DEVOS-PARFUMERIE

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • DEVOS-PARFUMERIE
Private companiesTobacco Products • DEVOS-PARFUMERIE

Contactgegevens DEVOS-PARFUMERIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEVOS-PARFUMERIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEVOS-PARFUMERIE

Regio (region): Kuurne, België

Adres (address): Brugsesteenweg 252,8520, België

Telefoon (phone): 056 72 29 66; 056 71 29 66 056 72 29 66; 056 71 29 66

Fax (fax): +32 (53) 674-49-15 +32 (53) 674-49-15

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEVOS-PARFUMERIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEVOS-PARFUMERIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEVOS-PARFUMERIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEVOS-PARFUMERIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEVOS-PARFUMERIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEVOS-PARFUMERIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEVOS-PARFUMERIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEVOS-PARFUMERIE
Products information DEVOS-PARFUMERIE

BTW identificatienummer (tax): BE09611633300
Ondernemingsnummer: 9342193603
Hoofdstad (capital): 254,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 527,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in DEVOS-PARFUMERIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEVOS-PARFUMERIE
(Get full report from official database of BE for DEVOS-PARFUMERIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEVOS-PARFUMERIE
Addition kinds of activities for DEVOS-PARFUMERIE

3144. Damesschoenen, behalve atletisch | Women's footwear, except athletic
5048. Oogheelkundige goederen | Ophthalmic goods
204499. Rijstmalen, nec | Rice milling, nec
267909. Kartonproducten, uitgezonderd sterven | Cardboard products, except die-cut
841200. Musea en kunstgalerijen | Museums and art galleries
12410201. Overbelasting verwijderen, antraciet mijnbouw | Overburden removal, anthracite mining
22410405. Braids, buisvormig nylon of plastic | Braids, tubular nylon or plastic
29110303. Oliën, brandstof | Oils, fuel
37320105. Motorboten, binnenboord of buitenboord: bouw en reparatie | Motorboats, inboard or outboard: building and repairing
76991804. Deur en raam reparatie | Door and window repair

Werken bij DEVOS-PARFUMERIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEVOS-PARFUMERIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEVOS-PARFUMERIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEVOS-PARFUMERIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Lifttechnieker (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud, reparatie en montage van de lift Je maakt een verslag op van de gemaakte reparaties en de nog uit te voeren reparaties Je voert mechanische reparaties uit Je houdt je aan de vooropgestelde veiligheidsvoorschriften

  • Elektricien (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen in regio Bree, zijn we op zoek naar een ervaren elektricien (particulier/industrieel). Een minimum ervaring is vereist !

  • Klantendienstmedewerker(ster) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Gent Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote speler in de telecomsector zijn we op zoek gedreven klantendienstmedewerkers die de klanten op een professionele manier kunnen toespreken. Je zal de klanten te woord staan in het Nederlands en het Frans, de bedoeling is om hen te voorzien van een professioneel antwoord zodat zij meteen op de hoogte zijn van wat er verwacht zal worden van hen.

  • Kwaliteitscontroleur 2 ploegen m/v (PASSENDALE)

    Regio: PASSENDALE

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf te Passendale zoeken wij een kwaliteitscontroleur m/v om in 2 ploegen te werken je bent mede verantwoordelijk voor het kwaliteitssysteem in verpakking en productie toezicht HACCP-systeem : controle en verificatie van de kritische controle punten toezicht non-conformiteiten in het verpakkings- en productieproces controle diepvriesproducten, verpakte eindproducten en groenten tijdens productieproces

  • Administratief bediende certificatie (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Taken en verantwoordelijkheden De functie bevat secretariaatstaken en administratieve coördinatie ? Algemeen secretariaatswerk: o beheer van de binnenkomende en uitgaande briefwisseling certificaten offertes en conventies. o scanning klassering documentopmaak power point presentaties templates opmaak van begeleidingsbrieven voor offertes overeenkomsten verslagen ... o vertalingen: verslagen van vergaderingen inspectieverslagen interne documenten ? ? Ondersteuning aan een team ingenieurs in hun dagdagelijkse opdrachten (vergaderingen rapporten communicatie met klanten en stakeholders ...) ? Voorbereiding van de certificatieraden en opvolging van de deadlines ? Coördinatie en toepassing van de interne administratieve flows voor goedkeuring van documenten en certificaten ? Telefoononthaal voor klanten en interne en externe contacten.

