Johannus Orgels Orgelhuis Delobelle

Contactgegevens Johannus Orgels Orgelhuis Delobelle: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Johannus Orgels Orgelhuis Delobelle: address, phone, fax, email, website, opening hours

Johannus Orgels Orgelhuis Delobelle

Regio (region): Kortrijk, België

Adres (address): Stasegemsestraat 67,8500, België

Telefoon (phone): 056 22 90 62 056 22 90 62

Fax (fax): 056 22 90 62 056 22 90 62

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Johannus Orgels Orgelhuis Delobelle: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Johannus Orgels Orgelhuis Delobelle"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Johannus Orgels Orgelhuis Delobelle"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Johannus Orgels Orgelhuis Delobelle, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Johannus Orgels Orgelhuis Delobelle. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Johannus Orgels Orgelhuis Delobelle, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Johannus Orgels Orgelhuis Delobelle. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Johannus Orgels Orgelhuis Delobelle
Products information Johannus Orgels Orgelhuis Delobelle

BTW identificatienummer (tax): BE04482666015
Ondernemingsnummer: 1644622802
Hoofdstad (capital): 355,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 689,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Johannus Orgels Orgelhuis Delobelle zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Johannus Orgels Orgelhuis Delobelle
(Get full report from official database of BE for Johannus Orgels Orgelhuis Delobelle)

Aanvulling soorten activiteiten voor Johannus Orgels Orgelhuis Delobelle
Addition kinds of activities for Johannus Orgels Orgelhuis Delobelle

5072. Hardware | Hardware
274104. Muziek boek en bladmuziek publicatie | Music book and sheet music publishing
20850102. Ethylalcohol voor medicinale doeleinden | Ethyl alcohol for medicinal purposes
33130202. ferrochroom | Ferrochromium
38250103. Batterij testers, elektrisch | Battery testers, electrical
51530102. Maïs | Corn
51930000. Bloemen en bloemisten levert | Flowers and florists supplies

Werken bij Johannus Orgels Orgelhuis Delobelle: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Johannus Orgels Orgelhuis Delobelle: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Johannus Orgels Orgelhuis Delobelle. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Johannus Orgels Orgelhuis Delobelle. Looking for open vacancies in other companies

  • Betontechnoloog (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als kwaliteitsverantwoordelijke sta je in voor het behouden en verbeteren van de productie- en productkwaliteit van het beton, het controleren van de bekistingen en nakijken van de afgewerkte producten voor ze naar de klant vertrekken. Volgende taken behoren tot jouw verantwoordelijkheid: Opvolgen van het productieproces door middel van controlemetingen, visuele controles, …; Nakijken en controleren van de bewapende bekistingen; Nakijken en opvolgen van de afgewerkte elementen voor ze naar de klant vertrekken; Uitvoeren van ijkingen, analyses en testproeven; Analyse van technische opmerkingen; Problemen onderzoeken binnen het productieproces; Betonsamenstellingen verbeteren en/of vernieuwen; Alle controles voor het behalen van CE-certificaat; Testen en onderzoeken van nieuwe producten en systemen; Collega’s op de werkvloer aanspreken en hen tijdig wijzen op fouten of afwijkingen van de kwaliteitseis

  • Product engineer (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een Product Engineer. Je takenpakket bestaat uit: - Omzetten van de ontwerpen (klant, architect) naar een product en uitwerken van 3D- & productietekeningen - Uitwerken van prototypes en presenteren aan de klanten i.s.m. de commerciële afdeling - Voorbereiden van de productie: opzoeken van materialen, opstellen van detailtekeningen, begeleiden van eerste runs - Bijsturen van de productie, doorvoeren van verbeteringen en uitwerken van varianten

  • Onderhoudstechnieker 2ploegen (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Uw taken zijn: Je staat in voor het uitvoeren van diverse herstellingen aan de installaties en machines teneinde in te staan voor een goede werking hiervan. Je helpt mee aan de uitvoering van preventieve onderhoudsprogramma's op basis van de door de supervisor onderhoud opgestelde werkplanning om defecten en storingen te voorkomen. Je helpt mee bij verbeteringsprojecten of bij de installatie van nieuwe apparatuur op aangeven van een leidinggevende.

  • Huishoudheld (m/v) Regio Middelburg- Solliciteer met SMS (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is dringend op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Middelburg. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Huishoudhulp in Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Jobstudent te Hasselt (m/v) (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: Care

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we gemotiveerde jobstudenten tijdens de zomervakantie te Hasselt. Je zal werken tijdens de maand augustus, elke dag van 6u tot 9u30 en van 14u45 tot 18u15. Wens je te solliciteren? Denk er dan zeker aan om volgende documenten toe te voegen:  ° Student@Work attest ° Kopie van je identiteitskaart ° Verklaring op eer

  • Receptionist(e) (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: EUBELIUS

    Type: Vaste Job

    Eerste aanspreekpunt en visitekaartje van onze associatie. Onthaal van bezoekers. Beheer van inkomende oproepen. Boeken en beheren van vergaderzalen. Beheer van inkomende en uitgaande post. Voorraadbeheer en bestellingen. Administratieve ondersteunende taken. Actualiseren van documenten en lijsten. Archiefbeheer. EUBELIUS is het grootste onafhankelijke advocatenkantoren in België, met kantoren in Brussel, Kortrijk en Antwerpen. Eubelius hecht veel belang aan een boeiende, gezonde en aangename werkomgeving. Het welzijn van de mensen die er werken is een topprioriteit.

