VASTGOEDADVIES LAUWERS BVBA

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • VASTGOEDADVIES LAUWERS BVBA
Private companiesAgricultural Services • VASTGOEDADVIES LAUWERS BVBA

Contactgegevens VASTGOEDADVIES LAUWERS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VASTGOEDADVIES LAUWERS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

VASTGOEDADVIES LAUWERS BVBA

Regio (region): Turnhout, België

Adres (address): Noord-Brabantlaan 3,2300, België

Telefoon (phone): 014 41 12 27 014 41 12 27

Fax (fax): 014 47 96 74 014 47 96 74

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VASTGOEDADVIES LAUWERS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VASTGOEDADVIES LAUWERS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VASTGOEDADVIES LAUWERS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VASTGOEDADVIES LAUWERS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VASTGOEDADVIES LAUWERS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VASTGOEDADVIES LAUWERS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VASTGOEDADVIES LAUWERS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VASTGOEDADVIES LAUWERS BVBA
Products information VASTGOEDADVIES LAUWERS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03668853759
Ondernemingsnummer: 1504272460
Hoofdstad (capital): 172,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 378,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in VASTGOEDADVIES LAUWERS BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VASTGOEDADVIES LAUWERS BVBA
(Get full report from official database of BE for VASTGOEDADVIES LAUWERS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor VASTGOEDADVIES LAUWERS BVBA
Addition kinds of activities for VASTGOEDADVIES LAUWERS BVBA

0171. Bessengewassen | Berry crops
481299. Radiotelefoon communicatie, nec | Radiotelephone communication, nec
653103. Vastgoed notering diensten | Real estate listing services
30119902. Banden, semi-pneumatisch | Tires, semi-pneumatic
51310111. Linnen stukgoed, geweven | Linen piece goods, woven
53119902. Warenhuizen, niet-korting | Department stores, non-discount
70410103. Sorority residentieel huis | Sorority residential house
72170201. Tapijt- en tapijtreiniging en reparatie van planten | Carpet and rug cleaning and repairing plant
87449902. Correctionele faciliteit | Correctional facility

Werken bij VASTGOEDADVIES LAUWERS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VASTGOEDADVIES LAUWERS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VASTGOEDADVIES LAUWERS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VASTGOEDADVIES LAUWERS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gespecialiseerd in grond- en afbraakwerken gelegen te Opglabbeek, zoekt ASAP Construct naar 1 goede, meewerkende chauffeur CE. Je bent verantwoordelijk voor het grond- en afbraakverzet dmv een kipper- camion/oplegger.

  • VOEDINGSOPERATOR (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een familiebedrijf actief in productie en distributie van hoogwaardige sauzen, is AGO Zeebrugge op zoek naar een operator voor de weegzone. Je bent verantwoordelijk voor het uitwegen van ingrediënten voor alle halffabrikaten (voor koude en warme productie). Bijhalen van de nodige grondstoffen en recipiënten. De grondstoffen uitwegen volgens het receptuur en de voorgeschreven procedures. Uitvoeren van de nodig administratie bij dit proces. Reinigen weegschalen, tafels, materiaal en werkomgeving.

  • BEDIENDE INTERNAL SALES (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalverwerkend bedrijf in de regio, dat instaat voor productie van dak- en wandprofielen zijn wij op zoek naar een bediende Internal Sales. Jouw takenpakket: - Je staat in voor het onthaal en de bediening van klanten. - Je verstrekt de nodige technische informatie over producten. - Je maakt offertes op basis van de vraag van de klant.

  • Administratief bediende (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de vervanging van een periode van zwangerschaps- en ouderschapsrust, zijn we op zoek naar een administratief medewerker op de afdeling aankoop. Je zal de category manager ondersteunen. Opstart voorzien ten laatste begin oktober en einde voorzien eind mei 2019 Je takenpakket: Je bent verantwoordelijk om het assortiment in de computerbestanden te brengen met ondersteuning van de category manager. Je ondersteunt de category manager inzake analyses, maandelijkse folder voorbereidingen, het bewaken van masterdata en marges. Je biedt ondersteuning bij het kassasysteem en houdt het gamma up-to-date.

