Akrolux BVBA

Contactgegevens Akrolux BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Akrolux BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Akrolux BVBA

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Provinciestraat 316,2018, België

Telefoon (phone): 03 230 07 48 03 230 07 48

Fax (fax): 03 218 68 01 03 218 68 01

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Akrolux BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Akrolux BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Akrolux BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Akrolux BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Akrolux BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Akrolux BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Akrolux BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Akrolux BVBA
Products information Akrolux BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05972137451
Ondernemingsnummer: 1682800292
Hoofdstad (capital): 835,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 245,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Akrolux BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Akrolux BVBA
(Get full report from official database of BE for Akrolux BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Akrolux BVBA
Addition kinds of activities for Akrolux BVBA

733801. Formele schrijfdiensten | Formal writing services
27520403. Speelkaarten, gelithografeerd | Playing cards, lithographed
34239900. Hand- en randgereedschappen, nec, nec | Hand and edge tools, nec, nec
57190502. Linens | Linens
59990304. Posters | Posters

Werken bij Akrolux BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Akrolux BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Akrolux BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Akrolux BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Schoonmaker-ster Bedrijf Puurs (17,5u/week) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we dringend op zoek naar een schoonmaker/-ster bij een bedrijf in Puurs. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen, cleanrooms... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: van maandag tot vrijdag van 17u tot 20u30 (17,5u/week)

  • Boekhoudkundig Bediende (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een KMO in de regio van Aalter is op zoek naar een Boekhoudkundig Bediende. Heb je voeling met de boekhouding, ben je snel beschikbaar en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Dan is deze job iets voor jou want je komt terecht in een functie met doorgroeimogelijkheden en flexibele werkuren. Jouw takenpakket als Boekhoudkundig Bediende: Je staat in voor de verwerking van de klanten -en leveranciersboekhouding Je verwerkt de financiële verrichtingen en verwerkt de bankuittreksels Je verwerkt de facturatie en behandelt openstaande betalingen Je staat in voor de algemene administratie Je ondersteunt het management team met verscheidene administratieve taken als correspondentie, klassement en administratie rond projecten

  • Productiearbeider voeding (M/V) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf in Oostende zijn wij op zoek naar productiearbeiders. U kunt terecht komen op de verschillende afdelingen van het bedrijf: Afdeling bakkerij: maken van deeg, bakken van brood, voornamelijk namiddag en avondwerk Afdeling logistiek: bestellingen klaarzetten per vrachtwagen: voornamelijk avond en nachtwerk Afdeling patisserie: afwerken van taarten, boterkoeken, ..., voornamelijk dagwerk

  • PLAATSER RAMEN EN DEUREN (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je gaat samen met een collega naar de werf om ramen en deuren te plaatsen. - Je werkt op renovatie projecten. - Je zorgt eveneens voor de afwerking van het raam en plaats ook gordijnbakken.

  • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Mariakerke - Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Poetshulp Kortenberg (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je VAN 06/06/2017 TEM 14/07/2017 ORGANISEREN WIJ IN SAMENWERKING MET VDAB EEN OPLEIDING PARTICULIERE SCHOONMAAK. NA DEZE OPLEIDING BIEDEN WIJ JE EEN VAST CONTRACT AAN BIJ PUUUR. INTERESSE? KOM NAAR HET INFOMOMENT OP 22/05/2017 OM 13U30 BIJ VDAB LEUVEN, DIESTSEPOORT 6/63, 3000 LEUVEN (NAAST HET STATION)

  • Jobstudent slagerij zaterdag (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij met aanzien in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor op zaterdag en in de vakanties. U bedient de klanten in de winkel en helpt mee met simpele bereidingen in de keuken indien nodig.

  • Sales Promotor | Bose Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Bose is een wereldleider op vlak van audio-apparatuur. Al jaar en dag staan ze bekend voor hun sterke kwaliteit en innovativiteit.   Momenteel hebben ze een nieuw product op de markt: ‘Noise-Masking Sleepbuds’. Met deze kleine oordopjes kan je gemakkelijker inslapen en de nachtrust beter laten verlopen. Om dit product te promoten zijn we op zoek naar Sales Promotoren die in verschillende Media Markt winkels het product demonstreren en verkopen.   Je zal (potentiële) klanten uitleg geven over het nieuw, gelanceerd product en deze demonstreren bij grote retailers. Je bent hierbij hét vaste aanspreekpunt op de winkelvloer. Je wordt tijdens het weekend ingeschakeld en in je eigen regio.