  • Transport Products Coördinator (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: ADECCO GENT EXPERTS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Interesse in automotive? Passie voor logistiek? Analytisch en creatief sterk? Dan ben jij onze nieuwe Transport Products Coördinator! Voor een internationaal bedrijf in Gent (zeehaven) zijn we op zoek naar een Transport Products Coördinator. Jouw taken: Je staat in voor het leveren van afgewerkte producten op afgesproken eindbestemming en leveringsdatum. Je moniteert de leveringen en stuurt tijdig bij om de impact op eindklant te minimaliseren of vermijden. Je staat in voor herplanning van leveringen wanneer klanten dit wensen. Je maakt tijdig gebruik van short en mid-term forecast. Jij bent de contactpersoon omtrent operationele vragen van klant en leverancier. Voor jouw area van markten ben je verantwoordelijk voor de leveringsopvolging. Jij bent de belangrijke schakel in het escalatie proces van terugkerende afwijkingen.

  • Huishoudhulp Laarne (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren? Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Huishoudhulp dienstencheques Zwevegem - Sint Denijs en randgemeenten (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • zaalbediening weekend-hulp student of flexie-job (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DE OUDE NOTELAAR

    Type: Studentenjob

    zaalbediening weekend-hulp student of flexie-job

  • Technical Writer (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: UNI-Learning Belgium

    Type: Vaste Job

    Bedrijfsvoorstelling UNI-Learning (www.uni-learning.com), met vestigingen te Gent (hoofdkantoor), Parijs en Eindhoven, is een belangrijke internationale speler en één van de marktleiders in Europa van e-Learningoplossingen op maat. Het bedrijf onderscheidt zich door het ontwikkelen van doeltreffende, krachtige e-learning tools die zorgen voor een ware (online) beleving bij de gebruiker (“ knowledge and skills brought to life”). Hierbij wordt steeds gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën. Klanten bevinden zich zowel in de overheids- als privésector (bvb. Audi, DAF, Johnson & Johnson, …). De cultuur van UNI-Learning kenmerkt zich door een hands-on mentaliteit, sterke teamgerichtheid en no-nonsense werksfeer. Op heden telt dit bedrijf een 100-tal werknemers. Voor de vestiging in Gent is men momenteel op zoek naar een enthousiaste Technical Writer (m/v). Functieomschrijving: Als technical writer zal je ter plaatse ingeschakeld worden bij een klant (regio Gent) actief in de staalverwerkingsindustrie. Bedoeling is dat je digitale, productie gerelateerde opleidingen ontwikkelt voor nieuwe medewerkers op maat van de klant. Hiertoe verzamel en analyseer je veelal technische info (bvb. werking machines, …) door het voeren van gesprekken met de betreffende verantwoordelijken ingenieurs en vanuit verkregen technische documentatie. Je verwerkt deze in een toegankelijke en duidelijke presentatie. Je werkt op zeer zelfstandige manier en kan steeds bij jouw collega’s terecht voor vragen of verdere ondersteuning.

  • Account Manager Indirect Sales (SCHEPDAAL)

    Regio: SCHEPDAAL

    Bedrijf: Jobfixing

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zoeken we op dit ogenblik een Account Manager (m/v) Indirect Sales voor België, verantwoordelijk om de verkoop van electronische en mechanische regelaars en systemen componenten en oplossingen evenals compressors en koelgroepen aan te sturen bij geselecteerde groothandels en installateurs. Dit gebeurt vanuit ons kantoor in Groot-Bijgaarden, met de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Verantwoordelijkheden Verantwoordelijk voor een gedreven verkoopsontwikkeling van alle koeltechnische producten zoals electronische en mechanische regelaars en systemen, compressors en koelgroepen, in overeenstemming met de regionale/globale verkoopsstrategie. Verantwoordelijk voor het onderhouden en ontwikkelen van relaties, met een nadruk op de belangrijkste beslissingsverantwoordelijken. Optimaliseren van de resultaten d.m.v. value selling instrumenten en praktijken Toezien op de toepassing van afgesproken voorwaarden En dit voor klanten gelocaliseerd in België Een bereikbaar aanspreekpunt zijn voor de klanten (groothandelaars en installateurs) Ontwikkelen van een grondig begrip van de noden van deze klanten; met een focus op het brengen van een toegevoegde waarde met ons uitgebreide productportfolio. Marktinzicht verlenen aan de marketing en business excellence teams Accountplanning met een continue groei, gebaseerd op de noden van de klant en voorstellen met een duidelijke focus. Coordinatie van activiteiten met de regionale sales managers, het technical support team, marketing, logistiek en interne verkoopsteam en het regionaal managment Bijhouden van alle klantgerelateerde activiteiten en taken in CRM Actief ontwikkelen en onderhouden van de zakelijke perspectieven met een focus op onze groeiambities

