D.B.M. BELGIUM NV-SA

Contactgegevens D.B.M. BELGIUM NV-SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data D.B.M. BELGIUM NV-SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

D.B.M. BELGIUM NV-SA

Regio (region): Brussel (Elsene), België

Adres (address): Louizalaan 149 Bus 18,1050, België

Telefoon (phone): 02 387 24 42; 03 220 73 22 02 387 24 42; 03 220 73 22

Fax (fax): 02 387 24 43; 03 220 76 96 02 387 24 43; 03 220 76 96

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) D.B.M. BELGIUM NV-SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "D.B.M. BELGIUM NV-SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "D.B.M. BELGIUM NV-SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van D.B.M. BELGIUM NV-SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen D.B.M. BELGIUM NV-SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of D.B.M. BELGIUM NV-SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees D.B.M. BELGIUM NV-SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti D.B.M. BELGIUM NV-SA
Products information D.B.M. BELGIUM NV-SA

BTW identificatienummer (tax): BE09800598144
Ondernemingsnummer: 2552642822
Hoofdstad (capital): 507,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 512,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in D.B.M. BELGIUM NV-SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor D.B.M. BELGIUM NV-SA
(Get full report from official database of BE for D.B.M. BELGIUM NV-SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor D.B.M. BELGIUM NV-SA
Addition kinds of activities for D.B.M. BELGIUM NV-SA

204501. Mengsels van meel en bloem, van gekochte bloem | Flours and flour mixes, from purchased flour
611101. Federale hypothecaire kredietinstellingen | Federal mortgage credit agencies
23999907. Zuigelingen | Infant carriers
27960200. Gravure platen diensten | Engraving platemaking services
57190501. Beddengoed (lakens, dekens, spreads en kussens) | Bedding (sheets, blankets, spreads, and pillows)
83220608. Zelfhulporganisatie, nec | Self-help organization, nec

Werken bij D.B.M. BELGIUM NV-SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in D.B.M. BELGIUM NV-SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor D.B.M. BELGIUM NV-SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for D.B.M. BELGIUM NV-SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Teammember Okay Veerle (VEERLE)

    Regio: VEERLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Onderhoudsmedewerker shoppingcentra (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal in staan voor het onderhoud en beheer van verscheidene shoppingcentra in de regio Antwerpen. Tot jouw takenpakket zal onder andere behoren: herstellingen aan het sanitair het opstellen van standen ( voor bijvoorbeeld Sinterklaas en Kerst) kleine elektrische werken. Zo zal je bijvoorbeeld lampen dienen te vervangen schilderwerken

  • Automechanieker (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: FORUM JOBS KONTICH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Herstelt, reviseert en voert periodieke controles uit op personenwagens, lichte bedrijfsvoertuigen. Werkt volgens het onderhoudsschema, de veiligheidsvoorschriften en de regelgeving. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: depannages en testritten op de openbare weg uitvoeren.

  • Magazijnier optie vast H. Essers - regio Gent (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    H.Essers is een dynamisch familiebedrijf waarin 6.270 enthousiaste medewerkers verpreid over 70 kantoren in 17 landen dagdagelijks werken aan het optimaliseren van de supply chain van onze klanten. Met een vloot van 1.460 trucks, 3.050 trailers en een totale magazijnoppervlakte van 975.000m² is H.Essers doorheen de jaren uitgegroeid tot één van de grootste logistieke dienstverleners in Europa. Bij H.Essers kom je terecht in een uitdagend werkomgeving met talrijke groeimogelijkheden, ook dicht bij huis kan je aan een internationale carrière bouwen. Voor een site in Gent/Evergem zijn wij op zoek naar gemotiveerde HEF- EN REACHTRUCKCHAUFFEURS. Samen met je collega's ben je in het magazijn verantwoordelijk voor: het zorgvuldig lossen van vrachtwagens het intern transport van bestellingen orderpicking met scanner laden van vrachtwagens ...

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS GISTEL - OUDENBURG (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTENDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Gistel - Oudenburg zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Jobstudent stocktelling Herfstvakantie (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in industriezone De Prijkels in Deinze zijn wij op zoek naar 2 jobstudenten om een stocktelling te doen. Je werkt in het magazijn en lijst alle materialen op die aanwezig zijn en telt deze ook.

  • Enquêteur - Job d'étudiant (h/f) (NAMUR)

    Regio: NAMUR

    Bedrijf: Konvert Interim Namur

    Type: Studentenjob

    Pour notre client, nous recherchons 4 étudiants pour réaliser de petites enquêtes dans la région de Namur => Enquête "Mystery Shopper" Vous êtes toujours accompagné d'un adulte pour effectuer les visites mystères. Votre accompagnant viendra vous chercher à la maison et vous ramènera également après les visites. Les jours où les visites ont lieu seront planifiés d'un commun accord avec votre accompagnant et vous-même. Ces visites ne seront évidemment ni planifiées, ni réalisées pendant les heures de cours. Ce projet est organisé en deux périodes. La première période est celle du lundi 04/02/19 au samedi 02/03/19. La deuxième période est celle du lundi 01/04/19 au samedi 27/04/19. Si vous êtes sélectionné, vous devrez être disponible la deuxième semaine de janvier pour un second screening (rémunéré).

