GOETSTOUWERS & DOCHTER PARKETVLOEREN BVBA

Particuliere bedrijvenBouw - Speciale Handel Aannemers • GOETSTOUWERS & DOCHTER PARKETVLOEREN BVBA
Private companiesConstruction - Special Trade Contractors • GOETSTOUWERS & DOCHTER PARKETVLOEREN BVBA

Contactgegevens GOETSTOUWERS & DOCHTER PARKETVLOEREN BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GOETSTOUWERS & DOCHTER PARKETVLOEREN BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

GOETSTOUWERS & DOCHTER PARKETVLOEREN BVBA

Regio (region): Kalmthout, België

Adres (address): Kapellaan 67,2920, België

Telefoon (phone): 03 666 65 64; 0475 27 65 64 03 666 65 64; 0475 27 65 64

Fax (fax): 03 666 21 02 03 666 21 02

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GOETSTOUWERS & DOCHTER PARKETVLOEREN BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GOETSTOUWERS & DOCHTER PARKETVLOEREN BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GOETSTOUWERS & DOCHTER PARKETVLOEREN BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GOETSTOUWERS & DOCHTER PARKETVLOEREN BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GOETSTOUWERS & DOCHTER PARKETVLOEREN BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GOETSTOUWERS & DOCHTER PARKETVLOEREN BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GOETSTOUWERS & DOCHTER PARKETVLOEREN BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GOETSTOUWERS & DOCHTER PARKETVLOEREN BVBA
Products information GOETSTOUWERS & DOCHTER PARKETVLOEREN BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07744781494
Ondernemingsnummer: 1985473632
Hoofdstad (capital): 285,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 187,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in GOETSTOUWERS & DOCHTER PARKETVLOEREN BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GOETSTOUWERS & DOCHTER PARKETVLOEREN BVBA
(Get full report from official database of BE for GOETSTOUWERS & DOCHTER PARKETVLOEREN BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor GOETSTOUWERS & DOCHTER PARKETVLOEREN BVBA
Addition kinds of activities for GOETSTOUWERS & DOCHTER PARKETVLOEREN BVBA

342302. Soldeermiddelen | Soldering tools
367100. Electron buizen | Electron tubes
509105. Fitnessapparatuur en benodigdheden | Fitness equipment and supplies
20239907. Ijsmengsel, onbeschadigd: vloeibaar of droog | Ice cream mix, unfrozen: liquid or dry
32720608. Pijp, beton of bekleed met beton | Pipe, concrete or lined with concrete
38429926. Tractieapparatuur | Traction apparatus
51599910. Maïskalken | Corn husks
80210102. endodontist | Endodontist
87439901. Lobbyist | Lobbyist

Werken bij GOETSTOUWERS & DOCHTER PARKETVLOEREN BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GOETSTOUWERS & DOCHTER PARKETVLOEREN BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GOETSTOUWERS & DOCHTER PARKETVLOEREN BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GOETSTOUWERS & DOCHTER PARKETVLOEREN BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • VERPLEEGKUNDIGE PROJECTSTAFFING NACHTEN (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdens dit project kom je terecht in een nieuw woonzorgcentrum dat ook serviceflats aanbiedt. Dit huiselijke woonzorgcentrum is gelegen in een groene omgeving en beschikt over 130 kamers. Je komt terecht in een dynamisch multidisciplinair team dat instaat voor het optimaliseren van de levenskwaliteit van hun bewoners. Je staat in voor de nachtelijke verpleging en verzorging van de bewoners van het woonzorgcentrum. Daarnaast sta je ook in voor de verpleegpermanentie van de serviceflats. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Toyota zoekt magazijnmedewerkers (Diest) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar enthousisaste orderpickers voor een klant in Diest - Halen. Het is een groot distributiecentrum van auto onderdelen. Het bedrijf is een internationale speler, in de automotive sector met als grootste vestiging het distributiecentrum in Diest. In het bedrijf zijn verschillende afdelingen die kunnen gaan van kleine tot grote onderdelen. Voor de grote onderdelen is een hef- of reachtruck attest vereist. Als je voor deze functie in aanmerking wil komen, moet je een test afleggen op de computer. Als je hierop geslaagd bent, wordt er een kort interview afgelegd. Je wordt uitgenodigd bij het bedrijf voor een onthaaldag. Wanneer het bedrijf er een positief gevoel bij heeft, heb je de kans om onmiddellijk op te starten op een afdeling naar keuze. Takenpakket: - klaarmaken bestellingen - orderpicking - binnenkomende onderdelen - intern transport - stockeren van de binnengekomen onderdelen

