A. Bleu Helium

Contactgegevens A. Bleu Helium: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. Bleu Helium: address, phone, fax, email, website, opening hours

A. Bleu Helium

Regio (region): Brussel (Ganshoren), België

Adres (address): Georges Simpsonstraat 74,1083, België

Telefoon (phone): 02 427 88 67; 0475 68 92 64 02 427 88 67; 0475 68 92 64

Fax (fax): 02 428 72 61 02 428 72 61

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. Bleu Helium: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. Bleu Helium"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. Bleu Helium"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. Bleu Helium, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. Bleu Helium. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. Bleu Helium, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. Bleu Helium. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. Bleu Helium
Products information A. Bleu Helium

BTW identificatienummer (tax): BE01059600830
Ondernemingsnummer: 4313476562
Hoofdstad (capital): 681,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 610,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in A. Bleu Helium zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. Bleu Helium
(Get full report from official database of BE for A. Bleu Helium)

Aanvulling soorten activiteiten voor A. Bleu Helium
Addition kinds of activities for A. Bleu Helium

344602. Open vloeren en raster voor de bouw | Open flooring and grating for construction
764102. Reparatie en onderhoud van meubels | Furniture repair and maintenance
20139909. Lard, uit gekochte vleesproducten | Lard, from purchased meat products
36410104. Filamenten, voor elektrische lampen | Filaments, for electric lamps
39910300. Borstels, behalve verf en lak | Brushes, except paint and varnish
42149900. Lokale vrachtwagens met opslag, nec | Local trucking with storage, nec

Werken bij A. Bleu Helium: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. Bleu Helium: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. Bleu Helium. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. Bleu Helium. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker in Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Estée Lauder te Oevel zoekt gemotiveerde orderpickers. Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het volgend takenpakket: - Het picken van producten aan de hand van een computersysteem Het inscannen van producten Kwaliteitscontroles uitvoeren Het verpakken van de bestellingen Het verzendingsklaar maken van de bestellingen

  • Orderpicker | Geel | Voltijds | 2 ploegen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Geel zijn wij op zoek naar enthousiaste orderpickers. Je takenpakket bestaat uit volgende taken: Je pickt aan de hand van pickbonnen en voice picking Ruimtelijk inzicht en logisch kunnen redeneren Veiligheid, orde en netheid zijn belangrijk voor jou Bij voorkeur heb je ervaring met een elektrisch transpalet Trefwoorden : Orderpicker, magazijnmedewerker, magazijnier.

  • ORDERPICKER BIJ SAMSONITE - 2 PLOEGEN- ZEER HOOG LOON (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf met internationale afzetmarkt zoeken we een orderpicker die snel beschikbaar is voor opstart. Je zal op verschillende afdelingen ingezet worden: Laden en lossen, orderpicking, verwerking leveringen... Functie in 2 ploegen (6u-14u-22u) + HOOG LOON 14.84€ basis / uur!!!!

  • chauffeur CE (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het vervoeren van veevoeders met een bulkwagen zowel internationaal als nationaal. U slaapt niet uit en werkt van maandag tot vrijdag.

  • Depotmonteur Antwerpen Haven (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur maak je deel uit van een klein team waarin jouw rol is om de machines op het filiaal in een optimale technische- en optische staat te houden voor onze klanten. Om dit te realiseren voer je het reguliere onderhoud en eventuele reparaties uit aan de machines en controleer je de machines op de juiste werking. Incidenteel kan het voorkomen dat voorgaande werkzaamheden ook plaatsvinden op de locatie bij de klant of zorg je er als chauffeur voor dat onze verhuurde machines bij de klanten worden bezorgd en weer worden opgehaald op het juiste tijdstip en de juiste plaats.

  • Chauffeur CE container wagen met haaksysteem (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur CE sta je in voor het afzetten van lege containers en ophalen van volle containers bij verschillende klanten. De volle containers breng je naar het depot waar deze geledigd worden en waarna u opnieuw naar de volgende klant vertrekt. U weet perfect hoe u met het haaksysteem werkt om de containers af te zetten. U kan kan met trekker oplegger rijden. U vertrekt steeds tussen 4u en 6 u 's morgens afhankelijk van uw klanten en de regio waar u naar toe moet. Per dag werkt u tussen de 9u en 11u.

  • Jobstudent weekendwerk (m/v) - 10u/w (Colmar Merksem) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Colmar België

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Flexibel uurrooster (avond- en/of weekendwerk), die je kan combineren met je studies, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Wat houdt de functie in? Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Student houtbewerking (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Studentenjob

    Als student houtbewerking sta je in voor het maken en verwerken van allerlei meubels uit hout. Schuren, monteren, assembleren van kasten, banken en tafels.

  • Werfcoördinator/preventie-adviseur (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: VIND! Engineering Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je zorgt ervoor dat de uitvoering van de projecten bij de klant goed georganiseerd worden en vlot verlopen. Je bent mee verantwoordelijk voor preventie en veiligheid, zowel in atelier als op de werven.