  • Automatisatie ingenieur (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een automatisatie ingenieur (project, PLC,...) Dit voor onze activiteiten in diepvrieshoogbouwmagazijnen Projecten in Europa, VS, Australië Wij acteren daarin voor onze klant als project manager material handling en doen ook de sturing en programmatie van de conveyorinstallaties Het werk wordt uitgevoerd in de burelen maar tijdens de implementatie is het team on site

  • Teamleader (M/V) Expert Cleaning Regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: CARE

    Type: Vaste Job

    Voor de versterking van ons team zijn wij op zoek naar een: Teamleader (M/V) Expert Cleaning Regio Leuven Gewoon schoonmaken? Care Expert Cleaning helpt mee nieuwe geneesmiddelen ontdekken en produceren. Care Expert Cleaning reinigt en desinfecteert cleanrooms en labo’s in de farmaceutische, medische en technologische industrie. Werken in een cleanroom is niet evident, dit vergt structuur, organisatie en discipline. Procedures moeten strikt gevolgd worden en je maakt schoon wat visueel niet vuil is. Daarom werkt Care Expert Cleaning met perfectionisten, met mensen met een grote drive, die daarenboven leergierig zijn. Functie Als teamleader ben je het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Bij de klant ben jij verantwoordelijk voor het georganiseerde verloop van de reinigingswerkzaamheden. Dit doe je door de werkzaamheden te plannen, te inspecteren maar bovenal door de juiste leiding te geven aan onze medewerkers op de werkvloer. Je weet je team te coachen zodat onze cleaning operators probleemloos alle procedures volgen en voldoen aan de veiligheids- en kwaliteitsvereisten van de klanten. Een greep uit je takenpakket: Opstellen van de planning van de cleaning operators Opvolging van de werkzaamheden Controle van de kwaliteit van de werkzaamheden Single point of contact voor de aan jou toegewezen klanten Je geeft leiding aan de cleaning operators die tewerkgesteld zijn bij je klanten Aanwerven van cleaning operators in samenwerking met HR Enkele administratieve taken, zoals het opmaken van rapportages, plaatsen van bestellingen, beheren van gepresteerde uren, voorbereiding van facturatie

  • Vivid Resourcing - Embedded Software Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Our SME client based on the Leuven area are looking for an Embedded C/C++ engineer with some skills in Hardware/ electronics (FPGAs) to work within the AI industry.     Responsibilities Improving the performance of their existing optical systems. Involved in both the research and product development. Some work on the FPGA based design which is written in Verilog and VHDL. Working in close collaboration with the Hardware team. Primarily programming in C/C++.   Requirements Over 3 years' experience with Embedded systems. Great skills in C/C++. Knowledge of SoCs and FPGAs is beneficial. Any experience with robotics, mechatronics and automation is beneficial. Fluent English.   Salary Package Up to EUR5000 per month. Company car + fuel card. Group and health insurance. Flexible working hours.   If interested feel free to apply below!

  • Interim Zorgkundige EVERGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor de regio Evergem zijn we op zoek naar zorgkundigen die op regelmatige basis een dag willen bijwerken in woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. U kiest zelf de dagen / shiften die u wenst te werken.

  • Commis (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

    Type: Flexijob

    • Uitvoeren van bereidingen volgens instructies van de kok • Mise-en-place • Bereiden van garnituren, koude sauzen, soepen, voor- en nagerechten • Dresseren, schikken en garneren van gerechten • Orde en netheid • Hygiënische bewaring van voedingsmiddelen • Basiskennis snijtechnieken

Zoek naar antwoorden van D.B.M. BELGIUM NV-SA in sociale netwerken
Look for responds of D.B.M. BELGIUM NV-SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor D.B.M. BELGIUM NV-SA. Laat een reactie achter voor D.B.M. BELGIUM NV-SA. D.B.M. BELGIUM NV-SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for D.B.M. BELGIUM NV-SA. Leave a respond for D.B.M. BELGIUM NV-SA. D.B.M. BELGIUM NV-SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie D.B.M. BELGIUM NV-SA op de google maps. Adres en contacten D.B.M. BELGIUM NV-SA
Location of D.B.M. BELGIUM NV-SA on the google maps. Address and contacts of D.B.M. BELGIUM NV-SA

Andere gerelateerde bedrijven als come D.B.M. BELGIUM NV-SA D.B.M. BELGIUM NV-SA: J LEMAIRE | Alrasol Energy | Ellimetal N.V. | Elink SA/NV | Jan Van Gysel

Other related companies as D.B.M. BELGIUM NV-SA: J LEMAIRE | Alrasol Energy | Ellimetal N.V. | Elink SA/NV | Jan Van Gysel

D.B.M. BELGIUM NV-SA is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Brussel (Elsene), België. De volledige naam van het bedrijf is D.B.M. BELGIUM NV-SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09800598144. Het bedrijf D.B.M. BELGIUM NV-SA bevindt zich op het adres: Louizalaan 149 Bus 18,1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 507,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 512,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in D.B.M. BELGIUM NV-SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van D.B.M. BELGIUM NV-SA is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van D.B.M. BELGIUM NV-SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van D.B.M. BELGIUM NV-SA, openstaande posities, locatie van D.B.M. BELGIUM NV-SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

D.B.M. BELGIUM NV-SA is a company, that was registered 2014 in Brussel (Elsene) region, Belgium. Full name of company is D.B.M. BELGIUM NV-SA, company assigned to the tax number BE09800598144. The company D.B.M. BELGIUM NV-SA is located at the address: Louizalaan 149 Bus 18,1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 507,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 512,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in D.B.M. BELGIUM NV-SA were not found.
The main activity of D.B.M. BELGIUM NV-SA is Agricultural Production - Crops, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of D.B.M. BELGIUM NV-SA is not available. You also can look at reviews of D.B.M. BELGIUM NV-SA, open positions, location of D.B.M. BELGIUM NV-SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over D.B.M. BELGIUM NV-SA, Brussel (Elsene): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf D.B.M. BELGIUM NV-SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about D.B.M. BELGIUM NV-SA, Brussel (Elsene): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company D.B.M. BELGIUM NV-SA, employees, financial statistics.