DE RIJCKER GANDA ORTHOPEDICA NV

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • DE RIJCKER GANDA ORTHOPEDICA NV
Private companiesPersonal Services • DE RIJCKER GANDA ORTHOPEDICA NV

Contactgegevens DE RIJCKER GANDA ORTHOPEDICA NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE RIJCKER GANDA ORTHOPEDICA NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE RIJCKER GANDA ORTHOPEDICA NV

Regio (region): Sint-Martens-Latem (Deurle), België

Adres (address): Xavier De Cocklaan 82,9831, België

Telefoon (phone): 09 282 23 33 09 282 23 33

Fax (fax): 09 282 33 43 09 282 33 43

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE RIJCKER GANDA ORTHOPEDICA NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE RIJCKER GANDA ORTHOPEDICA NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE RIJCKER GANDA ORTHOPEDICA NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE RIJCKER GANDA ORTHOPEDICA NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE RIJCKER GANDA ORTHOPEDICA NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE RIJCKER GANDA ORTHOPEDICA NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE RIJCKER GANDA ORTHOPEDICA NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE RIJCKER GANDA ORTHOPEDICA NV
Products information DE RIJCKER GANDA ORTHOPEDICA NV

BTW identificatienummer (tax): BE02123626708
Ondernemingsnummer: 7576965332
Hoofdstad (capital): 984,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 405,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in DE RIJCKER GANDA ORTHOPEDICA NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE RIJCKER GANDA ORTHOPEDICA NV
(Get full report from official database of BE for DE RIJCKER GANDA ORTHOPEDICA NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE RIJCKER GANDA ORTHOPEDICA NV
Addition kinds of activities for DE RIJCKER GANDA ORTHOPEDICA NV

508802. Combatvoertuigen | Combat vehicles
22219906. Voiles, synthetische vezel en zijde | Voiles, manmade fiber and silk
27520502. Kaarten, gelithografeerd | Maps, lithographed
35110100. Turbines en turbine generator set units, compleet | Turbines and turbine generator set units, complete
35520207. Breiwerkmachines | Knitting machines
39619903. Rozenkransen en kleine religieuze artikelen, behalve edelmetaal | Rosaries and small religious articles, except precious metal
39930100. Elektrische tekens | Electric signs

Werken bij DE RIJCKER GANDA ORTHOPEDICA NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE RIJCKER GANDA ORTHOPEDICA NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE RIJCKER GANDA ORTHOPEDICA NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE RIJCKER GANDA ORTHOPEDICA NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze firma is gespecialiseerd in het verkopen en plaatsen van algemene elektriciteitswerken, sanitaire installaties, centrale verwarming en verschillende ventilatie systemen. Zowel particulieren, bedrijven als openbare instellingen kunnen beroep doen op ons voor nieuwbouwprojecten en renovaties. Wij bieden onze klanten een kwalitatieve, snelle afwerking gecombineerd met een professionele dienst na verkoop. Wij streven er ook naar om ons cliënteel een zo volledig mogelijk pakket van onze diensten aan te bieden.

  • MEDEWERKER RETOUCHEUSE DAG (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt terecht in een mooie herenboetiek. Je past de kleren aan volgens de vraag van de klanten. Je staat in voor de retouches en herstellingen tijdens het passen. De verschillende delen assembleren (voering, kraag, mouw). Extra materialen op het kledingstuk aanbrengen om strak te zitten, te verstevigen of te beschermen (elastiek, elleboogbeschermers, ...).

  • Industrieel onderhoudstechnieker / elektromechanicus (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Synergie Vilvoorde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een technische opleiding genoten en/of reeds ervaring opgedaan? Heb je zin om te werken aan projecten op lange termijn? Voel je je als technieker thuis in een productieomgeving? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Wij werven doorlopend technische profielen aan voor regio Vlaams-Brabant.

