VANBECKEVOORT (AGENCE)

Contactgegevens VANBECKEVOORT (AGENCE): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANBECKEVOORT (AGENCE): address, phone, fax, email, website, opening hours

VANBECKEVOORT (AGENCE)

Regio (region): Oostende, België

Adres (address): Christinastraat 63,8400, België

Telefoon (phone): 059 80 99 20 059 80 99 20

Fax (fax): 059 80 99 24 059 80 99 24

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANBECKEVOORT (AGENCE): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANBECKEVOORT (AGENCE)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANBECKEVOORT (AGENCE)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANBECKEVOORT (AGENCE), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANBECKEVOORT (AGENCE). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANBECKEVOORT (AGENCE), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANBECKEVOORT (AGENCE). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANBECKEVOORT (AGENCE)
Products information VANBECKEVOORT (AGENCE)

BTW identificatienummer (tax): BE09973907470
Ondernemingsnummer: 6345947265
Hoofdstad (capital): 608,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 831,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in VANBECKEVOORT (AGENCE) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANBECKEVOORT (AGENCE)
(Get full report from official database of BE for VANBECKEVOORT (AGENCE))

Aanvulling soorten activiteiten voor VANBECKEVOORT (AGENCE)
Addition kinds of activities for VANBECKEVOORT (AGENCE)

723101. Cosmetologie en persoonlijke hygiëne salons | Cosmetology and personal hygiene salons
01719901. Blackberry boerderij | Blackberry farm
17310201. Geautomatiseerde besturingsinstallatie | Computerized controls installation
25150202. Doosveren, samengesteld | Box springs, assembled
28120100. alkaliën | Alkalies
34129904. Spijkers, verzending: metaal | Pails, shipping: metal
39610103. Oorbellen, behalve edelmetaal | Earrings, except precious metal
49590103. Vacuüm van vliegvelden | Vacuuming of airport runways
50440200. Kopieerapparatuur | Copying equipment
80219900. Kantoren en klinieken van tandartsen, nec | Offices and clinics of dentists, nec

Werken bij VANBECKEVOORT (AGENCE): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANBECKEVOORT (AGENCE): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANBECKEVOORT (AGENCE). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANBECKEVOORT (AGENCE). Looking for open vacancies in other companies

  • Supervisor Warehouse (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent mede verantwoordelijk voor de vlotte en efficiënte werking van het warehouse in Vilvoorde. Je zorgt ervoor dat het warehouse op de juiste manier wordt ingericht, de veiligheidsregels worden nageleefd en de klanten op een kwalitatieve en snelle manier bediend worden. Je bent verantwoordelijk dat de operationele werking van het magazijn in lijn licht met de gevraagde KPI's op vlak van Service Level, kwaliteit en kost. Samen met 2 collega supervisors begeleid, coach en valueer je een ploeg van een 40-tal magazijnmedewerkers (arbeiders) Je analyseert mogelijke verbeteringen op vlak van efficiëntie, performance, kwaliteit en veiligheid. Je maakt de nodige rapportages

  • Medewerker verkoop (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je stalt de goederen uit en je houdt de winkel en voorraadruimtes op orde. Je informeert klanten over de diverse producten. Soms vraagt men je de uitstalramen te schikken, geld van klanten te innen of gedurende enige tijd de verantwoordelijkheid over te nemen voor de zaak. Je werkt in winkel of kleinhandelszaak of in een gespecialiseerd grootwarenhuis. Je werkt rechtstaand en loopt veel af en aan. Men vraagt je soms je kledij aan te passen aan de producten en de stijl van de zaak. Je hebt interesse voor de modewereld en zijn producten. Je houdt van verkopen. Je werkt ook op zaterdag.

  • Operator zagerij (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het bedienen van automatische bandzaagmachines en manuele zaagmachines. Het verpakken en verdelen van gezaagde materialen volgens de werkorders in de productie. De kwaliteit en de juiste lengte van de onderdelen bepalen.

  • Werkvoorbereider interieurprojecten m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie sta jij in voor de opmeting, werkvoorbereiding en bestellingen van interieurprojecten. Je zorgt er ten allen tijde voor dat je uitgewerkte projecten vlot geproduceerd kunnen worden. De projecten bestaan uit volledige interieurinrichtingen, kantoorinrichtingen, maatkasten en binnendeuren. Je werkt goed samen met de project-verantwoordelijken. Je hebt ervaring met CAD/CAM om vlot alles te kunnen uitwerken. (Trefwoorden: houtbewerking, tekenaar, calculator, ...)

  • Chauffeur C - flexibele uren (m/v) (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Zulte zoeken wij een chauffeur C met code 95. Je rijdt in eigen regio met de vrachtwagen en haalt de containers leeg. Startuur mag je zelf bepalen, (sommigen vertrekken om middernacht, andere rond 5u voor de filles). De ritten moeten afgewerkt worden, het zijn een 15 tot 25 stops per dag. Je krijgt een GPS en de vrachtwagen mag mee naar huis genomen worden. 1 of 2 keer per week zou je naar het bedrijf moeten rijden om de vrachtwagen te legen. Je krijgt een inwerkperiode, de eerste week rijdt er iemand mee en er wordt wekelijks een verslag ingevuld.

  • Magazijn verantwoordelijke (MOORSELE)

    Regio: MOORSELE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt als vorkheftruckbestuurder in een groeiende KMO. Je taken bestaan uit volgende zaken: - Administratieve taken - Leveringsbonnen nakijken - Communicatie met klanten - Binnenkomende en buitengaande goederen controleren naar aantal en conformiteit -Het correct labelen van de stukken. -Het correct laden van de stukken volgens de wensen van de klant. -Het lossen van vrachtwagens/bestelwagens - Bevoorraden machines Je bent een beslissende factor in het bedrijf om de productie optimaal te laten draaien.

