ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV

Contactgegevens ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV

Regio (region): Lebbeke, België

Adres (address): D'Helst 13,9280, België

Telefoon (phone): 052 33 32 78 052 33 32 78

Fax (fax): 052 34 03 40 052 34 03 40

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV
Products information ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV

BTW identificatienummer (tax): BE07367950439
Ondernemingsnummer: 9769287109
Hoofdstad (capital): 912,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 192,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV
(Get full report from official database of BE for ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV
Addition kinds of activities for ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV

251106. Houtbanken en kisten, behalve bedstoelen | Wood stands and chests, except bedside stands
349201. Vloeistofkrachtkleppen voor vliegtuigen | Fluid power valves for aircraft
572201. Gas huishoudelijke apparaten | Gas household appliances
28239902. Sigaretrek, cellulosevezel | Cigarette tow, cellulosic fiber
35969908. Weegmachines en apparaten | Weighing machines and apparatus
45819900. Luchthavens, vliegvelden en diensten, niet inbegrepen | Airports, flying fields, and services, nec
58120314. Snack bar | Snack bar
73639909. Vrachtwagenchauffeur diensten | Truck driver services

Werken bij ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Graafkraanmachinist (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Uitvoeren van graafwerken op verschillende werven - Nivelleren - Onderhoud van materiaal - Materialen aanbrengen - Sleuven, beschoeiingen, bouwputten uitvoeren

  • Electricien onderhoudsafdeling (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    -Opsporen en oplossen van storingen aan productie-installaties randapparatuur en gebouwen. -Onderhoudsproblemen detecteren en signaleren en voorstellen formuleren. -Preventief onderhoud aan de productie-installaties, randapparatuur en gebouwen. -Uitvoeren van allerhande mechanische werken. -Ontwerpen, tekenen en uitvoeren van kleinere elektrische installaties. -Toepassen van de veiligheids- en kwaliteitsregels. -De reguliere prestaties gebeuren in een wisselend ploegensysteem (voormiddag – namiddag – dag), wachtdiensten zijn extra.

  • Lasser samensteller (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Lasser samensteller gezocht! Ben jij de Lasser samensteller die wij zoeken? Neem dan snel contact met ons! Voor onze klant in Bocholt zijn we dringend op zoek naar een Lasser samensteller. Samen met je collega's sta je in voor het lassen en samen stellen van containers en persen. Het betreft hier om grote onderdelen zoals trechters, tunnels, bordessen en afscherming; custom made.

  • MEDEWERKER STRIJKATELIER (VLAMERTINGE)

    Regio: VLAMERTINGE

    Bedrijf: STEAM & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    We zoeken een enthousiaste kandidaat voor het strijken van van allerhande materialen in ons atelier met als norm kwaliteit. Interesse? Solliciteer snel.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Sleidinge (SLEIDINGE)

    Regio: SLEIDINGE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Oosterzele (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terecht kan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Schoonmaker studentencafé (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Gent

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een student die voor een gekend studentencafé in Gent de dagelijkse schoonmaak kan verzorgen. Je zorgt ervoor dat de bar en het café volledig proper zijn.

  • STUDENT NEDERLANDS-FRANS (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Studentenjob

    Als collection expert sta je in voor de mondelinge communicatie via telefonie aangaande invorderingsdossiers. Het doel van elke communicatie is om op een klantvriendelijke manier tot een snelle inning te komen van onbetaalde facturen.   Ben jij de Student collection expert (m/v) die wij zoeken? Reageer dan op www.selecthr.be Contactpersoon: [email protected]                  Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, Europa's grootste aanbieder van Credit Management Services, zijn wij op zoek naar een Collection expert NL/ FR (m/v), als student kom je hiervoor ook in aanmerking. Ben je minimaal een dag in de week vrij?  Wil je werkervaring opdoen? Spreek je goed Frans? Dan kom je in aanmerking voor een functie als collection expert!  

  • Winkelbediende student weekendwerk (OOIGEM)

    Regio: OOIGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een vaste weekendjob? Ben je bereid om daarvoor in een supermarkt te werken? Dan is deze job in regio Wielsbeke iets voor jou! We zoeken namelijk een student die in de drankencentrale van de supermarkt zal tewerkgesteld worden. De student zal instaan voor: op orde houden van winkel aanvullen dranken opvolgen bestellingen (ook het maken van geschenkmanden valt hieronder) kassa

  • Zaterdagstudent Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Turnhout, die schoolartikelen, bureaumateriaal, feestartikelen en papierwaren verkopen, gaan wij op zoek naar een student die elke zaterdag kan werken. Je werkt in de winkel, helpt klanten verder, vult de winkel aan, rekent af aan de kassa.

  • VERPLEEGKUNDIGE THUISZORG (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: MEDZORG

    Type: Vaste Job

    MedZorg is als KMO actief in de thuisverpleging. MedZorg onderscheidt zich in haar kwalitatieve aanpak en oog voor detail bij de thuisverzorging van mensen. Wij zijn op dit moment op zoek naar een verpleegkundige om ons huidig team uit te breiden. Jouw functie: Je staat in voor de kwalitatieve verpleging aan huis van onze patiënten. Je wordt ondersteund door een team gemotiveerde en ervaren collega's.

  • Tekenaar Eplan P8/ projectleider (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: AFSCHRIFT

    Type: Vaste Job

    U bent autonoom verantwoordelijk voor nieuwe maatwerkprojecten in industriële elektriciteit en automatisatie vanaf aanvang t.e.m. de oplevering en uitbreidingen van bestaande installaties. Daarbij is een goed contact met de klant heel belangrijk. U bespreekt samen met de klant de uit te voeren werken en geeft de klant ook advies bij zijn of haar elektrische installatie. U ontwerpt zelf de plannen en bent dus verantwoordelijk voor alle afspraken en beloftes die u met de klant gemaakt hebt. Een korte samenvatting van de taken: • Inschatting ter plaatse in overleg met de klant of adhv plannen van de architect • Voorstudie offertestadium • Ontwerp elektrisch schema in Eplan, kabelberekeningen, ... • Overleg met collega’s van aankoop, bordenbouw, montage, hoogspanning, etc... • Opvolging, testen en opstarten projecten

Zoek naar antwoorden van ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV in sociale netwerken
Look for responds of ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV. Laat een reactie achter voor ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV. ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV. Leave a respond for ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV. ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV op de google maps. Adres en contacten ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV
Location of ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV on the google maps. Address and contacts of ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV

Andere gerelateerde bedrijven als come ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV: de Marneffe Yves | Dakwerken Stevens Rik BVBA | Drukkerij Bladspiegel | Baltazar-Le Bazar de l'Art | SAIT-RADIOHOLLAND CC

Other related companies as ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV: de Marneffe Yves | Dakwerken Stevens Rik BVBA | Drukkerij Bladspiegel | Baltazar-Le Bazar de l'Art | SAIT-RADIOHOLLAND CC

ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Lebbeke, België. De volledige naam van het bedrijf is ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07367950439. Het bedrijf ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV bevindt zich op het adres: D'Helst 13,9280. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 912,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 192,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV, openstaande posities, locatie van ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV is a company, that was registered 1994 in Lebbeke region, Belgium. Full name of company is ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV, company assigned to the tax number BE07367950439. The company ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV is located at the address: D'Helst 13,9280. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 912,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 192,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV were not found.
The main activity of ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV is not available. You also can look at reviews of ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV, open positions, location of ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV, Lebbeke: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV, Lebbeke: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV, employees, financial statistics.