  • Mecanicien personenauto's Junior (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een automechanicus Onderhoud en herstellingen van A tot Z aan personenwagens

  • Zelfstandige fietstechniekers (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: BIZ BIKE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken iemand die beschikt over een goede dosis gedrevenheid en zelfstandigheid om ons team bij Bizbike te vervoegen. Je job bestaat er uit de elektrische fietsen van de klanten terug volledig in orde te brengen en zo de tevredenheid opnieuw te garanderen. Je staat in voor herstellingen van onze fietsen bij de klanten en gaat daarvoor de weg op.

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

  • Wervingsreserve leerkracht JAVA (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: GO! Onderwijs

    Type: Werfreserve

    Voor ons opleidingscentrum in Lommel op campus Mercurius zoeken we geïnteresseerde en gemotiveerde leerkrachten Java. Dit is een erg specifieke module binnen ons opleidingsaanbod die niet erg frequent wordt ingericht. Om ervoor te zorgen dat de cursus kan starten zodra zich voldoende cursisten hebben aangemeld, wordt een wervingsreserve aangelegd.

  • Flexijob afwas en schoonmaak (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Flexijob

    Voor een slagerij gelegen te Staden zijn we momenteel op zoek naar een gemotiveerde medewerkers om bij te springen in de winkel. Je staat onder andere in voor het schoonmaken en onderhouden van de winkelruimte, het doen van de afwas.

Zoek naar antwoorden van Johannus Orgels Orgelhuis Delobelle in sociale netwerken
Look for responds of Johannus Orgels Orgelhuis Delobelle in social networks

Lees alle opmerkingen voor Johannus Orgels Orgelhuis Delobelle. Laat een reactie achter voor Johannus Orgels Orgelhuis Delobelle. Johannus Orgels Orgelhuis Delobelle bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Johannus Orgels Orgelhuis Delobelle. Leave a respond for Johannus Orgels Orgelhuis Delobelle. Johannus Orgels Orgelhuis Delobelle on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Johannus Orgels Orgelhuis Delobelle op de google maps. Adres en contacten Johannus Orgels Orgelhuis Delobelle
Location of Johannus Orgels Orgelhuis Delobelle on the google maps. Address and contacts of Johannus Orgels Orgelhuis Delobelle

Andere gerelateerde bedrijven als come Johannus Orgels Orgelhuis Delobelle Johannus Orgels Orgelhuis Delobelle: Vapro | ADP Solutions BVBA | Rezinal N.V. | Callaerts | Infor Villa

Other related companies as Johannus Orgels Orgelhuis Delobelle: Vapro | ADP Solutions BVBA | Rezinal N.V. | Callaerts | Infor Villa

Johannus Orgels Orgelhuis Delobelle is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Kortrijk, België. De volledige naam van het bedrijf is Johannus Orgels Orgelhuis Delobelle, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04482666015. Het bedrijf Johannus Orgels Orgelhuis Delobelle bevindt zich op het adres: Stasegemsestraat 67,8500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 355,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 689,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Johannus Orgels Orgelhuis Delobelle zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Johannus Orgels Orgelhuis Delobelle is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Johannus Orgels Orgelhuis Delobelle is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Johannus Orgels Orgelhuis Delobelle, openstaande posities, locatie van Johannus Orgels Orgelhuis Delobelle op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Johannus Orgels Orgelhuis Delobelle is a company, that was registered 1990 in Kortrijk region, Belgium. Full name of company is Johannus Orgels Orgelhuis Delobelle, company assigned to the tax number BE04482666015. The company Johannus Orgels Orgelhuis Delobelle is located at the address: Stasegemsestraat 67,8500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 355,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 689,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Johannus Orgels Orgelhuis Delobelle were not found.
The main activity of Johannus Orgels Orgelhuis Delobelle is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Johannus Orgels Orgelhuis Delobelle is not available. You also can look at reviews of Johannus Orgels Orgelhuis Delobelle, open positions, location of Johannus Orgels Orgelhuis Delobelle on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Johannus Orgels Orgelhuis Delobelle, Kortrijk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Johannus Orgels Orgelhuis Delobelle, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Johannus Orgels Orgelhuis Delobelle, Kortrijk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Johannus Orgels Orgelhuis Delobelle, employees, financial statistics.