ALL MEDICA

Contactgegevens ALL MEDICA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALL MEDICA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALL MEDICA

Regio (region): Tongeren, België

Adres (address): Stationslaan 47,3700, België

Telefoon (phone): 012 23 30 71 012 23 30 71

Fax (fax): 012 23 71 21 012 23 71 21

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALL MEDICA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALL MEDICA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALL MEDICA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALL MEDICA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALL MEDICA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALL MEDICA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALL MEDICA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALL MEDICA
Products information ALL MEDICA

BTW identificatienummer (tax): BE06529693603
Ondernemingsnummer: 3574096679
Hoofdstad (capital): 523,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 401,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in ALL MEDICA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALL MEDICA
(Get full report from official database of BE for ALL MEDICA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALL MEDICA
Addition kinds of activities for ALL MEDICA

24310600. Binnen- en sierhoutwerk en trim | Interior and ornamental woodwork and trim
27540401. Broodverpakkingen: gravure printing | Bread wrappers: gravure printing
34419902. Dam poorten, metalen plaat | Dam gates, metal plate
38250231. Standaarden en kalibrerende apparatuur, laboratorium | Standards and calibrating equipment, laboratory
39310212. Zithers en onderdelen | Zithers and parts
39650303. Bevestigingen, haken en ogen | Fasteners, hooks and eyes
52119905. Eavestroughing onderdelen en benodigdheden | Eavestroughing parts and supplies
94119901. Provincie toezichthouder van het onderwijs, behalve schoolraad | County supervisor of education, except school board

Werken bij ALL MEDICA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALL MEDICA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALL MEDICA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALL MEDICA. Looking for open vacancies in other companies

  • Warehouse Supervisor (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ASAP TESSENDERLO

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor 3 afdelingen: inkomende goederen/kwaliteitscontrole, montage en verzending (verpakking). Hierbij ligt jouw focus op planning en organisatie, stockbeheer, inventaristatie en planning van uitzendkrachten. Je staat in voor de begeleiding en coaching van een 8-tal magazijniers. Je bent het aanspreekpunt tussen magazijn en Customer Service, Aankoop. Je lost problemen in het ERP-systeem op. Je organiseert en neemt deel aan vergaderingen. Je rapporteert op een professionele manier. Je hebt oog voor veiligheid, orde en netheid.

  • PLC Technieker (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf uit Arendonk zijn we op zoek naar een PLC Technieker. Vanuit je passie voor techniek ga je aan de slag met storingen, oplossingen bedenken en deze vervolgens ook uitvoeren. Verder denk je mee met het bedrijf en doe je voorstellen tot verbetering en optimalisatie.

  • TECHNIEKER (WEELDE)

    Regio: WEELDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een passie voor electriciteit en mechanica Houd je ervan om storingen op te lossen Heb je kennis van tuin- en bouwmachines Ben je flexibel Kan je zelfstandig werken

  • POLYVALENT ARBEIDER METAAL (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als metaalarbeider sta je in voor het galvaniseren van metalen stukken. Hierbij dien je de metalen stukken aan te binden aan een hijstuig om ze te galvaniseren. Achteraf ga je de bewerkte stukken gaan opschuren tot je een glad oppervlak bereikt. Je ziet er op toe dat alles gebeurt volgens de veiligheidsvoorschriften.

  • Elektricien M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als elektricien weet je van aanpakken. Je zal namelijk deze taken uitvoeren: Je staat in voor het uitvoeren van elektriciteitswerken op diverse werven; Uitvoeren van de aansluitingen van aansturingskabels volgens een opgegeven plan in o.a. laagspanningsborden distributieborden verlichtingspalen aandrijvingen en andere uitrustingen ... ; Ook voorbereidingswerken zoals trekken van kabels plaatsen uitrustingen (lampen) behoren tot je takenpakket; Tot slot zal je ook laagspanningskabels verbinden.

  • TECHNIEKER IN DE VOEDING 3 PLOEGEN - GEEN ERVARING VEREIST (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter uitbreiding zijn wij op zoek naar een extra Technieker! - U zorgt voor een optimale werking van het machinepark en de optimalisatie van de infrastructuur en technieken. Specifiek: Preventief onderhoud Storingen verhelpen en meedenken over langetermijnoplossingen. Opstarten van nieuwe machines Aanvullende taken Uren?U bent werkzaam tussen 4.45 tot 20.00 uur. Wisselend in vroeg, dag of laat.

