EXPO KILIM SA

Contactgegevens EXPO KILIM SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EXPO KILIM SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

EXPO KILIM SA

Regio (region): Brussel (Ukkel), België

Adres (address): Waterloosesteenweg 1336A,1180, België

Telefoon (phone): 02 374 71 30 02 374 71 30

Fax (fax): 02 358 12 96 02 358 12 96

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EXPO KILIM SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EXPO KILIM SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EXPO KILIM SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EXPO KILIM SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EXPO KILIM SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EXPO KILIM SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EXPO KILIM SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EXPO KILIM SA
Products information EXPO KILIM SA

BTW identificatienummer (tax): BE06293762207
Ondernemingsnummer: 6112213134
Hoofdstad (capital): 715,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 613,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in EXPO KILIM SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EXPO KILIM SA
(Get full report from official database of BE for EXPO KILIM SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor EXPO KILIM SA
Addition kinds of activities for EXPO KILIM SA

179906. Home / kantoor interieurs afwerking, inrichting en renovatie | Home/office interiors finishing, furnishing and remodeling
348901. Kanonnen, houwers, mortieren en aanverwante apparatuur | Guns, howitzers, mortars, and related equipment
442499. Binnenlands binnenlands vervoer van vracht, nec | Deep sea domestic transportation of freight, nec
508405. Gereedschapsmachines en metaalbewerkingsmachines | Machine tools and metalworking machinery
572201. Gas huishoudelijke apparaten | Gas household appliances
17999909. Installatie van dock apparatuur, industrieel | Dock equipment installation, industrial
35680300. Rijden, kettingen en tandwielen | Drives, chains, and sprockets
35770500. Magnetische inkt en optische scanapparaten | Magnetic ink and optical scanning devices
79991119. Ski instructie | Ski instruction
82110208. Privé senior middelbare school | Private senior high school

Werken bij EXPO KILIM SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EXPO KILIM SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EXPO KILIM SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EXPO KILIM SA. Looking for open vacancies in other companies

  • HALFAUTOMAAT LASSER 7267375 / 463 C (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: MANPOWER Manpower Sourcing Vlaanderen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze gekende klant, een vooraanstaand bedrijf in zijn sector zijn we op zoek naar een HALFAUTOMAAT LASSER in de regio van Oudenaarde. In deze leuke en afwisselende job, zal je instaan voor het lassen van stalen a.d.h.v. een technische tekening (halfautomaat). Bovendien zal je inspringen bij het boren, zagen en monteren van verschillende onderdelen. Je zorgt telkens voor een nette en aangename werkplaats.

  • Storingstechnieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een Storingstechnieker. Je bent verantwoordelijk voor het mechanisch en elektrisch onderhoud van de industriële installaties bij klanten. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals motoren, beveiligingsborden, sensoren en actoren, stuur- en vermogenskringen, uitlezen PLC-sturingen,.... Daarnaast ga je ook op zoek naar mogelijkheden om de machines of installaties efficiënter te laten werken. Tevens voer je de nodige mechanische werken uit en ook het preventief onderhoud behoort tot jouw takenpakket

  • Bekister - polierder (OESELGEM)

    Regio: OESELGEM

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn dringend op zoek naar een bekister/polierder voor onze klant uit Oeselgem (Dentergem). Het is een familiebedrijf die gespecialiseerd is in gepolierde betonvloeren voor woningbouw. Je werkt voornamelijk in de regio West- en Oost-Vlaanderen.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Tongeren (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • HUISHOUDHULP VINDERHOUTE/ LOVENDEGEM (VINDERHOUTE)

    Regio: VINDERHOUTE

    Bedrijf: HOME & CONSULTANCY

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken een betrouwbare, gemotiveerde medewerker die wenst te werken in het kader van dienstencheques. U voert huishoudelijke taken uit bij particulieren in Vinderhoute/Lovendegem zoals poetswerk, strijken, wassen en af en toe boodschappen doen. Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging en een toffe sfeer dan hebben wij de gepaste vacature voor u!

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS NAZARETH/EKE (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Nazareth/Eke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Student supermarkt op vrijdag M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben je student met een vrije dag op vrijdag en nog op zoek naar een leuke studentenjob? Voor een supermarkt in de regio van Deinze gaan wij op zoek naar een student. Je staat in voor het aanvullen van de winkel en het bijsprigen aan de kassa. Je wordt wekelijks tewerkgesteld op vrijdag en dit in de oneven weken

  • Word sportmonitor bij Idee Kids! - Studentenjob (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: IDEE KIDS

    Type: Studentenjob

    Als sportmonitor ben je verantwoordelijk voor jouw groepje kinderen, van maximum 16 kinderen, van 7 tot 12 jaar. Het is jouw taak om de kinderen een hele week onder te dompelen in het sportthema van jouw kamp. Je gaat aan de slag met een van onze vele thema's als 'Sportreis rond de wereld', 'Team Spirit' en 'Amerikaanse sportweek'. Als monitor ga je aan de slag op één van onze 27 kamplocaties zonder overnachting verspreid over heel Vlaanderen. Dat wil zeggen dat zowel jij als de kinderen elke dag naar huis gaan (wil je aan de slag op een kamp met overnachting, stel je dan kandidaat als internaatsmonitor). Een kampdag duurt steeds van 9u tot 16u. Naast deze uren waarin je volledig jouw ding kan doen met jouw kampthema, neem je afwisselend ook de rol op van toezichthouder tijdens de ochtend- of avondopvang. Dat wil zeggen dat je volgens een poulesysteem met jouw medemonitor ofwel van 7u45 de actieve vooropvang begeleidt, ofwel van 16u15 tot 18u een actieve naopvang.