  • Staalnemer Oil Gas Chemicals (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor het begeleiden van los- en laadoperaties van petroleumproducten, chemicaliën en vloeibare gassen bij raffinaderijen, chemische plants en opslagterminals. • Na je opleiding zal je in overleg met de coördinatoren, volgens je dienstverband en opgebouwde skills worden tewerkgesteld op één of meerdere installaties waar je de geplande inspectieopdrachten uitvoert conform de aangeleverde werkopdrachten. • Je taken bestaan steeds uit een gedeelte “Quantity inspection” waarvoor je o.a. hoeveelheidsbepalingen zal uitvoeren en het nodige zal berekenen en rapporteren. Je zal hierbij ook de eventueel vastgestelde afwijkingen op een goede manier documenteren en communiceren. • Aanvullend behoren ook “Quality Inspection” activiteiten tot je takenpakket wat betekent dat je representatieve stalen zal nemen van de betreffende producten alsook enkele field-testen of labanalyses zelf hierop uitvoert. • Je werkt hiervoor nauwgezet samen met de scheepscrews, terminal medewerkers en eigen SGS organisatie en communiceert met hen over de status van de opdracht, de eventele oponthouden, problemen etc. • Verder zorg je ervoor dat de genomen stalen op een correcte manier gelabeld en getransporteerd worden naar de labo's of klanten, waarbij je ook de verdere opvolging en overdracht van de opdracht weet te garanderen. • Je noteert al je bevindingen en berekeningen in een rapportagesysteem op een uitgebreide en nauwkeurige manier en brengt de betrokken partijen op de hoogte conform de in de opdracht voorziene afspaken. • Door je on-the-job opgebouwde expertise, kennis en onafhankelijke houding weet je steeds de belangen te behartigen van alle betrokken partijen en naargelang te communiceren. • Je voert dit alles uit in overeenstemming met de SGS normen en waarden zoals integriteit, neutraliteit en veiligheid. • Opmerking: deze job houdt in dat bepaalde fysieke inspanningen onderdeel uitmaken van je dagelijkse activiteiten.

  • MONTEUR CV / SANITAIR (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur cv en sanitair sta je in voor de volgende taken: Je plaatst alle elementen die nodig zijn voor het aanleggen van verwarming (op gas stookolie steenkool hout zonne-energie vloerverwarming enz....) Je plaatst de badkamers zijnde de kranen baden lavabo's toiletten enz... Je plaatst de leidingen en het sanitaire gedeelte van de keuken. Verder doe je zowel de voorbereiding van de werf als de opkuis van de werf. Maakt alle elementen klaar die nodig zijn voor de volledige installatie van sanitaire of verwarmingsinstallatie (op gas stookolie steenkool hout zonne-energie ..) en plaatst ze volgens de veiligheidsregels.

  • Teamleaders (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innoverend en vooruitstreven bedrijf in de Waaslandhaven te Kallo zijn wij op zoek naar dynamische teamleaders. Als teamleader coach je de magazijnmedewerkers. Jij zorgt ervoor dat zij hun taak zo goed mogelijk kunnen uitvoeren door ze duidelijke instructies te geven. Je volgt hen dagelijks op en haalt het beste van hen vanboven.

  • Huishoudhulp met dienstencheques (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: DCO Op en Top Fris

    Type: Dienstenchequebaan

    In het kader van dienstencheques zijn wij op zoek naar nieuwe werkkrachten. U voert huishoudelijke taken uit zoals onder andere poetsen, strijken en boodschappen doen. We stellen een werkrooster op maat op waarbij de werkplaatsen zich dicht bij de woonplaats bevinden en de werkuren binnen de schooluren vallen.

  • Poetshulp regio Zwijndrecht - Melsele (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF WAASLAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Jij schrobt en poetst tot ieder plekje blinkt? Je maakt er een eer van om de huizen van je cliënten kraaknet achter te laten? DAN BEN JIJ DIEGENE DIE WIJ ZOEKEN!! Voor de regio Zwijndrecht/Melsele is Dienstenbedrijf Waasland op zoek naar een gemotiveerde poetshulp die wekelijks vaste klanten bezoekt om er te gaan poetsen. Je werkt van 8u tot 12u en van 13u tot 17u. Je vrije halve dagen kan je zelf mee bepalen.

