BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS

Contactgegevens BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS

Regio (region): Liège 1 (Liège 2), België

Adres (address): Rue Puits en-Sock 133,4020, België

Telefoon (phone): 04 369 42 69 04 369 42 69

Fax (fax): 04 369 42 69 04 369 42 69

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS
Products information BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS

BTW identificatienummer (tax): BE04695800781
Ondernemingsnummer: 2358734130
Hoofdstad (capital): 305,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 160,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS
(Get full report from official database of BE for BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS
Addition kinds of activities for BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS

179905. Exterieurreiniging, inclusief zandstralen | Exterior cleaning, including sandblasting
359499. Vloeistofpompen en motoren, anders | Fluid power pumps and motors, nec
769906. Nautische reparatiediensten | Nautical repair services
911102. Uitvoerende kantoren, staat en lokaal | Executive offices, state and local
23710204. Neckpieces, bont | Neckpieces, fur
35779904. Endcoders, computer randapparatuur | Endcoders, computer peripheral equipment
50470105. Zuurstoftherapie apparatuur | Oxygen therapy equipment
50489900. Ophthalmic goods, nec | Ophthalmic goods, nec
55619901. Stacaravans | Motor homes
83519903. Montessori kinderontwikkelingscentrum | Montessori child development center

Werken bij BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige kinderziekten - campus Brugsesteenweg (m/v) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: AZ Delta

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Campus Brugsesteenweg De functie Als verpleegkundige op de afdeling kinderziekten staat u in voor de verpleegkundige zorg aan jonge patiënten en begeleidt hen tijdens het gehele proces van opname tot ontslag. U stemt de zorg af op de specifieke noden en behoeften van de patiënt en houdt nauw contact met de ouders en de familie. U staat in voor de uitvoering van het zorgplan en rapporteert in het patiëntendossier. U creëert een zo comfortabel en aangenaam mogelijk verblijf voor de patiënten, door optimale en deskundige hulp, ondersteuning en zorg. U maakt deel uit van een multidisciplinair team van artsen, verpleegkundigen en zorgkundigen, neemt deel aan het teamoverleg en levert een actieve bijdrage aan het verder ontwikkelen van de afdeling. Samen met uw collega´s streeft u er dagelijks naar om een hoge kwaliteit van zorg te bieden. Uw profiel U bent in het bezit van het diploma verpleegkundige – met voorkeur afstudeerrichting pediatrie. Een postgraduaat pediatrie en neonatologie is een pluspunt, evenals ervaring op pediatrie. U bent communicatief sterk in de omgang met jonge patiënten en hun families. U hebt een kindvriendelijke houding en bent flexibel ingesteld. U hebt een goed organisatievermogen en hebt planningsinzicht. U houdt van afwisseling en u kunt goed zelfstandig werken. U werkt oplettend, ordelijk, veilig en hygiënisch. U bent stressbestendig en u kunt goed samenwerken met collega´s in een multidisciplinair team. Aanbod Wij bieden u een deeltijdse (80%) of voltijdse functie van bepaalde duur vanaf 1 oktober 2018. U komt terecht in een dynamische bedrijfscultuur waar het ontplooien van uw talenten wordt aangemoedigd.   We bieden u een marktconform salaris, afgestemd op uw relevante beroepservaring en aangevuld met toeslagen voor onregelmatige prestaties. Dit wordt aangevuld met een aantal (extralegale) voordelen zoals een hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques en tussenkomst in woon-werkverkeer. Daarnaast is er de mogelijkheid tot permanente vorming. Meer informatie? Meer informatie over de inhoud van de vacante functie kunt u verkrijgen bij zorgmanager Dieter De Corte op het nummer 051 23 76 27. Voor overige vragen kunt u terecht bij stafmedewerker P&O Nele Vanhecke op het nummer 051 23 82 63. Geïnteresseerd? Solliciteer nu online! Vergeet daarbij zeker niet uw motivatiebrief en cv toe te voegen! De selectie bestaat uit een screening op basis van cv en een selectiegesprek. Elke kandidatuur wordt strikt vertrouwelijk behandeld. AZ Delta stimuleert gelijke kansen en diversiteit. We werven aan op basis van competenties, ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst of handicap.

  • Administratief medewerker in de boekhouding - Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps kijkt actief uit naar een klantgerichte Administratieve medewerker op de boekhouding voor een distributiebedrijf in Kontich, voor een project tot februari/maart 2019. Onze klant is actief binnen de distributiesector te Kontich. Als Administratief medewerker in de boekhouding sta je in voor volgende zaken: Je verzorgt de facturatie: inscannen en boeken van facturen Je zet de wekelijkse en maandelijkse betalingsvoorstellen op Je registreert verschillende documenten Je volgt rappels op Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Administratief Bediende (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Wetteren zijn wij opzoek naar een administratief bediende (m/v):  Je zal instaan voor de volgende taken:  administratief werk  input orders klanten  telefonische bestellingen noteren  folderplanning  bestellingen plaatsen fabrikanten  stockopvolging  beheren van de website en de sociale media  inboeken facturen en orderbons  werken met het programma EXACT GLOBE

  • Houtbewerker/Interieurbouwer CNC (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een passie voor interieurbouw; Ben je graag creatief en actief bezig; Heb je kennis van en ervaring met verschillende materialen en ben je een echte team speler; Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je wordt ingeschakeld in het atelier: Interieurplannen lezen voor binnendeuren en meubels; Programmeren en uitvoeren van zaag-en maatwerkopdrachten met onze CNC-gestuurde opdeelzaag, afplakmachine en freesmachine; Uitvoeren van kwaliteitscontroles. Je gaat mee op verplaatsing: Je vertrekt vanuit het bedrijf voor projecten over gans België. Je bent flexibel om, indien je op verplaatsing werkt, te vertrekken om 06h00.

