SUTHERLAND COLLEGE OF OSTEOPATHIC MEDICINE

Particuliere bedrijvenNiet-classificeerbare vestigingen • SUTHERLAND COLLEGE OF OSTEOPATHIC MEDICINE
Private companiesNonclassifiable Establishments • SUTHERLAND COLLEGE OF OSTEOPATHIC MEDICINE

Contactgegevens SUTHERLAND COLLEGE OF OSTEOPATHIC MEDICINE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SUTHERLAND COLLEGE OF OSTEOPATHIC MEDICINE: address, phone, fax, email, website, opening hours

SUTHERLAND COLLEGE OF OSTEOPATHIC MEDICINE

Regio (region): Charleroi (Gilly), België

Adres (address): Chaussée de Lodelinsart 205,6060, België

Telefoon (phone): 071 42 10 93 071 42 10 93

Fax (fax): 071 41 80 01 071 41 80 01

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SUTHERLAND COLLEGE OF OSTEOPATHIC MEDICINE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SUTHERLAND COLLEGE OF OSTEOPATHIC MEDICINE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SUTHERLAND COLLEGE OF OSTEOPATHIC MEDICINE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SUTHERLAND COLLEGE OF OSTEOPATHIC MEDICINE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SUTHERLAND COLLEGE OF OSTEOPATHIC MEDICINE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SUTHERLAND COLLEGE OF OSTEOPATHIC MEDICINE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SUTHERLAND COLLEGE OF OSTEOPATHIC MEDICINE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SUTHERLAND COLLEGE OF OSTEOPATHIC MEDICINE
Products information SUTHERLAND COLLEGE OF OSTEOPATHIC MEDICINE

BTW identificatienummer (tax): BE02577362060
Ondernemingsnummer: 8122985839
Hoofdstad (capital): 377,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 366,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in SUTHERLAND COLLEGE OF OSTEOPATHIC MEDICINE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SUTHERLAND COLLEGE OF OSTEOPATHIC MEDICINE
(Get full report from official database of BE for SUTHERLAND COLLEGE OF OSTEOPATHIC MEDICINE)

Aanvulling soorten activiteiten voor SUTHERLAND COLLEGE OF OSTEOPATHIC MEDICINE
Addition kinds of activities for SUTHERLAND COLLEGE OF OSTEOPATHIC MEDICINE

507802. Gekoelde drankdispensers | Refrigerated beverage dispensers
20999921. Azijn | Vinegar
22310205. Wervelkleurige wolstofweefsels | Preshrinking wool broadwoven fabrics
49590300. Verwijdering van giftige of gevaarlijke afvalstoffen | Toxic or hazardous waste cleanup
73891408. Time-sharing condominium uitwisseling | Time-share condominium exchange
87420204. Personeel management consultant | Personnel management consultant
97210000. Internationale zaken | International affairs

Werken bij SUTHERLAND COLLEGE OF OSTEOPATHIC MEDICINE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SUTHERLAND COLLEGE OF OSTEOPATHIC MEDICINE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SUTHERLAND COLLEGE OF OSTEOPATHIC MEDICINE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SUTHERLAND COLLEGE OF OSTEOPATHIC MEDICINE. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief medewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw voornaamste taken • Je voert de orderbevestigingen in het ERP systeem in en actualiseert de leveringsschema’s; • Je communiceert met leveranciers over de openstaande bestellingen; • Je klasseert (digitaal) de orders, de orderbevestigingen, de prijslijsten en de contracten; • Je voert de prijslijsten en commerciële afspraken in het ERP systeem in; • Je verwerkt de vragen van de interne klanten (over stockbreuk, levertermijn, kwaliteitsproblemen, …); • Je beheert de interne en externe aankoopmailboxen; • Je lost de facturatieproblemen samen met de leveranciersboekhouding en de leverancier(s) op; • Je verwerkt de geplande aankooporders van een reeks specifieke categorieën zoals bureelmateriaal; bevestigingsmaterialen, verpakkingsmateriaal, …; • Je rapporteert rechtstreeks aan de Aankoopmanager;

  • Medewerker atelier m/v (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bedient CNC-machines voor de bewerking van profielen Montage en assemblage volgens plan Lassen en opslijpen van raam- en deurgehelen Lassen: MAG en TIG Afwerking: rubbers plaatsen, beslag plaatsen, … Metaalbewerken: plooien, tappen, boren, slijpen, … Verpakken voor vervoer naar de werk Kwaliteitscontroles uitvoeren

  • KASSABEDIENDE - M/V (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een winkel in de regio van Oudenaarde zijn we op zoek naar een kassabediende. Taken ? Bestellingen opnemen bij de klanten Bestelling doorgeven en correcte vragen stellen Betalingen ontvangen Je werkt deeltijds 19uur per week dit in 3 dagen.