  • Arbeider vlasbewerking (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in de productieafdeling. De vlasbalen worden machinaal aangebracht. Ze zijn voorzien van een touw, dit touw moet je uithalen en op een spoel draaien die dan machinaal opgewonden wordt. Jij zorgt ervoor dat het vlas mooi verspreidt wordt op de werkband en dat er geen gaten in zitten. Het vlas wordt dan bewerkt in de machine. De stenen en afval worden eruit gehaald. Het kan soms wel een stoffige omgeving zijn (er zijn wel afzuigmachines aanwezig). In de verpakkingsafdeling wordt de controle gedaan van het bewerkte vlas, je haalt de kleurverschillen eruit. In de zomermaanden wordt het vlas geoogst. De werkuren zijn van 8 u tot 12u en van 13u tot 17u . In het voorjaar gaat men vooral zaaien van het vlas.

  • Allround medewerker sanitair | Bocholt (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze te klant te Bocholt zijn we opzoek naar een allround medewerker. Onderstaand de uit te voeren taken. elektriciteitswerken uitvoeren toestellen plaatsen installeren van cv en sanitaire voorzieningen

  • Operator Slitter(M/V) (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het correct versnijden van de producten. Je zorgt voor het afwerken van het eindproduct. Je bent verantwoordelijk voor het instellen en ombouwen van de machines. Je zorgt voor het invoeren van de correcte parameters. (samenstellingen, verpakkingen en schoonmaken van de machine)

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZAFFELARE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Oosterzele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    .Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp te Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: AXXI4YOU T POETSHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Samen met 250 collega’s over heel Vlaanderen ondersteun je onze klanten met diverse taken als huishoudhulp. Zo kan je instaan voor schoonmaak, strijken,…maar ook voor het bereiden van maaltijden. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • Student arbeider 2 dagen per week (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Studentenjob

    Student gezocht om 2 voltijdse dagen doorheen de week (dagen= vrije keuze) te werken. te werken in Houthalen Taken: helpen bij het verwijderen van beletteringen, opruimen van de hale Werken in dagdienst 8-16u30 (30 min pauze)

  • Jobstudent (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Junior Recruitment Consultant (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: VAN LOOCK EN PARTNERS

    Type: Vaste Job

    · Je gaat actief op zoek naar interessante kandidaten en zoekt steeds de ‘perfecte match’ tussen de kandidaten en de openstaande vacatures. · Je neemt zelf interviews af met potentiële kandidaten binnen verschillende disciplines, dit in functie van een openstaande vacature of op een proactieve manier. · Je zal op basis van kennis en werkervaring in een CV (en telefonische screening) een eerste inschatting maken wat betreft het potentieel van de sollicitant. · Je bent uitermate geïnteresseerd in het volgen van nieuwe trends binnen rekrutering. Je bent hierin dan ook vrij nieuwe initiatieven te nemen. · Je weet interesse te creëren in onze organisatie en vacatures door op een persoonlijke manier jouw enthousiasme over te brengen. · Je werkt heel nauw samen in een ervaren team, maar kan ook perfect zelfstandig werken.

  • Consulent(e) victoria juwelen (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: VICTORIA JUWELEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar enthousiaste, energieke collega's met een passie voor juwelen.Op professionele wijze werken wij aan een optimale dienstverlening voor onze klanten. Je gaat langs bij de klanten thuis en demonstreert victoria juwelen. Je staat ook in voor de dienst na verkoop. Lijkt dit iets voor u? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer info. Zowel in bijberoep als voor werklozen met behoud van werkloosheidsuitkering!

