ALEC/GERMONPREZ

Contactgegevens ALEC/GERMONPREZ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALEC/GERMONPREZ: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALEC/GERMONPREZ

Regio (region): Rixensart (Genval), België

Adres (address): Avenue Albert Ier 147,1332, België

Telefoon (phone): 02 652 41 43 02 652 41 43

Fax (fax): 02 652 41 23 02 652 41 23

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALEC/GERMONPREZ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALEC/GERMONPREZ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALEC/GERMONPREZ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALEC/GERMONPREZ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALEC/GERMONPREZ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALEC/GERMONPREZ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALEC/GERMONPREZ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALEC/GERMONPREZ
Products information ALEC/GERMONPREZ

BTW identificatienummer (tax): BE05214630126
Ondernemingsnummer: 1533935546
Hoofdstad (capital): 376,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 338,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in ALEC/GERMONPREZ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALEC/GERMONPREZ
(Get full report from official database of BE for ALEC/GERMONPREZ)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALEC/GERMONPREZ
Addition kinds of activities for ALEC/GERMONPREZ

7382. Beveiligingssystemen diensten | Security systems services
267504. Voedselcontainerproducten en -delen, van die-cut papier | Food container products and parts, from die-cut paper
07110000. Bodemvoorbereiding | Soil preparation services
14990403. Emery mijnbouw | Emery mining
34910102. Kleppen, automatische controle | Valves, automatic control
38120125. Ratio-instrumentatie | Rate-of-climb instrumentation
52110203. Garage deuren, verkoop en installatie | Garage doors, sale and installation

Werken bij ALEC/GERMONPREZ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALEC/GERMONPREZ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALEC/GERMONPREZ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALEC/GERMONPREZ. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser/constructeur (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als lasser/constructeur behartig je van begin tot einde en project. Je staat in voor het samenstellen en monteren van machines of andere fijn-mechanische onderdelen.

  • Heftruckchauffeur (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Waregem zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur. Je bent verantwoordelijk voor het tijdig en correct bevoorraden van de machines dmv een heftruck. Je zorgt voor correcte registraties aan de hand van een scanner. Je hebt inzicht in het productieproces en plant zelfstandig jouw werk. Je stelt zelfstandig prioriteiten op basis van het productieproces en de planning.

  • assemblage medewerker m/v (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER BRU

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij graag aan de slag als technieker mechanische en/of elektrische assemblage M/V regio Zellik? Bekijk dan zeker onderstaande vacature en kom te weten welke taken je zullen toegewezen worden, over welke capaciteiten je dient te beschikken en wat het aanbod is. Jobomschrijving: Mechanische assemblage van machine onderdelen of assemblage van elektrische componenten volgens technische tekeningen en schema's Reparatie van specifieke apparatuur Je maakt een complete set-up van nieuwe appartuur of gebruikte uitrustingen die voldoen aan de verwachtingen van de klant. Begrijpen van de verschillende machine functies en de verschillende ontwerpen. Je maakt gebruik van Engelse meeteenheden of metrische meetsystemen.

  • Huishoudhulp regio Kortemark-Zarren (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: DEGRYSE KATRIEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een stabiele werkgever ? Is huishoudelijk werk uw passie ? Wij zijn op zoek naar betrouwbare huishoudhulpen met ervaring. Uren vrij te bepalen. Kan zowel voltijds (37u) als deeltijds ingevuld worden

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Nieuwkerken-Waas – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIEUWKERKEN-WAAS)

    Regio: NIEUWKERKEN-WAAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Bunz - Jobstudent zaalhulp (m/v) (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in de regio van Knokke-Heist zijn wij op zoek naar een jobstudent (m/v) voor het helpen in de zaal en/of keuken.

  • VERKOOP SUPERMARKT - STUDENT M/V (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in de regio van Avelgem zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten. Heb je zin om een centje bij te verdienen op woensdagnamiddag, zaterdag en tijdens de schoolvakanties? Solliciteer nu!