  • KELNER RESTAURANT HOTEL/BRASSERIE ('S GRAVENVOEREN)

    Regio: 'S GRAVENVOEREN

    Bedrijf: HOTEL VOEREN BLANCKTHYS

    Type: Vaste Job

    Bedienen van de klanten in het restaurant van dit hotel met bijhorende brasserie. Zorgen voor een goede sfeer voor de gasten.

  • Brandscenario Officer M/V (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER O-VL

    Type: Vaste Job

    Voor het departement infrastructuur is onze klant, gelegen in Zaventem, op zoek naar een Specialist Brandbeveiliging. Als Specialist Brandbeveiliging sta je in voor het opstellen van de brand- en evacuatiescenario's voor alle gebouwen. Tijdens renovatieprojecten bij onze klant, bent u in staat de brandscenario's op maat aan te passen. Je neemt de leiding bij de coördinatie van de brandtesten en doet aanpassingen als die testen niet voldoen aan het protocol. Dit met een feilloze administratie tot gevolg. Is uw interesse reeds opgewekt? Lees dan nog even verder. Je zorgt ervoor dat brand – en evacuatiescenario's ten allen tijde up-to-date blijven. Je werkt hiervoor een proces uit. Je zorgt ervoor dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Je stelt hiervoor een overzicht op van alle informatie die nodig is om de brand-en evacuatiescenario's op te stellen of aan te passen. Je maakt een analyse van het brandconcept, je controleert de kwaliteit van de geleverde informatie en je zorgt ervoor dat deze geïmplementeerd wordt. Op regelmatige basis organiseer je brand- en evacuatiescenario-testen. Deze worden volledig door jou gecoördineerd en georganiseerd in samenspraak met de verschillende interne en externe stakeholders. De vastgestelde tekortkomingen die zich voordoen tijdens de testen communiceer je en je zorgt voor de nodige technische oplossingen. Je volgt deze inbreuken nauwgezet op. Je bent verantwoordelijk voor het uitstekende beheer en de archivering van alle documenten, attesten en data op sharepoint.

  • Toonbankverkoper Elektriciteit (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Bij onze klant werk je voor een gevestigde waarde in elektriciteitsmateriaal in Mechelen. Sinds 1926 dienen zij als groothandel klanten met gespecialiseerd advies. Een fijne ploeg is op zoek naar een nieuwe collega om klanten te helpen. Uit ons uitgebreid gamma bied je de klant een gepaste oplossing. Je kunt hiervoor rekenen op jouw ervaring en een sterke interesse in elektriciteit. Je verwerkt orders van klanten in de computer en zet materiaal klaar in het magazijn. Je doet opzoekingswerk in documentatie, bij collega’s of via onze leveranciers.

  • Flexi- job en/of extra kelner (OOSTHAM)

    Regio: OOSTHAM

    Bedrijf: DE GRAMMOFOON

    Type: Flexijob

    Zelfstandig werken in de bediening van de bistro, klanten vriendelijk ontvangen, bestellingen opnemen, gerechten en dranken serveren dit 1 à 2 avonden per week. Gezellige zaak met aangename werksfeer zie: https://www.facebook.com/www.degrammofoon.be

Zoek naar antwoorden van EXPO KILIM SA in sociale netwerken
Look for responds of EXPO KILIM SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor EXPO KILIM SA. Laat een reactie achter voor EXPO KILIM SA. EXPO KILIM SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EXPO KILIM SA. Leave a respond for EXPO KILIM SA. EXPO KILIM SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EXPO KILIM SA op de google maps. Adres en contacten EXPO KILIM SA
Location of EXPO KILIM SA on the google maps. Address and contacts of EXPO KILIM SA

Andere gerelateerde bedrijven als come EXPO KILIM SA EXPO KILIM SA: Twingo | APPELMANS J NV | Continental Sweets Belgium N.V. | Maintenance & Multiservices De Meester S.A. | Qualiet NV

Other related companies as EXPO KILIM SA: Twingo | APPELMANS J NV | Continental Sweets Belgium N.V. | Maintenance & Multiservices De Meester S.A. | Qualiet NV

EXPO KILIM SA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Brussel (Ukkel), België. De volledige naam van het bedrijf is EXPO KILIM SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06293762207. Het bedrijf EXPO KILIM SA bevindt zich op het adres: Waterloosesteenweg 1336A,1180. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 715,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 613,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in EXPO KILIM SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EXPO KILIM SA is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EXPO KILIM SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EXPO KILIM SA, openstaande posities, locatie van EXPO KILIM SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

EXPO KILIM SA is a company, that was registered 1993 in Brussel (Ukkel) region, Belgium. Full name of company is EXPO KILIM SA, company assigned to the tax number BE06293762207. The company EXPO KILIM SA is located at the address: Waterloosesteenweg 1336A,1180. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 715,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 613,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in EXPO KILIM SA were not found.
The main activity of EXPO KILIM SA is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of EXPO KILIM SA is not available. You also can look at reviews of EXPO KILIM SA, open positions, location of EXPO KILIM SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over EXPO KILIM SA, Brussel (Ukkel): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EXPO KILIM SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EXPO KILIM SA, Brussel (Ukkel): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EXPO KILIM SA, employees, financial statistics.