  • Horeca personeel (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Betalingen ontvangen Bereiden en/of opwarmen van: Frieten en frituursnacks De klant informeren over de samenstelling van de producten (salades belegde broodjes ...) De bestelling opnemen Afwassen Bereiden en/of opwarmen van: Belegde broodjes Bereiden en/of opwarmen van: Warme dranken De bestelling aan de klant overhandigen (op een bord in een meeneemverpakking op een dienblad ...) Omgaan met stress Commercieel zijn Klantgerichtheid Resultaatgerichtheid Een dynamische prettige en leerzame werkomgeving

  • Poetshulp /Huishoudhulp in Ukkel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Elektrisch tekenaars (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Ben jij een krak als elektrisch tekenaar en sta je graag in voor de ontwikkeling van installatieplannen ?Ben je klaar voor de volgende stap ? Kijk dan snel verder en ontdek een leuke en uitdagende functie in jouw vakdomein. Als elektrisch tekenaar ontwikkel je de installatieplannen en elektrische bordschema’s conform de normeringen van zowel de algemene elektriciteit als de HVAC-installaties Dat doe je aan de hand van uitvoeringsplannen, P&ID’s en IO-lijsten Je werkt daarvoor voornamelijk met EPLAN en AutoCAD Daarnaast maak je de nodige kabelberekeningen met Caneco en stel je de keuringsdossiers op

  • Teamlead voor farmaceutische cleaning (m/v) regio Beerse (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: CARE

    Type: Vaste Job

    Care Expert Cleaning helpt mee nieuwe geneesmiddelen ontdekken en reinigt en desinfecteert cleanrooms en labo’s in de farmaceutische industrie. Werken in een cleanroom vergt structuur, organisatie en discipline. Procedures moeten strikt gevolgd worden en je maakt schoon wat visueel niet vuil is. Daarom werkt Care Expert Cleaning met perfectionisten, mensen met een grote drive die daarenboven leergierig zijn. Functie Voor onze farmaceutische klant in de regio Beerse zijn we op zoek naar een teamlead. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het aansturen en opvolgen van onze cleaning operators. Je weet je team te coachen op het naadloos volgen van de procedures. Prioriteit hierbij zijn veiligheid en kwaliteit! Je voert de nodige controles uit en rapporteert deze zowel intern als naar de klant. Bovendien zorg je in samenspraak met de Site Lead voor het volgen van relevante KPI’s met betrekking tot training, veiligheid en kwaliteit.

  • Fascia-therapeut (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: COMPLEMENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Complement is een dynamische groepspraktijk aan de Expo in Antwerpen. Als team van therapeuten werken wij vanuit een energetische holistische visie op gezondheid en welzijn. Momenteel bieden wij volgende disciplines aan: acupunctuur, cranio-sacrale therapie, energetische loopbaancoaching, voedingsadvies, voetreflexologie, healing, yoga 1-op-1 en Feng Shui. Het Complement is op zoek naar een gemotiveerde fascia-therapeut om het team te versterken.

Zoek naar antwoorden van VANBECKEVOORT (AGENCE) in sociale netwerken
Look for responds of VANBECKEVOORT (AGENCE) in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANBECKEVOORT (AGENCE). Laat een reactie achter voor VANBECKEVOORT (AGENCE). VANBECKEVOORT (AGENCE) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANBECKEVOORT (AGENCE). Leave a respond for VANBECKEVOORT (AGENCE). VANBECKEVOORT (AGENCE) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANBECKEVOORT (AGENCE) op de google maps. Adres en contacten VANBECKEVOORT (AGENCE)
Location of VANBECKEVOORT (AGENCE) on the google maps. Address and contacts of VANBECKEVOORT (AGENCE)

Andere gerelateerde bedrijven als come VANBECKEVOORT (AGENCE) VANBECKEVOORT (AGENCE): SECURY CAR | 4 eyes BVBA | Wuyts | Dart Resourcing Group SA | BIO HOPE

Other related companies as VANBECKEVOORT (AGENCE): SECURY CAR | 4 eyes BVBA | Wuyts | Dart Resourcing Group SA | BIO HOPE

VANBECKEVOORT (AGENCE) is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Oostende, België. De volledige naam van het bedrijf is VANBECKEVOORT (AGENCE), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09973907470. Het bedrijf VANBECKEVOORT (AGENCE) bevindt zich op het adres: Christinastraat 63,8400. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 608,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 831,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in VANBECKEVOORT (AGENCE) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VANBECKEVOORT (AGENCE) is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANBECKEVOORT (AGENCE) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANBECKEVOORT (AGENCE), openstaande posities, locatie van VANBECKEVOORT (AGENCE) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VANBECKEVOORT (AGENCE) is a company, that was registered 2006 in Oostende region, Belgium. Full name of company is VANBECKEVOORT (AGENCE), company assigned to the tax number BE09973907470. The company VANBECKEVOORT (AGENCE) is located at the address: Christinastraat 63,8400. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 608,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 831,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in VANBECKEVOORT (AGENCE) were not found.
The main activity of VANBECKEVOORT (AGENCE) is Amusement and Recreation Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VANBECKEVOORT (AGENCE) is not available. You also can look at reviews of VANBECKEVOORT (AGENCE), open positions, location of VANBECKEVOORT (AGENCE) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANBECKEVOORT (AGENCE), Oostende: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANBECKEVOORT (AGENCE), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANBECKEVOORT (AGENCE), Oostende: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANBECKEVOORT (AGENCE), employees, financial statistics.