  • Projectleider (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de projectleider die onze klant in zijn team wilt? Voor een gekend bouwbedrijf gespecialiseerd in het bouwen van sleutelklare woningen en appartementen zijn we op zoek naar een projectleider met ervaring ter versterking van hun team. Functieomschrijving: De basis is een goede dossierkennis (plannen, bestek, meetstaat, … ). Na de voorbereiding van het project volg je de uitvoering op en stelt hiervoor, in samenspraak met de projectvoorbereider onderaannemers aan en je bestelt de nodige materialen. Je bewaakt de planning, de kwaliteit, het budget en de veiligheid op de werven. Op ieder project ben jij het aanspreekpunt voor de bouwheer, de architect, de onderaannemer, … . Je leidt de wekelijkse werfvergadering met de bouwheer, de architect, … . Je rapporteert wekelijks aan de hoofdprojectleider die ook ondersteuning biedt.

  • Monteur hekwerken (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Agilitas Sint-Truiden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Sint-Truiden is t- interim Sint-Truiden op zoek naar een monteur voor geautomatiseerde hekwerken. Onze klant is een gerenommeerd bedrijf binnen de sector van toegangsautomatiseringen. Het bedrijf heeft een gevestigde reputatie, en staan bekend om hun klantenservice en kwalitatief geleverd werk. Heb jij ervaring in automatisatie? Ben jij klantgericht, en wil je deel uitmaken van dit team? Solliciteer dan snel!

  • Kassier(ster) (m\v) (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor AS Adventure Olen zoeken wij nog een avontuurlijke kassamedewerker Als AS medewerker weet je de klanten te inspireren en te adviseren met je gespecialiseerde kennis en ervaring. Dankzij een grondige productopleiding geef je de klanten een persoonlijke service en een goed gevoel. Daarnaast zorg je voor een aantrekkelijke presentatie van onze produkten en een fraaie winkelomgeving. Kortom, samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor uitstekende verkoopsresultaten, tevreden klanten en een prettige sfeer in een unieke winkelomgeving.

  • Carrosseriebouwer (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons regio Zedelgem zijn wij op zoek naar een carrosseriebouwer. We zoeken iemand met ervaring.

  • Onderhoudstechnieker (Electrich+Mechanisch) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een storingstechnieker en/of onderhoudstechnieker om te werken in regio Limburg   Als storingstechnieker staat u in voor het curatief en preventief onderhoud van machines in een productieomgeving U werkt op verplaatsing voor verschillende langlopende projecten (duurtijd minimaal 1 jaar) U werkt in 3-ploegen (vroege, late, nacht)

  • HUISHOUDHULP TIELT-WINGE (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Steek je graag de handen uit de mouwen en schrikken huishoudelijke taken zoals poetsen, strijken of koken je niet af? Dan is een job als huishoudhulp misschien iets voor jou? Je werkt in eigen regio en je kan zelf je werkuren bepalen. Bovendien heb je een vast loon, berekend volgens de wettelijke barema.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Meer (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen (Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dicht bij huis, Dankbaarste job, Gezinshulp, Gezinszorg, Thuishulp, Huishouden, Poetsvrouw, Schoonmaakster, Kuisen, Job mooie werkuren, Poetsen aan huis, Poetsen particulieren, Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin, Vast contract, Vaste uren, Goed verdiend, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetstips, Wastips, Strijktips, Schoonmaaktips, Schoonmaakadvies, Huishoudtips, Poetsdienst, Werken dicht bij huis, Sodexo, Goed uurloon, Eindejaarspremie, Vakantiegeld, Koken, Vacature, Papieren dienstencheques, Elektronische dienstencheques, Arbeidsvoorwaarden, Goede verloning, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk)

  • Redders en toezichthouders (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een nieuw sportcomplex in Lommel zoeken wij redders en toezichthouders die flexibel willen en kunnen werken. Als redder ben je houder van een hoger reddersdiploma en voer je op vriendelijke en professionele wijze eenvoudige werkzaamheden uit in het rondom het zwembad, zodanig dat voldaan wordt aan de gestelde eisen m.b.t. veiligheid, netheid en hygiëne. Als toezichthouder zorg je dat kinderen, tieners en volwassenen veilig kunnen zwemmen. Daarnaast zorg jij voor dat extra beetje gastgerichtheid, door de wensen en behoeftes te herkennen en hierop te reageren. Samen met je collega's zorg je dat het zwemwater voor iedereen schoon en toegankelijk is.

