BOONEN PIERRE & ZOON

Contactgegevens BOONEN PIERRE & ZOON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOONEN PIERRE & ZOON: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOONEN PIERRE & ZOON

Regio (region): Hamont-Achel (Hamont), België

Adres (address): 't Lo 147,3930, België

Telefoon (phone): 011 62 11 19; 0478 55 73 76 011 62 11 19; 0478 55 73 76

Fax (fax): 011 62 11 19 011 62 11 19

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOONEN PIERRE & ZOON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOONEN PIERRE & ZOON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOONEN PIERRE & ZOON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOONEN PIERRE & ZOON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOONEN PIERRE & ZOON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOONEN PIERRE & ZOON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOONEN PIERRE & ZOON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOONEN PIERRE & ZOON
Products information BOONEN PIERRE & ZOON

BTW identificatienummer (tax): BE03391448974
Ondernemingsnummer: 6814514160
Hoofdstad (capital): 168,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 671,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in BOONEN PIERRE & ZOON zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOONEN PIERRE & ZOON
(Get full report from official database of BE for BOONEN PIERRE & ZOON)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOONEN PIERRE & ZOON
Addition kinds of activities for BOONEN PIERRE & ZOON

2026. Vloeistofmelk | Fluid milk
514299. Verpakt diepvriesproducten, niet inbegrepen | Packaged frozen goods, nec
20150306. Eieren, verwerkt: bevroren | Eggs, processed: frozen
30899922. Banden, kunststoffen | Tires, plastics
35359900. Transportbanden en transportmiddelen, nec | Conveyors and conveying equipment, nec
36340300. Elektrische huishoudelijke ventilatoren, verwarmers en luchtbevochtigers | Electric household fans, heaters, and humidifiers
51691106. Zouten, industrieel | Salts, industrial

Werken bij BOONEN PIERRE & ZOON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOONEN PIERRE & ZOON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOONEN PIERRE & ZOON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOONEN PIERRE & ZOON. Looking for open vacancies in other companies

  • Payroll Officer (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de Payroll officer waar onze grote internationale klant in Vilvoorde op zoek naar is? Onze klant is een wereldwijd technologiebedrijf, gespecialiseerd in het beheer van kantoortoestellen, oplossingen voor productieprinten, systemen voor document management en IT-diensten. Een klantgerichte aanpak staat bii dit bedrijf steeds centraal. Kennis en ervaring, maar vooral hun passie voor het vak en hun zin voor innovatie liggen aan de basis van hun continue success. Je takenpakket zal uit de volgende zaken bestaan: Een correcte en up-to-date personeelsadministratie en salarisbetaling verzekeren en de nodige rapportage naar alle betrokkenen verstrekken Algemene ondersteuning van de HR Processen Aangiftes doen, C4's opmaken

  • Assistent ploegbaas AGF (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een assistent ploegbaas AGF. Je takenpakket bestaat uit: - Je zorgt voor een optimale werking van personeel en machines om tot een kwalitatief product en een goed rendement te komen. - Je staat in voor de werkverdeling en geeft leiding aan (lijn)operatoren. - Je ziet toe op de correcte toepassing van de werkinstructies en hygiënevoorschriften van je medewerkers. - Je anticipeert op moeilijkheden en onderneemt de nodige acties. - Je bent verantwoordelijk voor de communicatie naar jouw medewerkers. - Je geeft zelf het voorbeeld inzake algemeen geldende regels binnen ons bedrijf. - Je rapporteert aan de ploegbaas.

  • Schrijnwerk(st)er PVC (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een eerste ervaring als schrijnwerker ? Heb je bovendien ervaring met de productie van ramen en deuren in PVC ? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken ! Onze klant is een bouwbedrijf gespecialiseerd in de productie van ramen en deuren in PVC . Je wordt tewerkgesteld in het atelier . Je werkt in een team . Je doet de voorbereidende werken in het atelier en de plaatsing op de werven . Je komt terecht in een groeiend bouwbedrijf . Na een succesvolle interimperiode treedt je vast in dienst bij onze klant . Mooie verloning volgens barema's van de bouw .

