactgegevens AANNEMINGEN PENNINCK NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AANNEMINGEN PENNINCK NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

AANNEMINGEN PENNINCK NV

Regio (region): Roeselare, België

Adres (address): Rumbeeksegravier 110,8800, België

Telefoon (phone): 051 26 45 00 051 26 45 00

Fax (fax): 051 26 45 09 051 26 45 09

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AANNEMINGEN PENNINCK NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AANNEMINGEN PENNINCK NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AANNEMINGEN PENNINCK NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AANNEMINGEN PENNINCK NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AANNEMINGEN PENNINCK NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AANNEMINGEN PENNINCK NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AANNEMINGEN PENNINCK NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AANNEMINGEN PENNINCK NV
Products information AANNEMINGEN PENNINCK NV

BTW identificatienummer (tax): BE08410278320
Ondernemingsnummer: 1489715576
Hoofdstad (capital): 689,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 449,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in AANNEMINGEN PENNINCK NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AANNEMINGEN PENNINCK NV
(Get full report from official database of BE for AANNEMINGEN PENNINCK NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor AANNEMINGEN PENNINCK NV
Addition kinds of activities for AANNEMINGEN PENNINCK NV

306907. Spons rubber en spons rubber producten | Sponge rubber and sponge rubber products
327502. Gips pleister | Gypsum plaster
24991502. Hubs, hout | Hubs, wood
25990204. Voedselwagens, restaurant | Food wagons, restaurant
49599901. Strand onderhoud schoonmaken | Beach maintenance cleaning
51490702. koekjes | Cookies

Werken bij AANNEMINGEN PENNINCK NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AANNEMINGEN PENNINCK NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AANNEMINGEN PENNINCK NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AANNEMINGEN PENNINCK NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker bij Dupont Cheese te Brugge (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zoekt een gevarieerde job in de productie, waarbij je... het product uitpakt en afweegt zorgt voor een correcte versnijding (gebeurt voornamelijk machinaal) inpakt & correcte hoeveelheden verpakt in dozen de stock telkens aanbrengt kartonneert plateautjes vult

  • Chauffeur B M/V (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hou jij ervan om continue op de baan te zijn en ben je dringend op zoek naar een nieuwe uitdaging als chauffeur B? Voor een vleesverwerkend bedrijf zijn wij dringend op zoek naar een Chauffeur B! Je staat in voor het dagelijks bezorgen van vlees, groenten en vis aan diverse klanten zoals bedrijfsrestaurants, horecazaken en diverse andere grootkeukens. Je bezorgt de producten met veel zorg voor hygiëne en nauwkeurigheid. Je houdt er ook van om in contact te komen met de klanten

  • Verpleegkundige voltijds voor woonzorgcentrum - Regio Kruibeke (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een woonzorgcentrum in regio Kruibeke zoeken we momenteel een voltijds verpleegkundige voor een tijdelijke opdracht tot eind dit jaar. Als verpleegkundige sta je in voor de uitvoering van de verplegende en verzorgende opdrachten in het woonzorgcentrum. Je behartigt het welzijn van de bewoners en verzekert hen een aangenaam en comfortabel verblijf. Als verpleegkundige sta je in voor de dagelijkse verzorging en verpleging van onze bewoners en ben je verantwoordelijk voor het klaarzetten, controleren en toedienen van de medicatie, wondverzorging, inspuitingen,... Je houdt de verpleegdossiers up- to date en zorgt voor een gepaste opvolging en bijhorende registraties. Je stelt de juiste prioriteiten in functie van een professionele dienstverlening voor onze bewoners.

  • Bijverdienste / Poolkracht (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een warehouse te Zele - om bepaalde (onvoorspelbare) pieken op te vangen, hebben zij geregeld nood aan extra handen. (labelen, laden/lossen, inputten van gegevens,...) Zij zoeken mensen die bepaalde dagen per week vrij zijn, om zo een team op te bouwen. Dit bvb als bijverdienste - maar wel op lange termijn.

  • Enthousiaste huishoudhulpen / poetshulpen (DRINGEND GEZOCHT) - Regio Peer centrum / Grote-Brogel (GROTE-BROGEL)

    Regio: GROTE-BROGEL

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • STUDENTEN CATERING EVENEMENTEN (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Studentenjob

    Je werkt op zaterdag 25 augustus vanaf 19u; Je werkt in een foodtruck en bereidt de snacks. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een cateringbedrijf en zoekt voor het event Trekker trek te Meerhout jobstudenten.

  • Projectleider (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: NOVA Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Je maakt offertes op en je doetwerfbezoeken/opmetingen bij klanten ter voorbereiding van de montages Je bent verantwoordelijk voorde planning van de transporten, keuringen, onderhoud en andere praktischeafspraken met de klant Je geeft richtlijnen aan deonderhoudstechniekers en monteurs Je bent het eerstelijnsaanspreekpunt voor de klant op een project Je plaatst bestellingen bijleveranciers Je helpt bij het uitwerken vankwaliteitscontrole processen Occasioneel spring je bij om teladen, te monteren of onderhoud te doen aan de machines bij klanten De helft van de tijd zit je inons hoofdkantoor in Beernem, de andere helft ben je op baan om klanten enwerven te bezoeken Bedrijfsprofiel: Voor onze klant zijn wij op zoek naar een projectleider stellingbouw. Met een 10-tal werknemers zijn zijmarktleider in België in de verhuur, verkoop, montage en onderhoud vanbouwliften en hefsteigers. Hun klanten zijn grote bouwbedrijven en industriëlesites die kiezen voor service en expertise. Bij onze klant krijgt iedereenverantwoordelijkheid en ruimte om zich te ontwikkelen in een gemoedelijkesfeer.