  • Allround winkelmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Voor een klant regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een allround medewerker. Taken: - 50% bediening in de slagerij - 50% kassa en aanvulwerk

  • Hoofdmonteur /X) (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je voelt je als een vis in het water in een technische omgeving Je werkt mee aan allerlei constructies voor de bouw en industriebouw Je bent en echte teamspeler Je kan zelfstandig duidelijk omschreven opdrachten uitvoeren Je bent bereid om bij te leren en interne opleidingen te volgen Je past technische en veiligheidsregels consequent toe Je beoogt binnen een afgesproken tijd een opdracht uit te voeren, bij problemen overleg je tijdig met je collega’s of teamleader Je draagt zorg voor materiaal en machines en prefereert kwaliteit boven kwantiteit Bedrijfsprofiel: Onze klant, actief in het mechanisch onderhoud in de industrie, is op zoek naar een Leidinggevende Monteur

  • Ervaren Consulent Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Dienstenbedrijf Easy Life

    Type: Vaste Job

    Easylife is een jong en dynamisch bedrijf opgestart in 2009 in Antwerpen. Door onze sterke service naar klanten en werknemers, zijn we er in geslaagd sterk te groeien van 1 kantoor naar 17 kantoren, 1400 vaste huishoudhulpen & strijksters en 40 bedienden. Ons verhaal begint nog maar net! We hebben nog 1001 ideeën en plannen. Om onze groei te kunnen realiseren zijn we op zoek naar gedreven, resultaatsgerichte en enthousiaste superhelden. We werken hard, heel hard maar daartegenover staat veel plezier, een fantastisch team en een openheid tot creativiteit. Voor de uitbreiding van ons kantoor in Wilrijk zijn Stephanie (kantoorverantwoordelijke), Stefano, Demi en Edyta (consulenten) op zoek naar een gemotiveerde Ervaren Consulent. Als Ervaren Consulent ben je de rechterhand van de kantoorverantwoordelijke. Bij afwezigheid van Stephanie neem jij de verantwoordelijkheid op over het kantoor. Je staat op dat moment in voor de volledige organisatie van het kantoor (Selectie en uitzenden van huishoudhulpen). Dit houdt oa in: Veelvuldig contact met klanten en huishoudhulpen Leiding en ondersteuning aan de huishoudhulpen Matchen van huishoudhulp met klant om een blijvende relatie te bewerkstelligen Eventuele klachten en opmerkingen van de klanten op een constructieve manier verwerken en oplossen Administratief gedeelte: Planning maken en aanpassen in een sterk veranderende omgeving, rekening houdend met de noden, behoeften en beperkingen van de klanten en huishoudhulpen. Contracten opstellen Verwerken van betalingen Je denkt en werkt actief mee aan de verbetering van de werkwijze, tools, … (deelname werkgroepen, …)

Zoek naar antwoorden van A. Bleu Helium in sociale netwerken
Look for responds of A. Bleu Helium in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. Bleu Helium. Laat een reactie achter voor A. Bleu Helium. A. Bleu Helium bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. Bleu Helium. Leave a respond for A. Bleu Helium. A. Bleu Helium on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. Bleu Helium op de google maps. Adres en contacten A. Bleu Helium
Location of A. Bleu Helium on the google maps. Address and contacts of A. Bleu Helium

Andere gerelateerde bedrijven als come A. Bleu Helium A. Bleu Helium: Myldes NV | Thiers D | FRYNS-BORET | Agence Mac & Co | Santy Deltour NV

Other related companies as A. Bleu Helium: Myldes NV | Thiers D | FRYNS-BORET | Agence Mac & Co | Santy Deltour NV

A. Bleu Helium is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Brussel (Ganshoren), België. De volledige naam van het bedrijf is A. Bleu Helium, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01059600830. Het bedrijf A. Bleu Helium bevindt zich op het adres: Georges Simpsonstraat 74,1083. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 681,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 610,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in A. Bleu Helium zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A. Bleu Helium is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. Bleu Helium is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. Bleu Helium, openstaande posities, locatie van A. Bleu Helium op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A. Bleu Helium is a company, that was registered 2004 in Brussel (Ganshoren) region, Belgium. Full name of company is A. Bleu Helium, company assigned to the tax number BE01059600830. The company A. Bleu Helium is located at the address: Georges Simpsonstraat 74,1083. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 681,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 610,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in A. Bleu Helium were not found.
The main activity of A. Bleu Helium is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A. Bleu Helium is not available. You also can look at reviews of A. Bleu Helium, open positions, location of A. Bleu Helium on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. Bleu Helium, Brussel (Ganshoren): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. Bleu Helium, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. Bleu Helium, Brussel (Ganshoren): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. Bleu Helium, employees, financial statistics.