Atelier 3 SPRL

Contactgegevens Atelier 3 SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Atelier 3 SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Atelier 3 SPRL

Regio (region): Brussel (Schaarbeek), België

Adres (address): Paul Devignestraat 108,1030, België

Telefoon (phone): 02 245 05 51 02 245 05 51

Fax (fax): 02 245 23 98 02 245 23 98

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Atelier 3 SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Atelier 3 SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Atelier 3 SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Atelier 3 SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Atelier 3 SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Atelier 3 SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Atelier 3 SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Atelier 3 SPRL
Products information Atelier 3 SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE08456695556
Ondernemingsnummer: 8638793945
Hoofdstad (capital): 128,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 262,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Atelier 3 SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Atelier 3 SPRL
(Get full report from official database of BE for Atelier 3 SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Atelier 3 SPRL
Addition kinds of activities for Atelier 3 SPRL

581206. Pizza restaurants | Pizza restaurants
23920100. Kussens en kussens | Cushions and pillows
50470302. Baden, whirlpool | Baths, whirlpool
50519910. Strip, metaal | Strip, metal
59610101. Kaas, postorder | Cheese, mail order

Werken bij Atelier 3 SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Atelier 3 SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Atelier 3 SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Atelier 3 SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier rijbewijs C + heftruck m/v (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze stock te Vilvoorde zijn we op zoek naar een gemotiveerde en ervaren magazijnier die in het bezit is van een attest voor heftruckchauffeur en rijbewijs C. Het beheer van onze stock gebeurt in ons ERP Kimoce. Hiervoor is een basiskennis pc en Windows noodzakelijk.

  • Chauffeur B / C (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een distributiebedrijf regio Brugge zijn wij op zoek naar chauffeur B of C. Je staat in voor de lokale distributie aan vooral horeca regio Brugge en omgeving. Je levert vooral bij bestaande klanten.

  • Chauffeur CE (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in de regio van Tongeren zijn we op zoek naar een chauffeur CE M/V Je staat in voor de nationale distributie van: verpakkingsmaterialen, bloemen, sanitair, ... Ritten over heel België Werken met trekker-oplegger

  • TEAMLEADER LOGISTIEK (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Van de teamleader ben jij de backup. Je staat in voor het laden en lossen van containers en vrachtwagens. De inkomende goederen ga je controleren. Het orderpicken van bestellingen en verplaatsen van goederen met een transpallet en reachtruck behoren ook tot jouw takenpakket. Een aantal administratieve verantwoordelijkheden horen er ook bij. Tussen de leveranciers en de medewerkers ben jij een belangrijke spilfiguur.

  • Elektricien (ULBEEK)

    Regio: ULBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Wellen zijn wij op zoek naar een elektricien van koeltechnische installaties m/v Het installeren, onderhouden en reviseren van koeltechnische installaties en airconditioningsystemen, 

  • Enthousiaste Poetshulpen/Huishoudhulpen (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student vastgoedbediende elke zaterdag (HEIST-AAN-ZEE)

    Regio: HEIST-AAN-ZEE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Ben jij een gedreven student die op zoek is naar een administratief commerciële functie? Voor een immobiliënkantoor in Knokke-Heist is Adecco Experts op zoek naar een student die graag wilt bijstaan in de administratie, in de verhuur (meegaan met klanten naar appartementen, meetstaten opmeten), assisteren in de verkoop en klassement.

  • Weekendhulp Massimo Dutti Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: MASSIMO DUTTI AALST

    Type: Studentenjob

    Als weekendhulp maak je deel uit van het verkoopsteam en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je een hoge klantenservice garandeert. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Chauffeur CE vaste rit (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: XWIFT

    Type: Vaste Job

    Wegens sterke groei, zijn we op zoek naar een chauffeur C/CE voor rondritten met optie vaste uren die ons team van 125 chauffeurs kan versterken. Door ons uitgebreid klantenbestandkan je kiezen en kom je bij: verschillende klanten in diverse sectoren wat zorgt voor veel afwisseling in je job een vaste klant met vaste uren wat zorgt voor een vaste structuur en vaste uren De opdracht krijg je door van onze dispatch en je vertrekt vanuit je eigen woonplaats. Je laadt de vrachtwagen bij de klant en je werkt volgens de regels van ladingzekerheid. Je lost op verschillende stopplaatsen. Per dag voer je 1 of 2 rondritten uit voor een klant. Wil jij onze nieuwe collega worden? Twijfel dan niet

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Personal trainer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: fit20

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als personal trainer sta je in voor het begeleiden van zowel nieuwe leden als bestaande leden. Je krijgt eerst een opleiding over hoe fit20 juist werkt en waar je als trainer aandacht aan dient te besteden. De taken zijn divers: - introductiesessies geven - luisteren naar de noden en wensen van de klant, en op basis daarvan advies geven en de fit20 oefeningen aanpassen - de toestellen instellen - intense begeleiding van 20 minuten per persoon/2 personen - empathisch en motiverend werken - dagelijks de uitslag van de introductiesessies rapporteren - opvolging van leads die nog geen introductie gepland hebben en van leads die na de introductie nog twijfelen

  • Account Manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OSCART INTELLIGENCE

    Type: Werfreserve

    Wegens uitbreiding zoeken we account managers voor de verder uitrol van onze digitale communicatie. In je regio rekenen bestaande klanten op jou en wachten potentiële klanten op je komst om hen te overtuigen. Je afspraken regel je zelf en per dag bezoek je 5 (potentiële) klanten en prospecten waarbij je de uitgebreide mogelijkheden van de producten toelicht. Je maakt offertes op en zorgt voor de opvolging ervan. Je rapporteert dagelijks via ons systeem.

Zoek naar antwoorden van Atelier 3 SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Atelier 3 SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Atelier 3 SPRL. Laat een reactie achter voor Atelier 3 SPRL. Atelier 3 SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Atelier 3 SPRL. Leave a respond for Atelier 3 SPRL. Atelier 3 SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Atelier 3 SPRL op de google maps. Adres en contacten Atelier 3 SPRL
Location of Atelier 3 SPRL on the google maps. Address and contacts of Atelier 3 SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Atelier 3 SPRL Atelier 3 SPRL: Serviglass | C-SIGN BVBA | Jonckers Médical SA | B.P. DECOR | Transport Maes N.V.

Other related companies as Atelier 3 SPRL: Serviglass | C-SIGN BVBA | Jonckers Médical SA | B.P. DECOR | Transport Maes N.V.

Atelier 3 SPRL is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Brussel (Schaarbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is Atelier 3 SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08456695556. Het bedrijf Atelier 3 SPRL bevindt zich op het adres: Paul Devignestraat 108,1030. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 128,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 262,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Atelier 3 SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Atelier 3 SPRL is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Atelier 3 SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Atelier 3 SPRL, openstaande posities, locatie van Atelier 3 SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Atelier 3 SPRL is a company, that was registered 2006 in Brussel (Schaarbeek) region, Belgium. Full name of company is Atelier 3 SPRL, company assigned to the tax number BE08456695556. The company Atelier 3 SPRL is located at the address: Paul Devignestraat 108,1030. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 128,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 262,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Atelier 3 SPRL were not found.
The main activity of Atelier 3 SPRL is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Atelier 3 SPRL is not available. You also can look at reviews of Atelier 3 SPRL, open positions, location of Atelier 3 SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Atelier 3 SPRL, Brussel (Schaarbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Atelier 3 SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Atelier 3 SPRL, Brussel (Schaarbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Atelier 3 SPRL, employees, financial statistics.