CLOET KOELTECHNIEK

Contactgegevens CLOET KOELTECHNIEK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLOET KOELTECHNIEK: address, phone, fax, email, website, opening hours

CLOET KOELTECHNIEK

Regio (region): Harelbeke (Hulste), België

Adres (address): Hazenstraat 22,8531, België

Telefoon (phone): 056 71 75 04; 0475 78 01 96; 051 31 05 69 056 71 75 04; 0475 78 01 96; 051 31 05 69

Fax (fax): 056 72 92 04 056 72 92 04

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLOET KOELTECHNIEK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLOET KOELTECHNIEK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLOET KOELTECHNIEK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLOET KOELTECHNIEK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLOET KOELTECHNIEK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLOET KOELTECHNIEK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLOET KOELTECHNIEK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLOET KOELTECHNIEK
Products information CLOET KOELTECHNIEK

BTW identificatienummer (tax): BE05220947265
Ondernemingsnummer: 4211029052
Hoofdstad (capital): 359,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 204,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in CLOET KOELTECHNIEK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLOET KOELTECHNIEK
(Get full report from official database of BE for CLOET KOELTECHNIEK)

Aanvulling soorten activiteiten voor CLOET KOELTECHNIEK
Addition kinds of activities for CLOET KOELTECHNIEK

343302. Kamer- en wandverwarmers, inclusief radiatoren | Room and wall heaters, including radiators
353700. Industriële vrachtwagens en trekkers | Industrial trucks and tractors
34990200. Metalen huishoudelijke artikelen | Metal household articles
35560214. Slicers, commercieel, voedsel | Slicers, commercial, food
36130210. Regelaars, macht | Regulators, power
49250101. Blauwgas, gegarburdeerd: productie en distributie | Blue gas, carbureted: production and distribution

Werken bij CLOET KOELTECHNIEK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLOET KOELTECHNIEK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLOET KOELTECHNIEK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLOET KOELTECHNIEK. Looking for open vacancies in other companies

  • Coördinator Ruimtelijke Planning (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: MONITOR

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Je hebt de algemene leiding over de dienst ruimtelijke ontwikkeling voor de gemeente Brecht en je vertaalt de gemeentelijke visie naar een voorstel van beleidsplanning en budget op vlak van ruimtelijke ontwikkeling, milieu, lokale economie, landbouw, duurzaamheid, mobiliteit, integrale veiligheid, GIS en wonen. Daarnaast werk je als ruimtelijke planner in teamverband mee aan professionele en deskundige adviesverlening op vlak van RUP’s, masterplannen, ondersteuning van de omgevingsvergunningen, ruimtelijke beleidsplannen, stedenbouwkundige ontwerpen en verordeningen.

  • Elektriciens (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt op verschillende werven als elektricien: Slijp- en kapwerk. Metingen uitvoeren. Aanleggen van bekabelingen aan de hand van schema's. Slijpen en dichten van kabelgoten. Storingen opsporen en verhelpen. Opgebouwde of ingebouwde kabelgoten en leidingen plaatsen. Installaties op lage spanning plaatsen en aansluiten.

  • HR Officer / Business Support medewerker (contract van 1 jaar) m/v (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: The Adecco Group

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als HR Officer/ medewerker Business Support lever je op administratief en logistiek vlak support aan het bedrijf om klanten- en medewerkers- tevredenheid te vergroten. Je zet jouw administratieve en cijfermatige skills in om een professionele dienstverlening te garanderen en bent verantwoordelijk voor: Contractadministratie: Je doet al het nodige om de administratie van de contracten van klanten, medewerkers en leveranciers (freelancers) correct en tijdig te laten verlopen. Verlenen van algemene support aan contractors, klanten, collega's en leveranciers: Als vaste contactpersoon zal je algemene vragen van klanten, interne stafmedewerkers en contractors beantwoorden en/of doorverwijzen naar het betreffende departement. Facturatie (aan- en verkoopfacturen) Rapporteringen: opmaken basisrapporteringen, support bij financiële analyses, beheer provisies contractors HR support (incl. voorbereiden loons- & personeelsadministratie) waaronder opvolgen arbeidsongevallen, opvragen en nakijken timesheets, sociale documenten en vakantieattesten, verblijfs- en werkvergunningen beheren, administratieve ondersteuning opleidingen. Je werkt hiervoor nauw samen met de collega's binnen de betreffende Business Units van Professional Staffing.