  • Student - 1 dag/week (Master) (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: ETI VANDENVEN

    Type: Studentenjob

    ETI V. Vandenven is een dynamische KMO met zetel te Borgerhout dewelke werkzaam is op het terrein van industriële elektriciteit. Een solide bedrijf met een goede reputatie in de sector. Wij zoeken een 3e of 4e jaarsstudent in een masteropleiding om tijdens het academiejaar 2018 - 2019 op vaste tijdstippen beschikbaar te zijn om onze afdeling te ondersteunen : Algemeen administratief werk Projectadministratie : nazicht / controle / aanvullen databases

  • Jobstudent m/v broodjescorner (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ALMA Studentenrestaurants en Catering

    Type: Studentenjob

    Alma studentenrestaurant is voor haarbroodjescorner op C-Mine zoek naar een jobstudent(en) m/v om iedere dag van 11u30 tot 13u30 een handje toe te steken. Deze vacature kan ingevuld worden ofwel door 1 student ofwel door meerdere studenten. Ben jij één of meerdere dagen beschikbaar aarzel dan zeker niet en solliciteer !

  • Student sales assistant (m/v) (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Studentenjob

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die zich minstens 2 keer per week kunnen vrijmaken voor volgende taken: - telefonisch klantencontact - agenda / afsprakenplanning voor de commerciële buitendienst

  • Metselaars (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: VEILIGHEID ADVIESBUREAU VAB

    Type: Vaste Job

    Je voert metselwerken uit in projecten, zowel voor nieuwbouw als voor renovatie.

  • zelfstandig logopedist in multidisciplinair team (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: OMNINO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je begeleidt patienten met voornamelijk spraak-, taal- en leerstoornissen. UIteraard ben je ook welkom als je extra specialisaties hebt of wenst bij te scholen. Je neemt onderzoek af en doet de begeleiding ook zelf. Ondersteuning hierin wordt zeker voorzien, indien dit gewenst is. Je komt terecht in een gemotiveerd team, waar open communicatie en welbevinden hoog in het vaandel wordt gedragen. Je behandelt in de praktijk, maar behandelingen op school en aan huis kunnen ook voorkomen.

  • STAGAIR Webdesign (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Leercontract

    Wil jij een stage doen waarin je proeft van het echte leven? Droom je ervan als stagiair terecht te komen in een leuk team met collega’s waarvan je iets opsteekt? Bij Conversal kan je aan de slag als stagiair webdesign. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle diensten die ze nodig hebben voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag bieden we graag een kans aan een stagiair webdesign. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Projects’-afdeling. Uiteraard krijg je als stagiair de nodige leerkansen, maar we geven je ook eigen taken en projecten. Zo wordt jouw stage bij Conversal een echte meerwaarde in jouw ontwikkeling tot professioneel webdesigner. Als stagiair webdesign werk je mee aan de designs die wij voorleggen aan onze klanten. Onder verantwoordelijkheid van onze webdesigner pas je jouw kennis van courante webtechnieken toe op de designs. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffend webdesign. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw stage.

Zoek naar antwoorden van ALL MEDICA in sociale netwerken
Look for responds of ALL MEDICA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALL MEDICA. Laat een reactie achter voor ALL MEDICA. ALL MEDICA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALL MEDICA. Leave a respond for ALL MEDICA. ALL MEDICA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALL MEDICA op de google maps. Adres en contacten ALL MEDICA
Location of ALL MEDICA on the google maps. Address and contacts of ALL MEDICA

Andere gerelateerde bedrijven als come ALL MEDICA ALL MEDICA: Euro Trading Services BVBA | CLOWN KEA | Emery & Cie | DONY, DAVID | PASCAL,FRANCOIS

Other related companies as ALL MEDICA: Euro Trading Services BVBA | CLOWN KEA | Emery & Cie | DONY, DAVID | PASCAL,FRANCOIS

ALL MEDICA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Tongeren, België. De volledige naam van het bedrijf is ALL MEDICA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06529693603. Het bedrijf ALL MEDICA bevindt zich op het adres: Stationslaan 47,3700. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 523,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 401,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ALL MEDICA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALL MEDICA is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALL MEDICA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALL MEDICA, openstaande posities, locatie van ALL MEDICA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALL MEDICA is a company, that was registered 1986 in Tongeren region, Belgium. Full name of company is ALL MEDICA, company assigned to the tax number BE06529693603. The company ALL MEDICA is located at the address: Stationslaan 47,3700. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 523,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 401,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ALL MEDICA were not found.
The main activity of ALL MEDICA is Printing, Publishing and Allied Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ALL MEDICA is not available. You also can look at reviews of ALL MEDICA, open positions, location of ALL MEDICA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALL MEDICA, Tongeren: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALL MEDICA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALL MEDICA, Tongeren: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALL MEDICA, employees, financial statistics.