COUTTS ALTERNATIVE NV

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • COUTTS ALTERNATIVE NV
Private companiesMetal Mining • COUTTS ALTERNATIVE NV

Contactgegevens COUTTS ALTERNATIVE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COUTTS ALTERNATIVE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

COUTTS ALTERNATIVE NV

Regio (region): Brussel (Etterbeek), België

Adres (address): Louis Schmidtlaan 64,1040, België

Telefoon (phone): 02 735 71 16; 02 735 90 40 02 735 71 16; 02 735 90 40

Fax (fax): 02 735 22 42 02 735 22 42

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COUTTS ALTERNATIVE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COUTTS ALTERNATIVE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COUTTS ALTERNATIVE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COUTTS ALTERNATIVE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COUTTS ALTERNATIVE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COUTTS ALTERNATIVE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COUTTS ALTERNATIVE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COUTTS ALTERNATIVE NV
Products information COUTTS ALTERNATIVE NV

BTW identificatienummer (tax): BE09611633300
Ondernemingsnummer: 9342193603
Hoofdstad (capital): 254,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 527,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in COUTTS ALTERNATIVE NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COUTTS ALTERNATIVE NV
(Get full report from official database of BE for COUTTS ALTERNATIVE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor COUTTS ALTERNATIVE NV
Addition kinds of activities for COUTTS ALTERNATIVE NV

201100. Vleesverpakkingsinstallaties | Meat packing plants
515302. Veldbonen | Field beans
737303. Computer systeem verkoop diensten | Computer system selling services
17990602. Closet organizers, installatie en design | Closet organizers, installation and design
25990103. Gereedschapstoestellen, fabriek | Tool stands, factory
36610201. PBX-apparatuur, handmatig of automatisch | Pbx equipment, manual or automatic
39999920. Hot tub en spa deksels | Hot tub and spa covers
46199901. Kolenleidingleiding operatie | Coal pipeline operation
56329905. Breiwerk, vrouwen | Knitwear, women's
80930200. Respiratoire gezondheidskliniek | Respiratory health clinic

Werken bij COUTTS ALTERNATIVE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COUTTS ALTERNATIVE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COUTTS ALTERNATIVE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COUTTS ALTERNATIVE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Dakwerkers schuine en platte daken (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Beveren, een bedrijf gespecialiseerd in platte en schuine daken, zijn wij op zoek naar gemotiveerde dakwerkers. Een eerste ervaring is een vereiste. Ben je op zoek naar een stabiele en dynamische werkgever? Meld je dan nu aan !

  • Monteur middenspanning (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Als monteur middenspanning help je bij het installeren, renoveren en onderhouden van de cabines. - Je wordt ingeschakeld in een team dat verantwoordelijk is voor het saneren van middenspanningscabines.

  • Maritiem Inside Sales Coordinator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Start People Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Je bent een belangrijk aanspreekpunt voor Supply Chain Solutions, zowel in zeevracht, luchtvracht als multimodale door-to-door oplossingen binnen West Europa. • Je antwoordt snel en correct op prijsaanvragen van zowel nieuwe als bestaande klanten. • Je onderhoudt en ontwikkelt actief de bestaande portfolio van klanten. • Je werkt aan RFQ’s en Tenders van bestaande en nieuwe klanten, in nauwe samenwerking met je collega’s van aankoop en forwarding. • Je bent sterk in relaties opbouwen. • Je bent een doorgedreven gebruiker en gelover van Salesforce en duidelijke sales-processen. Verkopen is de kern, maar zonder een gedegen opvolging via de juiste tools – in ons geval Salesforce – werkt het niet. • Je contacteert en bezoekt geregeld bestaande klanten om de vinger aan de pols te houden.

  • Technisch commercieel vertegenwoordiger (M/V) REGIO ANTWERPEN (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bij onze klant zullen je taken bestaan uit: * Je bouwt een klantenbestand op van elektrotechnische installateurs, tertiaire diensten en industriële bedrijven. Dit doe je aan de hand van actieve prospectie en je bouwt op deze manier een stabiel klantenbestand op. Je houdt hen op de hoogte van de nieuwe tendensen en producten. * Je blijft continu de behoeften en opportuniteiten van de klanten analyseren en je volgt de offertes actief op. Hierbij maak je gebruik van de CRM die je alle gegevens ter beschikking stelt. Een innovatieve marketing cel en dynamische commerciële binnendienst bieden je ondersteuning, dit zowel in de opmaak van offertes, in technische support als het aanbrengen en sensibiliseren van potentiële klanten. Je zorgt ervoor dat je met deze diensten een optimale communicatie hebt. * Je maakt iedere week een doelgerichte planning op en rapporteert elk bezoek aan de filiaalverantwoordelijke via de CRM.

