ARWAC-MR REFRIGERATION

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • ARWAC-MR REFRIGERATION
Private companiesPrimary Metal Industries • ARWAC-MR REFRIGERATION

Contactgegevens ARWAC-MR REFRIGERATION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ARWAC-MR REFRIGERATION: address, phone, fax, email, website, opening hours

ARWAC-MR REFRIGERATION

Regio (region): Brussel (Koekelberg), België

Adres (address): Basilieklaan 122,1081, België

Telefoon (phone): 02 468 37 41 02 468 37 41

Fax (fax): +32 (19) 583-23-98 +32 (19) 583-23-98

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ARWAC-MR REFRIGERATION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ARWAC-MR REFRIGERATION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ARWAC-MR REFRIGERATION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ARWAC-MR REFRIGERATION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ARWAC-MR REFRIGERATION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ARWAC-MR REFRIGERATION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ARWAC-MR REFRIGERATION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ARWAC-MR REFRIGERATION
Products information ARWAC-MR REFRIGERATION

BTW identificatienummer (tax): BE03981689453
Ondernemingsnummer: 7295989990
Hoofdstad (capital): 899,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 131,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in ARWAC-MR REFRIGERATION zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ARWAC-MR REFRIGERATION
(Get full report from official database of BE for ARWAC-MR REFRIGERATION)

Aanvulling soorten activiteiten voor ARWAC-MR REFRIGERATION
Addition kinds of activities for ARWAC-MR REFRIGERATION

33120108. Coke, geproduceerd in chemische herstelcokesovens | Coke, produced in chemical recovery coke ovens
36340300. Elektrische huishoudelijke ventilatoren, verwarmers en luchtbevochtigers | Electric household fans, heaters, and humidifiers
36480000. Verlichtingsapparatuur, n.v. | Lighting equipment, nec
49590302. Milieuopruimingsdiensten | Environmental cleanup services
56999905. Lederen kledingstukken | Leather garments

Werken bij ARWAC-MR REFRIGERATION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ARWAC-MR REFRIGERATION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ARWAC-MR REFRIGERATION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ARWAC-MR REFRIGERATION. Looking for open vacancies in other companies

  • Bloemist (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Aalst zijn we op zoek naar een bloemist.

  • Proces operator - Regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf die acties is in de materiaaltechnologie, zijn we op zoek naar een proces operator. Taken: Bedienen van meerdere machines en reactoren en analyseren van stalen uit het productieproces, volgens de vooropgestelde werkinstructies, om de opgelegde productie output te garanderen binnen de gestelde normen kwantiteit, kwaliteit, milieu en veiligheid. Bespreken en controleren van toegewezen productieorder, in afstemming met leidinggevende, Controleren en aanvoeren van de nodige hoeveelheden grondstoffen uit wachtzones Laden en bedienen van machine(s)/reactoren volgens voorgeschreven werkprocedures, in samenspraak met mede proces- en hoofdoperatoren UItvoeren van diverse fysische en chemische standaardtesten op stalen uit het productieproces Registreren van de gevraagde procesgegevens en opgemerkte afwijkingen

  • bakkerij medewerkster (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor de bakkerijafdeling van een supermarkt. Elke dag bakt u de broodjes en koeken af en presenteert u ze mooi in de rekken. U plaatst de bestellingen en stelt tekorten vast. De werkruimte met de ovens houdt u proper en hygiënisch. Naast uw taken in de bakkerij helpt u ook regelmatig mee in de rekken of aan de kassa.

  • Ramenwasser (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor het wassen van ramen voor o.a kantoren, showrooms..

  • Huishoudhulp regio Marke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • JOBSTUDENTEN ZAALMEDEWERKER (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE KORENLEI TWEE

    Type: Studentenjob

    Restaurant Belwadi zoekt gemotiveerde studenten voor in de zaal. Je verzorgt de bediening in de zaal waar je de klanten onthaalt en de bestellingen opneemt. Daarnaast zorg je er ook voor dat de tafels netjes blijven.