  • Technieker - Steenokkerzeel (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een onderneming in Steenokkerzeel zijn wij op zoek naar meerdere techniekers met kennis elektromechanica of autotechnieken. Het bedrijf is gespecialiseerd in de verhuur en het onderhoud van rollend materiaal op luchthavens. Als technieker bent u er verantwoordelijk voor het onderhoud en de reparatie van zware (diesel) motoren of elektromotoren en dit alles met respect voor de onderhoudsplannen.

  • Onderhoudstechnieker (reserve teamleader) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: t-interim Evergem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als subcontractor onderhoudt onze klant zowel preventief als curatief: Binnen- en buitenkant gebouwen, elektrische storingen, brandveiligheid, verwarming, ventilatie en klimatisatie voor hun klant te Oostakker. Om deze reden zijn wij dringend op zoek naar een ONDERHOUDSTECHNIEKER (reserve teamleader) voor de onderhoudsafdeling. - Je rapporteert aan de desbetreffende teamleader; - Je vervangt de teamleader bij afwezigheid; - Je bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud van technische installaties; - Je analyseert technische storingen, stelt oplossingen voor en voert herstellingswerken uit; - Je bent creatief in het zoeken van oplossingen; - Je kent alle veiligheidsvoorschriften van de klant; - Vergaderingen bijwonen op vraag van Volvo; - Bijdragen aan verbeteringen en probleemoplossing; - Administratieve ondersteuning.

  • BANKETBAKKER CONFISEUR PRODUCTIE DAG (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevende confiserie, zijn wij op zoek naar een PATISSIER KOK / CONFISEUR. Als kok ben je de verantwoordelijke voor de bereiding en afwerking van het snoepgoed. Je bereid de productie voor en staat in van de dagelijkse productie van het snoepgoed. Je bent verantwoordelijk voor het juist en nauwkeurig toepassen van de recepturen en het bereidingsproces. Je zorgt er ook voor dat het product op de juiste manier verder wordt behandeld om zo te komen tot een kwalitatief eindproduct.

  • HUISHOUDHULP REGIO MOORSLEDE (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: GREENHOUSE IZEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Sint-Eloois-Winkel en regio Moorslede zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Slagerijmedewerker student M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: JOBMATCH

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende slagerij regio Waregem zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om bij te springen in het weekend, zaterdag en/of zondag. * Voorbereidende werken uitvoeren: klaarmaken van bestellingen, * Verkoop in de winkel, * Toonbank aanvullen, * Beleggen van broodjes, * Algemeen onderhoud uitvoeren van de zaak.

  • Poetshulp in de zorg regio Herent (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Ons

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het gewone onderhoud van de bewoonde ruimten bij hulpbehoevende cliënten. Je helpt bij huishoudelijke taken zoals: stofzuigen, dweilen, poetsen van sanitair en keuken en uitzonderlijk met was en strijk, klein verstelwerk, afwas.

  • Senior dossierbeheerder met zin in de toekomst - Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Een kantoor met een familiale touch kan je wel bekoren? Dan is dit kantoor dat geleid wordt door een man/vrouw - team misschien wel de geschikte plaats voor jou! Dit op en top familiekantoor dat reeds in 1967 werd opgericht en in 2003 werd overgelaten aan de dochter van de zaakvoerder, wist gedurende de jaren een bijzonder klantenbestand op te bouwen. Dit kantoor wenst zijn klanten niet alleen boekhoudkundig maar ook fiscaal te ondersteunen. Ze doen dit niet alleen voor de bestaande eenmanszaken en vennootschappen, maar ook voor starters die zij voorzien van de nodige begeleiding. Dossierbeheerder - Functie Als senior dossierbeheerder ben jij de eerste contactpersoon voor de klanten, je vangt al hun vragen op en kan hen voorzien van de nodige informatie en adviezen. Van A-Z je dossiers beheren zal tot je dagelijkse takenpakket behoren, zodat je op de hoogte bent van je eigen dossiers en deze volledig zelfstandig kan afwerken.

  • Werfleider - Site Leader (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Na een opleidingsperiode draag je de verantwoordelijkheid voor de jou toegewezen werf en geef je hierbij leiding aan één of meerdere teams van arbeiders en ploegbazen. Je organiseert, plant en volgt de uitvoering van de activiteiten op de werf aan de hand van een projectplan, teneinde een correcte en tijdige oplevering te voorzien. In overleg met het projectteam pas je eventuele correctieve maatregelen toe en lost technische problemen op. Je organiseert werfvergaderingen teneinde een vlotte en open communicatie te garanderen en de klant te informeren. Je houdt op autonome wijze toezicht op de correcte uitvoering van de werken en de toepassing van de geldende kwaliteits-, milieu- en veiligheidsnormen teneinde de activiteiten conform deze wetgevingen te laten uitvoeren. Je draagt zorg voor de operationele rapportering rond het project en verstrekking van de gegevens aan de administratie. Je werkt in een vast projectteam met wie u een open communicatie onderhoudt.

