De Vriendt Recycling

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • De Vriendt Recycling
Private companiesTransportation Services • De Vriendt Recycling

Contactgegevens De Vriendt Recycling: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Vriendt Recycling: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Vriendt Recycling

Regio (region): Mont-Saint-Guibert, België

Adres (address): Rue Auguste Lannoye 4,1435, België

Telefoon (phone): 010 65 58 01 010 65 58 01

Fax (fax): 010 65 92 33 010 65 92 33

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Vriendt Recycling: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Vriendt Recycling"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Vriendt Recycling"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Vriendt Recycling, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Vriendt Recycling. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Vriendt Recycling, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Vriendt Recycling. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Vriendt Recycling
Products information De Vriendt Recycling

BTW identificatienummer (tax): BE01192260742
Ondernemingsnummer: 6532440185
Hoofdstad (capital): 309,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 191,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in De Vriendt Recycling zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Vriendt Recycling
(Get full report from official database of BE for De Vriendt Recycling)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Vriendt Recycling
Addition kinds of activities for De Vriendt Recycling

343301. Branders, ovens, boilers en strokers | Burners, furnaces, boilers, and strokers
461200. Ruwe aardoliepijpleidingen | Crude petroleum pipelines
517100. Petroleumcentrales en terminals | Petroleum bulk stations and terminals
799300. Coin-operated amusement apparaten | Coin-operated amusement devices
16290403. Rock verwijderen | Rock removal
24999900. Houtproducten, nec, nec | Wood products, nec, nec
29110501. Asfalt of asfaltmaterialen, vervaardigd in raffinaderijen | Asphalt or asphaltic materials, made in refineries
39310110. Toetsenborden, piano of orgel | Keyboards, piano or organ
49599900. Sanitaire diensten, nec, nec | Sanitary services, nec, nec

Werken bij De Vriendt Recycling: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Vriendt Recycling: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Vriendt Recycling. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Vriendt Recycling. Looking for open vacancies in other companies

  • Leeggoedbehandelaars - Oostakker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Materialen die op de lijn nodig zijn om te assembleren worden o.a. in houten kisten aangevoerd door materiaalbehandelaars naar de verschillende zones in de fabriek. Wanneer deze kisten leeg zijn worden terug volle kisten aangeleverd en wordt het 'leeggoed' opgepikt en naar de leeggoedzone aangevoerd. Vanaf daar starten de activiteiten voor de leeggoedbehandelaars: afbreken van standaard verpakkingsmateriaal en sorteren volgens instructies verpakken van de verpakkingsmaterialen volgens instructies binden van de verpakkingen met strapmachine en labelen volgens instructie dagelijks opruimen van de leeggoedzone

  • Magazijnier rijbewijs C + heftruck m/v (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze stock te Vilvoorde zijn we op zoek naar een gemotiveerde en ervaren magazijnier die in het bezit is van een attest voor heftruckchauffeur en rijbewijs C. Het beheer van onze stock gebeurt in ons ERP Kimoce. Hiervoor is een basiskennis pc en Windows noodzakelijk.

  • Magazijnmedewerker (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Hulshout zijn wij opzoek naar magazijnmedewerkers/orderpickers voor verschillende afdelingen: - Goederen ontvangst: Manueel laden en lossen van vrachtwagens - Consolidatie: Stapelen en wikkelen van goederen - Expeditie: laden met een elektrisch transpallet Het is een zeer afwisselende job omdat je op verschillende afdelingen zal werken aan de hand van een doorschuifsysteem. Je zal ook werken als orderpicker met een voicepicking-systeem. Je zal hierbij soms zware goederen zoals tuinmeubelen moeten picken.

  • Schrijnwerker/monteur (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Hasselt, gespecialiseerd in rolluiken en zonwering gaat Flexpoint op zoek naar een schrijnwerker/monteur. Je takenpakket zal bestaan uit: - Zagen van profielen - Ponsen - Monteren, verpakken, assembleren - Administratie

  • Dakwerker (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit regio Lubbeek zoekt een dakwerker om het team te vervolledigen. Deze taken worden jou toevertrouwd in deze vacature: je voert renovatiewerken uit; je voert nieuwbouwwerken uit; je plaatst hellende daken; je plaatst platte daken; je werkt met roofing; je brengt dak toebehoren aan en dicht ze af; je werkt met branders en op hoogte; je werkt iedere werf ordelijk en netjes af.

  • Werfleider grondwerken (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je coördineert alle fasen in het grondverzet op onze werven in de regio’s West- en Oost-Vlaanderen en Henegouwen. Je werkt nauw samen met de bouwheer, de projectleider, de onderaannemers en met onze afdeling topografie. Je begeleidt de selectieve afgraving, de tijdelijke opslag, de afvoer en het lokaal hergebruik van de bodem overeenkomstig met het grondverzetplan. Hiertoe beschik je over de modernste machines en technieken bv nivellering met GPS-sturing of Totaal-station, in 3D met centimeternauwkeurigheid, kantelbakken,… . Een efficiënte, veilige en stipte uitvoering van de projecten, op zowel technisch als organisatorisch en administratief vlak, is een must.

  • R&D Test Engineer (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: EKINOPS BELGIUM NV

    Type: Vaste Job

    Als R&D System Test Engineer werk je mee aan de validatie en verificatie van professionele datacommunicatie routers. Je werkt in een internationaal team van test ingenieurs, ontwerpt en test gesimuleerde netwerk omgevingen van klanten (netwerk operatoren), met bijhorende manuele en geautomatiseerde testen.

