Vadebo

Contactgegevens Vadebo: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vadebo: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vadebo

Regio (region): Moorslede (Dadizele), België

Adres (address): Baron Holvoetlaan 16,8890, België

Telefoon (phone): 056 50 10 64; 0475 85 49 50 056 50 10 64; 0475 85 49 50

Fax (fax): 0475 85 49 50 0475 85 49 50

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vadebo: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vadebo"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vadebo"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vadebo, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vadebo. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vadebo, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vadebo. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vadebo
Products information Vadebo

BTW identificatienummer (tax): BE02038482666
Ondernemingsnummer: 6711791992
Hoofdstad (capital): 127,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 614,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Vadebo zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vadebo
(Get full report from official database of BE for Vadebo)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vadebo
Addition kinds of activities for Vadebo

9631. Regeling, beheer van nutsbedrijven | Regulation, administration of utilities
074199. Veterinaire diensten voor vee, nec | Veterinary services for livestock, nec
335699. Non-ferro rollen en tekenen, nec, nec | Nonferrous rolling and drawing, nec, nec
20480201. Botmeel, bereid als diervoeder | Bone meal, prepared as animal feed
22699903. Gasgaren | Gassing yarn
28990400. Flares, vuurwerk en dergelijke preparaten | Flares, fireworks, and similar preparations
39491202. Mallets: polo, kroketten, enz. | Mallets: polo, croquet, etc.
54990202. Sappen, fruit of groente | Juices, fruit or vegetable

Werken bij Vadebo: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vadebo: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vadebo. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vadebo. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een leuk familiebedrijf zijn we op zoek naar gedreven en positief ingestelde collega\\\'s die willen werken in de logistieke omgeving. Taken: - Je gaat aan de slag als orderpicker in het magazijn. - Met behulp van de scanner verzamel je onderdelen voor onze klant. - Je zorgt ervoor dat elk onderdeel wordt voorzien van een label en geplaatst wordt op de juiste plaats. - Alles moet gecontroleerd worden op kwantiteit en kwaliteit. - Werkruimte netjes houden is ook een belangrijke taak.

  • Huishoudhulp regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: AMBY

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Huishoudhulp regio Heist-op-den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Bewakingscoördinator depot Delhaize Zellik (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: Securitas

    Type: Vaste Job

    Securitas biedt veiligheidsoplossingen aan op het vlak van permanente bewaking, mobiele bewaking, luchthavenbewaking en alarmcentrales. Onze klanten zijn actief in de meest uiteenlopende domeinen en dankzij onze jarenlange ervaring behoren we tot de absolute top in onze sector. Elke dag maken onze mensen het verschil op het vlak van bewaking. Wil jij ook deel uitmaken van ons team? Momenteel kijken wij uit naar een medewerker bewakingscoordinatie Depot Delhaize Zellik. Taken De behandeling en opvolging van de rapporten van de bewakingsploeg (35agenten) Mede toezicht op de correcte naleving van de procedures( steeds in overleg met de teamleader) Meedenken aan het verbeteren van deze procedures Delen van nieuwe instructies met het team Deelname aan wekelijkse meetings van de verschillende interne diensten Het accrediteren van personeel en chauffeurs Behandeling, opvolging en klassering van dossiers die verband houden met fysieke integriteit van het bedrijfspatrimonium U rapporteert aan de postoverste/adjunct postoverste en de Manager Delhaize Security

  • Administratief bediende aankoop en magazijn (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor een firma ruime regio Menen zoeken wij een administratief medewerker. Je wordt ingezet voor verschillende afdelingen. De taken zijn erg afwisselend, wat de job echt leuk maakt: - ondersteuning aan het onthaal: verdelen van scanners voor het magazijn, aanspreekpunt van leveranciers, ... - opvolgen bestellingen van A-Z - controle van inkomende goederen - je zorgt voor een goede communicatie met de magazijniers en winkelverantwoordelijken - ...

  • Technisch opstarter CNC machines (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Na een specifieke opleiding wordt u verantwoordelijk voor het opstarten van de afkantpersen, lasersnijmachines of ponsmachines. U regelt de systemen af, bepaalt de parameters, installeert en configureert de besturingssoftware. U zorgt ervoor dat de machine feilloos kan proefdraaien. U wordt een specialist in uw vakgebied en geeft in bijzondere situaties ook ondersteuning aan de service-engineers bij de klant.

