Biofa Intérieur Bois

Contactgegevens Biofa Intérieur Bois: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Biofa Intérieur Bois: address, phone, fax, email, website, opening hours

Biofa Intérieur Bois

Regio (region): Brussel (Elsene), België

Adres (address): Woonwijkstraat 2,1050, België

Telefoon (phone): 02 647 83 58 02 647 83 58

Fax (fax): 02 479 44 42 02 479 44 42

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Biofa Intérieur Bois: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Biofa Intérieur Bois"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Biofa Intérieur Bois"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Biofa Intérieur Bois, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Biofa Intérieur Bois. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Biofa Intérieur Bois, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Biofa Intérieur Bois. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Biofa Intérieur Bois
Products information Biofa Intérieur Bois

BTW identificatienummer (tax): BE09478424072
Ondernemingsnummer: 1020874023
Hoofdstad (capital): 511,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 156,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Biofa Intérieur Bois zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Biofa Intérieur Bois
(Get full report from official database of BE for Biofa Intérieur Bois)

Aanvulling soorten activiteiten voor Biofa Intérieur Bois
Addition kinds of activities for Biofa Intérieur Bois

3465. Automotive stampings | Automotive stampings
342101. Tafel- en eetgerei, met inbegrip van slagers ' | Table and food cutlery, including butchers'
366302. Televisie-omroep- en communicatieapparatuur | Television broadcasting and communications equipment
42120402. Veilig bewegen, lokaal | Safe moving, local
79969900. Amusementsparken, nec | Amusement parks, nec

Werken bij Biofa Intérieur Bois: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Biofa Intérieur Bois: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Biofa Intérieur Bois. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Biofa Intérieur Bois. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator nacht (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een recyclagebedrijf gelegen te Diksmuide zijn wij op zoek naar een operator. Zo ben jij verantwoordelijk voor de productie van nieuw en gerecycleerde grondstoffen.

  • Onderhoudsmechanieker (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar 2 onderhoudsmechaniekers om te werken in regio Kempen Als onderhoudsmechanieker sta je het preventief onderhoud van machines in een productieomgeving Ook storingen/curatief onderhoud behoort tot jouw takenpakket. Het gaat hier vnl. om mechanische defecten Je werkt autonoom op verplaatsing bij de klanten in jouw regioMechanisch bestaat jouw takenpakket uit: Het monteren, herstellen en uitlijnen van verschillende aandrijvingen Het plaatsen, afregelen, onderhouden en storingen oplossen van pompen of compressoren Herstellingen  uitvoeren, (de)monteren en vervangen van machineonderdelen en lagers Preventief onderhoud en het onderhouden en/of herstellen van pneumatische en hydraulische systemen Ook sta je in voor het opsporen van defecten in een PLC-gestuurde installatie  

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Uikhoven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (UIKHOVEN)

    Regio: UIKHOVEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENTENJOB (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Hays Response Zaventem

    Type: Studentenjob

    * Machelen * Nederlands, Frans * Automotive sector Voor onze klant in Machelen is Hays Response op zoek naar een student dat tijdens het jaar beschikbaar is of minstens 1 week in de kerstvakantie. Deze internationale klant is actief in de automotive sector en zoekt een gemotiveerde student om hun team te versterken. Als student ben je verantwoordelijk voor een breed administratief pakket. Je zal het departement op verschillende vlakken ondersteunen, zoals het invoeren van gegevens of het klasseren van dossiers. Bovendien zal je soms ingeschakeld worden bij de receptie van chauffeurs.

  • Jobstudent (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • DAKWERKER (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: STADAK

    Type: Vaste Job

    Voor de opbouw en afbraak van hellende daken.

  • Testingenieur! (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de elektrische en mechanische eindcontrole van onze middenspanningscellen. Bij eventuele gebreken neem je de verantwoordelijkheid om de levering tegen te houden. Je staat in voor de FAT (Factory Acceptance Test) en zorgt dat alle buitengaande middenspanningsborden aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Nadien verzorg je ook de administratieve opvolging binnen ons intern ERP-softwarepakket.

  • Diensthoofd wasserij en naai-atelier (KLERKEN)

    Regio: KLERKEN

    Bedrijf: De Vleugels

    Type: Vaste Job

    De Vleugels garandeert een kwaliteitsvolle en warme ondersteuning voor 330 mensen met een verstandelijke beperking. Onze industriële wasserij is één van de ondersteunende diensten binnen de organisatie. Naast de hotelwas, staan de medewerkers van de wasserij in voor het wassen van de kledij van onze cliënten. Deze persoonlijke kledij wordt geplooid, gesorteerd op naam en op die manier terug bezorgd in de leefgroepen. De medewerkers van het naaiatelier staan in voor het maken van linnen in diverse vormen en speciale kledij voor sommige cliënten, het tekenen van de persoonlijke kledij, herstelwerk en werken op sommige momenten actief mee in het wasserijproces. De wasserij werkt 6 dagen op 7 ( niet op zondag ) met dagdiensten. Het team bestaat momenteel uit 18 medewerkers. Het diensthoofd stuurt zowel de werking en organisatie van wasserij en naaiatelier aan en geeft leiding aan de medewerkers van beide diensten. Het diensthoofd werkt actief mee op de werkvloer in combinatie met de eigen taken als diensthoofd.

