PARQUETS BEAUDRY SPRLU

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • PARQUETS BEAUDRY SPRLU
Private companiesReal Estate • PARQUETS BEAUDRY SPRLU

Contactgegevens PARQUETS BEAUDRY SPRLU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PARQUETS BEAUDRY SPRLU: address, phone, fax, email, website, opening hours

PARQUETS BEAUDRY SPRLU

Regio (region): Burdinne (Lamontzée), België

Adres (address): Thier Eglette 3,4210, België

Telefoon (phone): 085 71 19 72 085 71 19 72

Fax (fax): 085 71 35 24 085 71 35 24

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PARQUETS BEAUDRY SPRLU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PARQUETS BEAUDRY SPRLU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PARQUETS BEAUDRY SPRLU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PARQUETS BEAUDRY SPRLU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PARQUETS BEAUDRY SPRLU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PARQUETS BEAUDRY SPRLU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PARQUETS BEAUDRY SPRLU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PARQUETS BEAUDRY SPRLU
Products information PARQUETS BEAUDRY SPRLU

BTW identificatienummer (tax): BE02535888671
Ondernemingsnummer: 1895111083
Hoofdstad (capital): 180,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 447,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in PARQUETS BEAUDRY SPRLU zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PARQUETS BEAUDRY SPRLU
(Get full report from official database of BE for PARQUETS BEAUDRY SPRLU)

Aanvulling soorten activiteiten voor PARQUETS BEAUDRY SPRLU
Addition kinds of activities for PARQUETS BEAUDRY SPRLU

951204. Land-, minerale- en natuurbescherming, niveau van overheid | Land, mineral, and wildlife conservation, level of government
20460400. Maaltijden bijproducten | Corn milling by-products
23929901. Bridge sets, doek en servet: van aangekochte materialen | Bridge sets, cloth and napkin: from purchased materials
27320000. Boeken afdrukken | Book printing
28340602. smeersels | Liniments
70419901. Woonclub, organisatie | Residence club, organization
79970100. Ijs sporten | Ice sports
87119904. Ontwerpen: schip, boot, machine en product | Designing: ship, boat, machine, and product

Werken bij PARQUETS BEAUDRY SPRLU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PARQUETS BEAUDRY SPRLU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PARQUETS BEAUDRY SPRLU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PARQUETS BEAUDRY SPRLU. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Container transport naar diverse klanten. Huifwagentransport tussen onze opslagplaats en diverse klanten.

  • Orderpickers gezocht te Wichelen! opstart november (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textiel bedrijf te Wichelen zijn wij op zoek naar orderpickers. Klinken de merken Marie Jo, Prima Donna, Andres Sarda jou gekend in de oren? Deze kwaliteitsvolle lingerie wordt hier ontworpen, verpakt en verstuurd naar de klanten. Het orderpicken heeft drie pijlers: manueel orderpicken, pick-to-light en OSR. Ben je enthousiast en gemotiveerd? Bel ons dan snel op, misschien ben jij de kandidaat die we zoeken!

  • Betoncentralist (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor deze uitdagende job zijn wij op zoek naar iemand om de betoncentrale te bedienen. je staat in voor de besturing van de betoncentrale per computer je zorgt voor de aanmaak beton voor de prefab - elementen controle van de aanvoer van cement, beton en asfalt

  • Poederlakker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf dat kwalitatief hoogstaande keukendeuren en tafels maakt, zijn wij op zoek naar een poederlakker MDF regio Herentals.  Als poederlakker word je tewerkgesteld in de lakstraat voor :  het lakken van MDF keukendeuren. het manueel instellen van de machine. onderhoud aan de machine uit te voeren. kleine storingen op te lossen. het lakproces te optimaliseren. 

  • Gemotiveerde poetsdames/-heren regio Balen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk ! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE HUISHOUDHULPEN regio Mol, Balen, Geel, Lommel, Meerhout Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Administratief bediende - studentenjob (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je student en heb je interesse om tijdens de herfstvakantie te werken voor onze klant regio Genk-Opglabbeek? Dan kunnen we jou inzetten voor het scannen en klasseren van documenten, documenten toevoegen in elektronische dossiers, input van gegevens in het computersysteem. Heb je interesse? Mail ons je CV en korte motivatie naar [email protected]. Tot binnenkort!

  • Student Action Wetteren (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: t-interim Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Bij Action krijg je een breed takenpakket: je zal meehelpen in de winkel om rekken te vullen, bent verantwoordelijk voor de kassa,... Ook opruimwerk zal tot je taken behoren.

  • Ervaren productieverantwoordelijke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever behoort tot een beursgenoteerde groep en wordt beschouwd als een snelgroeiende professionele speler in zijn vakgebied. Door hun mondiale structuur kunnen ze inspelen op de lokale behoeften van iedere afzetmarkt en door hun doorgedreven drang naar vernieuwing en sterk uitgebouwde R&D slagen ze erin hun marktaandeel structureel te doen groeien. Voor hun productiesites in de buurt van Kortrijk, waar op vandaag 70-tal medewerkers dagelijks het beste van zichzelf geven, zoeken we ervaren productieverantwoordelijke. Functie Als productieverantwoordelijke sta je in voor het plannen van de productieactiviteiten van jouw afdeling, met als doel de continuïteit van het productieproces te garanderen. Je stuurt en coacht hierbij een 70-tal medewerkers in een vijfploegensysteem. Je bent verantwoordelijk voor volgende taken: - Je optimaliseert en begeleidt het productieproces, waarbij je de productieplanning vertaalt in een concrete werkplanning. - Je bent een kei in het opzetten en opvolgen van optimalisatieprocessen voor oa kwaliteit en veiligheid en je volgt de rendementscijfers op de voet. Daarnaast sta je in voor de tijdige rapportering van de vooropgestelde KPI's. - Je staat in voor de goede werking van de afdeling op het vlak van veiligheid, milieu,… - Door je kwaliteiten als people manager, weet je de mensen te inspireren en zet je de neuzen in dezelfde richting. Je coördineert, coacht en ontwikkelt je directe medewerkers. - Je zorgt voor een goede proefdraai van nieuwe artikelen. - Je werkt heel close samen met Engineering, Aankoop, Onderhoud, … Zelf rapporteer je aan de plantmanager.

