ZEEBRUGS STOCKAGEBEDR DE RESE

Contactgegevens ZEEBRUGS STOCKAGEBEDR DE RESE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZEEBRUGS STOCKAGEBEDR DE RESE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZEEBRUGS STOCKAGEBEDR DE RESE

Regio (region): Brugge, België

Adres (address): Monnikenwerve 26,8000, België

Telefoon (phone): 050 31 55 97 050 31 55 97

Fax (fax): 050 54 75 94 050 54 75 94

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZEEBRUGS STOCKAGEBEDR DE RESE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZEEBRUGS STOCKAGEBEDR DE RESE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZEEBRUGS STOCKAGEBEDR DE RESE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZEEBRUGS STOCKAGEBEDR DE RESE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZEEBRUGS STOCKAGEBEDR DE RESE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZEEBRUGS STOCKAGEBEDR DE RESE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZEEBRUGS STOCKAGEBEDR DE RESE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZEEBRUGS STOCKAGEBEDR DE RESE
Products information ZEEBRUGS STOCKAGEBEDR DE RESE

BTW identificatienummer (tax): BE04870758056
Ondernemingsnummer: 6459106445
Hoofdstad (capital): 754,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 444,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in ZEEBRUGS STOCKAGEBEDR DE RESE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZEEBRUGS STOCKAGEBEDR DE RESE
(Get full report from official database of BE for ZEEBRUGS STOCKAGEBEDR DE RESE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZEEBRUGS STOCKAGEBEDR DE RESE
Addition kinds of activities for ZEEBRUGS STOCKAGEBEDR DE RESE

6159. Diversen zakelijk krediet | Miscellaneous business credit
20920205. Garnalencakes, bevroren | Shrimpcakes, frozen
22410304. Venetiaanse blinde banden | Venetian blind tapes
33569904. Lasstaven | Welding rods
37249903. Koelsystemen, vliegtuigmotor | Cooling systems, aircraft engine
39140206. Liefdevolle kopjes, nikkel zilver | Loving cups, nickle silver
50319902. hardboard | Hardboard
73360000. Commerciële kunst en grafisch ontwerp | Commercial art and graphic design

Werken bij ZEEBRUGS STOCKAGEBEDR DE RESE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZEEBRUGS STOCKAGEBEDR DE RESE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZEEBRUGS STOCKAGEBEDR DE RESE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZEEBRUGS STOCKAGEBEDR DE RESE. Looking for open vacancies in other companies

  • 2de Monteur (357/18050) (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adecco Kapellen zoekt een 2de monteur (m/v) voor onze klant die een toonaangevend bedrijf is binnen de kunststofsector in België en Nederland, gelegen in Essen, met de focus op kunststofsleidingssystemen (GVK, Thermoplast, en GRE; productie, prefab en montage). De functie van een tweede monteur (m/v) ziet er als volgt uit: Doel : De 2de Monteur werkt samen in een team, monteert en repareert kunststofleidingsystemen en repareert volgens instructies kunststof tanks en apparaten op locatie bij klanten Plaats in de organisatie : De 2de Monteur maakt deel uit van de montageafdeling en werkt onder leiding van de 1ste Monteur, de Meewerkende Voorman of Montageleider. Contacten : De 2de Monteur onderhoud vooral contacten met collega's, monteurs van subcontractors en medewerkers van de klant. Je taken en verantwoordelijkheden als 2de monteur (m/v): Monteert binnen een team, min. onder toezicht van 1ste Monteur, kunststof leidingsystemen uit aangeleverde componenten of spools enerzijds, en voert anderzijds reparaties uit aan kunststof tanks en apparaten Voert (de-)montage werkzaamheden correct en veilig uit aan de hand van mondelinge instructies (door 1ste Monteur, de Meewerkende Voorman of Montageleider), montagetekeningen (vb. isometrische tekeningen), besteklijsten etc. Verricht kunststof laswerken en lamineer activiteiten Toezicht op de veiligheid van de eigen werkplek alsook andermans werkplek en collega's, andere contractoren of klanten aanspreken op onveilig werken Het naleven van de door de klant specifiek gestelde regels Tijdig gereed melden van de werkzaamheden aan zijn directe chef Signaleren van tekortkomingen en afwijkingen en deze in overleg met zijn directe chef correct afhandelen, alsook het aangeven van fouten op tekeningen. Zorgdragen voor de ter beschikking gestelde gereedschappen Medeverantwoordelijkheid dragen voor het eindresultaat van het werk Thermopol op een correcte en positieve manier vertegenwoordigen

