Bruggeman Koeltechniek NV

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • Bruggeman Koeltechniek NV
Private companiesPrimary Metal Industries • Bruggeman Koeltechniek NV

Contactgegevens Bruggeman Koeltechniek NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bruggeman Koeltechniek NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bruggeman Koeltechniek NV

Regio (region): Zonnebeke (Geluveld), België

Adres (address): Menenstraat 73,8980, België

Telefoon (phone): 057 46 66 23 057 46 66 23

Fax (fax): 057 46 78 76 057 46 78 76

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bruggeman Koeltechniek NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bruggeman Koeltechniek NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bruggeman Koeltechniek NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bruggeman Koeltechniek NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bruggeman Koeltechniek NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bruggeman Koeltechniek NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bruggeman Koeltechniek NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bruggeman Koeltechniek NV
Products information Bruggeman Koeltechniek NV

BTW identificatienummer (tax): BE09529235839
Ondernemingsnummer: 2988800048
Hoofdstad (capital): 877,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 677,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Bruggeman Koeltechniek NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bruggeman Koeltechniek NV
(Get full report from official database of BE for Bruggeman Koeltechniek NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bruggeman Koeltechniek NV
Addition kinds of activities for Bruggeman Koeltechniek NV

384400. Röntgenapparatuur en buizen | X-ray apparatus and tubes
801102. Medische centra | Medical centers
37280203. Apparatuur voor de uitzending van vliegtuigen | Aircraft power transmission equipment
39910202. Verf kwasten | Paintbrushes
72310202. Cosmetologie school | Cosmetology school
78190102. Casting bureau, film | Casting bureau, motion picture
79299903. Disc jockey service | Disc jockey service
80210106. Pedodontist | Pedodontist

Werken bij Bruggeman Koeltechniek NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bruggeman Koeltechniek NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bruggeman Koeltechniek NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bruggeman Koeltechniek NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur gordijnen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Genk zijn we dringend op zoek naar een monteur van o.a. gordijnen, jaloezieën,...

  • Magazijnier (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Deurne zijn wij op zoek naar een gemotiveerde magazijnier. Onze klant is gespecialiseerd in onderdelen om veilige verbindingen te maken voor de overdracht van gevaarlijke vloeistoffen. Samenwerking en veiligheid staat bij hun op nummer 1. Daarnaast streven zij ook naar open communicatie en teamspirit op de werkvloer. Als magazijnier sta je in voor de inkomende goederen, orderpicking, orde en netheid en interne communicatie en samenwerking. Specifiek sta je in voor: - Het logistiek en administratief verwerken van de inkomende goederen. - Het samenstellen en voorbereiden van kleine en grote orders. - Orde en netheid op de werkvloer wat de efficiëntie ten goede komt. - Overleg en samenwerking met production manager en collega's van andere afdelingen met het oog op de vlotte gang van zaken. Takenpakket: - Interne ontvangstbonnen en vrachtbrieven verzamelen - Controle zendnota’s, vrachtbrieven, documenten en goederen op correctheid kwaliteit en kwantiteit. - Vrachtwagens lossen met heftruck - Bestelling nemen, stukken verzamelen op basis van picklist - Samengestelde stukken op de gevraagde plaats leggen - Samenwerking en communicatie met collega's en leidinggevenden

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in regio Geel

  • Commerciële Jobstudenten (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Aalst zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten, die interesse hebben in de telemarketing! Je staat vaak in contact met klanten en je ziet het zitten om enkele administratieve taken uit te voeren. Je bent enkele avonden per week beschikbaar van 17u tot 20u, op zaterdag werk je van 10u tot 13u. Je bent communicatief ingesteld en staat positief in het leven!

  • Jobstudent verpleegkunde - consultatie cardiologie (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Az Damiaan

    Type: Studentenjob

    Ben je bezig met je opleiding verpleegkunde ? Ben je geslaagd voor je tweede of derde jaar ? Heb je zin om je reeds opgedane kennis toe te passen in het werkveld? Az Damiaan is nog op zoek naar een jobstudent voor de kerstvakantie! Functie Je voert verpleegkundige handelingen uit op de consultatie cardiologie. Je onthaalt patiënten, verzorgt administratieve taken en assisteert bij fietsproeven ed.