  • Recruiter (VILVOORDE CARGOVIL)

    Regio: VILVOORDE CARGOVIL

    Bedrijf: VAN HECK - INTERPIECES

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de rekrutering van verschillende bedrijven in België en Frankrijk. Je gaat op zoek naar verschillende profielen zowel magazijniers, vertegenwoordigers, IT-ers als administratieve en leidinggevende profielen. Je bent verantwoordelijk voor de publicatie van onze vacatures, contacten met uitzendbureau’s en voor de selecties. Je werkt hiervoor nauw samen met de manager of teamcoach in kwestie. Uiteraard probeer je een maximale instroom te genereren via eigen kanalen en zo de interim- en selectiekosten te verlagen. Eenmaal de kandidaat aangeworven zorg je voor een vlotte opstart van de persoon. Je rapporteert aan de HR-manager. Eventuele moeilijkheden of bijzonderheden breng je onder zijn aandacht.

Zoek naar antwoorden van DE RIJCKER GANDA ORTHOPEDICA NV in sociale netwerken
Look for responds of DE RIJCKER GANDA ORTHOPEDICA NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE RIJCKER GANDA ORTHOPEDICA NV. Laat een reactie achter voor DE RIJCKER GANDA ORTHOPEDICA NV. DE RIJCKER GANDA ORTHOPEDICA NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE RIJCKER GANDA ORTHOPEDICA NV. Leave a respond for DE RIJCKER GANDA ORTHOPEDICA NV. DE RIJCKER GANDA ORTHOPEDICA NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE RIJCKER GANDA ORTHOPEDICA NV op de google maps. Adres en contacten DE RIJCKER GANDA ORTHOPEDICA NV
Location of DE RIJCKER GANDA ORTHOPEDICA NV on the google maps. Address and contacts of DE RIJCKER GANDA ORTHOPEDICA NV

Andere gerelateerde bedrijven als come DE RIJCKER GANDA ORTHOPEDICA NV DE RIJCKER GANDA ORTHOPEDICA NV: Blommaert Publiciteit NV | DUTRIEUX Ets | Publi Gerty BVBA | Snoeck Uitgeverij | Techno Sales N.V.

Other related companies as DE RIJCKER GANDA ORTHOPEDICA NV: Blommaert Publiciteit NV | DUTRIEUX Ets | Publi Gerty BVBA | Snoeck Uitgeverij | Techno Sales N.V.

DE RIJCKER GANDA ORTHOPEDICA NV is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Sint-Martens-Latem (Deurle), België. De volledige naam van het bedrijf is DE RIJCKER GANDA ORTHOPEDICA NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02123626708. Het bedrijf DE RIJCKER GANDA ORTHOPEDICA NV bevindt zich op het adres: Xavier De Cocklaan 82,9831. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 984,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 405,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in DE RIJCKER GANDA ORTHOPEDICA NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE RIJCKER GANDA ORTHOPEDICA NV is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE RIJCKER GANDA ORTHOPEDICA NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE RIJCKER GANDA ORTHOPEDICA NV, openstaande posities, locatie van DE RIJCKER GANDA ORTHOPEDICA NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DE RIJCKER GANDA ORTHOPEDICA NV is a company, that was registered 1988 in Sint-Martens-Latem (Deurle) region, Belgium. Full name of company is DE RIJCKER GANDA ORTHOPEDICA NV, company assigned to the tax number BE02123626708. The company DE RIJCKER GANDA ORTHOPEDICA NV is located at the address: Xavier De Cocklaan 82,9831. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 984,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 405,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in DE RIJCKER GANDA ORTHOPEDICA NV were not found.
The main activity of DE RIJCKER GANDA ORTHOPEDICA NV is Personal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DE RIJCKER GANDA ORTHOPEDICA NV is not available. You also can look at reviews of DE RIJCKER GANDA ORTHOPEDICA NV, open positions, location of DE RIJCKER GANDA ORTHOPEDICA NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE RIJCKER GANDA ORTHOPEDICA NV, Sint-Martens-Latem (Deurle): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE RIJCKER GANDA ORTHOPEDICA NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE RIJCKER GANDA ORTHOPEDICA NV, Sint-Martens-Latem (Deurle): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE RIJCKER GANDA ORTHOPEDICA NV, employees, financial statistics.