DEVELTERE CHAUFFAGE NV

Contactgegevens DEVELTERE CHAUFFAGE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEVELTERE CHAUFFAGE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEVELTERE CHAUFFAGE NV

Regio (region): Roeselare, België

Adres (address): Kachtemsestraat 290,8800, België

Telefoon (phone): 051 24 24 25 051 24 24 25

Fax (fax): 051 20 33 34 051 20 33 34

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEVELTERE CHAUFFAGE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEVELTERE CHAUFFAGE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEVELTERE CHAUFFAGE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEVELTERE CHAUFFAGE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEVELTERE CHAUFFAGE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEVELTERE CHAUFFAGE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEVELTERE CHAUFFAGE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEVELTERE CHAUFFAGE NV
Products information DEVELTERE CHAUFFAGE NV

BTW identificatienummer (tax): BE06869445800
Ondernemingsnummer: 2381256103
Hoofdstad (capital): 627,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 383,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in DEVELTERE CHAUFFAGE NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEVELTERE CHAUFFAGE NV
(Get full report from official database of BE for DEVELTERE CHAUFFAGE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEVELTERE CHAUFFAGE NV
Addition kinds of activities for DEVELTERE CHAUFFAGE NV

364400. Niet-stroomdraende bedradingstoestellen | Noncurrent-carrying wiring devices
20510203. Charlotte Russe, bakkerijproduct: behalve bevroren | Charlotte russe, bakery product: except frozen
22810000. Garen spin mills | Yarn spinning mills
24990806. Potlood latten, hout | Pencil slats, wood
31110100. Paardensportproducten | Equestrian leather products
38279909. Lichtbronnen, standaard | Light sources, standard
38410200. Diagnostische apparatuur, medisch | Diagnostic apparatus, medical
50230108. Grillen, barbecue | Grills, barbecue
73710300. Ontwikkeling van computer software en applicaties | Computer software development and applications

Werken bij DEVELTERE CHAUFFAGE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEVELTERE CHAUFFAGE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEVELTERE CHAUFFAGE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEVELTERE CHAUFFAGE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - Bulktransport (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Brecht zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE. Bij voorkeur heb je reeds ervarig met bulktransport, maar met de nodige motivatie voor een opleiding binnen het bedrijf kom je zeker ook in aanmerking! Je laat je zeker niet afschrikken door de nodige fysieke arbeid. Je hebt in elk geval zin om af en toe je handen vuil te maken! Flexibiliteit is zeer belangrijk, gezien je met zeer variabele uren werkt.

  • Magazijnier - DAG - DRINGEND (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het laden en lossen van vrachtwagens Rolbrug besturen Bulldozer besturen Goederen nakijken Variërend takenpakket

  • Hoofdmagazijnier vaste nacht (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een zeer mooi bedrijf zijn wij op zoek naar een hoofdverantwoordelijke voor het magazijn. Je hebt een zeer ruim takenpakket en staat onder andere in voor: Het aansturen van de medewerkers en de taakverdeling en deze controleren. Controle van de ritten van de chauffeurs en deze ook opvolgen. Toezien en het strikt opvolgen van de hygiëne regels in het magazijn (verbod op eten en drinken). Veiligheid controleren van de medewerkers (bij het niet respecteren van deze regels moet men dit melden aan de preventieadviseur).

  • HVAC-monteur (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur van HVAC sta je in voor: monteren en aansluiten van gas- en mazoutketels kappen en slijpen voor de leidingen monteren van warmtepompen aansluiten van sanitair op de waterleiding plaatsen van vloer- en hangverwarming plaatsen van ventilatiebuizen Ervaring met PE-lassen is een pluspunt

  • ENTHOUSIASTE HUISHOUDHULP REGIO PEER (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: Trixxo Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Poetshulp Houthalen - Helchteren (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PUUUR HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren.ombineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Restaurantmedewerker - TOTAL Nazareth (richting Gent) (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een afwisselende job en weet je van aanpakken? Dan is een job als verkoper bij TOTAL misschien wel iets voor jou. Voor TOTAL Nazareth (E17 Kortrijk-Gent) zijn we op zoek naar een Lunch Garden medewerker. Je zorgt voor een vlotte en aangename bediening van de klanten in het buffetrestaurant. Daarnaast sta je in voor het maken van kleine gerechtjes en het proper houden van het restaurant. Het gaat om een Deeltijdse functie in een Weekend regime (+/- 15u per weekend)

  • Technisch Consultant – Office 365 (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Infront

    Type: Vaste Job

    Als Technisch Consultant ontwerp en realiseer je de applicatiearchitectuur van Office 365 en SharePoint oplossingen voor onze klanten. Gebaseerd op business cases en functionele ontwerpen kan je een technische analyse maken en een gestructureerd plan voor implementatie uitwerken. De kwaliteit en duurzaamheid van de oplossing is jouw verantwoordelijkheid. In de presalesfase van een project maak je deel uit van het bid-team, waarbij je een solution design oplevert binnen de vereisten van scope en budget, tegen een uitdagend tijdschema. Je kan dit daarna overtuigend presenteren aan de klant, terwijl je zonder verpinken kan antwoorden op ad-hoc vragen. Daarnaast kan je de klant begeleiden naar een langetermijnvisie over SharePoint en Office 365. Bij dit alles plaats je de noden en tevredenheid van de klant steeds centraal. Je weet dat communicatie hier van cruciaal belang is, en houdt hier rekening mee zowel binnen het eigen projectteam als naar de klant toe.