  • Supervisor(Junior Manager)Massimo Dutti Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MASSIMO DUTTI GENT

    Type: Vaste Job

    Voor onze winkel te Gent zijn we op zoek naar een winkel Supervisor.(Junior Manager) U bent een dynamische, georganiseerde persoonlijkheid én vooral een sterke leider. Het dagelijkse beheer van onze winkel en haar medewerkers vertrouwen we aan jou toe. Ervaring in een gelijkaardige functie is essentieel.

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • Freelance/Tijdelijke Payroll Officer (6m) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674433-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze klant is een onderneming gevestigd in de regio Antwerpen. Je werkt mee aan de optimalisatie van diverse administratieve HR-processen  Je neemt actief deel aan uiteenlopende HR-projecten. Je staat samen met de overige teamleden in voor een correcte loonverwerking.  Je verstrekt aan de medewerkers op een gestructureerde, proactieve en klantgerichte manier de nodige informatie en advies m.b.t. sociale wetgeving. Je staat mee in voor de rapporteringen en voorbereiding van de budgetoefening 

  • Schoonmaak - Housekeeping (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TURNHOUT CITY HOTEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als lid van ons gemotiveerde houskeeping team ben je mede verantwoordelijk voor het dagelijkse zuiver maken van onze hotelkamers en algemene ruimte's. - Schoonmaken kamers (vervangen linnengoed, afstoffen, stofzuigen, ...) - Schoonmaken Algemene ruimte's hotel -------------------------------------------------------------------------------------------------------- As a member of there housekeeping team, you'll be responsible for day cleaning of our guest rooms, public areas and assisting in the hotel laundry. Main duties: - Changing sheets - Vacuuming floors - Removing dust, swiping surfaces - Replacing used towels and changing toiletries such as soap and shampoos It's possible that you will do additional cleaning tasks in other parts of the Hotel. (hallways, lobbies, lounges, restrooms, corridors, elevators and stairways).

Zoek naar antwoorden van Biofa Intérieur Bois in sociale netwerken
Look for responds of Biofa Intérieur Bois in social networks

Lees alle opmerkingen voor Biofa Intérieur Bois. Laat een reactie achter voor Biofa Intérieur Bois. Biofa Intérieur Bois bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Biofa Intérieur Bois. Leave a respond for Biofa Intérieur Bois. Biofa Intérieur Bois on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Biofa Intérieur Bois op de google maps. Adres en contacten Biofa Intérieur Bois
Location of Biofa Intérieur Bois on the google maps. Address and contacts of Biofa Intérieur Bois

Andere gerelateerde bedrijven als come Biofa Intérieur Bois Biofa Intérieur Bois: Van Opstal Klimaattechniek | Computron Gent NV | NETWORK RESEARCH BELGIUM | Gc Interieur | VERVOORT T

Other related companies as Biofa Intérieur Bois: Van Opstal Klimaattechniek | Computron Gent NV | NETWORK RESEARCH BELGIUM | Gc Interieur | VERVOORT T

Biofa Intérieur Bois is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Brussel (Elsene), België. De volledige naam van het bedrijf is Biofa Intérieur Bois, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09478424072. Het bedrijf Biofa Intérieur Bois bevindt zich op het adres: Woonwijkstraat 2,1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 511,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 156,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Biofa Intérieur Bois zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Biofa Intérieur Bois is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Biofa Intérieur Bois is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Biofa Intérieur Bois, openstaande posities, locatie van Biofa Intérieur Bois op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Biofa Intérieur Bois is a company, that was registered 1990 in Brussel (Elsene) region, Belgium. Full name of company is Biofa Intérieur Bois, company assigned to the tax number BE09478424072. The company Biofa Intérieur Bois is located at the address: Woonwijkstraat 2,1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 511,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 156,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Biofa Intérieur Bois were not found.
The main activity of Biofa Intérieur Bois is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Biofa Intérieur Bois is not available. You also can look at reviews of Biofa Intérieur Bois, open positions, location of Biofa Intérieur Bois on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Biofa Intérieur Bois, Brussel (Elsene): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Biofa Intérieur Bois, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Biofa Intérieur Bois, Brussel (Elsene): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Biofa Intérieur Bois, employees, financial statistics.