  • Lijnverantwoordelijke (2 ploegen) (HAMONT)

    Regio: HAMONT

    Bedrijf: JOBCARE (erkenningsnummer VG.1501/BO)

    Type: Vaste Job

    Leidinggeven / coachen van een groep productiemedewerkers teneinde een veilige en kwalitatieve operationele uitvoering te borgen. Controleren en opvolgen van de voorbereiding van geplande productieorders. Belangrijkste aanspreekpunt toegewezen productielijn. Staat in voor en bewaken van in-line opleidingsbehoeften. Efficiënte en kwalitatief hoogwaardige uitvoering van productieorders volgens de opgelegde quota en timing. Ondersteunt medewerkers bij uitvoeren van verpakkingsactiviteiten. Organiseren en coördineren van wijzigingen in procedures, werkinstructies en documentatie. Ziet toe op de productiviteit en bezetting van de medewerkers. Borgen van een kwalitatief productieproces door sporadische kwaliteitscontroles. Borgen van de orde en netheid van de werkplek, machines, hulpmiddelen en productieruimte(s). Onderzoeken en opvolgen van afwijkingen. Initieert en draagt zorg voor de uitvoer van toegewezen projecten en draagt actief bij aan continue verbetering. Kort opvolgen van de aangegeven prioriteiten. Verantwoordelijk voor de in-proces-controles (IPC). Draagt actief bij aan veiligheid, betrokkenheid, kwaliteitsbewustzijn en werksfeer.

  • logistiek medewerkers (regio Antwerpen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM

    Type: Vaste Job

    Voor een grote speler op de markt zijn we dringend op zoek naar laden/lossers. Je zal o.a. instaan voor: -laden en lossen van vrachtwagens -controleren van goederen -beheer van de stock -bestellingen klaarzetten -algemeen magazijnwerk..

  • zelfstandig vertegenwoordiger technische orthopedie (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ORTHO MEDICA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ortho Medica bestaat sinds 2004 te Geraardsbergen. Sinds onze start leggen wij een belangrijke focus op onze patiënten. We streven een multidisciplinaire aanpak na waarbij de patiënt centraal staat en onderhouden hier voor een goede relatie met artsen-specialisten, verpleegkundigen, kinesisten en ergotherapeuten. We go the extra (s)mile. We zijn actief op het gebied van orthesen, prothesen, mobiliteit (scooters looprekjes en rolwagens), en bracing. Steeds kijken wij uit naar de optimale oplossing voor de patiënt, of dat nu met prefab is of met maatwerk, welke wij vervaardigen in eigen atelier.. Onze missie is om dé partner te zijn van artsen, instellingen en paramedici, zowel in ziekenhuizen als in de rest van de zorgsector om zo tot een optimale klanttevredenheid te komen. . Met sterke merken, eigen maatwerk zowel ambachtelijk als hoogtechnologisch maatwerk en een hoge toegevoegde waarde is Ortho Medica in staat om zich van de concurrentie te onderscheiden. Ortho Medica is stevig verankerd in de zorgsector en heeft de nodige back office om alles vlot te laten verlopen.. In het kader van de verdere uitbouw zijn wij op zoek naar een gemotiveerde: Sales op zelfstandige basis Als sales verantwoordelijke van Ortho Medica, sta je in voor het contact te maken en onderhouden met zorgverstrekers, artsen specialisten en instellingen actief in de zorgsector. Hierbij stel je de diensten en producten van Ortho Medica voor. Je onderhoud deze contacten en communiceert de wensen van de zorgverstrekkers en eventueel de patiënten naar ons toe. Je bezit een meer dan behoorlijke kennis van de producten of bent bereid daar een opleiding in te volgen. Je zorgt voor een vlotte communicatie tussen de verschillende partijen met het doel tot een vlotte en correcte patiëntbehandeling te komen. Functieomschrijving: Je staat in voor de dagelijkse organisatie van je agenda. Je fungeert als contactpersoon naar artsen, instellingen en zorgverstrekkers Je beheerst de verschillende facetten binnen de orthopedie. Dit allemaal met als doel op een uniforme manier te werken binnen het team. Je onderhandelt met klanten, zorginstellingen, zorgverstrekkers, artsen en treedt op als aanspreekpunt voor verschillende interne en externe partijen. Je houdt jezelf continu op de hoogte van de evoluties binnen het domein van de orthopedie. . Je rapporteert aan de CEO Interesse? Indien jouw verwachtingen en profiel beantwoorden aan deze vacature, gelieve jouw cv en motivatiebrief op te sturen via mail naar [email protected]

