OPTIQUE LEONARD SPRL

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • OPTIQUE LEONARD SPRL
Private companiesEducational Services • OPTIQUE LEONARD SPRL

Contactgegevens OPTIQUE LEONARD SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OPTIQUE LEONARD SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

OPTIQUE LEONARD SPRL

Regio (region): Onhaye, België

Adres (address): Rue Abbé Dujardin 10,5520, België

Telefoon (phone): +32 (82) 556-98-30 +32 (82) 556-98-30

Fax (fax): +32 (12) 861-80-44 +32 (12) 861-80-44

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OPTIQUE LEONARD SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OPTIQUE LEONARD SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OPTIQUE LEONARD SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OPTIQUE LEONARD SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OPTIQUE LEONARD SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OPTIQUE LEONARD SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OPTIQUE LEONARD SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OPTIQUE LEONARD SPRL
Products information OPTIQUE LEONARD SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE02736663818
Ondernemingsnummer: 4806213378
Hoofdstad (capital): 673,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 181,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in OPTIQUE LEONARD SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OPTIQUE LEONARD SPRL
(Get full report from official database of BE for OPTIQUE LEONARD SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor OPTIQUE LEONARD SPRL
Addition kinds of activities for OPTIQUE LEONARD SPRL

2511. Houten huishoudelijke meubels | Wood household furniture
207699. Plantaardige oliefabrieken, nec, nec | Vegetable oil mills, nec, nec
839901. Communautaire ontwikkelingsgroepen | Community development groups
23410100. Dameskleding en kinderkleding | Women's and children's nightwear
35249901. Blowers en stofzuigers, gazon | Blowers and vacuums, lawn
57340202. Magnetische schijven | Magnetic disks
59320103. Huishoudelijke apparaten, gebruikt | Household appliances, used

Werken bij OPTIQUE LEONARD SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OPTIQUE LEONARD SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OPTIQUE LEONARD SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OPTIQUE LEONARD SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Vertegenwoordiger (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je bezoekt klanten en prospecten - Je stelt hen de brede waaier aan diensten en producten voor - Je realiseert een directe verkoop en levering - Je zorgt voor een correcte communicatie en administratieve afhandeling - Je beheert zelf je productvoorraad

  • Elektricien voor bedrijf in Puurs - schoolverlaters welkom ! (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een kleine zaak regio Bornem, zijn we op zoek naar een elektricien. Takenpakket: Je zal mee instaan voor het trekken van kabels, aansluiten van de elektriciteit, bevestigen van de zekeringskast,...

  • Kwaliteitscontroleur (m/v, 3-ploegen, regio Temse) (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf dat siliconen kokers produceert zijn wij geregeld op zoek naar kwaliteitscontroleurs. Je werkt wekelijk in een variërend uurrooster (vroege, late, nacht). Dit volgt elkaar niet altijd op dezelfde manier op, dit kan bijvoorbeeld ook een aantal weken vroege ploeg zijn. Wekelijks ontvang je de planning. Wij bieden: een mooie verloning een job in een gevarieerd uurrooster waarbij je op wekelijkse basis ingepland wordt

  • Energieke arbeiders tuin-en bosbouw M/V (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Eeklo

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je helpt mee in de bosboomkwekerij. Tijdens de wintermaanden ben je vooral actief op het veld en in de loods. Samen met je collega's help je mee bij het rooien, sorteren en klaarmaken van bestellingen. Het besturen van verschillende voertuigen en machines behoren ook tot uw taken. In het voorjaar help je mee bij het plantklaar maken van jonge bosbomen, het uitzaaien van de zaden en het opvolgen van de groei van de planten.

  • Huishoudhulp regio Wijgmaal (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Voor onze site te Wijgmaal zijn we op zoek naar geschikte huishoudhulpen. U wordt tewerkgesteld in assistentiewoningen op de site. De uren die je wenst te werken zijn bespreekbaar. Het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • student/stagiair (m/v) (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: BABYBIEBELBOX

    Type: Studentenjob

    studenten (vanaf 18 jaar), volwassenonderwijs of stageplaats 1 of meerdere dagen per week (of bij mogelijkheid meerdere dagen in vakanties of wanneer je géén les hebt) Flexibele kinderverzorg(st)er om in ons kinderdagverblijf BABYBIEBELBOX te werken. Dagelijks zijn er maximum 46 kindjes aanwezig, met totaal 9 verzorg(st)ers. Elke dag is er een kinderverzorg(st)er extra aanwezig + ook de zaakvoerster is extra aanwezig.

  • Student sales assistant (m/v) (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Studentenjob

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die zich minstens 2 keer per week kunnen vrijmaken voor volgende taken: - telefonisch klantencontact - agenda / afsprakenplanning voor de commerciële buitendienst

  • Betonarbeider (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingezet bij de productie van betonnen prefab-elementen. Je werkt in onze productiehal in Brugge. Je staat in voor het voorbereiden en bevestigen van de stalen bekistingen. Je helpt tijdens het storten van beton. Je werkt de betonbalken af. Je staat ook mee in voor het opruimen van de productiehal.

