ALCYON RENOVATIE

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • ALCYON RENOVATIE
Private companiesOil and Gas Extraction • ALCYON RENOVATIE

Contactgegevens ALCYON RENOVATIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALCYON RENOVATIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALCYON RENOVATIE

Regio (region): Merelbeke, België

Adres (address): Dokter Dhaenenslaan 41,9820, België

Telefoon (phone): 09 232 04 32 09 232 04 32

Fax (fax): 09 232 04 95 09 232 04 95

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALCYON RENOVATIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALCYON RENOVATIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALCYON RENOVATIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALCYON RENOVATIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALCYON RENOVATIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALCYON RENOVATIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALCYON RENOVATIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALCYON RENOVATIE
Products information ALCYON RENOVATIE

BTW identificatienummer (tax): BE09625640869
Ondernemingsnummer: 7452270507
Hoofdstad (capital): 959,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 229,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in ALCYON RENOVATIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALCYON RENOVATIE
(Get full report from official database of BE for ALCYON RENOVATIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALCYON RENOVATIE
Addition kinds of activities for ALCYON RENOVATIE

251106. Houtbanken en kisten, behalve bedstoelen | Wood stands and chests, except bedside stands
509400. Sieraden en edelstenen | Jewelry and precious stones
22620105. Roller printing: kunstmatige vezels en zijden breed geweven stoffen | Roller printing: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
28190206. Hydrofluorzuur | Hydrofluoric acid
32510100. Structurele baksteen en blokken | Structural brick and blocks
48329900. Radio-omroepzenders, nec | Radio broadcasting stations, nec
50840302. Papier productie machines | Paper manufacturing machinery
72990200. Massage parlor en stoombad diensten | Massage parlor and steam bath services

Werken bij ALCYON RENOVATIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALCYON RENOVATIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALCYON RENOVATIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALCYON RENOVATIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Machineoperator (m/v) - 2 ploegen regio Kortrijk (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bedient in verschillende afdelingen diverse glasbewerkingsmachines Je werk een klantenorde af aan de hand van werkbonnen Je controleert de kwaliteit van afgewerkte stukken Je werkt in een 2-ploegensysteem (wisselend ochtend en namiddag)

  • Polyvalent winkelbediende (m/v) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Als polyvalent winkelmedewerker bestaan jouw taken uit: - het verwerken van de leveringen in het magazijn - aanvullen van de rekken - bediening van klanten aan de kassa - afbakken van broodjes en koeken op de bakkerij afdeling - waken over de orde en de netheid in de winkel

  • Operator metaal afdeling liggers - 2 ploegen (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van een machine voor staalbewerking. Je komt tussen bij storingen en fouten, je bent alert en kan de storingen zelfstandig oplossen. Als operator ben je verantwoordelijk voor het instellen en het bedienen van de apparaten. Je doet de opstart van de machine en neemt stalen volgens de aangegeven normen. Je rapporteert aan de teamleader op het einde van je shift.

  • Servicetechnieker (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in de Automotive Sector regio Gent te Deinze zijn wij op zoek naar een Servicetechnieker (m/v) Je zal instaan voor assemblage werk in de productieafdeling Je bent verantwoordelijk voor de installatie, reparatie en het afregelen van de apparatuur ter plaatse bij klanten Je zal ook training en uitleg geven aan klanten Dit is een heel gevarieerde job: productie- en installatiewerk, communicatie met klanten en uitvoeren van installaties en herstellingen.

  • HVAC Technieker - Opstarter M/V (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Voor onze afdeling Building Systems HVAC Geel zijn we op zoek naar een HVAC Technieker / Opstarter. Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden, controleren en opstarten van HVAC installaties. Tot je takenpakket behoort daarbij vooral: U controleert de installatie op de werven naar aanloop van de opstart: - Op basis van de geleverde informatie controleert u de technische installatie - U volgt mee de planning op met betrekking tot de opstart van de installatie - U controleert of de installatie is opgevuld tot de juiste druk, de expansievaten juist zijn ingesteld, … U begeleidt samen met de elektricien en een regeltechnieker de opstart van de HVAC installatie: - IO testen - Opstarten van installatie - Coördinatie tussen de techniekers op de werf Opvolging tijdens garantieperiode: - Nazorg en eventuele interventies op de installatie tijdens de garantieperiode Interesse in deze vacature? Solliciteer online via www.spiewerftaan.be Voor meer info: 014 56 20 10

  • Huishoudhulp regio Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Tielt-Winge Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bertem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Bijlesgever wiskunde (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Student sales assistant (m/v) (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Studentenjob

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die zich minstens 2 keer per week kunnen vrijmaken voor volgende taken: - telefonisch klantencontact - agenda / afsprakenplanning voor de commerciële buitendienst

  • Technisch tekenaar (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Op basis van input van de klant (schetsen, technische tekeningen, probleemstellingen, ...) teken je projecten uit en werk je technische oplossingen uit. Je maakt een dossier aan van technische tekeningen. Deze worden - na goedkeuring - een werkinstrument in de atelier. Vaak zal je eerst op de werf gaan opmeten, alvorens het definitieve tekenwerk te kunnen aanvatten. Je maakt stuklijsten op. Je stuurt prijsvragen uit en evalueert inkomende offertes. Je beheert materiaalcertificaten en NDO-verslagen. Je verzorgt de nodige communicatie met de klant en woont werfvergaderingen bij. Calculaties van nieuwe projecten is ook een onderdeel van het takenpakket. Je coördineert de activiteiten die uitbesteed zullen worden (transport, oppervlaktebehandelingen, plaatwerk, NDO, ...).