  • SERVICE TECHNIEKER REGIO DILBEEK - AALST (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De vraag naar een optimale dienstverlening wordt groter met de dag. Onze klant streeft er dan ook voortdurend naar om met hun merken een vernieuwende en kwaliteitsvolle service te garanderen. Daarom zijn ze momenteel op zoek naar gemotiveerde, flexibele en klantgerichte collega's die onze afdeling Field Service naar een hoger niveau kunnen brengen en met een op-en-top service onze klanten kan doen verwonderen.   Als Service Technieker herstel je huishoudtoestellen bij de eindconsument aan huis. Je verhelpt storingen bij hun apparaten en je licht het correcte gebruik van onze producten toe. Dankzij jouw technische kennis en jouw positieve en klantgerichte ingesteldheid zorg je dat de klant écht geholpen wordt.   De eerste weken volg je een intensieve opleiding op het hoofdkantoor te Brussel zodat je onze producten beter leert kennen. Daarna werk je zelfstandig vanuit jouw woonplaats. Daarbij krijg je een bestelwagen en het nodige materiaal ter beschikking zodat je zonder zorgen de route kan volgen die de planningsdienst voor jou uitgestippeld heeft. Met hun extra ondersteuning zorg je ervoor dat jouw onderdelenvoorraad steeds in orde is. Indien nodig kan je steeds rekenen op de hulp van collega's uit jouw buurt. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler actief in de ontwikkeling & productie van huishoudapparaten. Zij zetten in op innovatie en duurzaamheid van hun gamma om zo grenzen te verleggen binnen de kookbeleving en de huishoudkundige taken. Ben jij de geschikte kandidaat voor deze job? Aarzel niet en stuur je CV naar: [email protected]  

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Antwerpen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudenten wasserij Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Je wordt tewerkgesteld op de reine zone en kan tewerkgesteld worden op verschillende afdelingen: - Lakens doorheen een mangel begeleiden - Gewassen tenues op kapstokken hangen - Etc.

  • Handlanger magazijn (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het manueel laden en lossen van pakketten tot 30kg. Je hebt de verantwoordelijkheid dat deze op een vlotte manier verhandeld worden. Je werkt in de nachtploeg en start om 00.30h tot 7.45h. Er is ook de mogelijkheid om in de namiddag van 16h tot 22.15 te werken.

  • Zaal medewerker (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: tempo-team Leuven

    Type: Studentenjob

    Voor een binnenspeeltuin regio Leuven is Tempo-Team op zoek naar gemotiveerd zaalpersoneel Jouw taken bestaan uit : - Kassabediening - Klantencontract - Orde van de zaal garanderen - Opdienen van de borden

  • Hoofdmagazijnier (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: TURBO'S HOET BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Functie-inhoud: Als hoofdmagazijnier werk je actief mee en sta je in voor de taakverdeling binnen het team, oa. de orderpicking, verzendingen en stockeren van binnenkomende goederen. Je staat in voor stockbeheer en de administratieve gegevensverwerking in SAP. Je volgt de retours van turbo’s nauwgezet op, m.a.w. je voert een visuele controle uit en maakt de nodige documenten op voor de boekhouding. Je staat in voor het laden en lossen van de vrachtwagens

