Bodima NV

Contactgegevens Bodima NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bodima NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bodima NV

Regio (region): Zandhoven (Massenhoven), België

Adres (address): Nijverheidsweg 1,2240, België

Telefoon (phone): 03 475 13 00; 03 475 15 00 03 475 13 00; 03 475 15 00

Fax (fax): 03 475 12 83 03 475 12 83

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bodima NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bodima NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bodima NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bodima NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bodima NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bodima NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bodima NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bodima NV
Products information Bodima NV

BTW identificatienummer (tax): BE07400085449
Ondernemingsnummer: 2257110595
Hoofdstad (capital): 939,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 310,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Bodima NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bodima NV
(Get full report from official database of BE for Bodima NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bodima NV
Addition kinds of activities for Bodima NV

5812. Eten plaatsen | Eating places
549902. Drankwinkels | Beverage stores
30699922. Wainscoting, rubber | Wainscoting, rubber
34710000. Plating en polijsten | Plating and polishing
35550401. Blokken, hout: graveurs ' | Blocks, wood: engravers'
50830304. Boerderij implementaties | Farm implements
51130303. Containers, papier en wegwerp plastic | Containers, paper and disposable plastic

Werken bij Bodima NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bodima NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bodima NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bodima NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerk(st)er 2 ploegen Te Sint-Niklaas DYMO (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiemedewerk(st)er heb je volgende taken: - Je staat in voor de manuele inpak; - Je voert fijn montagewerk uit; - Je verhelpt storingen in het productieproces.

  • Metser (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Wervik, regio Menen, zoeken we een ervaren metser Metsen met draad van hoek tot hoek Je voert ook polyvalente zaken uit: isolatie plaatsen, verwijderen van mortel, plaatsen steigers, ...

  • Huishoudhulp (M/V) Leke (LEKE)

    Regio: LEKE

    Bedrijf: Diensten aan Huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz.... Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jouw in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! Jouw persoonlijke coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Beschik je over een bromfiets of een wagen en ben je gemotiveerd? Solliciteer vandaag nog!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 14 u Lendelede , combineren met andere gezinnen is mogelijk (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP REGIO MOORSLEDE (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: GREENHOUSE IZEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Sint-Eloois-Winkel en regio Moorslede zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Jobstudent bakkerij (SINT-MARTENS-LEERNE)

    Regio: SINT-MARTENS-LEERNE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een studentenjob in het weekend? Kan je u vrij maken op zaterdag of zondag? Lees dan snel verder! Voor een bakkerij in Sint-Martens-Leerne zijn we op zoek naar studenten die instaan voor het bedienden van de klanten. Je bedient de klant en rekent af en dit allemaal met een glimlach.

  • JOBSTUDENT Chauffeur avondronde (m/v) (TISSELT)

    Regio: TISSELT

    Bedrijf: COMMITTED

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student (m/v) met verantwoordelijkheidsgevoel, die enkele avonden per week (ma-vrij) meedraait in onze distributie rondes. Verblijft u in de omgeving van Willebroek (of omliggende gemeenten), u bent enkele dagen per week beschikbaar tussen 18:30 tot 23:30? U heeft reeds enkele jaren rijervaring (rijbewijs B)? Dan kan u misschien bij ons aan de slag voor het leveren van medicatie aan rustoorden.

  • JOBSTUDENTEN ZAALHULPEN / KELNERS (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: DE VOERMAN - ELFARR

    Type: Studentenjob

    Voor onze brasserie zijn wij op zoek naar jobstudenten. Je werkt op zondagen en tijdens schoolvakanties. Als zaalhulp / kelner sta je in voor volgende taken: opnemen van bestellingen serveren van gerechten en dranken tafels afruimen, enz.

  • PHP Consultant (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ALPHA IT

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt onze klanten bij de ontwikkeling van web applicaties. Dankzij jouw ervaring in eerdere jobs en projecten kan je je snel integreren in een bestaand team en in no-time ben je een meerwaarde voor onze klant. Je hebt een technische kennis om U tegen te zeggen en helpt je collega's bij het oplossen van complexe problemen.

  • 2 Process/ Project Ingenieur (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Konvert Office Geel

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in Olen zijn we op zoek naar 2 process / Project ingenieurs: Als process & project ingenieur ben je verantwoordelijk voor: - het opstellen van process berekeningen voor onze ionen wisselaars - het opvolgen van projecten ( meestal internationaal) - het voorbereiden / opstellen van offertes - het ontwikkelen en testen van nieuwe proces toepassingen d.m.v. onze pilootinstallaties - het opstarten en optimaliseren van ionenwisselings processen - het adviseren, ondersteunen van bestaande klanten Ben jij DE kandidaat die wij zoeken? Bel dan snel naar 014/22.23.74 of stuur je cv naar [email protected]

  • Calculator (Tielt) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: TALENT4PEOPLE

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een veelzijdige bouwgroep, gespecialiseerd in de constructie van kantoorruimtes, toonzalen, winkelruimtes, werkplaatsen, productieruimtes, enzovoort. Ze werken vanuit verschillende sites in België en steken hierbij ook regelmatig de landsgrenzen over. Voor hun vestiging in Tielt, zijn ze op zoek naar Calculator

  • Monteur HVAC (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je kennis van HVAC en vind je het leuk om te monteren? Dan word jij misschien de nieuwe Monteur HVAC van onze klant, een professioneel en gemoedelijk bedrijf in regio Heusden. Jouw taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het plaatsen en aansluiten van luchtgroepen, ventilatiesystemen, ketels, sanitair. Je staat in voor het plaatsen en aansluiten van eind-units zoals ventilo's, radiatoren, roosters, etc. Je monteert leidingsnetwerken met alle toebehoren, zowel in staal als kunststof en maakt daarbij gebruik van allerlei verbindingstechnieken zoals: tig-lassen, flensverbindingen, schroefverbindingen, knelfittings. Je monteert luchtkanalennetwerken met alle toebehoren.

Zoek naar antwoorden van Bodima NV in sociale netwerken
Look for responds of Bodima NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bodima NV. Laat een reactie achter voor Bodima NV. Bodima NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bodima NV. Leave a respond for Bodima NV. Bodima NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bodima NV op de google maps. Adres en contacten Bodima NV
Location of Bodima NV on the google maps. Address and contacts of Bodima NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Bodima NV Bodima NV: Lafontaine-Masset SA | BALTEAU SA | Dynavent S.P.R.L. | BOULDOU CAFE | REECKMANS, Tobias

Other related companies as Bodima NV: Lafontaine-Masset SA | BALTEAU SA | Dynavent S.P.R.L. | BOULDOU CAFE | REECKMANS, Tobias

Bodima NV is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Zandhoven (Massenhoven), België. De volledige naam van het bedrijf is Bodima NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07400085449. Het bedrijf Bodima NV bevindt zich op het adres: Nijverheidsweg 1,2240. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 939,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 310,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Bodima NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bodima NV is Meubels en uitrustingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bodima NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bodima NV, openstaande posities, locatie van Bodima NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bodima NV is a company, that was registered 2010 in Zandhoven (Massenhoven) region, Belgium. Full name of company is Bodima NV, company assigned to the tax number BE07400085449. The company Bodima NV is located at the address: Nijverheidsweg 1,2240. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 939,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 310,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Bodima NV were not found.
The main activity of Bodima NV is Furniture and Fixtures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Bodima NV is not available. You also can look at reviews of Bodima NV, open positions, location of Bodima NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bodima NV, Zandhoven (Massenhoven): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bodima NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bodima NV, Zandhoven (Massenhoven): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bodima NV, employees, financial statistics.