Wouters Invest BVBA

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • Wouters Invest BVBA

Contactgegevens Wouters Invest BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Wouters Invest BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Wouters Invest BVBA

Regio (region): Beersel (Alsemberg), België

Adres (address): Halsendallaan 3,1652, België

Telefoon (phone): 02 381 18 28 02 381 18 28

Fax (fax): 02 381 09 84 02 381 09 84

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Wouters Invest BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Wouters Invest BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Wouters Invest BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Wouters Invest BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Wouters Invest BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Wouters Invest BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Wouters Invest BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Wouters Invest BVBA
Products information Wouters Invest BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06433837890
Ondernemingsnummer: 5212982177
Hoofdstad (capital): 557,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 838,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Wouters Invest BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Wouters Invest BVBA
(Get full report from official database of BE for Wouters Invest BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Wouters Invest BVBA
Addition kinds of activities for Wouters Invest BVBA

20350204. Olijven, Brined: Bulk | Olives, brined: bulk
23399902. Hoovers (schort): vrouwen en missen ' | Hoovers (apron): women's and misses'
23699908. Slacks: meisjes en kinderen | Slacks: girls' and children's
33121001. Zwarte plaat | Black plate
39310117. Piano onderdelen en materialen, nec | Piano parts and materials, nec

Werken bij Wouters Invest BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Wouters Invest BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Wouters Invest BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Wouters Invest BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende - Overheid - tot januari (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is op zoek naar een administratief bediende voor een project tot januari. Onze klant is actief in de openbare sector en is gelegen in Antwerpen. Ze zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer. De verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: Je plaatst bestellingen en volgt de ontvangsten op Je verzorgt de facturatie Je luistert naar de noden van de klanten en werkt voorstellen uit voor materialen Je staat in contact met leveranciers Je beheert de mobiele vloot Je verzorgt de nodige documenten Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Facility Coördinator (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je fungeert als aanspreekpunt voor gebouwbeheerders en doet gericht voorstellen om technische en facilitaire problemen op te lossen - Na een plaatsbezoek stel je een plan van aanpak op in overleg met de leidinggevende - Je begeleidt eigen medewerkers en onderaannemers bij opstart van de werkzaamheden, en je volgt verder het project van kortbij op - Je werkt steeds binnen de contractuele afspraken en in goed overleg met de opdrachtgever/klant - Je rapporteert aan de Project- of Onderhoudscoördinator van de opdrachtgever/klant

  • Machine operator weekend of vaste nacht (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je controleert, stuurt bij, herstelt, onderhoudt en reinigt het machinepark en plein. Je bevoorraadt de machines met de heftruck/wiellader - De machines voorzien van materiaal. Je stemt de hoeveelheid materiaal en productie af op de opdracht. - Je houdt toezicht op de doorstroom en de voortgang van de producten aan het begin van de productielijn. - Je merkt storingen, afwijkingen of de nood aan preventief onderhoud ter plaatse op. - Je verwijdert producten die niet voldoen aan de voorschriften. Je bent verantwoordelijk voor de registratie van het werk op de werkfiches en het doorgeven van de juiste info aan je collega's bij de shiftwissel. Je werkt volgens de veiligheids- en productievoorschriften. Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de werkomgeving. Je doet het basisonderhoud van de heftruck/wiellader. Je intervenieert op verzoek van de operator controlekamer in het machinepark en op het plein. Je rapporteert aan de Plant Manager.

  • Onderhoudstechnieker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Brugge zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. Jouw takenpakket: - Uitvoeren van het onderhoud, technische interventies en de herstelling van installaties en machines binnen diverse technische afdelingen. Dit zodat de continuïteit van de verschillende productieafdelingen gegarandeerd kan worden. - Meehelpen bij het installeren van nieuwe apparatuur - Preventieve onderhoudstaken uitvoeren - Voorbereiden en uitvoeren van diverse werkzaamheden en herstellingen op technisch gebied aan installaties en machines, dit volgens de procedures en veiligheidsvoorschriften.

  • OPERATOR (M/V) met zeer mooie verloning (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator/inpakker ben je een belangrijke schakel in het kwaliteitsproces: Je zorgt in essentie voor de verpakking van de via volledig geautomatiseerde spuitgietmachines vervaardigde plastic artikelen. Je voert visuele controles uit op de producten die je verpakt. Het is dus belangrijk dat je productiefouten opmerkt en deze communiceert naar de leidinggevende.

  • Wasserijmedewerker (M/V) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Allerlei horecawasgoed in de machines stoppen - Nat wasgoed uithalen - Het wasgoed door de strijkpers halen.

  • jobstudent Panos Rail Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: PANOS RAIL BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Als student werk je mee in de Panos uitbating in het station van Brugge. Je helpt mee met het afbakken van onze producten. Je steekt de handen uit de mouwen, bedient de klanten, rekent af en vult producten aan. Je zorgt voor een uitstekende service en bent service en bent klantvriendelijk.