  • Student zorg of verpleegkunde wzc De Meers (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: WOON EN ZORGCENTRUM DE MEERS

    Type: Studentenjob

    De Meers in Waregem is een woonzorgcentrum van het OCMW met een hart voor zorg en zin in zorg. Wij bieden een aangepaste woongelegenheid aan bejaarden en jongere zorgbehoevenden ongeacht hun filosofische, ethische, culturele en politieke overtuiging of hun financiële situatie. Wij leggen de klemtoon op kwalitatief hoogstaande zorg voor onze bewoners. Daarnaast streven wij ook naar een positief werkklimaat waarin onze medewerkers zich kunnen ontplooien. Interesse om tijdens de weekends of om deze zomer aan de slag te gaan als jobstudent verpleging of verzorging in wzc De Meers? Contacteer dan zo snel mogelijk de personeelsdienst van OCMW Waregem: 056 62 87 40 of [email protected] of https://www.jobsolutions.be/register/803/personal

  • Recruitment Assistant - student job (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Cross International

    Type: Studentenjob

    Cross International Are you interested in learning more about recruitment and other aspects of HR? CrossInternational is now looking for a recruitment assistant to join its operational team 2 days a week. Our company is a growing HR consultancy agency, offering a wide spectrum of HR services. Function Research/sourcing: thorough analysis of the vacancy and conducting effective search strategies to find qualified candidates; Telephone (screening) interviews; Scheduling appointments between candidates and your internal customers; Manage advertisement in offline/online media (company webpage, job boards…); HR administrative work Profile A natural interest in business (cross-industry) and the value of human capital. Language skills: Dutch. Good knowledge of MS Office. Confident, articulate and persuasive communicator (indifferent of the media being used) and a professional attitude enabling to deal with business professionals at all levels. Self-responsible, eager to learn and flexible. Minimum 2 days/week available.

  • Calculator - Kennis Zonnepanelen (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een toonaangevende onderneming actief in hernieuwbare energieoplossingen, rekruteren we momenteel een gedreven technische bediende de opvolging van projecten met zonnepanelen. Jouw takenpakket: - Je analyseert de vraag van de klant (eventueel hun plannen). Aan de hand daarvan maakt je een correcte offerte op. - Je rekent offertes uit en staat in voor de uitwerking en opvolging daarvan. - Je vraagt tijdig offertes aan bij diverse leveranciers en selecteert de juiste materialen, de plaats en de installatietijden. - Je behaalt de vooropgestelde doelstellingen (deadline, budget, techniciteit). - Je kan gemaakte calculaties toelichten en motiveren. - Indien er een kleine herstelling moet gebeuren bij klanten, ben je bereid om deze te gaan oplossen.

  • Service technieker M/V (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Wilrijk zijn we op zoek naar een service technieker (m/v) die tewergesteld zal worden te Willebroek. Jouw taken: Je verricht onderhoud en herstellingen aan een breed assortiment magazijntrucks Je voert keuringen uit en lost storingen op Je bent verantwoordelijk voor de administratie van je uitgevoerde werken Je gaat gerecupereerde bestanddelen en vloeistoffen sorteren en naar de behandelings- of opslagzones brengen (batterijen, koolwaterstoffen, smeermiddelen, ...) Je bepaald de aard van de interventie op basis van technische dossiers en aanwijzingen van deskundigen en klanten Je doet een preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen Je gaat de defecte onderdelen vervangen of herstellen (onderdelen van motoren, thermische of hydraulische installaties, pompen, regelorganen, ...) Je zal werken aan motoren: Elektrisch Je gaat de opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst Je zal de werkzaamheden plannen volgens de behoeften of bestellingen van klanten Je zal de werking van de uitrusting en de conformiteit van hydraulische en pneumatische circuits controleren en technische oplossingen bepalen voor de herstelling Je gaat de uitrusting onderhouden (motoren, hydraulische installaties, mechanismen, ...) Ook werken aan materieel: Hef-, laad- en losmaterieel (heftruck, autoporteur, telescopische arm, hoogwerker, kraan, rolbrug, ...) behoren tot jouw takenpakket

Zoek naar antwoorden van Akrolux BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Akrolux BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Akrolux BVBA. Laat een reactie achter voor Akrolux BVBA. Akrolux BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Akrolux BVBA. Leave a respond for Akrolux BVBA. Akrolux BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Akrolux BVBA op de google maps. Adres en contacten Akrolux BVBA
Location of Akrolux BVBA on the google maps. Address and contacts of Akrolux BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Akrolux BVBA Akrolux BVBA: JMD BIKERS SHOP | Sacodel SA | Deprez Nico | Atega SA | Etanco Benelux N.V.

Other related companies as Akrolux BVBA: JMD BIKERS SHOP | Sacodel SA | Deprez Nico | Atega SA | Etanco Benelux N.V.

Akrolux BVBA is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is Akrolux BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05972137451. Het bedrijf Akrolux BVBA bevindt zich op het adres: Provinciestraat 316,2018. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 835,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 245,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Akrolux BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Akrolux BVBA is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Akrolux BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Akrolux BVBA, openstaande posities, locatie van Akrolux BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Akrolux BVBA is a company, that was registered 2002 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is Akrolux BVBA, company assigned to the tax number BE05972137451. The company Akrolux BVBA is located at the address: Provinciestraat 316,2018. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 835,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 245,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Akrolux BVBA were not found.
The main activity of Akrolux BVBA is Pipelines, Except Natural Gas, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Akrolux BVBA is not available. You also can look at reviews of Akrolux BVBA, open positions, location of Akrolux BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Akrolux BVBA, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Akrolux BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Akrolux BVBA, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Akrolux BVBA, employees, financial statistics.