VASTGOEDBEHEER RAOUL BREUER BVBA

Particuliere bedrijvenAdministratie van economische programma's • VASTGOEDBEHEER RAOUL BREUER BVBA
Private companiesAdministration of Economic Programs • VASTGOEDBEHEER RAOUL BREUER BVBA

Contactgegevens VASTGOEDBEHEER RAOUL BREUER BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VASTGOEDBEHEER RAOUL BREUER BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

VASTGOEDBEHEER RAOUL BREUER BVBA

Regio (region): De Haan (Klemskerke), België

Adres (address): Goethelaan 12 Bus 8,8420, België

Telefoon (phone): 059 23 44 48; 0475 74 04 15 059 23 44 48; 0475 74 04 15

Fax (fax): 059 23 85 37 059 23 85 37

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VASTGOEDBEHEER RAOUL BREUER BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VASTGOEDBEHEER RAOUL BREUER BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VASTGOEDBEHEER RAOUL BREUER BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VASTGOEDBEHEER RAOUL BREUER BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VASTGOEDBEHEER RAOUL BREUER BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VASTGOEDBEHEER RAOUL BREUER BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VASTGOEDBEHEER RAOUL BREUER BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VASTGOEDBEHEER RAOUL BREUER BVBA
Products information VASTGOEDBEHEER RAOUL BREUER BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02863006591
Ondernemingsnummer: 4348083496
Hoofdstad (capital): 319,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 698,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in VASTGOEDBEHEER RAOUL BREUER BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VASTGOEDBEHEER RAOUL BREUER BVBA
(Get full report from official database of BE for VASTGOEDBEHEER RAOUL BREUER BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor VASTGOEDBEHEER RAOUL BREUER BVBA
Addition kinds of activities for VASTGOEDBEHEER RAOUL BREUER BVBA

2865. Cyclische grondstoffen en tussenproducten | Cyclic crudes and intermediates
516201. harsen | Resins
34210205. Snips, tinners ' | Snips, tinners'
37990000. Transportuitrusting, n.v. | Transportation equipment, nec
49119900. Elektrische diensten, niet inbegrepen | Electric services, nec
50659901. Diskettes, computer | Diskettes, computer
50999906. Lichtgevende producten (niet-elektrische) | Luminous products (non-electrical)
78220401. Televisie tape distributie | Television tape distribution
86610112. Kerk van God | Church of god
96319907. Public utility commissie, overheid | Public utility commission, government

Werken bij VASTGOEDBEHEER RAOUL BREUER BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VASTGOEDBEHEER RAOUL BREUER BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VASTGOEDBEHEER RAOUL BREUER BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VASTGOEDBEHEER RAOUL BREUER BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator voeding nachtploeg M/V (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Operator nacht gezocht voor een voedingsbedrijf regio Wetteren/ Sint-Lievens-Houtem. Je staat in voor het correct aanvoeren van de grondstoffen en deze te vermengen om zo het juist eindproduct te verkrijgen. Je controleert het eindproduct en je zorgt ervoor dat alles volgens de regels verloopt. Je volgt het hele proces op en je maakt de bereidingen klaar.

  • Enthousiaste POETSHULP Scherpenheuvel en omstreken (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student verkoop (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Studentenjob

    Onze klant biedt je een variabele job waarbij je zowel aan de kassa als in de winkel werkt. Samen met je collega's sta je in voor een mooie en overzichtelijke winkel waarin de klant aangenaam kan winkelen. Wij doen ook een beroep op je verantwoordelijkheidsgevoel. Je krijgt namelijk met geld te maken. Je kan goed met een kassasysteem werken en hebt snel oog op rekken die bijgevuld moeten worden. Verder jou je de winkel netjes en ordelijk.

  • Student Zwemmer (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Ben je student? Help je graag hulpbehoevende mensen? Zwem je graag? Dan is dit iets voor jou! Wij zoeken een student die 1 namiddag per week met Patrick, een persoon die zich in een rolstoel verplaatst, wil gaan zwemmen. Jouw namiddag zal er als volgt uitzien: - Je wordt om 13u verwacht bij Patrick thuis in Wondelgem - Je wacht samen met hem op de taxi om naar het zwembad te gaan - Je rijdt mee met de taxi naar het zwembad - Je helpt Patrick met het aantrekken van zijn zwemkledij - Je zwemt samen met hem - Je helpt Patrick met het aankleden na het zwemmen - Je wacht samen met hem in het zwembad tot de taxi er is - Je bent rond 17u terug in Wondelgem Voor en na het zwemmen wordt er nog een drankje voorzien.