  • Stottertherapeut (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde stottertherapeut. Je werkt samen met sportcoach, yoga therapeut, pedicure, psyholoog, loopbaancoach, studiecoach, kinesist, ... Meer info over het praktijkhuis: www.praktijkhuissen.be

Zoek naar antwoorden van SUTHERLAND COLLEGE OF OSTEOPATHIC MEDICINE in sociale netwerken
Look for responds of SUTHERLAND COLLEGE OF OSTEOPATHIC MEDICINE in social networks

Lees alle opmerkingen voor SUTHERLAND COLLEGE OF OSTEOPATHIC MEDICINE. Laat een reactie achter voor SUTHERLAND COLLEGE OF OSTEOPATHIC MEDICINE. SUTHERLAND COLLEGE OF OSTEOPATHIC MEDICINE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SUTHERLAND COLLEGE OF OSTEOPATHIC MEDICINE. Leave a respond for SUTHERLAND COLLEGE OF OSTEOPATHIC MEDICINE. SUTHERLAND COLLEGE OF OSTEOPATHIC MEDICINE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SUTHERLAND COLLEGE OF OSTEOPATHIC MEDICINE op de google maps. Adres en contacten SUTHERLAND COLLEGE OF OSTEOPATHIC MEDICINE
Location of SUTHERLAND COLLEGE OF OSTEOPATHIC MEDICINE on the google maps. Address and contacts of SUTHERLAND COLLEGE OF OSTEOPATHIC MEDICINE

Andere gerelateerde bedrijven als come SUTHERLAND COLLEGE OF OSTEOPATHIC MEDICINE SUTHERLAND COLLEGE OF OSTEOPATHIC MEDICINE: PORTIER CVBA | CAMECO SA | Toppject BVBA | Spécialiste des Bibliothèques (Le) | PARKET ALLAER NV

Other related companies as SUTHERLAND COLLEGE OF OSTEOPATHIC MEDICINE: PORTIER CVBA | CAMECO SA | Toppject BVBA | Spécialiste des Bibliothèques (Le) | PARKET ALLAER NV

SUTHERLAND COLLEGE OF OSTEOPATHIC MEDICINE is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Charleroi (Gilly), België. De volledige naam van het bedrijf is SUTHERLAND COLLEGE OF OSTEOPATHIC MEDICINE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02577362060. Het bedrijf SUTHERLAND COLLEGE OF OSTEOPATHIC MEDICINE bevindt zich op het adres: Chaussée de Lodelinsart 205,6060. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 377,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 366,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in SUTHERLAND COLLEGE OF OSTEOPATHIC MEDICINE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SUTHERLAND COLLEGE OF OSTEOPATHIC MEDICINE is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SUTHERLAND COLLEGE OF OSTEOPATHIC MEDICINE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SUTHERLAND COLLEGE OF OSTEOPATHIC MEDICINE, openstaande posities, locatie van SUTHERLAND COLLEGE OF OSTEOPATHIC MEDICINE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SUTHERLAND COLLEGE OF OSTEOPATHIC MEDICINE is a company, that was registered 2004 in Charleroi (Gilly) region, Belgium. Full name of company is SUTHERLAND COLLEGE OF OSTEOPATHIC MEDICINE, company assigned to the tax number BE02577362060. The company SUTHERLAND COLLEGE OF OSTEOPATHIC MEDICINE is located at the address: Chaussée de Lodelinsart 205,6060. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 377,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 366,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in SUTHERLAND COLLEGE OF OSTEOPATHIC MEDICINE were not found.
The main activity of SUTHERLAND COLLEGE OF OSTEOPATHIC MEDICINE is Nonclassifiable Establishments, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SUTHERLAND COLLEGE OF OSTEOPATHIC MEDICINE is not available. You also can look at reviews of SUTHERLAND COLLEGE OF OSTEOPATHIC MEDICINE, open positions, location of SUTHERLAND COLLEGE OF OSTEOPATHIC MEDICINE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SUTHERLAND COLLEGE OF OSTEOPATHIC MEDICINE, Charleroi (Gilly): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SUTHERLAND COLLEGE OF OSTEOPATHIC MEDICINE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SUTHERLAND COLLEGE OF OSTEOPATHIC MEDICINE, Charleroi (Gilly): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SUTHERLAND COLLEGE OF OSTEOPATHIC MEDICINE, employees, financial statistics.