  • Onsite IT Support medewerker (Brussel & Vl Brabant) (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: ITS GROUP BENELUX

    Type: Vaste Job

    Als Onsite IT-support engineer sta je in voor HW en SW support bij de gebruiker. Je repareert PC's/Portables en printers. Daarnaast sta je samen met je collega's in voor de installatie van nieuwe werkposten ( hardwarematig + imaging). Je installeert nieuwe software en lost SW-matige problemen op ( Windows, connectivity, mail, apllicaties, ....) ; kortom all- round troubleshooting

  • Business Controller - op zoek naar een nieuwe stap na audit? (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Wil je proeven van een job als controller in een productieonderneming? Wees er snel bij en solliciteer nu! Een productiebedrijf in regio Melle is dankzij hun zeer sterke groei op zoek naar een business controller die de rechterhand van de CFO wordt. Deze bruisende onderneming is een pionier in hun vak en wenst hun marktpositie verder te versterken. Functieomschrijving: Instaan voor; opmaken van managementrapportering kostprijsberekening van de productie marge- en product analyse, KPI's, Cost controlling budgettering, forecasting,… Financiële rapportage Optimaliseren van productieprocessen

  • Lasser (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: t-interim Menen

    Type: Vaste Job

    Herstellen van containers: Uitbranden van beschadigde zones. Rechten van deuren van containers. Herstellen van de scharnieren en vervangen van stukken aan de containers. Je helpt occasioneel bij het onderhoud van en herstellingen aan het machinepark en in het atelier.

  • Gedreven telesales (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zeer goede verloning Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Ondertussen hebben we al meer dan 100 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

  • Flexi-jobs keukenmedewerk(st)ers (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Mc Donald's

    Type: Flexijob

    Bijklussen in de horeca? Dit kan ook bij McDonald's!!! We zoeken medewerkers die op vaste basis ons team willen komen versterken. Je staat in voor volgende taken: Bestellingen opnemen Bestellingen verzamelen en afrekenen Afrekenen en betalingen ontvangen Zowel voor de afhaalzone als voor de bestellingen aan de kassa

Zoek naar antwoorden van AANNEMINGEN PENNINCK NV in sociale netwerken
Look for responds of AANNEMINGEN PENNINCK NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor AANNEMINGEN PENNINCK NV. Laat een reactie achter voor AANNEMINGEN PENNINCK NV. AANNEMINGEN PENNINCK NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AANNEMINGEN PENNINCK NV. Leave a respond for AANNEMINGEN PENNINCK NV. AANNEMINGEN PENNINCK NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AANNEMINGEN PENNINCK NV op de google maps. Adres en contacten AANNEMINGEN PENNINCK NV
Location of AANNEMINGEN PENNINCK NV on the google maps. Address and contacts of AANNEMINGEN PENNINCK NV

Andere gerelateerde bedrijven als come AANNEMINGEN PENNINCK NV AANNEMINGEN PENNINCK NV: Limburgse Auto-onderdelen NV | LEKENS GARAGE NV | Creemers Woondecoratie | Drochmans Multi-Services SPRL | CIAT Belgium SA

Other related companies as AANNEMINGEN PENNINCK NV: Limburgse Auto-onderdelen NV | LEKENS GARAGE NV | Creemers Woondecoratie | Drochmans Multi-Services SPRL | CIAT Belgium SA

AANNEMINGEN PENNINCK NV is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Roeselare, België. De volledige naam van het bedrijf is AANNEMINGEN PENNINCK NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08410278320. Het bedrijf AANNEMINGEN PENNINCK NV bevindt zich op het adres: Rumbeeksegravier 110,8800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 689,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 449,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in AANNEMINGEN PENNINCK NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AANNEMINGEN PENNINCK NV is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AANNEMINGEN PENNINCK NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AANNEMINGEN PENNINCK NV, openstaande posities, locatie van AANNEMINGEN PENNINCK NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AANNEMINGEN PENNINCK NV is a company, that was registered 2013 in Roeselare region, Belgium. Full name of company is AANNEMINGEN PENNINCK NV, company assigned to the tax number BE08410278320. The company AANNEMINGEN PENNINCK NV is located at the address: Rumbeeksegravier 110,8800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 689,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 449,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in AANNEMINGEN PENNINCK NV were not found.
The main activity of AANNEMINGEN PENNINCK NV is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AANNEMINGEN PENNINCK NV is not available. You also can look at reviews of AANNEMINGEN PENNINCK NV, open positions, location of AANNEMINGEN PENNINCK NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AANNEMINGEN PENNINCK NV, Roeselare: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AANNEMINGEN PENNINCK NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AANNEMINGEN PENNINCK NV, Roeselare: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AANNEMINGEN PENNINCK NV, employees, financial statistics.