  • Chauffeur/fietser Bpost Blankenberge (jobstudent) (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Studentenjob

    Bpost Blankenberge zoekt jobstudenten die doorheen het jaar regelmatig beschikbaar zijn op een vaste dag. Momenteel zoeken wij studenten op volgende dagen : -Op Maandag : Uitreiking met de fiets, starten om 07.00 uur -Op Dinsdag : Uitreiking met fiets en wagen, starten om 04.45u -Op Woensdag : Uitreiking met fiets , starten om 06.45u -Op Vrijdag : Uitreiking met auto, starten om 04.45u Je wordt tewerkgesteld met de wagen en fiets om kranten, brieven en pakjes te leveren in en rond Blankenberge. Een rijbewijs B hebben is dus verplicht voor de vacature met de wagen. We zoeken 1 jobstudent per dag die wekelijks (of zoveel mogelijk) kan werken. Dus op dinsdag of woensdag.

  • Deeltijdse STUDENT medewerker Product Support (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: CONFINITY (OUTSPOT)

    Type: Studentenjob

    VERANTWOORDELIJKHEDEN Je bent verantwoordelijk voor het testen van onze nieuwe producten en die opgedane technische kennis door te geven aan onze interne medewerkers van de helpdesk. Dit kan gaan van elektrische steps, tot strijkmachines, grasrobots tot partytenten etc. Je kan hierbij objectief en kritisch een korte handleiding uitschrijven. Je ondersteunt daar waar nodig bij bv. stocktellingen, organisatie van kijkdagen, het uitschrijven van technische specificaties.

  • Jobstudent m/v administratie (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ALMA Studentenrestaurants en Catering

    Type: Studentenjob

    Voor ons hoofdkantoor te Heverlee zijn we op zoek naar een jobstudent m/v administratie. Aantal uren per week : 20u. Je mag je uren (tussen 8u en 17u) en dagen zelf kiezen. Je taak zal voornamelijk bestaan uit gegevensverwerking. Startdatum is voorzien op 22/10/2018

  • ERVAREN DOSSIERBEHEERDER M/V (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: FRANK SPRUYT

    Type: Vaste Job

    Het kantoor van Gerechtsdeurwaarder FRANK SPRUYT is een toonaangevend Gerechtsdeurwaarderskantoor in volle groei dat met de modernste informatica-systemen werkt. Voor onze administratieve zetel te Zellik zijn we op zoek naar een bediende om ons team van dossierbeheerders en juristen te versterken. We streven naar verantwoordelijkheid en open communicatie. Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door wederzijds respect, teamspirit en vertrouwen in het individuele potentieel van elke bediende. Werknemers dragen actief en succesvol toe tot de kwaliteitsverhoging van onze diensten en om een verdere ontwikkeling te ervaren die in lijn is met de individuele sterke punten en potentieel. De sleutel van ons succes zijn plichtsgetrouwe, gemotiveerde en gekwalificeerde werknemers. Je krijgt als administratieve medewerker je eigen klantenportefeuille in beheer. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat de onbetaalde facturen van je klant ingevorderd worden. Je krijgt de verantwoordelijkheid over een minnelijke en/of een gerechtelijke procedure. Jij bepaalt het volledige traject en neemt alle beslissingen, in samenspraak met de wensen van de klant. Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van juridische akten/aanmaningen en voor de opvolging van de aan jou toevertrouwde dossiers. Je verricht opzoekingen in het rijksregister, centraal systeem van beslagberichten en de DIV. Je behandelt briefwisseling en betwistingen. Je onderhandelt afbetalingsplannen en zorgt voor de opvolging hiervan. Je communiceert met je klant of opdrachtgever en rapporteert op regelmatige basis aan je teamleader over je werkzaamheden. • Teamleader assisteren in zijn dagelijkse taken • Relatiebeheer • Zelfstandig debiteurenbeheer (gerechtelijke procedures) • Zelfstandige administratieve verwerking van aktes • Ondersteunen van de (kandidaten-) GDW, stagiairs • Behandelen van binnenkomende oproepen (klanten & debiteurs) • Loket werkzaamheden • Verwerking briefwisseling • Begeleiden (jr) administratieve medewerkers

  • Mechanieker (h/f) (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Vaste Job

    Mechanieker (M/V) (Regio Brakel) Konvert Oudenaarde zoekt een mechanieker voor een groeiende KMO gespecialiseerd in mechanische herstellingen, slijtvaste coatings, laswerken en onderhoud. Vanwege de groei van de organisatie zijn we op korte termijn op zoek naar een mechanieker. Functieomschrijving: • Monteren en demonteren van sassen, sluizen en kleppen • Opschuren en draaien van flenzen, rotors, stators, rollen, astappen, etc. • Controles uitvoeren: visuele controle, maten en toleranties controleren • Meedenken om je werk zo kwalitatief en efficiënt mogelijk te organiseren • Maturiteit en verantwoordelijkheidszin zijn belangrijke pijlers in deze functie • Je zal opgeleid worden en nauw samenwerken met onze ervaren mechaniekers

