HENDRICKX BVBA

Contactgegevens HENDRICKX BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HENDRICKX BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

HENDRICKX BVBA

Regio (region): Bekkevoort, België

Adres (address): Staatsbaan 253,3460, België

Telefoon (phone): 013 31 15 58 013 31 15 58

Fax (fax): 013 32 12 49 013 32 12 49

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HENDRICKX BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HENDRICKX BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HENDRICKX BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HENDRICKX BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HENDRICKX BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HENDRICKX BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HENDRICKX BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HENDRICKX BVBA
Products information HENDRICKX BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08119415283
Ondernemingsnummer: 5792236328
Hoofdstad (capital): 996,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 228,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in HENDRICKX BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HENDRICKX BVBA
(Get full report from official database of BE for HENDRICKX BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor HENDRICKX BVBA
Addition kinds of activities for HENDRICKX BVBA

239399. Textile bags, nec | Textile bags, nec
599999. Diverse winkels, nec, nec | Miscellaneous retail stores, nec, nec
12210000. Bitumineuze kolen en bruinkool-oppervlakte mijnbouw | Bituminous coal and lignite-surface mining
17419909. Installatie van de installatie van een eenheid | Unit paver installation
30699913. Pontoons, rubber | Pontoons, rubber
50490104. Optische goederen | Optical goods
50740209. Oliebrander | Oil burners
94319901. Kanker detectie programma administratie, overheid | Cancer detection program administration, government

Werken bij HENDRICKX BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HENDRICKX BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HENDRICKX BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HENDRICKX BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Piétrebais, 8 uur per week (PIETREBAIS)

    Regio: PIETREBAIS

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Piétrebais Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Strijk(st)er (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: TEMPO STRIJKATELIER

    Type: Dienstenchequebaan

    Taken: Je staat in voor het strijken van kledij met machines en met de hand (met professioneel strijkijzer) in ons strijkatelier in Heverlee; Je hebt soms contact met klanten; Je doet mee met het naaiwerk.

  • JOBSTUDENT VERTALER FRANS - NEDERLANDS (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor de vertaling van een onthaalbrochure en de website van een bedrijf regio Menen. Je zult een 60-tal uur spenderen aan de vertaling. Je bent beschikbaar tussen september en december om enkele uren per week op het kantoor in Menen te gaan vertalen. Je vertaalt van het Nederlands naar het Frans.

  • Student winkelbediende bakkerij (m/v) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij gelegen in het centrum van Diest zijn we op zoek naar een student verkoop (m/v) Je gaat de klanten bedienen. Je doet kassawerk. Je vult de winkel aan met brood, pistolets,... Je helpt af en toe mee de afwas doen. Je zorgt dat de winkel netjes is. Je noteert de bestellingen.

  • Jobstudenten voor het weekend (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PRIMARK

    Type: Studentenjob

    Primark is een snelgroeiende organisatie en een belangrijke retailer met meer dan 250 filialen in: Ierland, Verenigd Koninkrijk, België, Nederland, Duitsland, Portugal en Spanje. Primark biedt modieuze gunstig geprijsde kwaliteitskleding voor het hele gezin. Jij zult als verkoopmedewerk(st)er verantwoordelijk zijn voor je eigen sectie. Dit houdt in: het beheren van voorraad, merchandising, verkoop en service. Jij bent in staat om nauwkeurig en precies te werken. Je bent klantvriendelijk ingesteld en zeer stressbestendig. Ook ben je fysiek in staat om een aantal uren te staan en te lopen.

  • Polyvalente arbeider (OTEGEM)

    Regio: OTEGEM

    Bedrijf: Degrovan

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een gemotiveerde polyvalente arbeider. In teams van 2 (samen met een meer ervaren kraanman, die de leiding neemt) zult u allerlei grondwerken verrichten. Ervaring is een pluspunt, maar geen vereiste. Interesse in de bouw en om snel bij te leren is dan wel noodzakelijk. Doordat onze werken zeer uiteenlopend zijn (rioleringswerken, funderingswerken, aanleggen van opritten, terrassen en parkings, afbraakwerken) is dit een job met veel variatie.