  • Huishoudhulp/poetshulp Tongeren (dienstencheques) (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: PUUUR TONGEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Studentenjob schoonmaak regio Aalter van 29/10 tot 5/11 (herfstvakantie) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent om te poetsen in een vestiging in Aalter. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Periode: van maandag 29 oktober t.e.m. maandag 5 november Uurrooster (17u30/week): maandag t.e.m. vrijdag van 7u - 10u30

  • Machinebediener Beton (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: T-INTERIM TIELT

    Type: Vaste Job

    Je helpt aan de machines Je kan ook manueel werk uitvoeren  Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een beton verwerkende firma. 

  • Bordenbouwer met ervaring (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

     Je staat in voor de bouw je van een elektrisch stuur- en regelbord, als onderdeel van een productie installatie op de werf. Dit doe je zelfstandig en a.d.h.v. een plan. Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar. Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen en andere verschillende elektrische componenten. Daarna monteer je de kabelgoten, de elektrische onderdelen en breng je de bedrading en labeling aan. Je test de kast en werkt ze af. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is een expert op het gebied van HVAC en koeling. Zij bieden oplossingen op maat van hun klanten op nationaal vlak.

  • Bouwkundig Ontwerper (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Je bent het verantwoordelijk voor het ontwerpen en uittekenen van waterzuiveringsinstallaties Je werkt nauw samen met de project ingenieurs  Je maakt prijsaanvragen op d.m.v. onderbouwde technische beschrijvingen Het voorbereiden van de aanneming door het beantwoorden van vragen van aannemers en nakijken van plannen, de projectafspraken in acht nemend en door het bijwonen van vergaderingen met betrekking tot de betreffende projecten; Het opvolgen bij en na opstart van installaties en waar nodig verbeteren; Vastleggen van en rapporteren over de verschillende relevante gegevens binnen het eigen deelgebied; Je werkt actief mee aan verbetervoorstellen intern maar ook naar klanten toe Verstrekken van technische adviezen en geven van ondersteuning aan collega’s en andere afdelingen Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd in project sourcing en werving en selectie van technische profielen en ingenieurs. Onze klant is gespecialiseerd in waterzuiveringsinstallaties. Ter versterking van hun bedrijf zijn wij op zoek naar een technisch tekenaar/ontwerper

  • Chef-Gerant bedrijfscatering Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Vaste Job

    Als Chef-Gerant voor de afdeling Catering bent u verantwoordelijk voor uw uitbating bij een bedrijf te Diegem: U ressorteert onder de District Manager en geeft leiding aan het keuken- en bedieningspersoneel. U staat in voor de calculaties, controle van de bestellingen en alle benodigdheden. U waarborgt de kwaliteit van alle diensten en gerechten. U staat in voor het bereiden, schikken en presenteren van de gerechten (+600 passages) U zorgt voor een optimale werking tijdens de service en voert controles uit over de bereide gerechten (kwaliteit, smaak en uitzicht). U voert controle uit op de registraties van de HACCP en ISO-documenten en verwerkt deze volgend de ISO-normen. U staat in voor de menuopmaak. U zorgt voor de foodcostberekeningen bij de opgestelde menu's. U organiseert de maandelijkse vergadering van de menucommisie. U bent creatief in het zoeken, uitwerken en voorstellen van nieuwe bereidingen, gerechten en presentaties. U bespreekt menu's voor banketten, maakt een offerte, geeft klanten uitleg over de samenstelling van de gerechten en behandelt klachten. U staat in voor de werkplanning van het keuken-en bedieningspersoneel: u stelt hiervoor uurroosters op. U verwerkt allerhande gegevens: gepresteerde werkuren, ziekte of verlof, gegevens mbt tot calculatie en facturatie,... U analyseert verschillen van de maandelijkse resultaten tov het budget. U neemt deel aan vergaderingen en opleidingen. Werkuren: van maandag tot en met vrijdag van 7u tot 15u00 (38u/week).

