BENEDICT HUYSENTRUYT BVBA

Contactgegevens BENEDICT HUYSENTRUYT BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BENEDICT HUYSENTRUYT BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BENEDICT HUYSENTRUYT BVBA

Regio (region): Kortrijk (Heule), België

Adres (address): Kortrijksestraat 381,8501, België

Telefoon (phone): 056 35 66 90 056 35 66 90

Fax (fax): 056 37 19 43 056 37 19 43

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BENEDICT HUYSENTRUYT BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BENEDICT HUYSENTRUYT BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BENEDICT HUYSENTRUYT BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BENEDICT HUYSENTRUYT BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BENEDICT HUYSENTRUYT BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BENEDICT HUYSENTRUYT BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BENEDICT HUYSENTRUYT BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BENEDICT HUYSENTRUYT BVBA
Products information BENEDICT HUYSENTRUYT BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03808105468
Ondernemingsnummer: 4951507568
Hoofdstad (capital): 290,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 620,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in BENEDICT HUYSENTRUYT BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BENEDICT HUYSENTRUYT BVBA
(Get full report from official database of BE for BENEDICT HUYSENTRUYT BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BENEDICT HUYSENTRUYT BVBA
Addition kinds of activities for BENEDICT HUYSENTRUYT BVBA

17990505. Landreiniging en onderhoud | Shore cleaning and maintenance
20510000. Brood, taart en aanverwante producten | Bread, cake, and related products
20770100. Dierlijke vetten, oliën en maaltijden | Animal fats, oils, and meals
34429900. Metalen deuren, sash, en trim, nec | Metal doors, sash, and trim, nec
34490102. Draden, vervaardigde bar | Joists, fabricated bar
54990000. Diverse levensmiddelenwinkels | Miscellaneous food stores

Werken bij BENEDICT HUYSENTRUYT BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BENEDICT HUYSENTRUYT BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BENEDICT HUYSENTRUYT BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BENEDICT HUYSENTRUYT BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Machinesteller M/V Puurs (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machinesteller doe je omstellingen van UniBind specifieke productiemachines bij het veranderen van formaat of product en je verleent bijstand aan de operatoren tijdens de productie. Door je snel en efficiënt optreden zorg je voor verbeterde productie output en kwaliteit waardoor het afval tot een minimum beperkt blijft. Je werkt nauw samen met de operatoren en de lijnverantwoordelijken.

  • Winkelmedewerker supermarkt parttime (STERREBEEK)

    Regio: STERREBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je opzoek naar een nieuwe job en wil je graag parttime aan de slag op vaste weekdagen? Lees dan zeker even verder! : Je zal grotendeels worden ingezet aan de kassa hier zal je de klanten met een glimlach en service verder helpen. Je scant de nodige zaken in en rekent met nauwkeurigheid en oplettendheid af.. Je bent bereid om 4 dagen tijdens de week te werken dit wilt zeggen dat je zal werken op maandag dinsdag woensdag en vrijdag. Je bent flexibel naar werkuren toe en ook bereid in te springen bij afwezigheid van collega's Je bent indien nodig bereid tot het aanvullen van de nodige rayon(s).

  • Magazijnier (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gemotiveerde medewerker die zelfstandig het magazijn kan beheren. Functies: - Het maken van bestelbonnen - Bestellingen klaarzetten voor collega's en klanten - Controleren van uitgaande en terugkomende bestellingen.

  • POLYVALENT ARBEIDER METAAL (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als metaalarbeider sta je in voor het galvaniseren van metalen stukken. Hierbij dien je de metalen stukken aan te binden aan een hijstuig om ze te galvaniseren. Achteraf ga je de bewerkte stukken gaan opschuren tot je een glad oppervlak bereikt. Je ziet er op toe dat alles gebeurt volgens de veiligheidsvoorschriften.

  • MAGAZIJNIER - HEFTRUCKBESTUURDER (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je komt terecht in een groeiend bedrijf, waar je ingezet wordt voor de algemene magazijnierstaken. Laden & lossen aan de hand van de heftruck, artikelen stockeren, verzamelen van in te laden materiaal... Een deel van het magazijn bevindt zich hierbij buiten.   In deze functie werk je optimaal samen met jouw collega's en ben je polyvalent inzetbaar. Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf binnen de bouwsector zijn wij op zoek naar een voltijds HEFTRUCKBESTUURDER.

  • Werken als huishoudhulp Herenthout (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Boom (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS...je "EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt? Dan is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte held kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het ) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • jobstudent KASSABEDIENDE (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: PROXY DELHAIZE

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor de verschillende kassaverrichtingen. Je helpt klanten verder. Je voert de prijzen in de kassa in, int het geld en geeft wisselgeld terug. Verder sta je ook in voor het aanvullen in de winkel.