  • Poetshulp /Huishoudhulp in Sint-Gillis – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp De Pinte (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: EASY LIFE SINT-MARTENS-LATEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp die zelfstandig kan werken: poetsen, strijken, opruimen en het huis onderhouden. 14 à 16 uur te presteren bij 1 klant op maandag en dinsdag.

  • Enthousiaste verkopers voor energiecontracten (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Brand Promoters

    Type: Vaste Job

    Brand Promoters is een sales - jong en dynamisch bedrijf met NO LIMITS Waardoor we ook opzoek zijn naar jong en dynamische vertegenwoordigers zonder grenzen. - Zegt het je wel wat, een uurtje later beginnen ? - Zit verkopen in je bloed ? - Deins je er niet voor om koude prospectie te doen ? - Spreekt werken in je eigen omgeving, met de nodige vrijheid je aan ? Brand Promoters is een sales bedrijf die de verkoop van groene en hernieuwbare energieproducten realiseert. Met verscheidene producten in ons gamma kunnen wij de ideale oplossing bieden aan zowel partucilieren als zelfstandigen. Voor een groot energiebedrijf in Belgie zoeken we enkele verkopers (fulltime of parttime mogelijk) die verantwoordelijk zijn voor het bezoeken van B2C en B2B prospecten (deur aan deur), het peilen naar hun behoefte en het genereren van een verkoop.

  • Bouwkundig Ingenieur (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Vaste Job

    Werk jij graag stabiliteitsberekeningen uit van structuren en gebouwen? Op zoek naar die ideale eerste of tweede job? Op zoek naar een onderneming waar werknemers graag vertoeven en lang blijven werken? Lees dan snel verder en solliciteer via [email protected]. Onze klant is een bouwkundig tekenbureau met een uitgebreide expertise in industriebouw, utiliteitsbouw en appartementenbouw met in hoofdzaak projecten in België, maar heeft ook diverse internationale projecten. Jouw verantwoordelijkheden? 1) Stabiliteitsberekeningen opmaken: - 70% staalstructuur. 30% betonstructuur. - Haven, kantoor, appartementen. 2) Productietekeningen opmaken.

  • Elektricien (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Voor een sterk groeiend bedrijf in Oostrozebeke zijn we op zoek naar een elektricien ( m/v ) voor de opening van een nieuwe site in Wielsbeke. Je staat in voor de preventieve en curatieve onderhoudswerken. Je herstelt en analyseert alle problemen van elektrische aard.

  • Enthousiaste taaltrainers Frans - Vlaams-Brabant - Regio Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Frans in regio Vlaams-Brabant. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • Adviseur betaalterminals (elektronische betaaloplossingen) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ECO-SERV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een dynamisch bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring, actief op de dienstenmarkt. Als sales organisatie bieden we onze verkopers de mogelijkheid een carrière uit te bouwen in die diensten sector, specifiek voor deze vacature in het B2B segment. Als onafhankelijk & erkend partner van verscheidene internationaal gerenommeerde aanbieders van elektronische betaaloplossingen, zijn we op zoek naar gedreven medewerkers in de Benelux om deskundig advies op maat te verlenen aan zelfstandige ondernemers en bedrijven. Je werkt op zelfstandige basis, wij bieden alle nodige opleidingen, een zeer sterke verloning naar prestaties, en ook heel wat extra's. Ben je een gedreven vlotte onderhandelaar, en ga je geen enkele uitdaging uit de weg? Ben je commercieel & klantgericht ingesteld, dan is dit zeker een job op je lijf geschreven! Stuur je gegevens door per mail of bel ons! 0475 29 19 90 - [email protected]

  • BEGELEIDER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: STAD BERINGEN

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor de dagelijkse opvang van kinderen van 2,5 tot 12 jaar, voor en na de schooluren en tijdens de schoolvakanties. Je bent verantwoordelijk voor het organiseren van activiteiten, het begeleiden van eetmomenten en toiletbezoek, het toezicht houden op het maken van huistaken, het contact onderhouden met de ouders, enz.

Zoek naar antwoorden van BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS in sociale netwerken
Look for responds of BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS. Laat een reactie achter voor BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS. BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS. Leave a respond for BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS. BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS op de google maps. Adres en contacten BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS
Location of BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS on the google maps. Address and contacts of BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS

Andere gerelateerde bedrijven als come BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS: SGS BELGIUM NV | Babylone | Lawoffice | Profirst International SA | VANDE CATSIJNE, MIEKE

Other related companies as BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS: SGS BELGIUM NV | Babylone | Lawoffice | Profirst International SA | VANDE CATSIJNE, MIEKE

BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Liège 1 (Liège 2), België. De volledige naam van het bedrijf is BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04695800781. Het bedrijf BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS bevindt zich op het adres: Rue Puits en-Sock 133,4020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 305,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 160,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS, openstaande posities, locatie van BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS is a company, that was registered 1987 in Liège 1 (Liège 2) region, Belgium. Full name of company is BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS, company assigned to the tax number BE04695800781. The company BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS is located at the address: Rue Puits en-Sock 133,4020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 305,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 160,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS were not found.
The main activity of BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS is not available. You also can look at reviews of BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS, open positions, location of BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS, Liège 1 (Liège 2): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS, Liège 1 (Liège 2): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUREAU INFORM. CONSTRUCT. ESPAGNOLS, employees, financial statistics.