  • OPERATOR 5-PLOEGEN- HOOG LOON/VEEL VRIJE TIJD- VAST CONTRACT (MATER)

    Regio: MATER

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf in regio Oudenaarde zijn we op zoek naar machinebedieners/computerbedieners ter uitbreiding. Je krijgt een interne opleiding zodat je op termijn de verantwoordelijkheid over 18 machines kan dragen.  Je zorgt voor de juiste instellingen (allemaal computergestuurd) en voor een mooie opvolgingsflow in de productie. Je werkt in kleine teams. Je komt terecht in een propere werkomgeving en moet zelf geen producten/goederen aanleveren, waardoor dit fysiek niet zwaar is! Je komt werkt in een nette en stofvrije omgevingJe werkt in een volcontinu ploegensysteem ( 2 weekends op de 5 volledig vrij, sowieso 2 à 3 dagen per week thuis) met een gunstige vakantieregeling.

  • RONDREIZEND APOTHEKER(ES) KUSTREGIO (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: INVEDA

    Type: Vaste Job

    Je bent rondreizend apotheker(es) en staat in voor vervanging van een collega's tijdens zijn/haar afwezigheid in de apotheek. Je maakt bereidingen, staat in voor klantenrelaties en volgt de dagelijkse werking binnen een apotheek en team op. Je werkt in verschillende kantoren aan de kust; Oostduinkerke, Nieuwpoort en Oostende

  • Meetings and Events Consultant (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • chauffeurs independants (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGX GROUP SPRL www.agxgroup.be Société spécialisée dans le secteur Medical et Derntaire*******Tâches: AGX GROUP RECHERCHE DES CHAUFFEURS AVEC BERLINGO OU CAMIONNETTE. IMPORTANT A BIEN LIRE INDEPENDANTS -- INDEPENDANTS -- INDEPENDATS c'est à dire avec registe de commerce et numero de tva. POUR TOURNEES FIXES ET COURSE EXPRESS EN BELGIQUE ET BENELUX.

Zoek naar antwoorden van PARQUETS BEAUDRY SPRLU in sociale netwerken
Look for responds of PARQUETS BEAUDRY SPRLU in social networks

Lees alle opmerkingen voor PARQUETS BEAUDRY SPRLU. Laat een reactie achter voor PARQUETS BEAUDRY SPRLU. PARQUETS BEAUDRY SPRLU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PARQUETS BEAUDRY SPRLU. Leave a respond for PARQUETS BEAUDRY SPRLU. PARQUETS BEAUDRY SPRLU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PARQUETS BEAUDRY SPRLU op de google maps. Adres en contacten PARQUETS BEAUDRY SPRLU
Location of PARQUETS BEAUDRY SPRLU on the google maps. Address and contacts of PARQUETS BEAUDRY SPRLU

Andere gerelateerde bedrijven als come PARQUETS BEAUDRY SPRLU PARQUETS BEAUDRY SPRLU: ENTRAIDE & SERVICE ASBL | HUIS VERLOO BVBA | CCE | Swissair/Sabena | abul rasa

Other related companies as PARQUETS BEAUDRY SPRLU: ENTRAIDE & SERVICE ASBL | HUIS VERLOO BVBA | CCE | Swissair/Sabena | abul rasa

PARQUETS BEAUDRY SPRLU is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Burdinne (Lamontzée), België. De volledige naam van het bedrijf is PARQUETS BEAUDRY SPRLU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02535888671. Het bedrijf PARQUETS BEAUDRY SPRLU bevindt zich op het adres: Thier Eglette 3,4210. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 180,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 447,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in PARQUETS BEAUDRY SPRLU zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PARQUETS BEAUDRY SPRLU is Onroerend goed, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PARQUETS BEAUDRY SPRLU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PARQUETS BEAUDRY SPRLU, openstaande posities, locatie van PARQUETS BEAUDRY SPRLU op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PARQUETS BEAUDRY SPRLU is a company, that was registered 2003 in Burdinne (Lamontzée) region, Belgium. Full name of company is PARQUETS BEAUDRY SPRLU, company assigned to the tax number BE02535888671. The company PARQUETS BEAUDRY SPRLU is located at the address: Thier Eglette 3,4210. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 180,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 447,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in PARQUETS BEAUDRY SPRLU were not found.
The main activity of PARQUETS BEAUDRY SPRLU is Real Estate, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PARQUETS BEAUDRY SPRLU is not available. You also can look at reviews of PARQUETS BEAUDRY SPRLU, open positions, location of PARQUETS BEAUDRY SPRLU on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PARQUETS BEAUDRY SPRLU, Burdinne (Lamontzée): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PARQUETS BEAUDRY SPRLU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PARQUETS BEAUDRY SPRLU, Burdinne (Lamontzée): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PARQUETS BEAUDRY SPRLU, employees, financial statistics.