  • PROJECTCOORDINATOR (BE758094) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: OLSTE BV

    Type: Vaste Job

    Olste nv is een groeiende onderneming die reeds 17 jaar actief is als projectontwikkelaar, waarvan het overgrote deel van de realisaties zich in Knokke bevinden. Olste nv zorgt voor hoogwaardige projecten op zeer gunstige liggingen, wat zij waarmaakt door zich te omringen met professionele medewerkers en betrouwbare onderaannemers. Gezien de sterke groei, zijn we momenteel voor hen op zoek naar een (m/v): PROJECTCOORDINATOR GEDREVEN PROJECTBEGELEIDER VOOR INTERIEURAFWERKING VAN HIGH-END RESIDENTIELE BOUWWERKEN Functie Als projectbegeleider ben je verantwoordelijk voor een optimale oplevering van de toegewezen projecten. Dit maak je waar door de organisatie en coördinatie van de verschillende diensten en aannemers, met een focus op de afwerkingsfase. Als spilfiguur weet je de verschillende stakeholders aan te sturen en op die manier hoogkwalitatief top design af te leveren. Vanaf de verkoop tot de oplevering van het project ben je het aanspreekpunt voor de klant. Je vertaalt de noden en behoeften van de klant naar een eerste voorontwerp en begeleidt hen in diens keuzes. Je bent hun adviseur op vlak van interieurvormgeving. Je organiseert en plant de activiteiten op de werf en volgt ter plaatse ook de uitvoering hiervan op. Omdat je steeds oog hebt voor kwaliteit en kostenefficiëntie, verzeker je optimale resultaten. Je stuurt de onderaannemers aan om dit te bereiken. Je waakt over de naleving van de wettelijke voorschriften inzake kwaliteit, veiligheid en milieu. Je organiseert werfvergaderingen om op een vlotte manier met de medewerkers te communiceren en hen te informeren. Je rapporteert aan de directie.

  • Chef-Kok (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: BAR BIER

    Type: Vaste Job

    Chef-kok in een nieuw BBQ project van Bar Bier. Gerechten bereiden op de open grill en green egg (Hoofdzakelijk vlees). Keukenteam leiden, keuken managen. Service tijdens lunch en diner. Keukenteam tijdens de service bestaat uit 3 personen (2 koks en afwasser)

  • Freelance AZ Accountant (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beheren van verschillende entiteiten van A tot Z  Inboeken van aankoop en verkoopfacturen  Boeken van de banken Betalingen via Isabel  BTW  aangiftes  Maand, kwartaal en jaarafsluitingen neerleggen  Je krijgt de kans om heel wat procesoptimalisatie te doen  Optimalisatie van buitenlandse entiteiten 

  • OPDIEN(ST)ER (OOSTVLETEREN)

    Regio: OOSTVLETEREN

    Bedrijf: VLETERHOF

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een gemotiveerd persoon om in het weekend te helpen bij de bediening van de klanten. U kan zelfstandig werken. Zowel uren als dagen zijn bespreekbaar.

Zoek naar antwoorden van BENEDICT HUYSENTRUYT BVBA in sociale netwerken
Look for responds of BENEDICT HUYSENTRUYT BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BENEDICT HUYSENTRUYT BVBA. Laat een reactie achter voor BENEDICT HUYSENTRUYT BVBA. BENEDICT HUYSENTRUYT BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BENEDICT HUYSENTRUYT BVBA. Leave a respond for BENEDICT HUYSENTRUYT BVBA. BENEDICT HUYSENTRUYT BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BENEDICT HUYSENTRUYT BVBA op de google maps. Adres en contacten BENEDICT HUYSENTRUYT BVBA
Location of BENEDICT HUYSENTRUYT BVBA on the google maps. Address and contacts of BENEDICT HUYSENTRUYT BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come BENEDICT HUYSENTRUYT BVBA BENEDICT HUYSENTRUYT BVBA: Fill in Benelux BVBA | PLASTIQUAL SA | DE GRAEVE STEFAAN BVBA | Baeke J. N.V. | R.I.C. B.V.B.A.

Other related companies as BENEDICT HUYSENTRUYT BVBA: Fill in Benelux BVBA | PLASTIQUAL SA | DE GRAEVE STEFAAN BVBA | Baeke J. N.V. | R.I.C. B.V.B.A.

BENEDICT HUYSENTRUYT BVBA is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Kortrijk (Heule), België. De volledige naam van het bedrijf is BENEDICT HUYSENTRUYT BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03808105468. Het bedrijf BENEDICT HUYSENTRUYT BVBA bevindt zich op het adres: Kortrijksestraat 381,8501. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 290,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 620,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in BENEDICT HUYSENTRUYT BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BENEDICT HUYSENTRUYT BVBA is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BENEDICT HUYSENTRUYT BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BENEDICT HUYSENTRUYT BVBA, openstaande posities, locatie van BENEDICT HUYSENTRUYT BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BENEDICT HUYSENTRUYT BVBA is a company, that was registered 1990 in Kortrijk (Heule) region, Belgium. Full name of company is BENEDICT HUYSENTRUYT BVBA, company assigned to the tax number BE03808105468. The company BENEDICT HUYSENTRUYT BVBA is located at the address: Kortrijksestraat 381,8501. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 290,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 620,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in BENEDICT HUYSENTRUYT BVBA were not found.
The main activity of BENEDICT HUYSENTRUYT BVBA is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BENEDICT HUYSENTRUYT BVBA is not available. You also can look at reviews of BENEDICT HUYSENTRUYT BVBA, open positions, location of BENEDICT HUYSENTRUYT BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BENEDICT HUYSENTRUYT BVBA, Kortrijk (Heule): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BENEDICT HUYSENTRUYT BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BENEDICT HUYSENTRUYT BVBA, Kortrijk (Heule): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BENEDICT HUYSENTRUYT BVBA, employees, financial statistics.