  • VERPLEEGKUNDIGE (INGOOIGEM)

    Regio: INGOOIGEM

    Bedrijf: WIELANT

    Type: Vaste Job

    U kan bij ons aan de slag als verpleegkundige. U zult meewerken aan de uitbouw van de werking van ons woonzorgcentrum. U zult een steentje bijdragen aan de verpleging en verzorging van onze bewoners. Indien u reageert oponze vacature, zullen de gegevens die u ons bezorgd enkel door de belanghebbenden bekeken en nooit langer dan 6 maanden bewaard worden na het opsturen van deze gegevens.

  • winkel- en magazijnmedewerker (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: BEECKMAN & CO MACHINES

    Type: Vaste Job

    Al meer dan 80 jaar zijn wij gespecialiseerd in de verkoop en dienst na verkoop (klein onderhoud) van machines voor tuin en park. We zijn op zoek naar een enthousiaste winkelmedewerker-magazijnier. Dit zijn jouw voornaamste taken: Je verkoopt tuinmachines (grasmaaiers, zitmaaiers, bosmaaiers, haagscharen, enz), onderdelen en toebehoren. Je maakt de verkochte toestellen gebruiksklaar en je geeft technische uitleg aan de koper. Je staat in voor het winkel- en magazijnbeheer van deze machines en onderdelen.

  • Industrieel reiniger (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: HYGIENE SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de dagelijkse reiniging van de productielijn van een voedingsverwerkend bedrijf gelegen in Sint-Truiden

  • Technische specialisten (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Vandaag de dag is er een overvloed aan vacatures. We krijgen elke dag minimum 20 nieuwe vacatures binnen. Daarom doen wij het graag even anders dan anders. Wij willen werken vanuit jouw wensen! Vertel ons welke job je wil, waar je sterk in bent en waar jij je thuis voelt. Wij gaan met onze technische expertise en jouw persoonlijk verhaal actief op zoek naar jouw droomjob in een bedrijf dat aan jouw voorwaarden voldoet.

  • Sales assistant Duitse markt met doorgroeimogelijkheden tot Sales Manager - Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Onze klant met internationale uitstraling is op zoek naar een sales assistant voor de Duitse markt die later wil doorgroeien tot Area Sales Manager. Na een opleidingsperiode in diverse afdelingen kan u aan de slag op de commerciële dienst. Je start als sales assistant. Hier zal je voornamelijk orders opvoglen, offertes opstellen, calculaties uitvoeren, etc. U leert het bedrijf, zijn producten en klanten beter kennen en na verloop van tijd wordt verwacht dat u zelfstandig verkoopsobjectieven behaalt. Binnen het commercieel team wordt u mede verantwoordelijk voor de klanten uit de Benelux. U werkt voornamelijk vanuit Evergem maar bezoekt 1 week om de 2 maanden klanten en prospecten.

Zoek naar antwoorden van Wouters Invest BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Wouters Invest BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Wouters Invest BVBA. Laat een reactie achter voor Wouters Invest BVBA. Wouters Invest BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Wouters Invest BVBA. Leave a respond for Wouters Invest BVBA. Wouters Invest BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Wouters Invest BVBA op de google maps. Adres en contacten Wouters Invest BVBA
Location of Wouters Invest BVBA on the google maps. Address and contacts of Wouters Invest BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Wouters Invest BVBA Wouters Invest BVBA: Houtsnip (De) | AIP Conseils | PAULI GEBR BETONBEDRIJF NV | MEUBELEN VERHAEGEN NV | Onze-Lieve-Vrouwecollege

Other related companies as Wouters Invest BVBA: Houtsnip (De) | AIP Conseils | PAULI GEBR BETONBEDRIJF NV | MEUBELEN VERHAEGEN NV | Onze-Lieve-Vrouwecollege

Wouters Invest BVBA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Beersel (Alsemberg), België. De volledige naam van het bedrijf is Wouters Invest BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06433837890. Het bedrijf Wouters Invest BVBA bevindt zich op het adres: Halsendallaan 3,1652. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 557,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 838,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Wouters Invest BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Wouters Invest BVBA is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Wouters Invest BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Wouters Invest BVBA, openstaande posities, locatie van Wouters Invest BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Wouters Invest BVBA is a company, that was registered 2005 in Beersel (Alsemberg) region, Belgium. Full name of company is Wouters Invest BVBA, company assigned to the tax number BE06433837890. The company Wouters Invest BVBA is located at the address: Halsendallaan 3,1652. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 557,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 838,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Wouters Invest BVBA were not found.
The main activity of Wouters Invest BVBA is Fishing, Hunting and Trapping, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Wouters Invest BVBA is not available. You also can look at reviews of Wouters Invest BVBA, open positions, location of Wouters Invest BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Wouters Invest BVBA, Beersel (Alsemberg): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Wouters Invest BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Wouters Invest BVBA, Beersel (Alsemberg): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Wouters Invest BVBA, employees, financial statistics.