  • CUSTOMER SERVICE FRANSE MARKT (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Vaste Job

    * Regio Wommelgem * A-Z orderopvolging van eigen klanten en nauwe samenwerking met Accountmanager * Leuk team binnen internationaal bedrijf Deze organisatie actief in de voedingsindustrie heeft enkele bekende producten in zijn assortiment. In de vestiging in Wommelgem zijn zowel een productiesite als de administratieve kantoren aanwezig. Voor deze klant is Hays Response op zoek naar een Order Desk medewerker voor de Franstalige klanten. Als Order Desk medewerker ben jij verantwoordelijk voor de orderopvolging van a tot z. Enerzijds ga jij het aanspreekpunt zijn voor je Franstalige klantenportfolio. Dit wilt zeggen dat jij vragen gaat beantwoorden, oplossingen gaat zoeken voor eventuele problemen en daarbij de klanten ook op de hoogte gaat houden. Anderzijds ga jij de orders in het systeem zetten en opvolgen. Bovendien voer je prijswijzigingen of commerciële correcties door in het systeem en verstuur je ze naar de klanten. Je contacten verlopen zowel via mail als telefonisch. Daarbij werk je nauw samen met de Accountmanager van jouw markt.

  • Zelfstandig bankagent Regio Antwerpen (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: SEARCH & SELECTION ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig agent (vennoot of medevennoot) neem je een bestaande AXA bankportefeuille in jouw regio over. Je runt jouw eigen zaak als een ware ondernemer en je mikt daarbij op duurzame klantenrelaties en commerciële groei. Het is jouw opdracht om de lokale verankering verder te bestendigen en jouw kantoor onder de aandacht te houden als serviceverlener en kenniscentrum. Verder ben je een people manager die zich weet te omringen met een gemotiveerd en performant team van adviseurs. Het is jouw doel om samen met je team de uitbouw van de klantenportefeuille te realiseren d.m.v. gerichte acties. Om dit te faciliteren, zorg je voor een efficiënte kantoororganisatie, waar de taakverdeling, doelstellingen en verwachtingen voor iedereen duidelijk zijn.

Zoek naar antwoorden van ALCYON RENOVATIE in sociale netwerken
Look for responds of ALCYON RENOVATIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALCYON RENOVATIE. Laat een reactie achter voor ALCYON RENOVATIE. ALCYON RENOVATIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALCYON RENOVATIE. Leave a respond for ALCYON RENOVATIE. ALCYON RENOVATIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALCYON RENOVATIE op de google maps. Adres en contacten ALCYON RENOVATIE
Location of ALCYON RENOVATIE on the google maps. Address and contacts of ALCYON RENOVATIE

Andere gerelateerde bedrijven als come ALCYON RENOVATIE ALCYON RENOVATIE: VERBOND VAN ONDERNEMINGEN TE B | R R Koeling BVBA | Archimedes NV | AXS Systems Technology BVBA | Ihre Torbjorn

Other related companies as ALCYON RENOVATIE: VERBOND VAN ONDERNEMINGEN TE B | R R Koeling BVBA | Archimedes NV | AXS Systems Technology BVBA | Ihre Torbjorn

ALCYON RENOVATIE is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Merelbeke, België. De volledige naam van het bedrijf is ALCYON RENOVATIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09625640869. Het bedrijf ALCYON RENOVATIE bevindt zich op het adres: Dokter Dhaenenslaan 41,9820. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 959,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 229,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ALCYON RENOVATIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALCYON RENOVATIE is Olie- en gaswinning, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALCYON RENOVATIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALCYON RENOVATIE, openstaande posities, locatie van ALCYON RENOVATIE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALCYON RENOVATIE is a company, that was registered 1990 in Merelbeke region, Belgium. Full name of company is ALCYON RENOVATIE, company assigned to the tax number BE09625640869. The company ALCYON RENOVATIE is located at the address: Dokter Dhaenenslaan 41,9820. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 959,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 229,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ALCYON RENOVATIE were not found.
The main activity of ALCYON RENOVATIE is Oil and Gas Extraction, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ALCYON RENOVATIE is not available. You also can look at reviews of ALCYON RENOVATIE, open positions, location of ALCYON RENOVATIE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALCYON RENOVATIE, Merelbeke: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALCYON RENOVATIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALCYON RENOVATIE, Merelbeke: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALCYON RENOVATIE, employees, financial statistics.