  • Team leader Warehouse (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U zorgt dat uw magazijnmedewerkers hun taak efficiënt en goed uitvoeren. U geeft hen duidelijke instructies en alle nodige middelen. U volgt hen van nabij en waakt erover dat ze de afgesproken KPI’s behalen. U functioneert onder de verantwoordelijkheid van de warehouse supervisor en operationeel eindverantwoordelijke. Uw taken en verantwoordelijkheden: - Uw team aansturen - Elke dag uw deadlines halen - Opstellen van de uurroosters voor de magazijnmedewerkers - Vlot meedraaien in verschillende afdelingen - U kunt leiding geven aan een ploeg van 5 tot 20 medewerkers

  • Adjunct van de directie - ondersteunend aankoper (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Dit houdt in dat hij/zij zal meehelpen om de zeer diverse behoeften die er zijn binnen de organisatie in te vullen. Voorbeelden van dergelijke behoeften zijn aankoop van voedingswaren, tuinmachines, elektrische toestellen, adviesverlening, meubilair¿ De aankoper komt terecht in een team van 9 aankopers dat wordt geleid door een leidinggevende. De dienst aankoop bestaat naast het team van aankopers ook uit het team bestellen en nazorg.

  • Banketbakker M/V (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: JOBCONNECTION

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent of wordt verantwoordelijk van een afdeling binnen de productie, Die zich ontfermt om topkwaliteitsproducten te maken in het assortiment van “klassieke patisserie in een nieuw kleedje”, Liefst boordevol ideeën om vernieuwde creaties te maken.

  • HUISHOUDHULP GROOT IEPER (GELUWE)

    Regio: GELUWE

    Bedrijf: CC HUISHOUDHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp voer je volgende taken uit, hoofdzakelijk bij particuliere gezinnen in de regio Groot-Ieper : schoonmaken wassen strijken in mindere mate ook : maaltijden bereiden boodschappen doen

  • Goedbetaalde huishoudhulp bij Zorgbehoevenden regio Gentbrugge - Melle (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken en eventueel koken en boodschappen doen. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. Je houdt ervan om te werken bij zorgbehoevende personen (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Huishoudelijke hulp Wilrijk - Aartselaar (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: HET STRIJKHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor enkele belangrijke klanten waar je meerdere dagen werkt, hebben we 2 zeer degelijke huishoudelijke hulpen nodig. Het aantal werkuren is onderling overeen te komen volgens privé en werkaanbod. Een combinatie van werkposten is mogelijk gaande van 15u contract tot 35u contract. Poetsen en strijken : opleiding krijg je vooraf. Goede kennis van Nederlandse taal is een must.

  • HUISHOUDHULP (M/V) DEINZE (deeltijds - zelf te kiezen) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student schoonmaak (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student schoonmaak gezocht voor een bedrijf in Antwerpen. Opdracht loopt van 07/09-21/9

  • Jobstudent bediende - webshopmedewerker (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: TEMPO TEAM

    Type: Studentenjob

    Heb jij een echte taalknobbel, wil je jouw communicatieve vaardigheden wat bijschaven en tegelijk heel wat leren over verschillende producten en thema¿s? Voor een winkel zijn we op zoek naar een jobstudent webshopmedewerker, voor in de weekends en vakanties. Je vult de omschrijvingen op de webshop aan. Jouw teksten zorgen voor een betere ervaring van de klant, zowel op als buiten onze website.Je vult de omschrijvingen en meta-gegevens in van producten, categorieën en webpagina¿s op onze webshop. Dit kan gaan van eetstoelen voor baby¿s tot isolatiematerialen voor het huis. Ook andere categorieën zoals speelgoed en dieren komen aan bod.

