Orthopedisch bedrijf Dhooge-Ven

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • Orthopedisch bedrijf Dhooge-Ven
Private companiesFood and Kindred Products • Orthopedisch bedrijf Dhooge-Ven

Contactgegevens Orthopedisch bedrijf Dhooge-Ven: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Orthopedisch bedrijf Dhooge-Ven: address, phone, fax, email, website, opening hours

Orthopedisch bedrijf Dhooge-Ven

Regio (region): Merelbeke, België

Adres (address): Verlorenbroodstraat 72,9820, België

Telefoon (phone): 09 230 59 97 09 230 59 97

Fax (fax): 09 230 59 97 09 230 59 97

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Orthopedisch bedrijf Dhooge-Ven: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Orthopedisch bedrijf Dhooge-Ven"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Orthopedisch bedrijf Dhooge-Ven"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Orthopedisch bedrijf Dhooge-Ven, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Orthopedisch bedrijf Dhooge-Ven. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Orthopedisch bedrijf Dhooge-Ven, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Orthopedisch bedrijf Dhooge-Ven. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Orthopedisch bedrijf Dhooge-Ven
Products information Orthopedisch bedrijf Dhooge-Ven

BTW identificatienummer (tax): BE08859619140
Ondernemingsnummer: 7216888427
Hoofdstad (capital): 955,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 503,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Orthopedisch bedrijf Dhooge-Ven zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Orthopedisch bedrijf Dhooge-Ven
(Get full report from official database of BE for Orthopedisch bedrijf Dhooge-Ven)

Aanvulling soorten activiteiten voor Orthopedisch bedrijf Dhooge-Ven
Addition kinds of activities for Orthopedisch bedrijf Dhooge-Ven

353108. Bouwmachines bijlagen | Construction machinery attachments
22810304. Zijden garen, gesponnen | Silk yarn, spun
26790802. Honingraatkern en bord: gemaakt van gekochte materialen | Honeycomb core and board: made from purchased material
35560404. Maltfabrieken | Malt mills
35890101. Koffiebierinstallatie | Coffee brewing equipment
67330103. Vakantiefondsen voor werknemers | Vacation funds for employees
75339902. Muffler winkel, verkoop of reparatie en installatie | Muffler shop, sale or repair and installation
83619901. Verwoest thuis | Destitute home

Werken bij Orthopedisch bedrijf Dhooge-Ven: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Orthopedisch bedrijf Dhooge-Ven: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Orthopedisch bedrijf Dhooge-Ven. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Orthopedisch bedrijf Dhooge-Ven. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek/Administratief bediende Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot, internationaal bedrijf in Ieper zijn we op zoek naar een logistiek/administratief bediende voor de supply chain afdeling. Het gaat om een contract van 1 jaar. Het bedrijf is actief in de voedingssector. Binnen de supply chain afdeling ben je specifiek verantwoordelijk voor de overzeese transporten. Je job is voornamelijk administratief, maar je hebt ook dagelijks contact (per telefoon en per mail) met heel wat interne (internationale) diensten, zoals de planners, de customer service, de magazijnen... Je komt terecht in een team van een 10-tal medewerkers. Je behandelt alle transportdocumenten en zorgt voor correcte, volledige dossiers. Je coördineert het transport tussen de haven, de lokale productiesites en de verschillende magazijnen. Je volgt frequent de stocks op in de verschillende magazijnen. Af en toe ga je mee ter plaatse in het magazijn. Je zorgt dat uitgaande goederen op tijd geleverd worden bij de klanten. Hiervoor sta je in nauw contact met (externe) transporteurs. Je bent ook verantwoordelijk voor alle facturatie die erbij komt kijken en eventuele klachtenbehandeling.

  • Operator M/V te Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een operator m/v met reeds ervaring in een productieomgeving? Is werken in een 3-ploegensysteem geen probleem voor jou? Dan ben jij misschien wel de kandidaat die we zoeken. Je bent als operator verantwoordelijk voor het bediene van een afwerking-en verzegelmachine. Onze klant, gespecialiseerd in het verpakkingen, is op zoek naar een machine operator die naast het bedienen van de machine ook zal instaan voor kwaliteitscontrole van de geproduceerde dozen.

