Ortho Medi BVBA

Contactgegevens Ortho Medi BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ortho Medi BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ortho Medi BVBA

Regio (region): Brugge (Sint-Andries), België

Adres (address): Diksmuidse Heerweg 36,8200, België

Telefoon (phone): 050 42 84 82 050 42 84 82

Fax (fax): +32 (13) 328-14-85 +32 (13) 328-14-85

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ortho Medi BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ortho Medi BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ortho Medi BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ortho Medi BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ortho Medi BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ortho Medi BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ortho Medi BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ortho Medi BVBA
Products information Ortho Medi BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03888854980
Ondernemingsnummer: 1997833251
Hoofdstad (capital): 220,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 504,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Ortho Medi BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ortho Medi BVBA
(Get full report from official database of BE for Ortho Medi BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ortho Medi BVBA
Addition kinds of activities for Ortho Medi BVBA

20649902. Cake ornamenten, zoetwaren | Cake ornaments, confectionery
20859902. Bourbon Whisky | Bourbon whiskey
23990400. Riem- en riemproducten | Belting and belt products
35460202. Zagen, draagbaar en handheld: power driven | Saws, portable and handheld: power driven
37289907. Zuurstofsystemen, vliegtuigen | Oxygen systems, aircraft
38250000. Instrumenten om elektriciteit te meten | Instruments to measure electricity
83610400. Geriatrische woonzorg | Geriatric residential care

Werken bij Ortho Medi BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ortho Medi BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ortho Medi BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ortho Medi BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • medewerker biologisch bedrijf (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als medewerker bij dit biologisch bedrijf sta je in voor het verzorgen, voeden en opvolgen van o.a. bijen en mijten. Deze dieren worden dan ingezet om mee te werken aan bestuiving en biologische gewasbescherming.

  • Monteren en demonteren van flensverbindingen van leidingstukken, kleppen, afsluiters en andere appen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als FLENSMONTEUR bij onze klant zullen jou taken vooral bestaan uit: Monteren en demonteren van flensverbindingen van leidingstukken, kleppen, afsluiters en andere appendages conform de gestelde eisen. Constructies maken op basis van uitvoeringstekeningen. Tappen van gaten Diverse boor- en slijpwerken Afbramen en ruimen van gaten, afvijlen en slijpen van naden, hechten van delen, ...

  • Teamleader assistant - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als assistent teamleader is je takenpakket opgesteld uit volgende taken: in ontvangst nemen van goederen containers laden en lossen inkomende goederen inspecteren orderpicking van bestellingen productieplanning helpen opstellen personeelsplanning opmaken kwaliteits- en veiligheidsvoorschriften implementeren productierapporten opmaken en controleren

  • Enthousiaste huishoudhulpen / poetshulpen dienstencheques - Regio Peer centrum / Wijchmaal (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Student afwasser (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Als student afwasser (m/v) werk je in een brasserie te Kruishoutem. Je wast alle bestek, borden, pannen,…af en zet alles netjes terug op de juiste plaats. Dit doe je snel, maar ook nauwkeurig.

  • jobstudenten McDonald's Oostende Drive (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: HAPPY FLIGHT

    Type: Studentenjob

    je komt ons team aan de kassa of in de keuken versterken tijdens de zomermaanden en/of weekends/vakantieperiodes.

  • Verpleegkundige Linkeroever (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CARE TALENTS

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige moet je: - De dagelijkse zorg van de senioren op jouw nemen.  - Je collega's inspireren en motiveren om samen de individuele zorg voor elke bewoner te garanderen - Toezicht houden op de gezondheid van de bewoners - Ondernemend zijn en initiatief nemen ... Bedrijfsprofiel: Voor een prachtig woonzorgcentrum in Linkeroever zijn wij op zoek naar een verpleegkundige. Het woonzorgcentrum is vlot bereikbaar, dit zowel met de wagen als met het openbaar vervoer. De mooie grote tuin en huiselijke inrichting zorgen voor een warme en aangename sfeer in het woonzorgcentrum. 

