Woonservice Steyvers en Papillon

Contactgegevens Woonservice Steyvers en Papillon: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Woonservice Steyvers en Papillon: address, phone, fax, email, website, opening hours

Woonservice Steyvers en Papillon

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Lange Violettestraat 132,9000, België

Telefoon (phone): 09 329 01 01 09 329 01 01

Fax (fax): +32 (82) 512-26-60 +32 (82) 512-26-60

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Woonservice Steyvers en Papillon: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Woonservice Steyvers en Papillon"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Woonservice Steyvers en Papillon"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Woonservice Steyvers en Papillon, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Woonservice Steyvers en Papillon. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Woonservice Steyvers en Papillon, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Woonservice Steyvers en Papillon. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Woonservice Steyvers en Papillon
Products information Woonservice Steyvers en Papillon

BTW identificatienummer (tax): BE02594390869
Ondernemingsnummer: 8296020507
Hoofdstad (capital): 368,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 805,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Woonservice Steyvers en Papillon zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Woonservice Steyvers en Papillon
(Get full report from official database of BE for Woonservice Steyvers en Papillon)

Aanvulling soorten activiteiten voor Woonservice Steyvers en Papillon
Addition kinds of activities for Woonservice Steyvers en Papillon

203304. Groenten en plantaardige producten, in blikjes, potten, enz. | Vegetables and vegetable products, in cans, jars, etc.
20230207. Gecondenseerde wei | Condensed whey
31110400. Accessoires, lederen | Accessory products, leather
61590205. Financiering van vrachtwagens | Truck finance leasing
79970504. Tennisclub, lidmaatschap | Tennis club, membership

Werken bij Woonservice Steyvers en Papillon: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Woonservice Steyvers en Papillon: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Woonservice Steyvers en Papillon. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Woonservice Steyvers en Papillon. Looking for open vacancies in other companies

  • Schoonmaker wekelijks 2x 4u - Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Oostende zijn we op zoek naar een schoonmaker die wekelijks 2 dagen 4u wil werken. Je poetst de toonzaal, ontvangstruimte en bureau's. Je uren kan je zelf bespreken met de zaakvoerder.

  • Zoete productiemedewerker m/v te Herentals (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deze suikerspecialist legt zich toe op het produceren en verpakken van rietsuikerklontjes en het verpakken van diverse rietsuikers en kandijsuikers. De verkoop gebeurt zowel onder het eigen merk, Caribbean Gold als onder Private Label. Voor de afdeling verpakking zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker met passie voor de voedingsindustrie.

  • Monteur (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze opdrachtgever, een productiebedrijf uit de regio van Arendonk, is op zoek naar een Monteur. Vanuit deze functie assembleer en test je de producten.

  • Betonarbeider (WORTEL)

    Regio: WORTEL

    Bedrijf: AGO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma actief in de bouwsector zijn wij op zoek naar een betonarbeider Je zal volgende werkzaamheden uitvoeren: plaatsen van systeembekisting, gieten en polieren van beton.

  • Werken als huishoudhulp regio Mol? Kies voor Domestic Services! (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Huishoudhulp Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren? Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • HUISHOUDHULPEN REGIO IZEGEM (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE IZEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Izegem zoeken hulp in het huishouden. Met meer dan 3400 huishoudhulpen staan we dagelijks klaar om duizenden gezinnen te helpen in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • STUDENTEN WEEKEND / SCHOOLVAKANTIES (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: MOLENHEIDE WZC

    Type: Studentenjob

    In Molenheide staan huislijkheid en gezelligheid voorop. Werken in een woonzorgcentrum is allesbehalve saai. Je hebt immers veel sociale contacten met bewoners en krijgt voor je inspanningen veel vriendschap en waardering terug. Je leert er van het leven. Wij zoeken studenten voor schoolvakanties en/of weekends. Kandidaten in de verzorging dienen te beschikken over een visum als zorgkundige (in bezit of aangevraagd bij de FOD Volksgezondheid na het 1ste jaar verpleegkunde met succes te hebben afgerond)

  • Dispatcher chemie (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Als Dispatcher in dit chemisch gerelateerd bedrijf zorg je voor een tijdige en correcte levering bij de klanten. Je organiseert de bulkbeleveringen zodanig dat de afhaalquota gerespecteerd worden. Je houdt de transportkost zo laag mogelijk met een maximale klantentevredenheid als doelstelling. Je volgt de telemetrie op. Je werkt samen met je collega’s mee aan een beurtrol (wachtdienst) die noodoproepen of spoedtransporten verzekert na de diensturen.  Deze wachtdienst is weliswaar eerder beperkt. 