  • Administratief Assistent Dispachting (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Hulshout zoeken we iemand met kennis van transport voor het invoeren van transportorders, het controleren van de orders , het maken van laad en losafspraken en de opvolging van leveranciers. Ook verwijs je telefonische inkomende berichten door naar de juiste contactpersoon.

  • PHP Developer (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Heusden-Zolder gaat Flexpoint op zoek naar een PHP Developer die zelfstandig zijn plan kan trekken. Het takenpakket zal bestaan uit: - Web-based applicaties ontwikkelen - Mobile app development - Testen, onderhouden en verbeteren van PHP-toepassingen - Vertalen van klantwensen naar concrete PHP-oplossingen - Optreden als troubleshooter in voorkomende gevallen

  • Metser (M/V) (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bekende speler in nieuwbouw en renovatieprojecten zijn wij op zoek naar metsers. Je taken bestaan uit: •Uitvoeren van metselwerken •Zowel nieuwbouw als renovatie •Zowel verlijmen als metsen met mortel •Je werkt vooral met kalk- en zandsteen blokken •Bekisten, ijzer vlechten en beton gieten Mogelijkheid tot onmiddelijk vast werk

  • Huishoudhulp Loppem gezocht! (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life Oostkamp is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor haar klanten in de regio Loppem/Zedelgem. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Studentenjob horeca regio De Panne (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Plopsaland De Panne heeft verschillende gethematiseerde restaurants met studio 100 figuren. Je werkt in de verschillende restaurants of mobiele verkooppunten en je zorgt hierbij voor een vriendelijk onthaal (bestelling opnemen), vlotte bediening (buffet) en juiste afrekening van de bestellingen. Daarnaast kan je ook in de keuken ingeschakeld worden. Je wordt dus 'ambassadeur' van het Plopsa restaurantteam. Wij bieden studenten de kans in een leuke omgeving verschillende werkervaringen op te doen. Daarnaast belonen wij je wanneer je 50 dagen werkt. Vanaf 50 dagen krijg je een premie van 250 euro. Dit komt overeen met 5 euro extra per werkdag. Vanaf je 51ste werkdag krijg je elke dag 5 euro extra.

  • Magazijnier LiquidFloors (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: LIQUID FLOORS

    Type: Vaste Job

    Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor de ontvangst van de goederen. Je beheert de voorraad en controleert de leveringen. Je zorgt ervoor dat alle kwaliteitseisen worden nageleefd. Je bent medeverantwoordelijk voor een ordelijk en gestructureerd magazijn. Verwacht: Je bent verantwoordelijk voor de logistieke opvolging van het magazijn en de nodige materialen. Hiervoor zal je instaan voor volgende taken: Magazijnbeheer van A tot Z Coördineren en controleren van logistieke activiteiten bij ontvangst, verzending en levering van goederen Opvolgen van terugkerende pakketten Stockbeheer Organisatie en verdeling van werkmaterialen Bestellingen plaatsen van alle nodige werfmaterialen Factuurcontrole t.o.v. bestelbon Opvolgen van herstellingen en garantie werkmaterialen Besturen van heftruck

  • timmerman/dakwerker (LANDEGEM)

    Regio: LANDEGEM

    Bedrijf: VAN PARYS CHRISTOPHE

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken voor onze jonge en dynamische onderneming een gemotiveerde werknemer met veel doorzettingsvermogen. Voornamelijk buitenschijnwerk dakconstructies en gevelbekleding zijn onze specialiteit. Nauwkeurig en gestructureerd samenwerken is belangrijk. U bezit bijvoorkeur een rijbewijs B.

  • meewerkend diensthoofd sociale dienst OCMW B4-B5 (HOVE)

    Regio: HOVE

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR HOVE

    Type: Vaste Job

    Je stuurt het team medewerkers van de sociale dienst aan en begeleidt cliënten volledige functiebeschrijven en bijkomende informatie: www.hove.be

  • telecom installateurs (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: TELE-IN COMPANY

    Type: Vaste Job

    We zoeken kandidaten voor Proximus als functie telecom installateur.