  • Student carwash Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ASAP SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Zin om een centje bij te verdienen en tegelijkertijd met luxe auto's te werken? Lees vooral verder! Voor een van de grootste spelers in de automobielgroep zijn wij opzoek naar een student die iedere zaterdag beschikbaar is om in de carwash te werken. Je staat in voor het reinigen van de auto's zowel de buitenkant als de binnenkant. Aangezien het hier gaat over luxe wagens moet je dit uiteraard met de nodige zorg doen. Af en toe moeten de auto's ook verzet worden dus rijbewijs B is een absolute must!

  • Studenten begeleiding stadstour (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor het begeleiden van groepen in een stad in combinatie met minigolf zoeken wij studenten. Elke tour duurt ongeveer 3u. Je doet verschillende stops aan, vertelt een weetje en slaat een balletje. Je bepaalt zelf jouw agenda wanneer je wil en kan werken. Ook kan je zelf kiezen in welke steden je wilt werken.

  • BALIEMEDEWERKER (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Als baliemedewerker sta je in voor het realiseren van de verkoop en het geven van deskundig en kwalitatief advies aan professionele klanten volgens de strategie en commerciële bedrijfsdoelstellingen. - je merkt op wanneer een klant geholpen wil worden - je benadert een klant op een professionele en beleefde manier - je volgt de wensen van de klant op en geeft professioneel advies over de     producten - je stelt eventuele alternatieven voor en bijkomende accessoires - je garandeert een correcte afhandeling van de verkoop Bedrijfsprofiel: Select Human Resources is een dynamisch internationaal HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Onze specialisatie is rekrutering en selectie van gekwalificeerd en ervaren personeel voor zowel een vaste als een tijdelijke betrekking en in de verwezenlijking van projecten binnen de brede wereld van HR services.   Voor een gerenommeerd bouwbedrijf gespecialiseerd in bouwbeslag en industrie, zijn wij op zoek naar een gedreven technisch onderlegde BALIEMEDEWERKER (M/V).

  • Textielmedewerker tufter/tuftster 2 ploegen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: BALTA GROUP - DIVISIE ITC

    Type: Vaste Job

    Je gaat aan de slag bij Balta: producent van kamerbreed designtapijt. Afdeling tuft: Het bevoorraden en bedienen van één of meerdere industriële tuftmachines voor de productie van textielvloerbekleding volgens de veiligheidsvoorschriften en de productievereisten (kwaliteit, termijnen, ...), controleren van het uitzicht van de textielvloerbekleding en de productiegegevens teneinde een kwaliteitsvol textielvloerbekleding af te leveren. Belangrijke taken: programmeren van machines ahv snelheid, motief, ... bobijnen en tuftdoek installeren op machine draadafwijkingen detecteren en oplossen tuftdoek loskoppelen nodige opvolging voorzien

  • E&I Technieker (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Je doet opmetingen, storingsanalyses en voert correctieve acties uit on the field Je zorgt ervoor dat de installaties en apparatuur veiliggesteld worden ten behoeve van productie, projectwerk en onderhoudswerkzaamheden. Je gebruikt bij het voorbereiden en uitvoeren van eigen werken de daarvoor voorziene software (historiek van een toestel nakijken, opzoeken in materialenlijst, uitschrijven magazijnmaterialen, historiek aanvullen etc.) Je voert de dagdagelijkse elektrische en instrumentatie (E&I) onderhoudswerken uit in alle productie afdelingen volgens de vooropgestelde planning Bovendien maak je deel uit van de E&I wachtdienst en kan je opgeroepen worden voor het uitvoeren van ongeplande onderhoudswerken. Hierbij ben je de verantwoordelijke die bepaalt of ondersteuning van andere disciplines nodig is. Bedrijfsprofiel: Je wordt tewerkgesteld in een groot bedrijf dat instaat voor onderhoud van installaties en machineparken. Samen met hun technische experts assisteren ze de realisatie van multidisciplinaire projecten.

