NORD IMMOBILIER

Contactgegevens NORD IMMOBILIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NORD IMMOBILIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

NORD IMMOBILIER

Regio (region): ,, België

Adres (address): DIGUE DE MER ,E MAEVA, België

Telefoon (phone): 123 123

Fax (fax): BRAY-DUNES BRAY-DUNES

E-Mail: +33 328 26 83 97

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NORD IMMOBILIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NORD IMMOBILIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NORD IMMOBILIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NORD IMMOBILIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NORD IMMOBILIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NORD IMMOBILIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NORD IMMOBILIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NORD IMMOBILIER
Products information NORD IMMOBILIER

BTW identificatienummer (tax): BE06861755371
Ondernemingsnummer: 6948272705
Hoofdstad (capital): 805,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 546,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in NORD IMMOBILIER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NORD IMMOBILIER
(Get full report from official database of BE for NORD IMMOBILIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor NORD IMMOBILIER
Addition kinds of activities for NORD IMMOBILIER

17519901. Aanhangsel aannemer | Framing contractor
20859907. Scotch Whiskey | Scotch whiskey
23990401. Bandoleers | Bandoleers
26780203. Tabletten en pads, boek en schrijven: van aangekochte materialen | Tablets and pads, book and writing: from purchased materials
27919901. Typesetting, computer gestuurd | Typesetting, computer controlled
32419904. Pozzolana cement | Pozzolana cement
33519900. Koper rollen en tekenen, nec | Copper rolling and drawing, nec
34620402. Spoorwielen, assen, kikkers of andere uitrusting: gesmeed | Railroad wheels, axles, frogs, or other equipment: forged
51490000. Levensmiddelen en aanverwante producten, nec | Groceries and related products, nec
59479901. Wenskaarten | Greeting cards

Werken bij NORD IMMOBILIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NORD IMMOBILIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NORD IMMOBILIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NORD IMMOBILIER. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistant Accountant - Brussels (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een ervaren hulpboekhouder en ben jij bereid je kennis te delen gedurende een periode van 2 tot 3 maanden? Dan heeft Accountemps de geschikte job voor jou! De klant is gelegen rond Brussel en is actief binnen de brandstof en energie markt. Jouw takenpakket: Controleren en inboeken van Accounts Payables; Het opstellen van uitgaande facturen; Banken verwerken en inboeken; Eventuele ondersteuning voor procedure verbeteringen. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Enthousiaste verpleegkundige Regio Wachtebeke (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een verpleegkundige? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging maar weet je nog niet wat? Ben jij daarbij onmiddelijk beschikbaar voor een periode van minstens 3 maanden? Lees dan zeker verder! Voor onze klant in de regio van Wachtebeke zijn we op zoek naar een verpleegkundige om hen team te versterken. Gedurende een periode van 3 maanden kan je voltijds of deeltijds worden ingeschakeld.

  • Industrieel onderhoudstechnieker / elektromechanicus (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Synergie Vilvoorde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een technische opleiding genoten en/of reeds ervaring opgedaan? Heb je zin om te werken aan projecten op lange termijn? Voel je je als technieker thuis in een productieomgeving? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Wij werven doorlopend technische profielen aan voor regio Vlaams-Brabant.

  • Filiaalleider Elektrozaak regio Veurne/Bredene/Oostende (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je onderhoud de winkel; Je runt de winkel van A tot Z; Je richt de verkoop ruimte in en je stalt de producten uit; Je ontvangt en controleert de producten bij levering (voorraad opvolgen fouten vaststellen); Je kan klanten goed en vriendelijk adviseren; Je staat in voor de levering en plaatsing van de toestellen; Je voert kassahandelingen uit (kassabedrag afrekenen geld storten bij de bank).

  • Winkelmedewerker bakkerij Gentbrugge (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker voor een bakkerij in Gentbrugge. Jouw taken: Je staat in voor de verkoop van onze dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega's vorm je een hecht team dat sterk klant-en verkoopsgericht is Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor onze klanten Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen. Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.