  • Junior Recruiter - Internship (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: VOLVO GROUP BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleiding binnen HR en ben je geboeid door alles wat met rekrutering te maken heeft? Ben je benieuwd hoe wij de juiste mensen selecteren en wil je zelf graag de kneepjes van het vak leren? Zoek niet langer verder, want wij hebben voor jou de perfecte stageplaats! Jouw takenpakket Wij geloven dat variatie belangrijk is in een job. Zo hebben wij een takenpakket samengesteld waarin je de kans krijgt om met de verschillende aspecten van het selectieproces in aanraking te komen. De rode draad doorheen jouw stageperiode zal bestaan uit administratieve ondersteuning. Samen met de recruitment administrator zal jij ervoor zorgen dat elke stakeholder up-to-date blijft en dat kandidaten goed worden opgevolgd. Ook beschik jij over een gezonde dosis mensenkennis en weet jij de juiste mensen te selecteren en aan te spreken. Zo zal een deel van jouw takenpakket bestaan uit searchen op verschillende jobboards. Ben je ook nog eens communicatief ingesteld? Perfect! Samen met jouw collega’s zal je Volvo Group vertegenwoordigen op jobbeurzen waar je de kans krijgt je te profileren een echte Volvo Ambassador. Verder zal jij de kans krijgen om een nieuw project (stagebeleid) op te starten. Zo mag jij je volledig laten gaan bij het uittekenen van het proces, het verloop en de opvolging. Laat je inspireren, leg contacten en durf zelfstandig werken. Allerlaatst zal je in een ander belangrijk project ook ondersteuning bieden in het vinden van kandidaten binnen een specifieke doelgroep.

  • zaalhulp (jobstudent weekends en vakanties) (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: De Zandbank

    Type: Studentenjob

    Als zaal hulp onthaal je de klanten, neem je bestellingen op en bedien je de klanten. Je ruimt de tafels af en zet de zaal terug op orde.

  • Poetshulp Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES Dendermonde

    Type: Vaste Job

    Wij zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde poetsdame of -man. U zal bij de klant instaan voor het onderhoud van de woning. Hierbij kan er ook gevraagd worden om te strijken of te koken. U kan, in samenspraak met ons, een uurrooster opstellen waar u zich goed bij voelt. Geen weekendwerk, geen avondwerk. 50-plussers komen zeker ook in aanmerking!!

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Eurostaff - Senior Java Developer (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Roles & Responsibilities Be a member in an Agile, self-organizing development team Coach other developers Bring maturity and seniority to the team Guide the team on best practices Challenge other team members, be critic, but constructive Work together with the Technical Architect on Architecture Guide the team towards a DevOps culture Stay up to date with the latest trends on development Technology Java (preferably Java 8) Java EE/JBoss Spring Boot Micro service / SOA landscape API Design Domain Driven Design Event driven AWS Cloud native development: Lambda, DynamoDB, API GateWay, Sqs/SNS/ (bonus) Docker/Kubernetes (bonus) CI-CD (bonus) Jenkins, artifactory, sonar... (bonus) Experience Seniority - minimum 5 years experience Languages - English is mandatory, Dutch is a good bonus to have Contract details Length - 6months (rolling contract) Location- Geel region Fulltime onsite is required

Zoek naar antwoorden van ALEC/GERMONPREZ in sociale netwerken
Look for responds of ALEC/GERMONPREZ in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALEC/GERMONPREZ. Laat een reactie achter voor ALEC/GERMONPREZ. ALEC/GERMONPREZ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALEC/GERMONPREZ. Leave a respond for ALEC/GERMONPREZ. ALEC/GERMONPREZ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALEC/GERMONPREZ op de google maps. Adres en contacten ALEC/GERMONPREZ
Location of ALEC/GERMONPREZ on the google maps. Address and contacts of ALEC/GERMONPREZ

Andere gerelateerde bedrijven als come ALEC/GERMONPREZ ALEC/GERMONPREZ: Courtois L & Fils SA | Breton SA | Fernic & Co | C A W Piramide - Oikonde Kortrijk | E.L.I.T.E. SPRL

Other related companies as ALEC/GERMONPREZ: Courtois L & Fils SA | Breton SA | Fernic & Co | C A W Piramide - Oikonde Kortrijk | E.L.I.T.E. SPRL

ALEC/GERMONPREZ is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Rixensart (Genval), België. De volledige naam van het bedrijf is ALEC/GERMONPREZ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05214630126. Het bedrijf ALEC/GERMONPREZ bevindt zich op het adres: Avenue Albert Ier 147,1332. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 376,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 338,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in ALEC/GERMONPREZ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALEC/GERMONPREZ is Textielmolenproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALEC/GERMONPREZ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALEC/GERMONPREZ, openstaande posities, locatie van ALEC/GERMONPREZ op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALEC/GERMONPREZ is a company, that was registered 2000 in Rixensart (Genval) region, Belgium. Full name of company is ALEC/GERMONPREZ, company assigned to the tax number BE05214630126. The company ALEC/GERMONPREZ is located at the address: Avenue Albert Ier 147,1332. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 376,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 338,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in ALEC/GERMONPREZ were not found.
The main activity of ALEC/GERMONPREZ is Textile Mill Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ALEC/GERMONPREZ is not available. You also can look at reviews of ALEC/GERMONPREZ, open positions, location of ALEC/GERMONPREZ on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALEC/GERMONPREZ, Rixensart (Genval): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALEC/GERMONPREZ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALEC/GERMONPREZ, Rixensart (Genval): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALEC/GERMONPREZ, employees, financial statistics.