Brits Thermal Units Koeling CVBA

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • Brits Thermal Units Koeling CVBA
Private companiesPersonal Services • Brits Thermal Units Koeling CVBA

Contactgegevens Brits Thermal Units Koeling CVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Brits Thermal Units Koeling CVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Brits Thermal Units Koeling CVBA

Regio (region): Geel, België

Adres (address): Retieseweg 88,2440, België

Telefoon (phone): 014 58 53 79 014 58 53 79

Fax (fax): 014 59 05 84 014 59 05 84

E-Mail: Informatie: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Brits Thermal Units Koeling CVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Brits Thermal Units Koeling CVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Brits Thermal Units Koeling CVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Brits Thermal Units Koeling CVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Brits Thermal Units Koeling CVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Brits Thermal Units Koeling CVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Brits Thermal Units Koeling CVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Brits Thermal Units Koeling CVBA
Products information Brits Thermal Units Koeling CVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06057006835
Ondernemingsnummer: 3996795654
Hoofdstad (capital): 284,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 843,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Brits Thermal Units Koeling CVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Brits Thermal Units Koeling CVBA
(Get full report from official database of BE for Brits Thermal Units Koeling CVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Brits Thermal Units Koeling CVBA
Addition kinds of activities for Brits Thermal Units Koeling CVBA

1021. Koperertsen | Copper ores
24990107. Washboards, hout en hout | Washboards, wood and part wood
28750000. Meststoffen, alleen mengen | Fertilizers, mixing only
35789901. Betting machines, pari-mutuel | Betting machines, pari-mutuel
36750000. Elektronische condensatoren | Electronic capacitors
37990402. kruiwagens | Wheelbarrows
39999931. Ooglashoeken afdrukken | Printing eyeglass frames
45120000. Luchtvervoer, gepland | Air transportation, scheduled
78120109. Religieuze film productie | Religious motion picture production
79990802. Bridge club, niet-lidmaatschap | Bridge club, non-membership

Werken bij Brits Thermal Units Koeling CVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Brits Thermal Units Koeling CVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Brits Thermal Units Koeling CVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Brits Thermal Units Koeling CVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Technicus: bachelor elektromechanica - NMBS Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: NMBS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als bachelor elektromechanica vervul je een sleutelrol om de veiligheid en de regelmaat van het treinverkeer te verbeteren: In de Tractiewerkplaats Antwerpen Noord sta je mee in voor het onderhoud en revisie van elektrische en diesellocomotieven. Je past verschillende technieken toe en bouwt een doorgedreven kennis op van het treinmaterieel. Dit onderhoud gebeurt voornamelijk overdag en in het weekend. Op de Technische onderhoudspost Antwerpen Schijnpoort voer je correctief en preventief onderhoud uit van reizigersmaterieel (rijtuigen, motorstellen, …). Dit gebeurt overdag en ’s nachts en ook in de weekends. Naast het onderhoud aan het rollend materieel (treinen) zorgen onze eigen techniekers ook voor het onderhoud en vernieuwingen van eigen technische installaties en gebouwen. Afhankelijk van je inzet, motivatie en competenties groei je snel door naar functies zoals: depannagedienst, teamleader, planner, …

  • ORDERPICKER/MAGAZIJNIER (M/V) 7317316 / 19 C (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Manpower Industry is expert in het rekruteren van arbeidersprofielen. We gaan telkens om zoek naar de perfecte match tussen bedrijf en sollicitant. Manpower Brugge is momenteel op zoek naar een ORDERPICKER/MAGAZIJNIER (M/V) regio Oostkamp Je staat in voor het picken van de goederen volgens instructies. Je kan vlot overweg met een elektrische transpallet met plateau Je stelt de paketten samen met behulp van de handscanner. Je brengt de goederen naar de verzendzone.

  • Technisch operator (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf in Sint-Truiden zijn we op zoek naar een technisch operator. - Je staat in voor het bedienen van de machines en het omstellen van de productielijnen. - Je kan kleine storingen opsporen en oplossen.

  • Productieverantwoordelijke dagwerk (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Je bent verantwoordelijk voor het goede verloop van 4 productielijnen voor diepvriesgroenten. Je stuurt en ondersteunt hierbij een team van 6 productiechefs en 3 techniekers. * Je staat in voor de afregeling en instelling van de optische sorteerders in de productielijnen. Gezien je een specialist bent in de bediening van deze machines begeleid je eveneens de productiechefs voor het goed functioneren ervan. * Je regelt en volgt de technisch interventies van externe contractors op. * Je volgt de technische keuringen op. * Je staat de kwaliteitsdienst bij door het helpen opvolgen en uitvoeren van kwaliteitssystemen IFS en BRC. * Je werkt nauw samen met de kwaliteits- en onderhoudsdienst. * Indien nodig help je mee in de productie en dei

  • Rietdekker (SCHRIEK)

    Regio: SCHRIEK

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Heist, zoekt Konvert Construct Leuven een dakdekker voor rieten daken. Ervaring hierin specifiek is geen vereiste, ervaring in het leggen van daken WEL. Uiteraard moet je met dit materiaal willen werken en ook interesse hebben.