  • Commerciële klantenmedewerker (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Mediq Medeco

    Type: Vaste Job

    Jouw rol bij ons De commercieel klantenmedewerker is verantwoordelijk voor een optimale klantendienst en ondersteuning aan de accountmanagers binnen de dynamische setting van onze commerciële organisatie. Je bent het aanspreekpunt voor klanten, relaties, accountmanagers en andere interne niet lokale afdelingen en bedrijfsonderdelen. Je bent verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de processen, diensten en ondersteunende middelen. Tevens lever je, naast de operationele werkzaamheden, een grote bijdrage aan het realiseren van de bedrijfsdoelen door stuurinformatie te analyseren en presenteren, het signaleren van afwijkingen of / en kansen en het coördineren / organiseren van projecten, evenementen en vergaderingen. Jouw werkzaamheden en verantwoordelijkheden Je behandelt de telefonische, schriftelijke en digitale klantaanvragen en aanvragen van buitendienstcollega’s. Je bent hierbij verantwoordelijk voor de opvolging en de registratie en werkt nauw samen met collega’s. Zo stel je offertes en documenten ten behoeve van aanbestedingen op. Je verricht hiertoe administratieve en ondersteunende werkzaamheden. Ook verstrek je informatie aan de klant over assortiment en producten, beschikbaarheid, levertijd, eventueel alternatieve producten en de aflevering van producten. Proactief zie je toe op het nakomen van de gemaakte commerciële afspraken, op de beschikbaarheid van producten en ondersteunende middelen (logistiek). Vanuit jouw werkzaamheden en stuurinformatie signaleer je knelpunten en mogelijkheden tot verbetering. Vanuit de analyse van deze knelpunten stel je verbeterplannen voor die je ook implementeert. We staan ook open voor schoolverlaters!

  • Advocaat-medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JOHAN VAN KELST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Advant is een middelgroot kantoor gespecialiseerd in verzekeringsrecht, bouwrecht, handelsrecht en aansprakelijkheidsrecht Het kantoor richt zich in zowel burgerrechtelijke als handelsrechtelijke aangelegenheden tot professioneel en privaat cliënteel, op zowel nationaal als internationaal vlak. Ter versterking van het team wordt gezocht naar een gedreven en gemotiveerde advocaat die zijn / haar activiteiten wenst uit te bouwen binnen een kostendelende associatie.

Zoek naar antwoorden van COUTTS ALTERNATIVE NV in sociale netwerken
Look for responds of COUTTS ALTERNATIVE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor COUTTS ALTERNATIVE NV. Laat een reactie achter voor COUTTS ALTERNATIVE NV. COUTTS ALTERNATIVE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COUTTS ALTERNATIVE NV. Leave a respond for COUTTS ALTERNATIVE NV. COUTTS ALTERNATIVE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COUTTS ALTERNATIVE NV op de google maps. Adres en contacten COUTTS ALTERNATIVE NV
Location of COUTTS ALTERNATIVE NV on the google maps. Address and contacts of COUTTS ALTERNATIVE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come COUTTS ALTERNATIVE NV COUTTS ALTERNATIVE NV: UNION PROFESSIONNELLE DES BOUCHERS ET CHARCUTIERS DE NAMUR | ZONNEHOEVE-EKE | Rogiers R & G BVBA | Altrak N.V. | Metoconsult

Other related companies as COUTTS ALTERNATIVE NV: UNION PROFESSIONNELLE DES BOUCHERS ET CHARCUTIERS DE NAMUR | ZONNEHOEVE-EKE | Rogiers R & G BVBA | Altrak N.V. | Metoconsult

COUTTS ALTERNATIVE NV is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Brussel (Etterbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is COUTTS ALTERNATIVE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09611633300. Het bedrijf COUTTS ALTERNATIVE NV bevindt zich op het adres: Louis Schmidtlaan 64,1040. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 254,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 527,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in COUTTS ALTERNATIVE NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COUTTS ALTERNATIVE NV is Metaalmijnen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COUTTS ALTERNATIVE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COUTTS ALTERNATIVE NV, openstaande posities, locatie van COUTTS ALTERNATIVE NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

COUTTS ALTERNATIVE NV is a company, that was registered 2013 in Brussel (Etterbeek) region, Belgium. Full name of company is COUTTS ALTERNATIVE NV, company assigned to the tax number BE09611633300. The company COUTTS ALTERNATIVE NV is located at the address: Louis Schmidtlaan 64,1040. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 254,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 527,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in COUTTS ALTERNATIVE NV were not found.
The main activity of COUTTS ALTERNATIVE NV is Metal Mining, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of COUTTS ALTERNATIVE NV is not available. You also can look at reviews of COUTTS ALTERNATIVE NV, open positions, location of COUTTS ALTERNATIVE NV on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over COUTTS ALTERNATIVE NV, Brussel (Etterbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COUTTS ALTERNATIVE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COUTTS ALTERNATIVE NV, Brussel (Etterbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COUTTS ALTERNATIVE NV, employees, financial statistics.