  • Winkelmedewerker voor afdeling groenten en fruit (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een gekende winkelketen in België dat een nieuw filiaal geopend heeft in Wemmel, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker voor de afdeling groenten en fruit. Je zal volgend takenpakket voor jouw rekening nemen: klanten te woord staan en verder helpen bij bestellingen en vragen aanvullen van de producten en hier kwaliteitscontrole op uitvoeren bestellingen plaatsen om de voorraad aan te vullen Heb jij interesse in deze functie en eventueel reeds ervaring in retail? Stuur jouw CV naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Commerciële medewerker binnendienst Tsjechisch / Slowaaks (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: BRACHOT-HERMANT N.V.

    Type: Vaste Job

    Je bent het eerste contact voor onze buitendienst en staat hen bij in het noteren van bestellingen en opmaken van facturen In het depot ga je op zoek naar het juiste product en je stemt af met de logistiek volgens de noden van de klant Je staat ook klanten te woord in onze toonzaal en je geeft hen een woordje uitleg Je benadert je klantenportefeuille proactief met nieuwe producten en promoties Je bent servicegericht en werkt ordelijk en gestructureerd.

  • Zelfstandig Logopedist(e) (VLIMMEREN)

    Regio: VLIMMEREN

    Bedrijf: Centrum voor Therapie en Welzijn Balans

    Type: Zelfstandige activiteit

    Binnen onze multidisciplinaire praktijk zoeken we iemand om ons logopedisch team uit te breiden. Je bouwt volledig autonoom je eigen logopedie praktijk uit, op basis van je eigen expertise en interesse. Je doelgroep en behandelingen zijn vrij te bepalen, maar we zijn met name op zoek naar complementaire specialisaties op ons huidig aanbod (zijnde leer- en ontwikkelingsstoornissen bij kinderen) : bijvoorbeeld logopedische problemen bij volwassenen, stottertherapie, stemproblemen, ... Dagen en uren in overleg te bepalen. Min. 8 uur - zowel dag als avonduren.

  • Gemotiveerde orderpicker - daguren (m/v) (ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER)

    Regio: ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER

    Bedrijf: VIO Lier

    Type: Werfreserve

    Voor een bedrijf in volle groei in de regio Mechelen zijn we op zoek naar gemotiveerde orderpickers. Het gaat om een job met optie vast en met daguren. Takenpakket: - Orderpicken van verse goederen - Besturen van een orderpicktoestel - Klaarzetten van bestellingen - Bestelbons nakijken en correct verwerken

Zoek naar antwoorden van DEVELTERE CHAUFFAGE NV in sociale netwerken
Look for responds of DEVELTERE CHAUFFAGE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEVELTERE CHAUFFAGE NV. Laat een reactie achter voor DEVELTERE CHAUFFAGE NV. DEVELTERE CHAUFFAGE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEVELTERE CHAUFFAGE NV. Leave a respond for DEVELTERE CHAUFFAGE NV. DEVELTERE CHAUFFAGE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEVELTERE CHAUFFAGE NV op de google maps. Adres en contacten DEVELTERE CHAUFFAGE NV
Location of DEVELTERE CHAUFFAGE NV on the google maps. Address and contacts of DEVELTERE CHAUFFAGE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come DEVELTERE CHAUFFAGE NV DEVELTERE CHAUFFAGE NV: Thierry BVBA | Aveco BVBA | R.C.A. NV | Deferme Optiek | LANT n.v

Other related companies as DEVELTERE CHAUFFAGE NV: Thierry BVBA | Aveco BVBA | R.C.A. NV | Deferme Optiek | LANT n.v

DEVELTERE CHAUFFAGE NV is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Roeselare, België. De volledige naam van het bedrijf is DEVELTERE CHAUFFAGE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06869445800. Het bedrijf DEVELTERE CHAUFFAGE NV bevindt zich op het adres: Kachtemsestraat 290,8800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 627,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 383,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in DEVELTERE CHAUFFAGE NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DEVELTERE CHAUFFAGE NV is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEVELTERE CHAUFFAGE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEVELTERE CHAUFFAGE NV, openstaande posities, locatie van DEVELTERE CHAUFFAGE NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DEVELTERE CHAUFFAGE NV is a company, that was registered 2016 in Roeselare region, Belgium. Full name of company is DEVELTERE CHAUFFAGE NV, company assigned to the tax number BE06869445800. The company DEVELTERE CHAUFFAGE NV is located at the address: Kachtemsestraat 290,8800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 627,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 383,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in DEVELTERE CHAUFFAGE NV were not found.
The main activity of DEVELTERE CHAUFFAGE NV is Insurance Agents, Brokers and Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DEVELTERE CHAUFFAGE NV is not available. You also can look at reviews of DEVELTERE CHAUFFAGE NV, open positions, location of DEVELTERE CHAUFFAGE NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEVELTERE CHAUFFAGE NV, Roeselare: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEVELTERE CHAUFFAGE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEVELTERE CHAUFFAGE NV, Roeselare: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEVELTERE CHAUFFAGE NV, employees, financial statistics.