  • Huishoudhulp regio Booischot (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • HUISHOUDHULP (M/V) AARTRIJKE (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student kassa sportwinkel Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Voor een sportwinkel te Gent zoeken we een gedreven student die instaat voor het verder helpen van de klanten en het bedienen van de kassa. Je werkt telkens op zaterdag.

  • Projectleider | sterk bouwbedrijf klasse 7 (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Als projectleider hebt u verantwoordelijkheden binnen aankoop, project realisatie, facturatie, kwaliteit en veiligheid. U verzorgt contacten met de klant, architect, ingenieur en onderaannemers U legt onderaannemers vast na commerciële besprekingen U tekent het werfinrichtingsplan uit U start de werf op U houdt toezicht op de uitvoering door de werfleider U werkt de uitvoeringsdetails uit en legt de algemene werfplanning en opvolging vast U woont werfvergaderingen bij U controleert de werf, de werken van het eigen personeel en de onderaannemers U bewaakt het budget van de werf U bespreekt de facturatie, maakt de vorderingsstaten, meerwerken, meetstaten en nacalculatie op U werkt mee aan de kwaliteit en veiligheid op de werf

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Gooik/St. Pieters-Leeuw/Lennik) - Zelfstandige basis (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor onze klanten, woon- en zorgcentra regio Gooik - Lennik, zoeken wij verpleegkundigen. Dit voornamelijk op interimbasis - enerzijds langere opdrachten, anderzijds korte, losse (vervangings)opdrachten. Ook bijwerken (naast een vaste job) kan een optie zijn. Heb jij tijd en zin om af en toe in het woonzorgcentrum te werken? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt! Je kiest zelf of je de voorkeur geeft aan vroegdiensten, laatdiensten, weekends en wanneer je wenst te werken.

  • Psychotherapeut (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: KANDRIKEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil je mee bouwen aan een psychotherapeutische praktijk binnen een multidisciplinaire groepspraktijk (kiné, manuele therapie, accupunctuur,…) ? Onze groepspraktijk van 4 therapeuten is op zoek naar een 5e psychotherapeut. Momenteel is de insteek contextueel/systemisch, interactioneel en oplossingsgericht. We staan open voor andere denkkaders, indien ze aanvullend zijn en voor kruisbestuiving kunnen zorgen.

  • VASTGOEDMAKELAAR INKOOP/VERKOOP (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: VASTGOED DE ZWAANTJES

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Aankoop en verkoop van vastgoed realiseren - Begeleiding van kandidaten tijdens het bezoek aan de panden - Onderhandelingen met potentiële kopers/huurders met eigenaars - Ondersteuning van de klanten tijdens het volledige verkoop/verhuurproces - Panden beoordelen en presenteren

Zoek naar antwoorden van Brits Thermal Units Koeling CVBA in sociale netwerken
Look for responds of Brits Thermal Units Koeling CVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Brits Thermal Units Koeling CVBA. Laat een reactie achter voor Brits Thermal Units Koeling CVBA. Brits Thermal Units Koeling CVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Brits Thermal Units Koeling CVBA. Leave a respond for Brits Thermal Units Koeling CVBA. Brits Thermal Units Koeling CVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Brits Thermal Units Koeling CVBA op de google maps. Adres en contacten Brits Thermal Units Koeling CVBA
Location of Brits Thermal Units Koeling CVBA on the google maps. Address and contacts of Brits Thermal Units Koeling CVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Brits Thermal Units Koeling CVBA Brits Thermal Units Koeling CVBA: Megalbum SPRL | Tradex Airport Service | Famst NV | EUROBROKERS INSURANCE CONSULTS SA | Techno Sales N.V.

Other related companies as Brits Thermal Units Koeling CVBA: Megalbum SPRL | Tradex Airport Service | Famst NV | EUROBROKERS INSURANCE CONSULTS SA | Techno Sales N.V.

Brits Thermal Units Koeling CVBA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Geel, België. De volledige naam van het bedrijf is Brits Thermal Units Koeling CVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06057006835. Het bedrijf Brits Thermal Units Koeling CVBA bevindt zich op het adres: Retieseweg 88,2440. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 284,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 843,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Brits Thermal Units Koeling CVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Brits Thermal Units Koeling CVBA is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Brits Thermal Units Koeling CVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Brits Thermal Units Koeling CVBA, openstaande posities, locatie van Brits Thermal Units Koeling CVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie Informatie: [email protected]

Brits Thermal Units Koeling CVBA is a company, that was registered 2001 in Geel region, Belgium. Full name of company is Brits Thermal Units Koeling CVBA, company assigned to the tax number BE06057006835. The company Brits Thermal Units Koeling CVBA is located at the address: Retieseweg 88,2440. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 284,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 843,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Brits Thermal Units Koeling CVBA were not found.
The main activity of Brits Thermal Units Koeling CVBA is Personal Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Brits Thermal Units Koeling CVBA is not available. You also can look at reviews of Brits Thermal Units Koeling CVBA, open positions, location of Brits Thermal Units Koeling CVBA on the map. For more information, write us to email Informatie: [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Brits Thermal Units Koeling CVBA, Geel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Brits Thermal Units Koeling CVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Brits Thermal Units Koeling CVBA, Geel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Brits Thermal Units Koeling CVBA, employees, financial statistics.