Locarent Woluwe

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • Locarent Woluwe
Private companiesReal Estate • Locarent Woluwe

Contactgegevens Locarent Woluwe: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Locarent Woluwe: address, phone, fax, email, website, opening hours

Locarent Woluwe

Regio (region): Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe), België

Adres (address): Vervloesemstraat 34,1200, België

Telefoon (phone): 02 770 84 68 02 770 84 68

Fax (fax): 02 771 16 65 02 771 16 65

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Locarent Woluwe: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Locarent Woluwe"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Locarent Woluwe"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Locarent Woluwe, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Locarent Woluwe. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Locarent Woluwe, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Locarent Woluwe. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Locarent Woluwe
Products information Locarent Woluwe

BTW identificatienummer (tax): BE03528228759
Ondernemingsnummer: 5301147460
Hoofdstad (capital): 214,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 165,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Locarent Woluwe zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Locarent Woluwe
(Get full report from official database of BE for Locarent Woluwe)

Aanvulling soorten activiteiten voor Locarent Woluwe
Addition kinds of activities for Locarent Woluwe

2086. Gebottelde en ingeblikte frisdranken | Bottled and canned soft drinks
20150804. Turkije, verwerkt: vers | Turkey, processed: fresh
20999904. Boter, gerenoveerd en verwerkt | Butter, renovated and processed
31619900. Bagage, nee | Luggage, nec
35370211. Palletladers en -laders | Pallet loaders and unloaders
36769901. Weerstand netwerken | Resistor networks
54990102. Gezond voedsel | Health foods

Werken bij Locarent Woluwe: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Locarent Woluwe: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Locarent Woluwe. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Locarent Woluwe. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecanicien (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in de fabriek van Tessenderlo Chemie zelf. Je gaat bv. pompen ed herstellen in de fabriek. Je moet ook externen op weg kunnen helpen en kunnen delegeren. Taken: Je staat in voor het onderhoud en herstellingen van roterende en statische productieapparaten in de productieafdelingen. Montagewerkzaamheden in de afdelingen: afpannen van processystemen, vervangen van appendages (afsluiters, veiligheidskleppen), vervangen van produktieapparaten (pompen, ventilatoren, vaten, warmtewisselaars, tandwielkasten, transportsystemen), vervangen van leidingsystemen. Uitvoeren van licht machinaal werk (oa boren, slijpen) Preventieve mechanische onderhoudstaken

  • Lader (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een leuk bouwbedrijf te Lommel zijn we op zoek naar een lader van staalconstructies. Aan de hand van ladinglijsten laad je de opleggers met behulp van een rolbrug.

  • Ploegbaas in de Wegenbouw (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Opglabbeek zijn we op zoek naar een Ploegbaas in de wegenbouw Je takenpakket bestaat uit: - Als ploegbaas neem je de leiding over een ploeg van arbeiders en machinisten die wegenwerken en rioleringswerken uitvoeren. - Daarnaast roep je materialen af en controleer je de prestaties van onderaannemers. - Je rapporteert dagelijks de voortgang van de werken aan de werfleider.

  • Administratief medewerker planningen (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is gevestigd te Oost-Vlaanderen (Verrebroek). Wegens de continue groei zijn wij op zoek naar een administratief medewerker planningsdienst. Jouw voornaamste taken: • Als Administratief Medewerker heb je een administratief uitvoerende functie. Je staat in voor de controle en de opvolging personeelsdossiers bij inzet van onderaannemers. Je volgt de dossiers van de onderaannemers op van A tot Z en vraagt de vereiste documenten (Identiteitsbewijzen en werkdocumenten van arbeiders: A1, Limosa, VCA,…) op. Je volgt de geldigheid van deze documenten op en voert tijdig de nodige verlengingen van deze documenten door. Hiervoor maak je gebruik van een intern ERP-systeem. • Je maakt deel uit van het planningsteam en rapporteert aan het hoofd van de Planning. Waar nodig ondersteun je uw collega’s op de planning in hun taken(telefoon opnemen, doorgeven en noteren van aan- en afwezigheden,…). Je treedt zowel via telefoon als via email in contact met de onderaannemers. Deze communicatie verloopt voornamelijk in het Nederlands, Frans en het Engels. Je werkt nauw samen met de verschillende interne afdelingen van onze klant. Bedrijfsprofiel: Onze klant gevestigd in Verrebroek is gespecialiseerd in stellingbouw.

  • Huishoudhulp regio Booischot (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Poetsmedewerker (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: ASCHKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Je wordt ingezet om te gaan poetsen/schoonmaken bij particulieren: vensters wassen, afstoffen, dweilen of schuren, stofzuigen, soms auto's wassen, kasten uitkuisen, ...