  • ERVAREN DOSSIERBEHEERDER - Omring je met expertise - 3.500/mnd (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit accountantskantoor, gelegen in het Kempense Zoersel, is een zoektocht gestart naar een nieuwe medewerker om hun tienkoppig team aan te vullen. Ze zijn meer dan 20 jaar geleden opgericht als een algemeen administratief kantoor, en zo verder uitgegroeid tot een IAB Accountantskantoor. Het cliënteel dat ze boekhoudkundig en fiscaal ondersteunen bestaat uit enkele lokale KMO's en eenmanszaken; Hiervoor hanteren ze een persoonlijke aanpak en proberen ze dichtbij hun klanten te staan; Alle medewerkers in het kantoor zijn in het bezit van een IAB of BIBF titel, waardoor je omgeven wordt door een grote hoeveelheid expertise. Hun zoektocht gaat uit naar een dossierbeheerder / boekhouder / accountant met alvast een stevige portie ervaring achter de rug. We geven hier wat meer uitleg over de details van deze functie. Dossierbeheerder met ervaring - De verantwoordelijkheden Je zal in deze functie het volledige dossierbeheer van A tot Z uitvoeren: Hierbij hoort ook een stuk hands-on inboekingswerk om de dossiers te leren kennen; Je behandelt het volledige dossier, inclusief de fiscale aangiftes, het opstellen van de balansen en jaarrekeningen; De dossiers afsluiten hoort hier ook bij, er zal samen worden afgestemd in welke mate dit voor jou mogelijk is. Je werkt in deze functie uiteraard steeds samen met de zaakvoerder en adviseurs, die je werk controleren en je ondersteunen.

  • Zelfstandige verkoper keukens en trappen (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: RENO GROUP

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je gaat klanten bezoeken en krijgt hiervoor van ons adressen. Je luistert naar de noden van de klant en bied de gepaste oplossing voor de keukens (nieuw of renovatie) of traprenovatie.

  • Verpleegkundige WZC regio Landen (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Als verpleegkundige sta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. - Je zet medicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgd wonden, doet bloedafnames, enz. - Je houdt hierbij rekening met elke bewoner als individu waarbij je jezelf verplaatst in hun leefwereld. - Je streeft een kwalitatieve detailzorg na met de nodige portie aandacht voor de bewoner zelf.

Zoek naar antwoorden van CLOET KOELTECHNIEK in sociale netwerken
Look for responds of CLOET KOELTECHNIEK in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLOET KOELTECHNIEK. Laat een reactie achter voor CLOET KOELTECHNIEK. CLOET KOELTECHNIEK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLOET KOELTECHNIEK. Leave a respond for CLOET KOELTECHNIEK. CLOET KOELTECHNIEK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLOET KOELTECHNIEK op de google maps. Adres en contacten CLOET KOELTECHNIEK
Location of CLOET KOELTECHNIEK on the google maps. Address and contacts of CLOET KOELTECHNIEK

Andere gerelateerde bedrijven als come CLOET KOELTECHNIEK CLOET KOELTECHNIEK: Brochage Renaître ASBL | A.C.S. QUALITY CLEANING NV | Martin Motorhomes SPRL | MRE Venezuela | wycams

Other related companies as CLOET KOELTECHNIEK: Brochage Renaître ASBL | A.C.S. QUALITY CLEANING NV | Martin Motorhomes SPRL | MRE Venezuela | wycams

CLOET KOELTECHNIEK is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Harelbeke (Hulste), België. De volledige naam van het bedrijf is CLOET KOELTECHNIEK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05220947265. Het bedrijf CLOET KOELTECHNIEK bevindt zich op het adres: Hazenstraat 22,8531. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 359,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 204,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in CLOET KOELTECHNIEK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CLOET KOELTECHNIEK is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLOET KOELTECHNIEK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLOET KOELTECHNIEK, openstaande posities, locatie van CLOET KOELTECHNIEK op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CLOET KOELTECHNIEK is a company, that was registered 1989 in Harelbeke (Hulste) region, Belgium. Full name of company is CLOET KOELTECHNIEK, company assigned to the tax number BE05220947265. The company CLOET KOELTECHNIEK is located at the address: Hazenstraat 22,8531. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 359,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 204,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in CLOET KOELTECHNIEK were not found.
The main activity of CLOET KOELTECHNIEK is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CLOET KOELTECHNIEK is not available. You also can look at reviews of CLOET KOELTECHNIEK, open positions, location of CLOET KOELTECHNIEK on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLOET KOELTECHNIEK, Harelbeke (Hulste): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLOET KOELTECHNIEK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLOET KOELTECHNIEK, Harelbeke (Hulste): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLOET KOELTECHNIEK, employees, financial statistics.