  • Servicetechnieker (M/V) voor onze koffie-automaten (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: BDS

    Type: Vaste Job

    Ons bedrijf, BDS te Waregem, spitst zich toe op de verkoop, verhuur en uitbating van alle soorten verkoopautomaten. Dankzij onze jarenlange ervaring is ons familiebedrijf uitgegroeid tot een aanbieder van topkwaliteit met een grondige kennis van zaken. Met onze verschillende leveranciers en verschillende modellen kunnen we de klant altijd een maatoplossing bieden! Door de verdere groei van ons bedrijf gaan wij op zoek naar een servicetechnieker koffie-automaten om ons team te versterken. Altijd willen weten hoe koffie te (s)maken? Dan wil je alle details weten van onze koffiemachines! Welkom in de wondere wereld van caffeïne, melkschuim, caffe laté en chococino. Als servicetechnieker koffie-automaten sta je in voor zowel het preventief onderhoud als voor het detecteren en oplossen van defecten. Daarnaast verzorg je ook de installatie van nieuwe koffiemachines. Aan de hand van een smaaktest zorg je ervoor dat de klant opnieuw kan genieten van een heerlijke kop koffie. Je verplaatst je vanuit Waregem naar onze klanten in West- en Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Limburg. Als technieker rapporteer je rechtstreeks aan het Hoofd Techniek.

  • Labomedewerker Lichtmetingen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je takenpakket bestaat uit: het beheren van de lijst met alle te meten toestellen & aanvragen toestellen voorbereiden voor het uitvoeren van de lichtmeting de toestellen opmeten volgens de huidige normen & procedures de resultaten van deze metingen loggen in een database de nodige info klaarzetten voor publicatie op onze website het up-to-date houden van de lichtberekeningssoftware Relux/Dialux het labo-apparatuur kalibreren en onderhouden de resultaten interpreteren en alle afwijkingen signaleren aan de R&D Manager de optical engineers ondersteunen bij hun metingen

Zoek naar antwoorden van Bruggeman Koeltechniek NV in sociale netwerken
Look for responds of Bruggeman Koeltechniek NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bruggeman Koeltechniek NV. Laat een reactie achter voor Bruggeman Koeltechniek NV. Bruggeman Koeltechniek NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bruggeman Koeltechniek NV. Leave a respond for Bruggeman Koeltechniek NV. Bruggeman Koeltechniek NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bruggeman Koeltechniek NV op de google maps. Adres en contacten Bruggeman Koeltechniek NV
Location of Bruggeman Koeltechniek NV on the google maps. Address and contacts of Bruggeman Koeltechniek NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Bruggeman Koeltechniek NV Bruggeman Koeltechniek NV: Noirhomme S | A. Van Den Broeck | Jardon & Bounameaux | Bakker Magnetics Belgium NV | Litho Group Liebens BVBA

Other related companies as Bruggeman Koeltechniek NV: Noirhomme S | A. Van Den Broeck | Jardon & Bounameaux | Bakker Magnetics Belgium NV | Litho Group Liebens BVBA

Bruggeman Koeltechniek NV is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Zonnebeke (Geluveld), België. De volledige naam van het bedrijf is Bruggeman Koeltechniek NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09529235839. Het bedrijf Bruggeman Koeltechniek NV bevindt zich op het adres: Menenstraat 73,8980. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 877,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 677,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Bruggeman Koeltechniek NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bruggeman Koeltechniek NV is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bruggeman Koeltechniek NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bruggeman Koeltechniek NV, openstaande posities, locatie van Bruggeman Koeltechniek NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bruggeman Koeltechniek NV is a company, that was registered 2010 in Zonnebeke (Geluveld) region, Belgium. Full name of company is Bruggeman Koeltechniek NV, company assigned to the tax number BE09529235839. The company Bruggeman Koeltechniek NV is located at the address: Menenstraat 73,8980. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 877,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 677,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Bruggeman Koeltechniek NV were not found.
The main activity of Bruggeman Koeltechniek NV is Primary Metal Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Bruggeman Koeltechniek NV is not available. You also can look at reviews of Bruggeman Koeltechniek NV, open positions, location of Bruggeman Koeltechniek NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bruggeman Koeltechniek NV, Zonnebeke (Geluveld): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bruggeman Koeltechniek NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bruggeman Koeltechniek NV, Zonnebeke (Geluveld): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bruggeman Koeltechniek NV, employees, financial statistics.