BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl)

Contactgegevens BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl): address, phone, fax, email, website, opening hours

BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl)

Regio (region): Jodoigne (Jauchelette), België

Adres (address): Chaussée de Charleroi 444,1370, België

Telefoon (phone): 010 88 82 59 010 88 82 59

Fax (fax): 010 88 99 77 010 88 99 77

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl)
Products information BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl)

BTW identificatienummer (tax): BE07826080322
Ondernemingsnummer: 5134155273
Hoofdstad (capital): 331,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 860,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl)
(Get full report from official database of BE for BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl))

Aanvulling soorten activiteiten voor BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl)
Addition kinds of activities for BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl)

329206. Gedraaide asbestvezelproducten | Twisted asbestos fiber products
382100. Laboratoriumapparatuur en meubilair | Laboratory apparatus and furniture
22210600. Bekleding, tapijtwerk en wandbekleding | Upholstery, tapestry, and wall covering fabrics
38210109. Generatoren, magnetische idealisatie | Generators, magnetic idealization
59991203. Spa's en bubbelbaden | Spas and hot tubs
63999900. Verzekeringsmaatschappijen, nec, nec | Insurance carriers, nec, nec

Werken bij BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl). Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent medewerker tankstation (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon bedient de klanten : kassa, pomp bedienen, voedingswaren verkopen, nodige documenten meegeven bij verhuur wagen en bij teruggave wagen alles goed controleren. Persoon dient ook de shop en pomp net te onderhouden.

  • Winkelbediende (30u/w) (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: JOBMATCH GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een winkelbediende voor een lokale handelaar in Sint-Martens-Latem. Je verantwoordelijkheden zouden zijn: Verkopen van charcuterie en vleeswaren Bedienen van klanten Het hygiënisch houden van de werkplaats Kassawerk Je doet dit volgens dit uurrooster: week 1: ma - vr. : 8u - 12u30 + zaterdag: 8u - 18u30 week 2: ma - vr : 13u30 - 19u (geen zaterdagwerk)

  • HR Business Partner (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als HR Business Partner ben je verantwoordelijk voor het uitwerken en implementeren van een coherent HR beleid in overeenstemming met de bedrijfsstrategie teneinde bij te dragen tot de realisatie van de vooropgestelde doelstellingen. Je draagt volgende verantwoordelijkheden: In nauwe samenwerking met SSC HR ontwikkel en implementeer je het HR-beleid; Je speelt een actieve rol in het beheren en uitvoeren van diverse HR-activiteiten (bv. rekruterings- on-boarding opleidings- remuneratiebeleid etc..); Je geeft leiding begeleiding en coaching aan jouw medewerkers; Je vervult een dienstverlenende rol als klankbord ten aanzien van directie en medewerkers; Je superviseert en controleert de loon- en personeelsadministratie. Verder beheer en bewaak je de personeelskost; Je houdt je kennis continu op de hoogte van trends en evoluties binnen dit vakdomein en je onderhoudt contacten met diverse externe relaties; Je initieert implementeert en begeleidt diverse HR-projecten; Je maakt een selectie onderhoudt en volgt de samenwerking met externe leveranciers van HR-diensten op; Je bent lid van de directie en van het HR Forum van de groep.

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP REGIO HOOGLEDE/GITS/LICHTERVELDE (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder, daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen om ons team te versterken. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten.

  • Poetshulp regio Mariakerke (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Mariakerke Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.  U beschikt bij voorkeur over auto of fiets.

  • Project Account Manager Keukens (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Konvert Interim Maasmechelen

    Type: Studentenjob

    Dovy Keukens is een vooruitstrevende KMO, die reeds 37 jaar gespecialiseerd is in de productie van maatkeukens. Dovy heeft zowel de verkoop als de volledige productie in eigen beheer. Er werd over gans Vlaanderen en Wallonië een eigen netwerk uitgebouwd van 24 toonzalen. De uitbreiding is mogelijk dankzij 300 vakmensen die achter de waarden van Dovy staan: afleveren van kwalitatief hoogwaardige en betaalbare maatkeukens. Door de aanhoudende groei zijn wij op zoek naar een verkoper/project- en accountmanager voor onze toonzaal te Maasmechelen en Hasselt. U beschikt over de gave om de dromen van potentiële klanten om te zetten in een keukenontwerp op maat van hun wensen. U geeft advies en weet als geen ander de kwaliteiten van een DOVY-keuken aan de juiste persoon over te brengen. Na het afronden van de verkoop staat u in voor het opmeten ter plaatse en de opvolging van uw dossiers.

  • Verkoopster - Verkoper (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Chocolatier DUMON

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de verkoop van alle soorten chocolade en pralines en andere soorten chocolade in onze zaak te Brugge . Wij hebben ook eveneens talrijke buitenlandse klanten waarvoor bestellingen moeten klaargemaakt worden en bvb. pralines moeten ingepakt worden.

  • zelfstandig logopedist in multidisciplinair team (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: OMNINO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je begeleidt patienten met voornamelijk spraak-, taal- en leerstoornissen. UIteraard ben je ook welkom als je extra specialisaties hebt of wenst bij te scholen. Je neemt onderzoek af en doet de begeleiding ook zelf. Ondersteuning hierin wordt zeker voorzien, indien dit gewenst is. Je komt terecht in een gemotiveerd team, waar open communicatie en welbevinden hoog in het vaandel wordt gedragen. Je behandelt in de praktijk, maar behandelingen op school en aan huis kunnen ook voorkomen.

  • Bachelor in de logopedie (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

  • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Soignies (SOIGNIES)

    Regio: SOIGNIES

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Heb je zin om te ondernemen en mee de schouders te zetten onder een succesformule van eigen bodem? Wacht niet langer en laat van je horen als:?Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te?Soignies? Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.? Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak.? Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

Zoek naar antwoorden van BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl) in sociale netwerken
Look for responds of BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl) in social networks

Lees alle opmerkingen voor BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl). Laat een reactie achter voor BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl). BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl). Leave a respond for BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl). BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl) op de google maps. Adres en contacten BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl)
Location of BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl) on the google maps. Address and contacts of BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl)

Andere gerelateerde bedrijven als come BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl) BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl): IMMO VEVA NV | VITRERIE DU CINQUANTEN. SPRL | Amisoft | I C P NV | ATTRACTIEVERHUUR MOONEN

Other related companies as BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl): IMMO VEVA NV | VITRERIE DU CINQUANTEN. SPRL | Amisoft | I C P NV | ATTRACTIEVERHUUR MOONEN

BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl) is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Jodoigne (Jauchelette), België. De volledige naam van het bedrijf is BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07826080322. Het bedrijf BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl) bevindt zich op het adres: Chaussée de Charleroi 444,1370. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 331,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 860,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl) is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl), openstaande posities, locatie van BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl) is a company, that was registered 2003 in Jodoigne (Jauchelette) region, Belgium. Full name of company is BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl), company assigned to the tax number BE07826080322. The company BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl) is located at the address: Chaussée de Charleroi 444,1370. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 331,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 860,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl) were not found.
The main activity of BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl) is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl) is not available. You also can look at reviews of BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl), open positions, location of BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl), Jodoigne (Jauchelette): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl), Jodoigne (Jauchelette): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl), employees, financial statistics.