  • 1ste Verkoopmedewerker Buurtslagers Delhaize Olen 38 uur (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    • Voeding interesseert je? • Heb je ervaring als verkoopster en ben je klaar voor de volgende stap? Een 1ste verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal bij Buurtslagers is verantwoordelijk voor volgende taken: Meewerken in het filiaal: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdatums. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Ondersteunen leidinggevende: Je staat jouw filiaalverantwoordelijke regelmatig bij in het ondersteunen van de medewerkers, het opvolgen van de taken en het plannen van de productie.

  • Medewerk(st)er payroll (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat uit: 1) het administratieve luik voor het interimgebeuren: prestatiestaten doorgeven, facturen controleren,... 2) opleidingen organiseren 3) payroll (Protime / sociaal secretariaat) 4) administratieve taken: arbeidsongevallen aangeven, administratie voor educatief verlof, grensarbeiders,...

  • SHOP MANAGER - KLEDINGZAAK - GENT CENTRUM 7225117 / 6 C (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Gent

    Type: Vaste Job

    Samen met onze klant, een kledingketen gericht naar een jong publiek, zijn wij op zoek naar een SHOPMANAGER U staat in voor de goede werking van de winkel. De commerciële richtlijnen die u worden toegewezen volgt u nauwgezet uit en legt hiervoor verantwoordelijkheid af aan uw District Manager. U zorgt voor een piekfijne look van uw shop. U komt vriendelijk, sociaal en geïnteresseerd over bij de klant. Uw motivatie is aanstekelijk en bent organisatorisch ingesteld.

  • Logopedist / Logopediste (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: PIETER VERMEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige logopedist(e) in een multidisciplinaire (psychologie, kinesitherapie) groepspraktijk. Je wordt verwacht zelfstandig te werken en contact op te nemen met de artsen en scholen uit de buurt. Je kan in team werken en met andere hulpverleners overleggen indien de opvolging van de patiënt daar om vraagt.

  • Diëtiste in praktijk (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Hanne Van Nuffel

    Type: Zelfstandige activiteit

    Diëtiste gezocht voor een startende praktijk in Sint-Amandsberg. Heb je een andere expertise en ben je op zoek naar een aantrekkelijk praktijkruimte (psycholoog, logopedist, diabeteseducator, podoloog, seksuoloog, osteopaat,...), neem gerust contact! Je werkt als zelfstandige (hoofd- of bijberoep) en bepaalt in overleg zelf je uren (minimum 8u/week).

Zoek naar antwoorden van Ortho Medi BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Ortho Medi BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ortho Medi BVBA. Laat een reactie achter voor Ortho Medi BVBA. Ortho Medi BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ortho Medi BVBA. Leave a respond for Ortho Medi BVBA. Ortho Medi BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ortho Medi BVBA op de google maps. Adres en contacten Ortho Medi BVBA
Location of Ortho Medi BVBA on the google maps. Address and contacts of Ortho Medi BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Ortho Medi BVBA Ortho Medi BVBA: L.G & F | Kockelmann Motos SPRL | Bag In Co NV | JAN,DELCOUR | Wijbers Business & Management $ervices

Other related companies as Ortho Medi BVBA: L.G & F | Kockelmann Motos SPRL | Bag In Co NV | JAN,DELCOUR | Wijbers Business & Management $ervices

Ortho Medi BVBA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Brugge (Sint-Andries), België. De volledige naam van het bedrijf is Ortho Medi BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03888854980. Het bedrijf Ortho Medi BVBA bevindt zich op het adres: Diksmuidse Heerweg 36,8200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 220,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 504,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Ortho Medi BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ortho Medi BVBA is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ortho Medi BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ortho Medi BVBA, openstaande posities, locatie van Ortho Medi BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ortho Medi BVBA is a company, that was registered 1996 in Brugge (Sint-Andries) region, Belgium. Full name of company is Ortho Medi BVBA, company assigned to the tax number BE03888854980. The company Ortho Medi BVBA is located at the address: Diksmuidse Heerweg 36,8200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 220,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 504,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Ortho Medi BVBA were not found.
The main activity of Ortho Medi BVBA is Construction - Special Trade Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Ortho Medi BVBA is not available. You also can look at reviews of Ortho Medi BVBA, open positions, location of Ortho Medi BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ortho Medi BVBA, Brugge (Sint-Andries): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ortho Medi BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ortho Medi BVBA, Brugge (Sint-Andries): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ortho Medi BVBA, employees, financial statistics.