  • JR / SR Dossierbeheerder die veel verantwoordelijkheid wilt (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een nieuwe functie? Dit kan je hier verwachten: Je komt terecht in een grotere structuur dat het persoonlijke aspect naar klanten en medewerkers toe, niet uit het oog verloren is. Medewerkers kunnen rekenen op constante opleiding van het kantoor uit en dit in verschillende vormen: interne opleidingen, externe opleidingen, discussiegroepen, etc. Ze doen hun best om elk niveau dossierbeheerder verder op te leiden zodat je je professionele carrière kan optimaliseren. Er zijn verschillende opties om door te groeien: van Junior tot Senior, naar Manager, naar Vennoot, noem maar op. Indien je de juiste ingesteldheid en ambitie hebt, kan je het hier ver schoppen. Naast de opleidingen en doorgroeimogelijkheden zijn ook de meer persoonlijke aspecten van belang. Je wordt hier omringd door een dynamisch team van jonge mensen waarmee je al snel een band zal opbouwen. De aangename werksfeer en -omgeving zijn een extra stimulatie die ervoor zorgen dat je elke dag graag gaat werken. JR / SR Dossierbeheerder: functie Als dossierbeheerder, junior of senior, zal je je niet veel moeten bezig houden met het basis inputwerk. Dankzij de moderne aanpak van dit kantoor en de softwarepakketten die ze ter beschikking hebben, verlies je dus geen tijd aan inboekwerk, maar kan je je effectief bezighouden met de core business van dossiers (op boekhoudkundig & fiscaal vlak). Afhankelijk van je ervaring zal je vooral bezig zijn met de voorbereiding en / of afsluiting van dossiers. Ook adviezen en optimalisaties kunnen tot je takenpakket behoren. Het is dus uiteindelijk wel de bedoeling dat je doorgroeit tot A-Z dossierbeheerder. Ben je dit al? Dan staan er andere titels op jou te wachten wanneer je stijgt in je functie.

  • Account Manager Vlaanderen (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: BSC

    Type: Vaste Job

    Als account manager heb je een afwisselende en uitdagende job. Je benadert de markt proactief door middel van prospectie naar nieuwe projecten & het bezoeken van studiebureaus en installateurs. Lange termijn relaties opbouwen is een must.

  • Marketing Partner (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. Je bent bereid jouw eigen team uit te bouwen en de mensen in jouw team dan vervolgens te begeleiden en te ondersteunen. EN vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten. U werkt van thuis uit en krijgt een op maat geleverde opleiding aangereikt.

  • Preventieadviseur Freelance (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als preventieadviseur bij Logi-Technic maak je deel uit van de gemeenschappelijke interne dienst van The House of HR. Door het inplannen van regelmatige overlegmomenten, zorgen we voor nieuwe inzichten en een verruiming van de functie. Je coördineert de veiligheid tussen verschillende belanghebbenden: de medewerker, de klant, Logi-Technic en onze interne preventiedienst. Als preventieadviseur verleen je advies over de veiligheid op de werf van de klant. Je plant werfbezoeken en vergaderingen zelf in, maakt verslagen op en zorgt voor een goede opvolging van de dossiers. Je onderhoudt contacten met de verschillende betrokken partijen en optimaliseert het interne veiligheidsbeleid. Je werkt mee aan een gedragen veiligheidssfeer en gaat creatief om met de veiligheidsaspecten zodat het credo: “safety first” telkens op een originele manier tot bij de medewerkers, hiërarchische lijn en klanten komt. Je hebt een goede kennis van veiligheids-en gezondheidsplannen, risicoanalyses, checklijsten, keuringen, toolboxen, werkplekinspecties,… Je begeleidt onze klanten en medewerkers in de meest ruime zin qua veiligheid tijdens hun dagelijkse activiteit.

