ZAKENKANTOOR PHILIPPE DHONT BVBA

Particuliere bedrijvenAutomotive Reparatie, Diensten en Parkeren • ZAKENKANTOOR PHILIPPE DHONT BVBA
Private companiesAutomotive Repair, Services and Parking • ZAKENKANTOOR PHILIPPE DHONT BVBA

Contactgegevens ZAKENKANTOOR PHILIPPE DHONT BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZAKENKANTOOR PHILIPPE DHONT BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZAKENKANTOOR PHILIPPE DHONT BVBA

Regio (region): Hooglede, België

Adres (address): Kleine Stadenstraat 93,8830, België

Telefoon (phone): 051 20 18 60 051 20 18 60

Fax (fax): 051 24 77 13 051 24 77 13

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZAKENKANTOOR PHILIPPE DHONT BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZAKENKANTOOR PHILIPPE DHONT BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZAKENKANTOOR PHILIPPE DHONT BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZAKENKANTOOR PHILIPPE DHONT BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZAKENKANTOOR PHILIPPE DHONT BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZAKENKANTOOR PHILIPPE DHONT BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZAKENKANTOOR PHILIPPE DHONT BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZAKENKANTOOR PHILIPPE DHONT BVBA
Products information ZAKENKANTOOR PHILIPPE DHONT BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05301147460
Ondernemingsnummer: 4154998779
Hoofdstad (capital): 173,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 100,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in ZAKENKANTOOR PHILIPPE DHONT BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZAKENKANTOOR PHILIPPE DHONT BVBA
(Get full report from official database of BE for ZAKENKANTOOR PHILIPPE DHONT BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZAKENKANTOOR PHILIPPE DHONT BVBA
Addition kinds of activities for ZAKENKANTOOR PHILIPPE DHONT BVBA

20239912. Gesneden topping, droge mix | Whipped topping, dry mix
20489912. Minerale voedingssupplementen | Mineral feed supplements
22990301. Vlasgarens en roving | Flax yarns and roving
39939905. Letters voor tekens, metaal | Letters for signs, metal
80490401. Klinische psycholoog | Clinical psychologist

Werken bij ZAKENKANTOOR PHILIPPE DHONT BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZAKENKANTOOR PHILIPPE DHONT BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZAKENKANTOOR PHILIPPE DHONT BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZAKENKANTOOR PHILIPPE DHONT BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • COMMUNICATIEF EN COMMERCIEEL TELEFONISCH TALENT - (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant zijn wij op zoek naar communicatief en commercieel telefonisch talent. Je komt terecht in een team van enthousiaste en gedreven medewerkers die dag in dag uit hun missie nastreven: een kwaliteitsvolle dienstverlening bieden aan de eindklant. Een kwaliteitsvolle dienstverlening, maar hoe? Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de klantendienst. Je zet dus als eerste de uitdagende stap naar het maken van nieuwe opportuniteiten! Niet onbelangrijk: je zorgt voor een nauwkeurige administratieve afhandeling van jouw dossiers.

  • Operator liquid filling (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Operator Liquid Filling ben je vooral verantwoordelijk voor het afvullen van eindproducten in de correcte verpakking en correcte hoeveelheid. Alsook voor het laden van orders, dit alles in volcontinu systeem.

  • Heftruckbestuurder (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Aan de hand van mondelinge, schriftelijke of elektronische opdrachten: - Grondstoffen, afgewerkte producten, afvalstoffen naar de juiste locatie brengen - Correct scannen van de goederen, zodat producten traceerbaar blijven en correct in- en uit het voorraadsysteem gaan. - Deze functie hoofdzakelijk uitvoeren met een heftruck en in sommige gevallen met een rolbrug.

  • Ploegbaas (nieuw) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Let's Work Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een ambitieuze klant van Let\\\'s Work regio Brugge zijn we op zoek naar een enthousiaste ploegbaas buitenschrijnwerk die dat extra tikkeltje pit in zich heeft! Je komt terecht in een bedrijf dat gespecialiseerd is in ramen en deuren uit verschillende soorten materiaal. Dankzij een hecht team van ervaren werknemers, slaagt de firma erin om mooie, kwaliteitsvolle resultaten te boeken. Als ploegbaas demonteer je het bestaande schrijnwerk en controleer je de constructie. Je verzaagt schrijnwerkelementen volgens het plan of de afmetingen van de werf. Daarnaast sta je ook in voor het plaatsen en vastzetten van elementen met haken, geleiders, hoekijzers... Klinkt dat allemaal iets voor jou? Heb je al enige ervaring binnen het schrijnwerk achter de rug en sta je te springen om deel uit te maken van dit topteam? Bel snel 051 58 20 32 of stuur een mail naar [email protected]

  • Poetshulp /Huishoudhulp in Sint-Gillis – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Gezocht: Jong en sociaal geweld voor in de eventsector (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: FORUM JOBS KONTICH

    Type: Studentenjob

    Hou jij van de sfeer en gezelligheid van evenementen? Voel je jezelf als in vis in het water als je omringd wordt door verschillende mensen? Heb jij de nodige goesting om de eventwereld te ontdekken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant, een belangrijke speler in de eventsector zijn wij op zoek naar het jonge geweld. Je staat in voor het ontvangen van de mogelijke klanten; JE BENT BESCHIKBAAR OP 17/11 DE HELE DAG! je biedt ze een drankje aan; je haalt de topfotograaf in jezelf boven en legt enkele sfeerbeelden vast met een polaroid; je bent gewoon je mooie zelf; je bent flexibel om dagen in de week of in het weekend te werken.