  • IT programmeur C# (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Dekeyzer - Ossaer

    Type: Vaste Job

    Programmeren van bedrijfseigen software in C#.net WPF Problemen analyseren en oplossen a.d.h.v. nieuwe programmaties Webdevelopment (asp.net; AngularJS; PHP)

  • Medewerker inbound klantendienst regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Heb jij reeds ervaring op een klantendienst of in een call center en ben je op zoek naar een gelijkaardige functie bij een modern en groeiend bedrijf, waarbij je terecht komt in een aangenaam team van 4 personen? Onze klant regio Asse is namelijk op zoek naar een enthousiaste inbound klantendienstmedewerker waarbij je zal instaan voor volgende taken: Telefonisch te woord staan van consumenten in verband met vragen over lopende promoties en acties Opvolgen van lopende en nieuwe aanvragen Beheer van het platform waarop klanten lopende promoties behandelen en contactpersonen hiervan te woord staan Ben jij klantvriendelijk en schrik jij niet af van dagelijks veel telefonisch contact? Ben je daarnaast ook vlot tweetalig (geschreven en gesproken)? Stuur dan jouw CV en gegevens naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • SQL/BI Developer (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een geronommeerde internationale retail keten, zijn wij op zoek naar een SQL/BI Developer. Binnen deze rol ontwikkel en onderhoudt je de procedures om data uit de verschillende brondatabanken te halen (ETL) enerzijds en communicatie tussen verschillende databases anderzijds. Je stabiliseert en onderhoudt de huidige operationele (OLTP) en rapporterings (DWH) databases. Je werkt mee aan een goede SQL Server infrastructuur (bijvoorbeeld opvolging van performantie en availability van de servers en waar mogelijk verbeteren). Je ontwikkelt en optimaliseert de management rapportering voor de verschillende afdelingen. Tenslotte maak je kwalitatieve ad-hoc data en rapporten die de gebruikers ondersteunen bij het uitvoeren van business analyses.

  • lesgever EHBO (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ACT NOW!

    Type: Zelfstandige activiteit

    wegens uitbreiding zijn we op zoek naar freelance lesgevers EHBO. Ben jij zelfstandige, heb je ervaring met lesgeven in deze materie, neem zeker contact op !

  • Medewerker databeheer & IT support (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    * Met jouw groot verantwoordelijkheidsgevoel doe je het volledige beheer van alle data in het ERP pakket (Microsoft Dynamics AX). Hiervoor kan je rekenen op de nodige ondersteuning van de product administrator voor de technische know how van onze producten. * Je maakt artikelnummers aan, voegt specificaties toe en houdt de database up to date. * Jij wordt voor jouw collega’s de key user AX en biedt zo de eerstelijnsondersteuning. * Met jouw zin voor nauwkeurigheid bereid je ook de prijslijsten voor in Excel. * Je biedt dagelijkse ondersteuning bij het beheer van de IT systemen en helpt je collega’s bij bijvoorbeeld opstartproblemen met PC, netwerkproblemen, programma’s installeren, mailproblemen etc. * Je neemt de fysieke installaties ( printers, Portables, desktops,) voor jouw rekening en biedt ondersteuning aan de IT manager bij beheer van Sharepoint, netwerk, server, telefonie, mailing etc... * Aan het einde van de dag staat dankzij jou iedere komma en punt in de database correct en ben je trots op jouw service die je bood en de behaalde deadlines. Hiervoor kon je rekenen op ondersteuning van de IT manager.

  • Winkelmedewerker (flexijob) (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: MINGNEAU

    Type: Flexijob

    Je helpt in het weekend in onze slagerij/traiteurszaak. Je bedient klanten. Je vult de toonbank aan. ...

Zoek naar antwoorden van Vadebo in sociale netwerken
Look for responds of Vadebo in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vadebo. Laat een reactie achter voor Vadebo. Vadebo bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vadebo. Leave a respond for Vadebo. Vadebo on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vadebo op de google maps. Adres en contacten Vadebo
Location of Vadebo on the google maps. Address and contacts of Vadebo

Andere gerelateerde bedrijven als come Vadebo Vadebo: Serneels NV | Bemat SA | Cred'Hypo BVBA | Joly Nicole | decamps f

Other related companies as Vadebo: Serneels NV | Bemat SA | Cred'Hypo BVBA | Joly Nicole | decamps f

Vadebo is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Moorslede (Dadizele), België. De volledige naam van het bedrijf is Vadebo, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02038482666. Het bedrijf Vadebo bevindt zich op het adres: Baron Holvoetlaan 16,8890. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 127,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 614,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Vadebo zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vadebo is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vadebo is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vadebo, openstaande posities, locatie van Vadebo op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vadebo is a company, that was registered 1989 in Moorslede (Dadizele) region, Belgium. Full name of company is Vadebo, company assigned to the tax number BE02038482666. The company Vadebo is located at the address: Baron Holvoetlaan 16,8890. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 127,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 614,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Vadebo were not found.
The main activity of Vadebo is Agricultural Production - Crops, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Vadebo is not available. You also can look at reviews of Vadebo, open positions, location of Vadebo on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vadebo, Moorslede (Dadizele): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vadebo, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vadebo, Moorslede (Dadizele): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vadebo, employees, financial statistics.