  • Zelfstandig Psycholoog (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: Anthentiek

    Type: Werfreserve

    Wij zijn een therapeutische groepspraktijk die zich richt op werk-gerelateerde problematieken. Onze missie is om alle mensen die vastlopen in hun loopbaan te begeleiden in de brede betekenis van het woord. Zo bieden we ondersteuning bij loopbaanbegeleiding, burn-out, zelfvertrouwen, uitstelgedrag, communicatievaardigheden, etc. We hebben een enthousiast, warm en deskundig team. Dit team zoekt omwille van de groei van Anthentiek naar versterking. je behandelt werk-gerelateerde problematieken vanuit een ACT-kader je begeleidt cliëntenbij hun loopbaanvragen je begeleidt cliënten in kortdurende loopbaan/therapeutische trajecten je adviseert cliënten bij mogelijke doorverwijzingen naar in of out-house trainingen of partners je neemt deel aan intervisies die mogelijk buiten de reguliere werktijden vallen je voert administratieve opdrachten uit die inherent zijn aan je functie.

Zoek naar antwoorden van DEVOS-PARFUMERIE in sociale netwerken
Look for responds of DEVOS-PARFUMERIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEVOS-PARFUMERIE. Laat een reactie achter voor DEVOS-PARFUMERIE. DEVOS-PARFUMERIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEVOS-PARFUMERIE. Leave a respond for DEVOS-PARFUMERIE. DEVOS-PARFUMERIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEVOS-PARFUMERIE op de google maps. Adres en contacten DEVOS-PARFUMERIE
Location of DEVOS-PARFUMERIE on the google maps. Address and contacts of DEVOS-PARFUMERIE

Andere gerelateerde bedrijven als come DEVOS-PARFUMERIE DEVOS-PARFUMERIE: BEKAERT BETONBOUW | Kasteelhoeve de Kerckhem | Reader's Digest S.A. | Amazon Insurance | Swift Airline Services bvba

Other related companies as DEVOS-PARFUMERIE: BEKAERT BETONBOUW | Kasteelhoeve de Kerckhem | Reader's Digest S.A. | Amazon Insurance | Swift Airline Services bvba

DEVOS-PARFUMERIE is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Kuurne, België. De volledige naam van het bedrijf is DEVOS-PARFUMERIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09611633300. Het bedrijf DEVOS-PARFUMERIE bevindt zich op het adres: Brugsesteenweg 252,8520. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 254,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 527,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in DEVOS-PARFUMERIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DEVOS-PARFUMERIE is Tabaksproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEVOS-PARFUMERIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEVOS-PARFUMERIE, openstaande posities, locatie van DEVOS-PARFUMERIE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DEVOS-PARFUMERIE is a company, that was registered 2013 in Kuurne region, Belgium. Full name of company is DEVOS-PARFUMERIE, company assigned to the tax number BE09611633300. The company DEVOS-PARFUMERIE is located at the address: Brugsesteenweg 252,8520. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 254,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 527,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in DEVOS-PARFUMERIE were not found.
The main activity of DEVOS-PARFUMERIE is Tobacco Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DEVOS-PARFUMERIE is not available. You also can look at reviews of DEVOS-PARFUMERIE, open positions, location of DEVOS-PARFUMERIE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEVOS-PARFUMERIE, Kuurne: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEVOS-PARFUMERIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEVOS-PARFUMERIE, Kuurne: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEVOS-PARFUMERIE, employees, financial statistics.