  • STUDENT ADMINISTRATIE 8U/WEEK (KLUIZEN)

    Regio: KLUIZEN

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten, een krediet- en verzekeringsmakelaar, zijn wij op zoek naar een jobstudent. Je zal basis administratieve taken uitvoeren en data inputten in het computersysteem. De werkuren en de werkdagen zijn bespreekbaar. Je werkt minstens 8u/week.

  • WEEKENDWERK JOBSTUDENT (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN MALDEGEM

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. We zijn toonaangevend in de tuincentrasector. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/intratuin.maldegem/

  • Jobstudent (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • PATISSIER (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: 'T VERLOORE BROOD

    Type: Vaste Job

    In onze bakkerij zal jij mede instaan voor volgende taken: Je maakt onze patisserie Je helpt mee het assortiment te vernieuwen naar de nieuwste hypes en trends Je zorgt voor de voor bereidingen en de afwerking van ons gebak. ... Ook het ordelijk en netjes houden van je werkplek behoort tot je takenpakket.

  • Autotechnieker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Recrewtment Technics Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Onze klant is de grootste mobiliteitsorganisatie van het land, die voor meer dan 400.000 leden (particulieren en bedrijven) zekerheid, bescherming en levenscomfort biedt. Welke taken mag je verwachten als autotechnieker ? Klein & groot onderhoud Vervangen van slijtage onderdelen ( remmen , schokdempers , draagarmen , distributieriemen , …..) Vervangen van airco onderdelen Werken aan recente wagens Werken met een diagnose apparaat (resetten van indicators en uitlezen van storingen)

  • FLEXI-JOB/EXTRA KEUKENPERSONEEL (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Bistro Vienna

    Type: Flexijob

    Om ons keukenteam te versterken ( geen afwas ) . Op vrijdag en/of zaterdagavond.

Zoek naar antwoorden van ZAKENKANTOOR PHILIPPE DHONT BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ZAKENKANTOOR PHILIPPE DHONT BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZAKENKANTOOR PHILIPPE DHONT BVBA. Laat een reactie achter voor ZAKENKANTOOR PHILIPPE DHONT BVBA. ZAKENKANTOOR PHILIPPE DHONT BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZAKENKANTOOR PHILIPPE DHONT BVBA. Leave a respond for ZAKENKANTOOR PHILIPPE DHONT BVBA. ZAKENKANTOOR PHILIPPE DHONT BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZAKENKANTOOR PHILIPPE DHONT BVBA op de google maps. Adres en contacten ZAKENKANTOOR PHILIPPE DHONT BVBA
Location of ZAKENKANTOOR PHILIPPE DHONT BVBA on the google maps. Address and contacts of ZAKENKANTOOR PHILIPPE DHONT BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ZAKENKANTOOR PHILIPPE DHONT BVBA ZAKENKANTOOR PHILIPPE DHONT BVBA: Stema Computer Consulting | Melchior J-M | VAN LIERDE ENGINEERING BVBA | Gimo BVBA | Navetteur Pendelaar

Other related companies as ZAKENKANTOOR PHILIPPE DHONT BVBA: Stema Computer Consulting | Melchior J-M | VAN LIERDE ENGINEERING BVBA | Gimo BVBA | Navetteur Pendelaar

ZAKENKANTOOR PHILIPPE DHONT BVBA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Hooglede, België. De volledige naam van het bedrijf is ZAKENKANTOOR PHILIPPE DHONT BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05301147460. Het bedrijf ZAKENKANTOOR PHILIPPE DHONT BVBA bevindt zich op het adres: Kleine Stadenstraat 93,8830. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 173,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 100,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in ZAKENKANTOOR PHILIPPE DHONT BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ZAKENKANTOOR PHILIPPE DHONT BVBA is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZAKENKANTOOR PHILIPPE DHONT BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZAKENKANTOOR PHILIPPE DHONT BVBA, openstaande posities, locatie van ZAKENKANTOOR PHILIPPE DHONT BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ZAKENKANTOOR PHILIPPE DHONT BVBA is a company, that was registered 1996 in Hooglede region, Belgium. Full name of company is ZAKENKANTOOR PHILIPPE DHONT BVBA, company assigned to the tax number BE05301147460. The company ZAKENKANTOOR PHILIPPE DHONT BVBA is located at the address: Kleine Stadenstraat 93,8830. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 173,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 100,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in ZAKENKANTOOR PHILIPPE DHONT BVBA were not found.
The main activity of ZAKENKANTOOR PHILIPPE DHONT BVBA is Automotive Repair, Services and Parking, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ZAKENKANTOOR PHILIPPE DHONT BVBA is not available. You also can look at reviews of ZAKENKANTOOR PHILIPPE DHONT BVBA, open positions, location of ZAKENKANTOOR PHILIPPE DHONT BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZAKENKANTOOR PHILIPPE DHONT BVBA, Hooglede: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZAKENKANTOOR PHILIPPE DHONT BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZAKENKANTOOR PHILIPPE DHONT BVBA, Hooglede: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZAKENKANTOOR PHILIPPE DHONT BVBA, employees, financial statistics.