  • Kinesist psychomotoor therapeut (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hallo collega! Centrum balanSS breidt uit. Op termijn zoeken we een nieuwe collega kinesitherapie er bij. Opstart met enkele uurtjes en uitbreiding mogelijk. Wil je je eigen plekje ergens kunnen creëren en houd je er van je eigen swung aan iets te geven maar toch binnen de omkadering van een solide centrum? Ben je een flexibele, aangename teamplayer? Hou je er van kansen te krijgen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Opstart overeen te komen. Starten met een aantal uurtjes, uitbouw naar 25-tal uur op termijn mogelijk. Voor meer informatie neem een kijkje op www.BalanSS.be

  • Contribute - Oracle PL/SQL Ontwikkelaar (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zijn de schoolbanken nog geen eeuwigheid geleden? Of staat je carrière reeds in haar kinderschoenen met een eerste werkervaring als PL/SQL ontwikkelaar? Wil je niets liever dan zelf een database van expertise worden in deze technologie? Welkom! Als consultant kom je terecht in een team dat innovatieve bedrijfstoepassingen ontwerpt en bouwt. Kortom: de ideale broedplaats om in een recordtempo een expert te worden! JOBOMSCHRIJVING Je werkt in verschillende omgevingen bij diverse klanten Bouwen aan innovatieve bedrijfstoepassingen met Oracle PL/SQL Functionele vereisten kunnen vertalen naar een technische oplossing Trends en ontwikkelingen Oracle PL/SQL opvolgen en toepassen JOUW PROFIEL Een bachelor diploma in IT of een relevante werkervaring 0 tot 3 jaar ervaring met Oracle PL/SQL Basiskennis Oracle database Basiskennis SQL Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband Werken in wisselende omgevingen zie je als een meerwaarde in je job Je communiceert graag met zowel je collega's als de klant Je spreekt Nederlands en Engels, Frans is leuke extra. ONS AANBOD Wij bieden een dynamische en uitdagende werkomgeving waar onze collega's en klanten centraal staan. Openheid, transparantie en vertrouwen staan bovenaan ons lijstje van bedrijfswaarden. We nemen de tijd om op basis van een persoonlijk groeiplan jouw evolutie te faciliteren in de richting die je zelf mee bepaalt. Op social events op bedrijfs- en groepsniveau vormen we ook na de uren een hecht team. Daarnaast biedt Contribute uiteenlopende mogelijkheden tot initiatief en ondernemerschap. Een competitief salarispakket en uiteraard een stel gepassioneerde toffe collega's!

Zoek naar antwoorden van HENDRICKX BVBA in sociale netwerken
Look for responds of HENDRICKX BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor HENDRICKX BVBA. Laat een reactie achter voor HENDRICKX BVBA. HENDRICKX BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HENDRICKX BVBA. Leave a respond for HENDRICKX BVBA. HENDRICKX BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HENDRICKX BVBA op de google maps. Adres en contacten HENDRICKX BVBA
Location of HENDRICKX BVBA on the google maps. Address and contacts of HENDRICKX BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come HENDRICKX BVBA HENDRICKX BVBA: DomoControl BVBA | AVG Catering Equipment NV | Quality Finance | Beaver Software N.V. | Transciterne Benelux

Other related companies as HENDRICKX BVBA: DomoControl BVBA | AVG Catering Equipment NV | Quality Finance | Beaver Software N.V. | Transciterne Benelux

HENDRICKX BVBA is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Bekkevoort, België. De volledige naam van het bedrijf is HENDRICKX BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08119415283. Het bedrijf HENDRICKX BVBA bevindt zich op het adres: Staatsbaan 253,3460. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 996,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 228,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in HENDRICKX BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HENDRICKX BVBA is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HENDRICKX BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HENDRICKX BVBA, openstaande posities, locatie van HENDRICKX BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

HENDRICKX BVBA is a company, that was registered 2006 in Bekkevoort region, Belgium. Full name of company is HENDRICKX BVBA, company assigned to the tax number BE08119415283. The company HENDRICKX BVBA is located at the address: Staatsbaan 253,3460. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 996,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 228,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in HENDRICKX BVBA were not found.
The main activity of HENDRICKX BVBA is Insurance Carriers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HENDRICKX BVBA is not available. You also can look at reviews of HENDRICKX BVBA, open positions, location of HENDRICKX BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over HENDRICKX BVBA, Bekkevoort: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HENDRICKX BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HENDRICKX BVBA, Bekkevoort: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HENDRICKX BVBA, employees, financial statistics.