  • Beenhouwer Verkoper Liedekerke (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Je klanten laten genieten van een heerlijk stuk vlees, dat is jouw passie. Je krijgt uitgebeend vers vlees binnen dat je verwerkt tot aanlokkelijke porties die je klanten graag in hun winkelkar leggen. Op die manier vertegenwoordig je onze beenhouwerij op de best mogelijke manier. In een professioneel uitgerust atelier versnijd, verpak en verkoop je het meest uiteenlopende vlees: van rund, varken en kalf tot lam en gevogelte. Je onderhoudt dagelijks de beenhouwerij volgens de HACCP-normen. Achter de schermen controleer je regelmatig de stock en bestel je tijdig het nodige vlees en kruiden. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert het bereide vlees elke dag weer op een zo aantrekkelijk mogelijke manier. Als je klanten een speciale bestelling of wens hebben, help je hen met plezier verder. En om hen de kwaliteit van je bereidingen te laten zien, organiseer je regelmatig degustaties. De ideale gelegenheid om je vakmanschap te tonen.

  • Ambitieuze productiemedewerker (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een groeiende onderneming in de regio van Heusden-Zolder zijn wij momenteel op zoek naar een ambitieuze productiemedewerker. Als productiemedewerker ziet je takenpakket er als volgt uit: Je overlegt met de productieplanning welke producten er wanneer en op welke machine gemaakt worden. Je zet de grondstoffen mee klaar aan de productielijnen. Je voert controles uit op de kwaliteit van het geproduceerde product. Je houdt de voorraad bij. Je verpakt en labelt het eindproduct. Tijdens de piekperiodes kan je jezelf vrij maken in wisselende ploegen (vroege en late). Tijdens de rustigere periodes werk je van 8u - 17u. Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • tai chi instructeur (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde tai chi instructeur. Je werkt in een praktijkhuis met yoga instructeur, kinesist, voetreflexoloog,... Meer info op www.praktijkhuissen.be

  • SCHOONHEIDSSPECIALISTEN (als zelfstandige) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: WATTONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je biedt lichaamsverzorging aan zoals massage, manicure, pedicure, ... Je geeft de klanten tevens advies bij de aankoop van de producten. Reageer nu om onmiddellijk te starten.

Zoek naar antwoorden van OPTIQUE LEONARD SPRL in sociale netwerken
Look for responds of OPTIQUE LEONARD SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor OPTIQUE LEONARD SPRL. Laat een reactie achter voor OPTIQUE LEONARD SPRL. OPTIQUE LEONARD SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OPTIQUE LEONARD SPRL. Leave a respond for OPTIQUE LEONARD SPRL. OPTIQUE LEONARD SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OPTIQUE LEONARD SPRL op de google maps. Adres en contacten OPTIQUE LEONARD SPRL
Location of OPTIQUE LEONARD SPRL on the google maps. Address and contacts of OPTIQUE LEONARD SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come OPTIQUE LEONARD SPRL OPTIQUE LEONARD SPRL: Cosimco Algemeen Bouwbedrijf | De Scheerder Matthias | Executive Support Group | put | NACKAERTS

Other related companies as OPTIQUE LEONARD SPRL: Cosimco Algemeen Bouwbedrijf | De Scheerder Matthias | Executive Support Group | put | NACKAERTS

OPTIQUE LEONARD SPRL is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Onhaye, België. De volledige naam van het bedrijf is OPTIQUE LEONARD SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02736663818. Het bedrijf OPTIQUE LEONARD SPRL bevindt zich op het adres: Rue Abbé Dujardin 10,5520. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 673,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 181,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in OPTIQUE LEONARD SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van OPTIQUE LEONARD SPRL is Educatieve diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OPTIQUE LEONARD SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OPTIQUE LEONARD SPRL, openstaande posities, locatie van OPTIQUE LEONARD SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

OPTIQUE LEONARD SPRL is a company, that was registered 1985 in Onhaye region, Belgium. Full name of company is OPTIQUE LEONARD SPRL, company assigned to the tax number BE02736663818. The company OPTIQUE LEONARD SPRL is located at the address: Rue Abbé Dujardin 10,5520. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 673,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 181,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in OPTIQUE LEONARD SPRL were not found.
The main activity of OPTIQUE LEONARD SPRL is Educational Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of OPTIQUE LEONARD SPRL is not available. You also can look at reviews of OPTIQUE LEONARD SPRL, open positions, location of OPTIQUE LEONARD SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over OPTIQUE LEONARD SPRL, Onhaye: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OPTIQUE LEONARD SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OPTIQUE LEONARD SPRL, Onhaye: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OPTIQUE LEONARD SPRL, employees, financial statistics.