Spincemaille NV

Contactgegevens Spincemaille NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Spincemaille NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Spincemaille NV

Regio (region): Leuven, België

Adres (address): Bondgenotenlaan 68,3000, België

Telefoon (phone): 016 29 28 78 016 29 28 78

Fax (fax): 016 23 08 53 016 23 08 53

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Spincemaille NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Spincemaille NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Spincemaille NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Spincemaille NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Spincemaille NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Spincemaille NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Spincemaille NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Spincemaille NV
Products information Spincemaille NV

BTW identificatienummer (tax): BE02516937255
Ondernemingsnummer: 2863830566
Hoofdstad (capital): 233,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 850,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Spincemaille NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Spincemaille NV
(Get full report from official database of BE for Spincemaille NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Spincemaille NV
Addition kinds of activities for Spincemaille NV

20330306. Fruitnectar: ​​verpakt in blikjes, potten, enz. | Fruit nectars: packaged in cans, jars, etc.
20480107. Hooi, in blokjes | Hay, cubed
23940202. Liners en covers, stof: gemaakt van aangekochte materialen | Liners and covers, fabric: made from purchased materials
28330204. Brucine en derivaten | Brucine and derivatives
28420000. Pools en sanitair goederen | Polishes and sanitation goods
33560104. Zink- en zinklegering: rollen, tekenen of extruderen | Zinc and zinc alloy: rolling, drawing, or extruding
34999918. Fotolijsten, metaal | Picture frames, metal
35410403. Turret draaibanken | Turret lathes
63210202. Broederschade- en zorgverzekeringsorganisaties | Fraternal accident and health insurance organizations
92210401. Politie bescherming, federale overheid | Police protection, federal government

Werken bij Spincemaille NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Spincemaille NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Spincemaille NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Spincemaille NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier vaste nacht (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: AGO & HR DEINZE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een distributiebedrijf gelegen in de Prijkels in Nazareth zijn wij op zoek naar een magazijnier/lader-losser voor de vaste nacht van 17:00 - 01-00. Je staat in voor het laden en lossen van diverse goederen die toekomen in het distributiecentrum. Vervolgens moeten de goederen klaargezet worden op de juiste plaatsen in het magazijn volgens de juiste zones voor levering. Je kijkt tevens ook na als de goederen niet beschadigd of te weinig geleverd zijn. Vervolgens maak je de goederen klaar voor verzending en laadt deze in de juiste vrachtwagens. Je werkt voornamelijk met een elektrische transpalet en af en toe met de heftruck.

  • OPERATOR SNIJMACHINE 3 PL (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textiel bedrijf regio Tielt zijn wij opzoek naar een gedreven operator. Je zal instaan voor het instellen van snijmachines en het aanvoeren van grondstoffen.

  • ADMINISTRATIEF LOGISTIEK MEDEWERKER PETROCHEMIE (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote speler in de petrochemie zijn wij op zoek naar een ADMINISTRATIEF EN LOGISTIEK MEDEWERKER (M/V). Je werkt vanop de site bij de klant in Geel en staat in voor alles mbt de voorbereiding en uitvoering van de Turnaround (TAR). Taken: PRE TAR Opzet en beheer (up to date houden) van de TAR opvolgingsfile (lijst met scope en alle info over deze scope). Track SAP info en zet dit over in excel Kost estimaties per job opzoeken (ifv actuals vorige TAR's) en aanvullen in de file Het samenstelling transmittal pakketten voor de TAR Main contractoren (ISO; P&ID; Foto’s; Locatie aanduiding plotplan; datasheet…) Logistiek coördinatie: verzamel info van alle logistieke noden en bundelen in een overzicht + reservatie/bestellingen plaatsen (inclusief coördinatie bij levering) Het maken van picklisten voor TAR’s op basis van availability rapporten en de status documenteren Administratieve hulp bij het opstellen van het TAR execution plan Het verwerken van TAR gerelateerde gegevens in een TAR Milestone plan Nakijken en beoordelen van bepaalde TAR proforma’s Ontvangsten van bestaande PO’s tot orderlimiet van TAR gerelateerde logistieke bestellingen Opstellen van lijst van verschillende firma’s die werken komen uitvoeren tijdens de TAR (vermelding: aantal personen; aanmeldingen; hoe kostenboeking; ...) TAR Logistieke ondersteuning verlenen voor bepaalde uitvoerende disciplines Field/job coördinatie van bepaalde disciplines Verzamelen en documenteren van lessons learned POST TAR Opzeggen van alle gehuurde items tijdens de TAR en coördinatie bij het terug ophalen van deze items Verzamelen en documenteren van lessons learned Verwerkt en documenteert de aangeboden TAR gerelateerde contractor werkvoorbereiding op een georganiseerde manier en past op basis hiervan de SAP takenlijsten aan Nakijken en beoordelen van bepaalde TAR proforma’s Ontvangsten van bestaande PO’s tot orderlimiet van TAR gerelateerde jobs Bedrijfsprofiel: Select Projects maakt deel uit van een internationale full-service Human Resources-organisatie, Select HR. Select Projects is specialist in het aanbieden van oplossingen via projectsourcing. Vanuit onze vestigingen in België, Nederland en Dubai bieden wij ondersteuning aan bedrijven die behoefte hebben aan ervaren specialisten/projectmedewerkers in verscheidene werkgebieden. We onderscheiden ons door onze goede opvolging en service naar al onze klanten en onze medewerkers.  