  • Freelance projectverpleegkundige (VL-B) (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Junior Projectleider Bouw (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674211-inline.html?cid=Partner_VDAB Als Junior Projectleider Bouw ondersteun je zowel in studie- als uitvoeringsfase de projectmanager bij verschillende bouwprojecten. Je bent ook verantwoordelijk voor eigen deelprojecten die je zelfstandig uitwerkt. • Opstarten en beheren van de projectdossiers • Ondersteunen van de projectmanager bij de planning van de bouwprojecten • Verzamelen van gegevens en actualiseren van de projectmanagementinstrumenten • Uitvoeren van opmetingen en inventariseringen • Actualiseren van bouwplannen • Controleren en bijsturen van technische studies en werken • Bewaken van budget en financiële ontwikkeling • Rapporteren van de voortgang van de projecten aan de projectmanager • Opstellen van offertes en calculaties • Signaleren van eventuele risico’s

Zoek naar antwoorden van VASTGOEDBEHEER RAOUL BREUER BVBA in sociale netwerken
Look for responds of VASTGOEDBEHEER RAOUL BREUER BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor VASTGOEDBEHEER RAOUL BREUER BVBA. Laat een reactie achter voor VASTGOEDBEHEER RAOUL BREUER BVBA. VASTGOEDBEHEER RAOUL BREUER BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VASTGOEDBEHEER RAOUL BREUER BVBA. Leave a respond for VASTGOEDBEHEER RAOUL BREUER BVBA. VASTGOEDBEHEER RAOUL BREUER BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VASTGOEDBEHEER RAOUL BREUER BVBA op de google maps. Adres en contacten VASTGOEDBEHEER RAOUL BREUER BVBA
Location of VASTGOEDBEHEER RAOUL BREUER BVBA on the google maps. Address and contacts of VASTGOEDBEHEER RAOUL BREUER BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come VASTGOEDBEHEER RAOUL BREUER BVBA VASTGOEDBEHEER RAOUL BREUER BVBA: Bekaert Eric | Home Sweet Home-BCP Invest sa | Euromut Ziekenfonds | Poster-Print-Publi N.V. | Eurofrost N.V.

Other related companies as VASTGOEDBEHEER RAOUL BREUER BVBA: Bekaert Eric | Home Sweet Home-BCP Invest sa | Euromut Ziekenfonds | Poster-Print-Publi N.V. | Eurofrost N.V.

VASTGOEDBEHEER RAOUL BREUER BVBA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio De Haan (Klemskerke), België. De volledige naam van het bedrijf is VASTGOEDBEHEER RAOUL BREUER BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02863006591. Het bedrijf VASTGOEDBEHEER RAOUL BREUER BVBA bevindt zich op het adres: Goethelaan 12 Bus 8,8420. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 319,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 698,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in VASTGOEDBEHEER RAOUL BREUER BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VASTGOEDBEHEER RAOUL BREUER BVBA is Administratie van economische programma's, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VASTGOEDBEHEER RAOUL BREUER BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VASTGOEDBEHEER RAOUL BREUER BVBA, openstaande posities, locatie van VASTGOEDBEHEER RAOUL BREUER BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VASTGOEDBEHEER RAOUL BREUER BVBA is a company, that was registered 1985 in De Haan (Klemskerke) region, Belgium. Full name of company is VASTGOEDBEHEER RAOUL BREUER BVBA, company assigned to the tax number BE02863006591. The company VASTGOEDBEHEER RAOUL BREUER BVBA is located at the address: Goethelaan 12 Bus 8,8420. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 319,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 698,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in VASTGOEDBEHEER RAOUL BREUER BVBA were not found.
The main activity of VASTGOEDBEHEER RAOUL BREUER BVBA is Administration of Economic Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VASTGOEDBEHEER RAOUL BREUER BVBA is not available. You also can look at reviews of VASTGOEDBEHEER RAOUL BREUER BVBA, open positions, location of VASTGOEDBEHEER RAOUL BREUER BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VASTGOEDBEHEER RAOUL BREUER BVBA, De Haan (Klemskerke): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VASTGOEDBEHEER RAOUL BREUER BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VASTGOEDBEHEER RAOUL BREUER BVBA, De Haan (Klemskerke): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VASTGOEDBEHEER RAOUL BREUER BVBA, employees, financial statistics.