Zoek naar antwoorden van GOETSTOUWERS & DOCHTER PARKETVLOEREN BVBA in sociale netwerken
Look for responds of GOETSTOUWERS & DOCHTER PARKETVLOEREN BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor GOETSTOUWERS & DOCHTER PARKETVLOEREN BVBA. Laat een reactie achter voor GOETSTOUWERS & DOCHTER PARKETVLOEREN BVBA. GOETSTOUWERS & DOCHTER PARKETVLOEREN BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GOETSTOUWERS & DOCHTER PARKETVLOEREN BVBA. Leave a respond for GOETSTOUWERS & DOCHTER PARKETVLOEREN BVBA. GOETSTOUWERS & DOCHTER PARKETVLOEREN BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GOETSTOUWERS & DOCHTER PARKETVLOEREN BVBA op de google maps. Adres en contacten GOETSTOUWERS & DOCHTER PARKETVLOEREN BVBA
Location of GOETSTOUWERS & DOCHTER PARKETVLOEREN BVBA on the google maps. Address and contacts of GOETSTOUWERS & DOCHTER PARKETVLOEREN BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come GOETSTOUWERS & DOCHTER PARKETVLOEREN BVBA GOETSTOUWERS & DOCHTER PARKETVLOEREN BVBA: Bouwbedrijf VG Quality Construct BVBA | GVL-VERZEKERINGEN BVBA | Afix Displays | Simoens | Engepar SA

Other related companies as GOETSTOUWERS & DOCHTER PARKETVLOEREN BVBA: Bouwbedrijf VG Quality Construct BVBA | GVL-VERZEKERINGEN BVBA | Afix Displays | Simoens | Engepar SA

GOETSTOUWERS & DOCHTER PARKETVLOEREN BVBA is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Kalmthout, België. De volledige naam van het bedrijf is GOETSTOUWERS & DOCHTER PARKETVLOEREN BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07744781494. Het bedrijf GOETSTOUWERS & DOCHTER PARKETVLOEREN BVBA bevindt zich op het adres: Kapellaan 67,2920. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 285,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 187,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in GOETSTOUWERS & DOCHTER PARKETVLOEREN BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GOETSTOUWERS & DOCHTER PARKETVLOEREN BVBA is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GOETSTOUWERS & DOCHTER PARKETVLOEREN BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GOETSTOUWERS & DOCHTER PARKETVLOEREN BVBA, openstaande posities, locatie van GOETSTOUWERS & DOCHTER PARKETVLOEREN BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GOETSTOUWERS & DOCHTER PARKETVLOEREN BVBA is a company, that was registered 1998 in Kalmthout region, Belgium. Full name of company is GOETSTOUWERS & DOCHTER PARKETVLOEREN BVBA, company assigned to the tax number BE07744781494. The company GOETSTOUWERS & DOCHTER PARKETVLOEREN BVBA is located at the address: Kapellaan 67,2920. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 285,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 187,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in GOETSTOUWERS & DOCHTER PARKETVLOEREN BVBA were not found.
The main activity of GOETSTOUWERS & DOCHTER PARKETVLOEREN BVBA is Construction - Special Trade Contractors, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GOETSTOUWERS & DOCHTER PARKETVLOEREN BVBA is not available. You also can look at reviews of GOETSTOUWERS & DOCHTER PARKETVLOEREN BVBA, open positions, location of GOETSTOUWERS & DOCHTER PARKETVLOEREN BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GOETSTOUWERS & DOCHTER PARKETVLOEREN BVBA, Kalmthout: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GOETSTOUWERS & DOCHTER PARKETVLOEREN BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GOETSTOUWERS & DOCHTER PARKETVLOEREN BVBA, Kalmthout: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GOETSTOUWERS & DOCHTER PARKETVLOEREN BVBA, employees, financial statistics.