  • Huishoudhulp Regio Gent (20u/week) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: AMBY Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? We zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Aartrijke (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Ingelmunster,combineren met andere gezinnen is mogelijk! (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Enthousiaste Huishoudhulp regio Hooglede (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Allround winkelmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Veemarkt

    Type: Vaste Job

    Je werkt als allround medewerker Je zorgt voor een correcte afrekening aan de kassa Je houdt de afdelingen op orde en springt bij waar nodig Verwerken van leveringen Presenteren van de goederen  Bakkerijafdeling:1 keer per week bak je brood en ontbijtkoeken af  Bedrijfsprofiel: Voor een supermarkt te Kortrijk zijn wij op zoek naar een gedreven verkoopmedewerker. Je komt terecht in een dynamisch team die vooruit denkt en wil groeien binnen de onderneming zelf.

  • TAALTRAINER IN BEDRIJVEN (LUIK)

    Regio: LUIK

    Bedrijf: CALLINWEST

    Type: Zelfstandige activiteit

    WENS JE NEDERLANDS TE ONDERWIJZEN ? GENOOT JE EEN BACHELOR OF MASTEROPLEIDING ? DAN KAN JIJ MISSCHIEN ONZE PLOEG TAALTRAINERS VERVOEGEN : WE ZOEKEN TRAINERS DIE ZICH KUNNEN VERPLAATSEN MET DE AUTO

  • Zaalpersoneel gezocht ! (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: SERVAIS

    Type: Flexijob

    Wij zoeken iemand om ons team te vervolledigen op donderdag ( markdag). Liefst een student/flexijob maar mag ook extra zijn! Je staat in de zaal en bedient het cliënteel : bestellingen opnemen, drank serveren en eten serveren. Alsook afruimen van de tafels en reinigen van de zaal.

Zoek naar antwoorden van NORD IMMOBILIER in sociale netwerken
Look for responds of NORD IMMOBILIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor NORD IMMOBILIER. Laat een reactie achter voor NORD IMMOBILIER. NORD IMMOBILIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NORD IMMOBILIER. Leave a respond for NORD IMMOBILIER. NORD IMMOBILIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NORD IMMOBILIER op de google maps. Adres en contacten NORD IMMOBILIER
Location of NORD IMMOBILIER on the google maps. Address and contacts of NORD IMMOBILIER

Andere gerelateerde bedrijven als come NORD IMMOBILIER NORD IMMOBILIER: Fibo Consult | Oppenheimer Wolff & Donnelly LLP | DE KEMPENEER H.F.W NV | CID ELECTRONIC | Competence Partners N.V.

Other related companies as NORD IMMOBILIER: Fibo Consult | Oppenheimer Wolff & Donnelly LLP | DE KEMPENEER H.F.W NV | CID ELECTRONIC | Competence Partners N.V.

NORD IMMOBILIER is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio ,, België. De volledige naam van het bedrijf is NORD IMMOBILIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06861755371. Het bedrijf NORD IMMOBILIER bevindt zich op het adres: DIGUE DE MER ,E MAEVA. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 805,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 546,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in NORD IMMOBILIER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NORD IMMOBILIER is Administratie van economische programma's, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NORD IMMOBILIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NORD IMMOBILIER, openstaande posities, locatie van NORD IMMOBILIER op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie +33 328 26 83 97

NORD IMMOBILIER is a company, that was registered 1995 in , region, Belgium. Full name of company is NORD IMMOBILIER, company assigned to the tax number BE06861755371. The company NORD IMMOBILIER is located at the address: DIGUE DE MER ,E MAEVA. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 805,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 546,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in NORD IMMOBILIER were not found.
The main activity of NORD IMMOBILIER is Administration of Economic Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of NORD IMMOBILIER is not available. You also can look at reviews of NORD IMMOBILIER, open positions, location of NORD IMMOBILIER on the map. For more information, write us to email +33 328 26 83 97

We hebben dergelijke informatie gevonden over NORD IMMOBILIER, ,: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NORD IMMOBILIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NORD IMMOBILIER, ,: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NORD IMMOBILIER, employees, financial statistics.