  • Freelance docent 'medisch secretariaat' campus Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Kinderverzorg(st)er (WESPELAAR)

    Regio: WESPELAAR

    Bedrijf: DE LOCOMOTIEFJES

    Type: Zelfstandige activiteit

    In ons kinderdagverblijf (voor kinderen van 0 tot 3 jaar) dat van start gaat in september - oktober 2018 sta je in voor volgende taken: Onthaal en verwelkoming van de kinderen. Contacten onderhouden met de ouders. Verzorging van de kinderen. Bereiden van de maaltijden en de kinderen begeleiden bij het nuttigen van de maaltijden. Activiteiten organiseren en begeleiden, zoals in thema knutselen, een uitstap naar de markt, een wandeling maken,... Onderhoud van de werkplek.

  • KAMERMEISJE (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: NOVOTEL IEPER CENTRUM

    Type: Flexijob

    Novotel Ieper (valt onder Accor hotels), een modern hotel in het hartje van de stad, met 122 kamers, 10 vergaderzalen, bar en restaurant zoekt een enthousiast kamermeisje voor het reinigen van de hotelkamers en algemene delen van het hotel. Interesse? Solliciteer snel.

Zoek naar antwoorden van ARWAC-MR REFRIGERATION in sociale netwerken
Look for responds of ARWAC-MR REFRIGERATION in social networks

Lees alle opmerkingen voor ARWAC-MR REFRIGERATION. Laat een reactie achter voor ARWAC-MR REFRIGERATION. ARWAC-MR REFRIGERATION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ARWAC-MR REFRIGERATION. Leave a respond for ARWAC-MR REFRIGERATION. ARWAC-MR REFRIGERATION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ARWAC-MR REFRIGERATION op de google maps. Adres en contacten ARWAC-MR REFRIGERATION
Location of ARWAC-MR REFRIGERATION on the google maps. Address and contacts of ARWAC-MR REFRIGERATION

Andere gerelateerde bedrijven als come ARWAC-MR REFRIGERATION ARWAC-MR REFRIGERATION: Baronion F | AIR TRENDS NV | Jonathan Agneessens | KBC CERA Nieuw N.V. | S&T bvba

Other related companies as ARWAC-MR REFRIGERATION: Baronion F | AIR TRENDS NV | Jonathan Agneessens | KBC CERA Nieuw N.V. | S&T bvba

ARWAC-MR REFRIGERATION is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Brussel (Koekelberg), België. De volledige naam van het bedrijf is ARWAC-MR REFRIGERATION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03981689453. Het bedrijf ARWAC-MR REFRIGERATION bevindt zich op het adres: Basilieklaan 122,1081. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 899,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 131,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in ARWAC-MR REFRIGERATION zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ARWAC-MR REFRIGERATION is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ARWAC-MR REFRIGERATION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ARWAC-MR REFRIGERATION, openstaande posities, locatie van ARWAC-MR REFRIGERATION op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

ARWAC-MR REFRIGERATION is a company, that was registered 2016 in Brussel (Koekelberg) region, Belgium. Full name of company is ARWAC-MR REFRIGERATION, company assigned to the tax number BE03981689453. The company ARWAC-MR REFRIGERATION is located at the address: Basilieklaan 122,1081. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 899,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 131,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in ARWAC-MR REFRIGERATION were not found.
The main activity of ARWAC-MR REFRIGERATION is Primary Metal Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ARWAC-MR REFRIGERATION is not available. You also can look at reviews of ARWAC-MR REFRIGERATION, open positions, location of ARWAC-MR REFRIGERATION on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ARWAC-MR REFRIGERATION, Brussel (Koekelberg): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ARWAC-MR REFRIGERATION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ARWAC-MR REFRIGERATION, Brussel (Koekelberg): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ARWAC-MR REFRIGERATION, employees, financial statistics.