BRABO TECHNICS

Contactgegevens BRABO TECHNICS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRABO TECHNICS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRABO TECHNICS

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Vlaamsekaai 90,2000, België

Telefoon (phone): 03 247 89 12 03 247 89 12

Fax (fax): 03 247 89 89 03 247 89 89

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRABO TECHNICS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRABO TECHNICS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRABO TECHNICS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRABO TECHNICS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRABO TECHNICS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRABO TECHNICS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRABO TECHNICS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRABO TECHNICS
Products information BRABO TECHNICS

BTW identificatienummer (tax): BE06706298828
Ondernemingsnummer: 7981536865
Hoofdstad (capital): 419,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 649,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in BRABO TECHNICS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRABO TECHNICS
(Get full report from official database of BE for BRABO TECHNICS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRABO TECHNICS
Addition kinds of activities for BRABO TECHNICS

0116. Soja bonen | Soybeans
599300. Tabakswinkels en stands | Tobacco stores and stands
729908. Steekdiensten | Stitching services
732299. Aanpassings- en verzameldiensten, niet inbegrepen | Adjustment and collection services, nec
21419902. Tabakstammen | Tobacco stemming
39999949. Zaden, gecoat of behandeld, uit gekochte zaden | Seeds, coated or treated, from purchased seeds
78120200. Video productie | Video production

Werken bij BRABO TECHNICS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRABO TECHNICS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRABO TECHNICS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRABO TECHNICS. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker met kennis van bussen gezocht! (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een job als technieker voor onderhoud en herstellingen? Lees dan zeker verder! Voor een Duitse firma gelegen regio Asse zijn wij op zoek naar een technieker voor het onderhoud en de herstellingen van bussen. Het gaat om een tijdelijke functie voor de vervanging van een zieke medewerker. Indien je intereimperiode goed verloppt maak je zeker en vast kans op een verlenging! Jouw takenpakket bestaat uit: Uitvoeren van onderhoud en herstellingen Stellen van diagnoses waarbij je werkt aan de elektronische systemen en de bijbehorende softwareprogrammaties uitvoert Klaar maken van nieuwe voertuigen Uitvoeren van depannages zowel tijdens als buiten de werkuren

  • Bouwarbeider (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Lummen is Konvert Construct opzoek naar een gedreven bouwarbeider. Je taken gaan voornamelijk bestaan uit de renovatie of restauratie van gebouwen. Zowel ruwbouw als dak- en gevelwerken. Ervaring is een pluspunt maar zeker geen absolute vereiste. Vooral een grote dosis motivatie en een positieve mentaliteit is voor ons belangrijk. Ben jij de persoon die we zoeken? Aarzel dan niet en neem contact op via [email protected] of 011/60.33.67

  • Allround medewerker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend familiebedrijf regio Izegem zijn wij op zoek naar een allround winkelmedewerker om mee te helpen op de verschillende afdelingen. Je zal instaan voor: - stocktellingen - controleren van leveringen - rayons aanvullen - klanten bedienen - kassawerk op piekmomenten

  • ERVAREN OPERATOR - WEEKEND (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend bedrijf in de regio van Avelgem zoeken wij ervaren operatoren voor de weekendploeg ( 2x12u). Je zal instaan voor het opstarten en instellen van de productielijnen, opvolgen van het proces, bijstellen indien nodig, je grijpt in bij storingen of problemen. Je komt terecht in de volledig nieuwe afdeling van de firma met nieuwe machines.

  • CNC Frezer M/V -regio Overpelt (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Overpelt zijn wij opzoek naar een ervaren CNC-Frezer die het hele traject van A-Z zelfstandig kan beoefenen. Volgende taken behoren tot uw takenpakket: -Het draaien/frezen van de onderdelen. -Opmeten en controleren van de gemaakte stukken. -Maken of wijzigen van de stuurprogramma's. -Instellen van draaibank of freesmachine

  • HUISHOUDHULP REGIO ZAVENTEM (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk. www.group-f.be

  • Huishoudhulp in Zedelgem - Veldegem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Ranst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Helpdeskmedewerker NACHT 4 x per week (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office Roeselare is voor een klant gelegen in de regio Roeselare op zoek naar een bediende Helpdesk in de nacht. Je zal instaan voor de telehelpdesk, waarbij je telefonisch in contact staat met de verschillende parkings. Hierbij zal je problemen van klanten op een rustige manier snel en efficiënt moeten behandelen.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Head of networkmarketing & sales Flanders (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Château de Brie heeft een uniek productengamma van wijnen tot de meest prestigieuze Grand Cru Champagnes. Ons familiaal bedrijf bestaat reeds verschillende generaties en is actief in zowat geheel Europa en de VS. Tot onze klanten behoren de beste ***-restaurants, bedrijven allerlei, golfevenementen, sportwagenmerken, wijnliefhebbers,… Meer informatie over ons domein vindt u op www.debrie.biz Wij ontvangen uw CV en motivatiebrief graag op [email protected]

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Haaltert (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van BRABO TECHNICS in sociale netwerken
Look for responds of BRABO TECHNICS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRABO TECHNICS. Laat een reactie achter voor BRABO TECHNICS. BRABO TECHNICS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRABO TECHNICS. Leave a respond for BRABO TECHNICS. BRABO TECHNICS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRABO TECHNICS op de google maps. Adres en contacten BRABO TECHNICS
Location of BRABO TECHNICS on the google maps. Address and contacts of BRABO TECHNICS

Andere gerelateerde bedrijven als come BRABO TECHNICS BRABO TECHNICS: ALG DAKWERKEN ROBERT DE COSTER | Agence New Westkust BVBA | Dumont A Ets | MUES VERZEKERINGEN | DATA4S

Other related companies as BRABO TECHNICS: ALG DAKWERKEN ROBERT DE COSTER | Agence New Westkust BVBA | Dumont A Ets | MUES VERZEKERINGEN | DATA4S

BRABO TECHNICS is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is BRABO TECHNICS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06706298828. Het bedrijf BRABO TECHNICS bevindt zich op het adres: Vlaamsekaai 90,2000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 419,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 649,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in BRABO TECHNICS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BRABO TECHNICS is Transportuitrusting, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRABO TECHNICS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRABO TECHNICS, openstaande posities, locatie van BRABO TECHNICS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BRABO TECHNICS is a company, that was registered 2007 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is BRABO TECHNICS, company assigned to the tax number BE06706298828. The company BRABO TECHNICS is located at the address: Vlaamsekaai 90,2000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 419,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 649,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in BRABO TECHNICS were not found.
The main activity of BRABO TECHNICS is Transportation Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BRABO TECHNICS is not available. You also can look at reviews of BRABO TECHNICS, open positions, location of BRABO TECHNICS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRABO TECHNICS, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRABO TECHNICS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRABO TECHNICS, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRABO TECHNICS, employees, financial statistics.