  • Technieker Gas met Staallas - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: FLUVIUS

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging in Sint-Niklaas zoeken we momenteel een Technieker Gas met Staallas Sint-Niklaas Taken: Je zorgt voor de voorbereidende werken en de uitvoering van gasaansluitingen met staallas. Ook ben je verantwoordelijk voor het opzoeken van lekken, het herstellen en het in dienst stellen van gasaansluitingen en gasleidingen Je verricht interventies en voert schakelingen en drukregelingen uit in opdracht van de schakelverantwoordelijke Je voert alle taken uit nodig voor het behalen en het behouden van het lascertificaat (norm ISO9606-1) Je voert de administratieve taken uit die verbonden zijn aan de job, je beheert je eigen materiaal en gereedschap

  • Zelfstandige Promotors en Verdelers M/V (Regio Borgloon)

    Regio: Regio Borgloon

    Bedrijf: MiekBrebels.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen, die interesse hebben in BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE en SPORTIEVE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must.Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

  • Akros Solutions - Systems Manager (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are looking for a Systems Manager to start working ASAP in Brussels, Leuven or Hasselt.     Mission This means concretely you will do the design, installation, follow-up and daily maintenance of the DataCenter system services within voice communication, data communication, specific contact center hard-and software platforms. The systems Manager is also responsible for the preparation, realization and maintenance of the systems/Data Center Roadmap On daily basis, he/she manages a team of 7 to 10 specialists and takes care of the planning, prioritisation and daily management of these people. The primary focus is the availability of the mission-critical systems and platforms, complemented by a strategic contribution to planning and proactive efforts to optimize and improve the technological architecture. For this purpose, the systems Manager works closely with colleagues and his/her team to ensure maximum availability of all systems. Finally, he/she acts as SPOC to Senior management for all of their system technical issues and provides technical consultancy to internal and external customers regarding decisions, changes, market trends and technological developments. He/she works closely with quality controller, improvement Manager (s) and other IT services in the pursuit of continuous quality and process improvements.   Skills At least 5 years experience with system and/or application At least 5 years experience in leading technology migrations and projects At least 2 years of experience in a leading role/people management Very good verbal and written knowledge of Dutch, French and English Technical conceptual knowledge of and experience with LAN and WAN Technologies (MPLS, IP VPN, Ethernet) Experience with ISO27001 and GDPR are a major asset Experience with cost and quality management in an ICT environment In-depth knowledge and experience in the design and implementation of voice and data technologies in a contact center environment, contact Center technologies and related Hardware and software (dialer platforms, CTI solutions, voice recording and Quality Monitoring systems). Able to take charge of voice and data troubleshooting. Project Management Certification is a plus (ITIL, Prince2, 6-Sigma...)   Please get in touch ASAP with your updated CV.

  • Flexi winkelmedewerker (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Carrefour DON BOSCO

    Type: Flexijob

    U werkt op zaterdag (volledige of halve dag) aan de kassa, aan het vers of in de winkel.

  • Klusjesman met rijbewijs BE (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: APB

    Type: Flexijob

    Wij zoeken iemand met een rijbewijs BE en de ervaring om met een aanhangwagen te rijden die af en toe bij ons kan inspringen. Taken : - materialen met de auto en aanhangwagen naar werven rijden - machines herstellen

Zoek naar antwoorden van De Vriendt Recycling in sociale netwerken
Look for responds of De Vriendt Recycling in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Vriendt Recycling. Laat een reactie achter voor De Vriendt Recycling. De Vriendt Recycling bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Vriendt Recycling. Leave a respond for De Vriendt Recycling. De Vriendt Recycling on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Vriendt Recycling op de google maps. Adres en contacten De Vriendt Recycling
Location of De Vriendt Recycling on the google maps. Address and contacts of De Vriendt Recycling

Andere gerelateerde bedrijven als come De Vriendt Recycling De Vriendt Recycling: AFSLUITINGEN VERMEERSCH F | M.G.J. 2002 NV | Antwerp Gas Depot | Miguel Espantoso | nv Cepi-Co

Other related companies as De Vriendt Recycling: AFSLUITINGEN VERMEERSCH F | M.G.J. 2002 NV | Antwerp Gas Depot | Miguel Espantoso | nv Cepi-Co

De Vriendt Recycling is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Mont-Saint-Guibert, België. De volledige naam van het bedrijf is De Vriendt Recycling, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01192260742. Het bedrijf De Vriendt Recycling bevindt zich op het adres: Rue Auguste Lannoye 4,1435. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 309,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 191,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in De Vriendt Recycling zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Vriendt Recycling is Transportdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Vriendt Recycling is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Vriendt Recycling, openstaande posities, locatie van De Vriendt Recycling op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Vriendt Recycling is a company, that was registered 1994 in Mont-Saint-Guibert region, Belgium. Full name of company is De Vriendt Recycling, company assigned to the tax number BE01192260742. The company De Vriendt Recycling is located at the address: Rue Auguste Lannoye 4,1435. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 309,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 191,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in De Vriendt Recycling were not found.
The main activity of De Vriendt Recycling is Transportation Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of De Vriendt Recycling is not available. You also can look at reviews of De Vriendt Recycling, open positions, location of De Vriendt Recycling on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Vriendt Recycling, Mont-Saint-Guibert: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Vriendt Recycling, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Vriendt Recycling, Mont-Saint-Guibert: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Vriendt Recycling, employees, financial statistics.