  • COMMERCIEEL ADVISEUR VERZEKERINGEN (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Je functioneert binnen een team en rapporteert aan de kantoorverantwoordelijke.  Jouw verantwoordelijkheden: Beheer en uitbouw van de verzekeringsportefeuille van het kantoor Adviseren van retailklanten op vlak van verzekeringen, met focus op BOAR-verzekeringen Portefeuille van klanten op kantoor analyseren en, als verzekeringsspecialist, klanten servicen op maat ter optimalisatie van hun verzekeringsportefeuille Collega's-specialisten bijstaan en servicen van hun klanten op vlak van verzekeren, waarbij je zelf ook de nodige leads genereert in functie van de specialisaties van jouw collega's  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterk groeiende speler in de bank- en verzekeringssector. Ter uitbreiding van hun commercieel team, zoeken wij voor de regio te Lanaken/Bilzen/Riemst een ervaren ADVISEUR VERZEKERINGEN.

  • dakdekkers hellende daken (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: ALGEMENE DAKWERKEN DIRK DEPRAETERE

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken dakdekkers voor renovatieprojecten. Je werkt vooral aan hellende daken maar bij drukte of in noodspring je bij bij de platte daken en zinkwerken.

  • Medewerker bediening : flexi-job (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: CORSENDONK

    Type: Flexijob

    Priorij Corsendonk is momenteel op zoek naar een medewerker voor de bediening onder het statuut van flexi-job. U werkt minstens 4/5 bij een andere werkgever of u bent gepensioneerde en wilt graag bijverdienen in het zeer voordelig nieuw statuut van flexi-jobs. Uw takenpakket is als volgt: - Gasten verwelkomen in het restaurant en tijdens feesten - Bediening verzorgen - Afruimen Je zal voornamelijk tewerkgesteld worden op weekenddagen.

Zoek naar antwoorden van Woonservice Steyvers en Papillon in sociale netwerken
Look for responds of Woonservice Steyvers en Papillon in social networks

Lees alle opmerkingen voor Woonservice Steyvers en Papillon. Laat een reactie achter voor Woonservice Steyvers en Papillon. Woonservice Steyvers en Papillon bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Woonservice Steyvers en Papillon. Leave a respond for Woonservice Steyvers en Papillon. Woonservice Steyvers en Papillon on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Woonservice Steyvers en Papillon op de google maps. Adres en contacten Woonservice Steyvers en Papillon
Location of Woonservice Steyvers en Papillon on the google maps. Address and contacts of Woonservice Steyvers en Papillon

Andere gerelateerde bedrijven als come Woonservice Steyvers en Papillon Woonservice Steyvers en Papillon: Cernum NV | H.W.P. | Trados | Orca Graphics | Tallieu & Tallieu N.V.

Other related companies as Woonservice Steyvers en Papillon: Cernum NV | H.W.P. | Trados | Orca Graphics | Tallieu & Tallieu N.V.

Woonservice Steyvers en Papillon is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is Woonservice Steyvers en Papillon, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02594390869. Het bedrijf Woonservice Steyvers en Papillon bevindt zich op het adres: Lange Violettestraat 132,9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 368,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 805,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Woonservice Steyvers en Papillon zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Woonservice Steyvers en Papillon is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Woonservice Steyvers en Papillon is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Woonservice Steyvers en Papillon, openstaande posities, locatie van Woonservice Steyvers en Papillon op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Woonservice Steyvers en Papillon is a company, that was registered 2010 in Gent region, Belgium. Full name of company is Woonservice Steyvers en Papillon, company assigned to the tax number BE02594390869. The company Woonservice Steyvers en Papillon is located at the address: Lange Violettestraat 132,9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 368,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 805,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Woonservice Steyvers en Papillon were not found.
The main activity of Woonservice Steyvers en Papillon is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Woonservice Steyvers en Papillon is not available. You also can look at reviews of Woonservice Steyvers en Papillon, open positions, location of Woonservice Steyvers en Papillon on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Woonservice Steyvers en Papillon, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Woonservice Steyvers en Papillon, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Woonservice Steyvers en Papillon, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Woonservice Steyvers en Papillon, employees, financial statistics.