  • Teamleader (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, producent van verse kant-en-klaar maaltijden, zijn wij op zoek naar een operator in een 2-ploegensysteem.Je bent verantwoordelijk voor het beheer, de planning en de organisatie van alle activiteiten. Je takenpakket is als volgt: *Je staat in voor de dagelijkse activiteiten van de ploeg. *Je geeft duidelijke instructies aan medewerkers. *Je ziet toe op de productiviteit en bezetting van de medewerkers aan de hand van een planning. *Je houdt toezicht op de naleving van alle procedures (bv. Inzake veiligheid, orde en netheid, …). *Je garandeert de continuïteit en intervenieert waar nodig. *Je voert de labelwerkzaamheden mee uit. *Je draagt bij in het continu verbeterproces van productie of expeditie *Je bent verantwoordelijk voor het opleidingstraject van alle medewerkers

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Kruishoutem - Oudenaarde - Zingem (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wevelgem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis; schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Werken als huishoudhulp Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Jobstudenten Zaalmedewerker (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: BOSHUIS

    Type: Studentenjob

    Je doet de mise-en-place van de zaal en zet ze op orde, dekt de tafels, ontvangt de klanten, neemt de bestellingen op en geeft ze door aan het buffet- en/ of keukenpersoneel. Je stelt de gerechten voor aan de klanten, serveert ze, maakt de rekening en rekent af.

  • Coach Leren programmeren met Scratch voor kinderen - Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 12 kinderen gedurende ongeveer 20 weken (niet tijdens de schoolvakanties). Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen gaan door na schooltijd rond 16:00 uur op verschillende scholen in Antwerpen, Deurne, Borgerhout...

  • COMMUNICATIEF STERKE STUDENTEN GEZOCHT (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Studentenjob

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - Promoten van een nieuw model van een gekend automerk - Pregeselecteerde database opbellen om te horen of er interesse is in het nieuwe model en/of er interesse is in een proefrit - Minstens 2 halve dagen of 1 volledige dag

  • Facility medewerker (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als Facility medewerker zal je de gehele organisatie bij de verhuis van onze klant naar hun nieuwe locatie.  je doet dit in samenspraak met de facility manager. Je zal ook allround ingezet worden en moet alles technische zaken opvolgen. Van technische en It problemen tot contracten met kuisfirma's en het afvalbeheer. je bent daarnaast ook verantwoordelijk voor de beveiliging, het wagenpark, de inventaris, ... Bedrijfsprofiel: Onze klant is gespecialiseerd in supply chain solutions 

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van BOONEN PIERRE & ZOON in sociale netwerken
Look for responds of BOONEN PIERRE & ZOON in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOONEN PIERRE & ZOON. Laat een reactie achter voor BOONEN PIERRE & ZOON. BOONEN PIERRE & ZOON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOONEN PIERRE & ZOON. Leave a respond for BOONEN PIERRE & ZOON. BOONEN PIERRE & ZOON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOONEN PIERRE & ZOON op de google maps. Adres en contacten BOONEN PIERRE & ZOON
Location of BOONEN PIERRE & ZOON on the google maps. Address and contacts of BOONEN PIERRE & ZOON

Andere gerelateerde bedrijven als come BOONEN PIERRE & ZOON BOONEN PIERRE & ZOON: Lignes Amarante (Les) SA | Gym T.C. | Aquastra Gevelreiniging B.V.B.A. | Catala N.V. | DE STEMVORK WERBROUCK BVBA

Other related companies as BOONEN PIERRE & ZOON: Lignes Amarante (Les) SA | Gym T.C. | Aquastra Gevelreiniging B.V.B.A. | Catala N.V. | DE STEMVORK WERBROUCK BVBA

BOONEN PIERRE & ZOON is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Hamont-Achel (Hamont), België. De volledige naam van het bedrijf is BOONEN PIERRE & ZOON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03391448974. Het bedrijf BOONEN PIERRE & ZOON bevindt zich op het adres: 't Lo 147,3930. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 168,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 671,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in BOONEN PIERRE & ZOON zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOONEN PIERRE & ZOON is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOONEN PIERRE & ZOON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOONEN PIERRE & ZOON, openstaande posities, locatie van BOONEN PIERRE & ZOON op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BOONEN PIERRE & ZOON is a company, that was registered 2017 in Hamont-Achel (Hamont) region, Belgium. Full name of company is BOONEN PIERRE & ZOON, company assigned to the tax number BE03391448974. The company BOONEN PIERRE & ZOON is located at the address: 't Lo 147,3930. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 168,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 671,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in BOONEN PIERRE & ZOON were not found.
The main activity of BOONEN PIERRE & ZOON is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BOONEN PIERRE & ZOON is not available. You also can look at reviews of BOONEN PIERRE & ZOON, open positions, location of BOONEN PIERRE & ZOON on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOONEN PIERRE & ZOON, Hamont-Achel (Hamont): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOONEN PIERRE & ZOON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOONEN PIERRE & ZOON, Hamont-Achel (Hamont): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOONEN PIERRE & ZOON, employees, financial statistics.