  • Chauffeur CE kipvervoer (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Brugse transportfirma gespecialiseerd in kipvervoer zijn we op zoek naar een chauffeur CE. Je staat in voor vervoer van grond, grind, steenslag, asfalt, .... Je rijdt nationaal, dagwerk. Je moet goed kunnen achteruitrijden, want moeten gaan laden onder machine. Zaterdagwerk enkel op vrijwillige basis, geen nachtwerk.

  • Tuinarbeider M/V (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Eeklo

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je doet het algemeen onderhoud van tuinen Je doet de aanleg en onderhoud in openbare werken Je wiedt onkruid, maait gras en doet het nodige snoeiwerk Je plant bomen en struikgewas Aanleggen van opritten en terrassen Je werkt van maandag tot vrijdag Je werkt in een flexibel uurrooster

  • Commercieel bediende | Voltijds | Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal bedrijf te Lommel zijn we op zoek naar een medewerker Customer Service Center. Je zal voornamelijk instaan voor de opname van orders, afhandeling van klachten (m.b.t. facturen/prijzen) en opvolgen van commerciële after-sales contacten. Daarnaast sta je ook in voor de administratieve verwerking van de gegevens en de opmaak van facturen.

  • Spoelmeester (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Voor een klant van ons in de haven zijn we op zoek naar een spoelmeester. Je staat in voor het reinigen en het onderhouden van de Tanks. Geen ervaring? Geen probleem! Ze geven je op het bedrijf een uitgebreide opleiding.

  • HUISHOUDHULP regio Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Net.werk! vso

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken voor het best betalende dienstencheque bedrijf waar je als huishoudhulp gewaardeerd wordt voor je werk? Dan verwelkomen wij jou graag! Je poetst vooral graag en dit voor gunstige voorwaarden en bij dankbare klanten. Bij ons wordt anciënniteit meegenomen. Wij geven ook maaltijdcheques van 7 euro per dag! Er wordt rekening gehouden met jouw balans tussen werk en privé, want je bepaalt zelf je werkdagen. Je werk dicht bij huis, want wij zoeken klanten in de regio waar je woont en houden rekening met de vervoersmiddelen waarover je beschikt. Je wordt begeleid door onze jobcoach die steeds op zoek gaat naar een goede match tussen huishoudhulp en klant. Ook zonder ervaring of diploma ben je welkom! Als huishoudhulp sta je in voor het onderhoud van woningen bij onze klanten. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, een boodschap doen of eventueel koken kunnen ook gevraagd worden in het kader van de dienstencheques. Stel u kandidaat en u krijgt snel reactie of feedback! (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, kuisen, schoonmaken, poetsen)

  • Huishoudhulp/Poetshulp Landen (met dienstencheques) (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp regio Galmaarden (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Galmaarden Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Jobstudent (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Apside Belgium - Infrastructure Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    YOUR MISSION  You will join the Application support team, responsible of the technical support for +- 200 applications used worldwide. You have a general knowledge in IT and systems, able to jump from one technology to another.  Deliverables/ Livrables: Monitoring of the assigned requests, and implementing the corrective actions Deployment of application releases Solving application technical incidents Installation and configuration of new applications Technical involvement in new projects   YOUR PROFILE  You have a good knowledge in: IIS and Apache Web servers Windows Server administration Network general knowledge: TCP/IP, load balancers, certificates, Firewall Citrix configuration and management Optional: WAS and SSO You are Client Focused, Rigorous and autonomous and Flexible English and French mandatory, Dutch is a plus.

Zoek naar antwoorden van Spincemaille NV in sociale netwerken
Look for responds of Spincemaille NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Spincemaille NV. Laat een reactie achter voor Spincemaille NV. Spincemaille NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Spincemaille NV. Leave a respond for Spincemaille NV. Spincemaille NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Spincemaille NV op de google maps. Adres en contacten Spincemaille NV
Location of Spincemaille NV on the google maps. Address and contacts of Spincemaille NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Spincemaille NV Spincemaille NV: Martos Frères Et Cie SA | Sleepy-De Vries | Boon-Weets NV | DG-DM Flower-Stylists | Buro Cash SA

Other related companies as Spincemaille NV: Martos Frères Et Cie SA | Sleepy-De Vries | Boon-Weets NV | DG-DM Flower-Stylists | Buro Cash SA

Spincemaille NV is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Leuven, België. De volledige naam van het bedrijf is Spincemaille NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02516937255. Het bedrijf Spincemaille NV bevindt zich op het adres: Bondgenotenlaan 68,3000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 233,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 850,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Spincemaille NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Spincemaille NV is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Spincemaille NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Spincemaille NV, openstaande posities, locatie van Spincemaille NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Spincemaille NV is a company, that was registered 1999 in Leuven region, Belgium. Full name of company is Spincemaille NV, company assigned to the tax number BE02516937255. The company Spincemaille NV is located at the address: Bondgenotenlaan 68,3000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 233,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 850,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Spincemaille NV were not found.
The main activity of Spincemaille NV is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Spincemaille NV is not available. You also can look at reviews of Spincemaille NV, open positions, location of Spincemaille NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Spincemaille NV, Leuven: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Spincemaille NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Spincemaille NV, Leuven: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Spincemaille NV, employees, financial statistics.