  • Jobstudent (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Mederwerker apotheek Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een apotheek in Mechelen zijn wij op zoek naar een tijdelijke werkkracht tot eind december met kans op verlenging. Taken: Gestructureerd ontblisteren en labelen van medicatie: deels manueel (uitduwen van capsules), deels m.b.v. ontblistertoestel Halveren en kwarteren van tabletten Uitpakken en aanvullen van geneesmiddelen bij nieuwe leveringen Plaatsen en ontvangen van bestellingen Klaarzetten van bestellingen voor de rusthuizen

  • Dringend (zelfstandig) Schrijnwerker - Plaatser gezocht! (M/V) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: HORNICUB

    Type: Vaste Job

    Je vervaardigt en plaatst interieurmeubilair voor keukens en badkamers. Je ondersteund bij de totale verbouwing of aankleding van een keuken/badkamer. Over het algemeen werk je met moderne materialen zoals geprefabriceerde panelen in hout, kunststof of gipsplaat. De meubileringelementen worden in het atelier geproduceerd en je monteert ze ter plaatse, op de werf. Je hebt doorgaans regelmatige werkuren, met nu en dan een uitzondering bij opdrachten die dringend zijn.

Zoek naar antwoorden van VASTGOEDADVIES LAUWERS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of VASTGOEDADVIES LAUWERS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor VASTGOEDADVIES LAUWERS BVBA. Laat een reactie achter voor VASTGOEDADVIES LAUWERS BVBA. VASTGOEDADVIES LAUWERS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VASTGOEDADVIES LAUWERS BVBA. Leave a respond for VASTGOEDADVIES LAUWERS BVBA. VASTGOEDADVIES LAUWERS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VASTGOEDADVIES LAUWERS BVBA op de google maps. Adres en contacten VASTGOEDADVIES LAUWERS BVBA
Location of VASTGOEDADVIES LAUWERS BVBA on the google maps. Address and contacts of VASTGOEDADVIES LAUWERS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come VASTGOEDADVIES LAUWERS BVBA VASTGOEDADVIES LAUWERS BVBA: Nooyen BVBA | Albyco België BVBA | INTERFOTO NV | Feng Shui Energy | TNL Concept

Other related companies as VASTGOEDADVIES LAUWERS BVBA: Nooyen BVBA | Albyco België BVBA | INTERFOTO NV | Feng Shui Energy | TNL Concept

VASTGOEDADVIES LAUWERS BVBA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Turnhout, België. De volledige naam van het bedrijf is VASTGOEDADVIES LAUWERS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03668853759. Het bedrijf VASTGOEDADVIES LAUWERS BVBA bevindt zich op het adres: Noord-Brabantlaan 3,2300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 172,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 378,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in VASTGOEDADVIES LAUWERS BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VASTGOEDADVIES LAUWERS BVBA is Landbouwdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VASTGOEDADVIES LAUWERS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VASTGOEDADVIES LAUWERS BVBA, openstaande posities, locatie van VASTGOEDADVIES LAUWERS BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VASTGOEDADVIES LAUWERS BVBA is a company, that was registered 2011 in Turnhout region, Belgium. Full name of company is VASTGOEDADVIES LAUWERS BVBA, company assigned to the tax number BE03668853759. The company VASTGOEDADVIES LAUWERS BVBA is located at the address: Noord-Brabantlaan 3,2300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 172,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 378,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in VASTGOEDADVIES LAUWERS BVBA were not found.
The main activity of VASTGOEDADVIES LAUWERS BVBA is Agricultural Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VASTGOEDADVIES LAUWERS BVBA is not available. You also can look at reviews of VASTGOEDADVIES LAUWERS BVBA, open positions, location of VASTGOEDADVIES LAUWERS BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VASTGOEDADVIES LAUWERS BVBA, Turnhout: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VASTGOEDADVIES LAUWERS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VASTGOEDADVIES LAUWERS BVBA, Turnhout: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VASTGOEDADVIES LAUWERS BVBA, employees, financial statistics.