  • Kinesitherapeut(e) (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: Vesta vzw

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je taakinhoud: Je geeft dagelijks 1 à 2 uur kinesitherapie aan cliënten die in Vesta verblijven. Kinébehandelingen vallen binnen de nomenclatuur van het RIZIV. De behandelingsduur is 20 minuten. Behandelingen bestaan in grote lijnen uit passieve en/of actieve mobilisaties en contractuurpreventie. De planning van de behandelingen wordt opmaakt in overleg met de kinesitherapeut ter plaatse en houdt in de mate van het mogelijke rekening met de dagstructuur van de cliënt. Samen met je collega draag je zoveel mogelijk zorg voor de nodige continuïteit van behandelingen. Kinesitherapie wordt gegeven in de leefgroepomgeving of extern. Je draagt vanuit het belang van de cliënt bij aan een goede samenwerking met andere belanghebbenden vanuit de visie van evenwaardig partnerschip. Je draagt bij aan het handelingsplan/zorgplan vanuit jouw werkveld.

Zoek naar antwoorden van Orthopedisch bedrijf Dhooge-Ven in sociale netwerken
Look for responds of Orthopedisch bedrijf Dhooge-Ven in social networks

Lees alle opmerkingen voor Orthopedisch bedrijf Dhooge-Ven. Laat een reactie achter voor Orthopedisch bedrijf Dhooge-Ven. Orthopedisch bedrijf Dhooge-Ven bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Orthopedisch bedrijf Dhooge-Ven. Leave a respond for Orthopedisch bedrijf Dhooge-Ven. Orthopedisch bedrijf Dhooge-Ven on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Orthopedisch bedrijf Dhooge-Ven op de google maps. Adres en contacten Orthopedisch bedrijf Dhooge-Ven
Location of Orthopedisch bedrijf Dhooge-Ven on the google maps. Address and contacts of Orthopedisch bedrijf Dhooge-Ven

Andere gerelateerde bedrijven als come Orthopedisch bedrijf Dhooge-Ven Orthopedisch bedrijf Dhooge-Ven: AXA BANK/ VAN HOOMISSEN | Decatechnic NV | Alimex N.V. | Breigoederenfabrieken Lucien De Poortere N.V. | Daninvest N.v

Other related companies as Orthopedisch bedrijf Dhooge-Ven: AXA BANK/ VAN HOOMISSEN | Decatechnic NV | Alimex N.V. | Breigoederenfabrieken Lucien De Poortere N.V. | Daninvest N.v

Orthopedisch bedrijf Dhooge-Ven is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Merelbeke, België. De volledige naam van het bedrijf is Orthopedisch bedrijf Dhooge-Ven, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08859619140. Het bedrijf Orthopedisch bedrijf Dhooge-Ven bevindt zich op het adres: Verlorenbroodstraat 72,9820. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 955,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 503,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Orthopedisch bedrijf Dhooge-Ven zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Orthopedisch bedrijf Dhooge-Ven is Food and Kindred Products, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Orthopedisch bedrijf Dhooge-Ven is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Orthopedisch bedrijf Dhooge-Ven, openstaande posities, locatie van Orthopedisch bedrijf Dhooge-Ven op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Orthopedisch bedrijf Dhooge-Ven is a company, that was registered 2002 in Merelbeke region, Belgium. Full name of company is Orthopedisch bedrijf Dhooge-Ven, company assigned to the tax number BE08859619140. The company Orthopedisch bedrijf Dhooge-Ven is located at the address: Verlorenbroodstraat 72,9820. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 955,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 503,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Orthopedisch bedrijf Dhooge-Ven were not found.
The main activity of Orthopedisch bedrijf Dhooge-Ven is Food and Kindred Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Orthopedisch bedrijf Dhooge-Ven is not available. You also can look at reviews of Orthopedisch bedrijf Dhooge-Ven, open positions, location of Orthopedisch bedrijf Dhooge-Ven on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Orthopedisch bedrijf Dhooge-Ven, Merelbeke: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Orthopedisch bedrijf Dhooge-Ven, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Orthopedisch bedrijf Dhooge-Ven, Merelbeke: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Orthopedisch bedrijf Dhooge-Ven, employees, financial statistics.