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Alveringem (ALVERINGEM)

    Regio: ALVERINGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Horecapersoneel (jobstudenten en flexi) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: SMOOTH COMMUNICATION

    Type: Studentenjob

    Voor diverse klanten zijn we geregeld op zoek naar horecapersoneel dat van aanpakken weet. Meer concreet: vriendelijke, spontane medewerkers die het verschil maken. We zoeken vooral personeel voor de bar en de zaal. Ervaring in de keuken is niet nodig. Uren en dagen te bespreken naargelang de opdracht. Dat kan ofwel een vaste zaak zijn ofwel op evenementen (heel uiteenlopende evenementen). We zijn op zoek naar dynamische jonge persoonlijkheden (studenten) die het verschil kunnen maken!

  • Allround winkelmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Voor een klant regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een allround medewerker. Taken: - 50% bediening in de slagerij - 50% kassa en aanvulwerk

  • Service Technieker (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: CLAYTON OF BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Heb je zin om zelfstandig te werken in een tof team van service techniekers die elkaar steeds helpen? Kijk je uit naar een uitdagende technische job? Dan is deze functie vast iets voor jou. Als service technieker ben je de ambassadeur van Clayton voor onze klanten. Na je opleidingsperiode kan je van thuis uit vertrekken om onderhoud en herstellingen te doen bij nationale en internationale klanten.

  • Flexijob horeca (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Zaalmedewerker/Kelner/Hulpkelner: ? Zet je de zaal klaar: 'mise-en-place' drank bedieningsmateriaal ? en help je bij het schoonmaken van meubelen en materiaal. Je bergt het bedieningsmateriaal op en gerangschikt het en je bewaakt de orde en netheid in de zaal. ? Je verwijdert volle vuilniszakken en plaatst er nieuwe. Je verzamelt en rangschikt het leeggoed. ? Help je bij de bediening ruim je af en hou je de tafels en hun omgeving netjes. ? Zet je de tafel klaar voor de volgende klant. Je werkt in een bar brasserie een (gastronomisch) restaurant een hotel een banket- of receptiezaal een theesalon enz. Je werkt rechtstaand en loopt voor de bediening veel af en aan tussen zaal en keuken. ? Bedien je de klanten vriendelijk en volgens de regels en je hebt een goed visueel geheugen. ? Beweeg je soepel. Je past de nodige hygiënische regels toe. ? Draag je de opgelegde werkkledij of een uniform.

  • Medewerker bediening : flexi-job (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: CORSENDONK

    Type: Flexijob

    Priorij Corsendonk is momenteel op zoek naar een medewerker voor de bediening onder het statuut van flexi-job. U werkt minstens 4/5 bij een andere werkgever of u bent gepensioneerde en wilt graag bijverdienen in het zeer voordelig nieuw statuut van flexi-jobs. Uw takenpakket is als volgt: - Gasten verwelkomen in het restaurant en tijdens feesten - Bediening verzorgen - Afruimen Je zal voornamelijk tewerkgesteld worden op weekenddagen.

Zoek naar antwoorden van Locarent Woluwe in sociale netwerken
Look for responds of Locarent Woluwe in social networks

Lees alle opmerkingen voor Locarent Woluwe. Laat een reactie achter voor Locarent Woluwe. Locarent Woluwe bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Locarent Woluwe. Leave a respond for Locarent Woluwe. Locarent Woluwe on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Locarent Woluwe op de google maps. Adres en contacten Locarent Woluwe
Location of Locarent Woluwe on the google maps. Address and contacts of Locarent Woluwe

Andere gerelateerde bedrijven als come Locarent Woluwe Locarent Woluwe: Lenie E | Del Sol NV | Joliet Service | LEROU IJZERWAREN NV | MERCURA-ABELAL

Other related companies as Locarent Woluwe: Lenie E | Del Sol NV | Joliet Service | LEROU IJZERWAREN NV | MERCURA-ABELAL

Locarent Woluwe is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe), België. De volledige naam van het bedrijf is Locarent Woluwe, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03528228759. Het bedrijf Locarent Woluwe bevindt zich op het adres: Vervloesemstraat 34,1200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 214,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 165,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Locarent Woluwe zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Locarent Woluwe is Onroerend goed, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Locarent Woluwe is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Locarent Woluwe, openstaande posities, locatie van Locarent Woluwe op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Locarent Woluwe is a company, that was registered 2000 in Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe) region, Belgium. Full name of company is Locarent Woluwe, company assigned to the tax number BE03528228759. The company Locarent Woluwe is located at the address: Vervloesemstraat 34,1200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 214,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 165,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Locarent Woluwe were not found.
The main activity of Locarent Woluwe is Real Estate, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Locarent Woluwe is not available. You also can look at reviews of Locarent Woluwe, open positions, location of Locarent Woluwe on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Locarent Woluwe, Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Locarent Woluwe, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Locarent Woluwe, Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Locarent Woluwe, employees, financial statistics.