  • Bijverdienste Mamzel (homeparty's) (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: MAMZEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar ‘Mamzellen’. Mamzel maakt mensen blij. Van maker tot koper. En het liefst ook iedereen daartussenin want Mamzel creëert kansen. Lokale designers krijgen een platform. Klanten worden in staat gesteld om via hun consumptiegedrag van de wereld een mooiere plek te maken. Mensen uit kansengroepen krijgen een constructieve tijdsbesteding. Je verkoopt onze artikelen via mamzelparty’s aan huis. Daar vertel je wat ons assortiment zo bijzonder maakt. Want achter elk item schuilt een verhaal, dat het vertellen waard is. Mamzel kiest steeds voor leveranciers die mee bouwen aan een mooiere wereld. Of dat nu op maatschappelijk, esthetisch of ecologisch vlak is. Meer info op www.mamzel.eu - mamzel worden

  • Psycholoog / Psychologe (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VITRUVIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In onze lichtrijke praktijk zal je consultaties verzorgen van cliënten waarbij zowel fysieke klachten als psychische klachten zich voordoen. Je geeft ook therapie voor: burnout-opvolging angststoornissen hoogsensitiviteit depressie ...

Zoek naar antwoorden van ZEEBRUGS STOCKAGEBEDR DE RESE in sociale netwerken
Look for responds of ZEEBRUGS STOCKAGEBEDR DE RESE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZEEBRUGS STOCKAGEBEDR DE RESE. Laat een reactie achter voor ZEEBRUGS STOCKAGEBEDR DE RESE. ZEEBRUGS STOCKAGEBEDR DE RESE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZEEBRUGS STOCKAGEBEDR DE RESE. Leave a respond for ZEEBRUGS STOCKAGEBEDR DE RESE. ZEEBRUGS STOCKAGEBEDR DE RESE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZEEBRUGS STOCKAGEBEDR DE RESE op de google maps. Adres en contacten ZEEBRUGS STOCKAGEBEDR DE RESE
Location of ZEEBRUGS STOCKAGEBEDR DE RESE on the google maps. Address and contacts of ZEEBRUGS STOCKAGEBEDR DE RESE

Andere gerelateerde bedrijven als come ZEEBRUGS STOCKAGEBEDR DE RESE ZEEBRUGS STOCKAGEBEDR DE RESE: Beerten W | Precision Software BVBA | De Vuurtoren | I M C A PUBLICITE NAMUR SC | Herisa Chile S.A

Other related companies as ZEEBRUGS STOCKAGEBEDR DE RESE: Beerten W | Precision Software BVBA | De Vuurtoren | I M C A PUBLICITE NAMUR SC | Herisa Chile S.A

ZEEBRUGS STOCKAGEBEDR DE RESE is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Brugge, België. De volledige naam van het bedrijf is ZEEBRUGS STOCKAGEBEDR DE RESE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04870758056. Het bedrijf ZEEBRUGS STOCKAGEBEDR DE RESE bevindt zich op het adres: Monnikenwerve 26,8000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 754,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 444,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in ZEEBRUGS STOCKAGEBEDR DE RESE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ZEEBRUGS STOCKAGEBEDR DE RESE is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZEEBRUGS STOCKAGEBEDR DE RESE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZEEBRUGS STOCKAGEBEDR DE RESE, openstaande posities, locatie van ZEEBRUGS STOCKAGEBEDR DE RESE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ZEEBRUGS STOCKAGEBEDR DE RESE is a company, that was registered 2010 in Brugge region, Belgium. Full name of company is ZEEBRUGS STOCKAGEBEDR DE RESE, company assigned to the tax number BE04870758056. The company ZEEBRUGS STOCKAGEBEDR DE RESE is located at the address: Monnikenwerve 26,8000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 754,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 444,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in ZEEBRUGS STOCKAGEBEDR DE RESE were not found.
The main activity of ZEEBRUGS STOCKAGEBEDR DE RESE is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ZEEBRUGS STOCKAGEBEDR DE RESE is not available. You also can look at reviews of ZEEBRUGS STOCKAGEBEDR DE RESE, open positions, location of ZEEBRUGS STOCKAGEBEDR DE RESE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZEEBRUGS STOCKAGEBEDR DE RESE, Brugge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZEEBRUGS STOCKAGEBEDR DE RESE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZEEBRUGS STOCKAGEBEDR DE RESE, Brugge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZEEBRUGS STOCKAGEBEDR DE RESE, employees, financial statistics.