VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN
Private companiesFood and Kindred Products • VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN

Contactgegevens VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN

Regio (region): Turnhout, België

Adres (address): Parklaan 126,2300, België

Telefoon (phone): 014 43 66 43; 014 44 21 70 014 43 66 43; 014 44 21 70

Fax (fax): 014 41 08 02 014 41 08 02

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN
Products information VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN

BTW identificatienummer (tax): BE06614562988
Ondernemingsnummer: 5888092041
Hoofdstad (capital): 872,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 197,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN
(Get full report from official database of BE for VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN
Addition kinds of activities for VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN

021400. Schapen en geiten | Sheep and goats
267900. Omgekeerde papierproducten, nv | Converted paper products, nec
358201. Commerciële wasmachines | Commercial laundry equipment
762903. Elektrische huishoudelijke apparaten reparatie | Electrical household appliance repair
01610409. Slaboerderij | Lettuce farm
28419906. Textielzeep | Textile soap
36430201. Busbars (elektrische geleiders) | Bus bars (electrical conductors)

Werken bij VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegbaas HVAC (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor de A - Z opvolging van het volledige HVAC-project op de werf Monteurs aansturen Matrialen bekijken en bestellen waar nodig op de werven (en je zorgt dat deze tijdig aanwezig zijn op de werven) Je bent steeds verantwoordelijk voor jouw werf en werkmannen Je steekt zelf ook nog altijd de handen uit de mouwen Je hebt een vaste groep arbeiders onder jou Met projectleider het aantal arbeiders bespreken Je werkt heel nauw samen met de projectleider Als ploegbaas stuur je onze monteurs, lassers, hulpmonteurs en onderaannemers aan. Je geeft instructies, zorgt dat iedereen de regels en afspraken volgt en dat de planning wordt gerespecteerd. Het verzekeren van orde, netheid en veiligheid op de werven behoren tot jouw verantwoordelijkheid. Vanuit je eigen expertise en ervaring, neem je een actieve rol op in de projecten en steek je zelf de handen uit de mouwen. Door jouw enthousiasme en gedrevenheid, creëer je een sterk groepsgevoel en een positieve sfeer. Je rapporteert over de gepresteerde uren en werken aan de projectleiders.

  • Tijdelijk technisch administratief bediende (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterk groeiend bedrijf zijn wij op zoek naar een administratief bediende voor de administratieve opvolging, magazijnbeheer en ondersteuning van technische dienst. Je takenpakket bestaat uit: het magazijn van de technische dienst beheren artikels aan in het software pakket maken technische goederen aankopen offertes aan vragen en opvolgen bestellingen plaatsen en levertijden opvolgen het softwarepakket up to date houden

  • MECANICIEN (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het curatief en preventief onderhoud van onze machines en installaties in onze productie-afdelingen. Het vaststellen van knelpunten, het oplossen van problemen en het aanpassen van de machines. De continue verbetering van het productie- en onderhoudsproces.

  • Monteren en demonteren van flensverbindingen van leidingstukken, kleppen, afsluiters en andere appen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als FLENSMONTEUR bij onze klant zullen jou taken vooral bestaan uit: Monteren en demonteren van flensverbindingen van leidingstukken, kleppen, afsluiters en andere appendages conform de gestelde eisen. Constructies maken op basis van uitvoeringstekeningen. Tappen van gaten Diverse boor- en slijpwerken Afbramen en ruimen van gaten, afvijlen en slijpen van naden, hechten van delen, ...

  • tuinarbeider (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een tuinbouwbedrijf in Ardooie, regio Roeselare zoeken wij dringend EEN TUINARBEIDER  Functie - planten van bomen, hagen, tuinplanten, struiken en zaaien van gras - de tuinarbeider maakt tuinelementen zoals : paden , terrassen, vijvers en afsluitingen - het snoeien en trimmen van bomen, struiken en hagen - het plaatsen van plantsteunen en plantbescherming - het rollen, maaien en verticuleren van gazons en afsteken van graskanten - het onderhouden van tuinen : vb opruimen van bladeren, sneeuw en afval verwijderen, water geven, onkruid wieden - het onderhouden en repareren van tuingereedschap en uitrusting

  • Kelner (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een nieuwe brasseriezaak te Geel zijn wij op zoek naar een kelner/serveerster. In deze functie sta je in voor het het bedienen van mensen, het opnemen van bestellingen, afrekenen, de zaal op orde houden,...

  • Monteur (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je monteert mechanische onderdelen en machines ter voorbereiding van de testfase; Dit kan zowel in ons eigen atelier als op locatie bij klant. Naargelang je eigen kennis en voorkeur kan de jobinhoud uitgebreid worden met tekenwerk, programmeren, offertes opmaken,… Dit allen in kader van de sterke groei van het bedrijf!

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Borgerhout (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Wevelgem 16 uren per week (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw uitstekende hulp, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week voor een gastgezin wonende te Wevelgem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een huishoudhulp die een aantal voormiddagen per week helpt in dit gastgezin.Uw taak bestaat uit het onderhoud, poets en strijk. U werkt minstens 2 voormiddagen, de rest van de planning kan besproken worden. Dit enthousiaste gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete maar kordate hulp. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Vertegenwoordiger - studentenjob tijdens academiejaar - uren zelf te bepalen (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Randstad is opzoek naar een student om commerciële functie uit te voeren. We zoeken een mondig & joviaal iemand die een bedrijf gespecialiseerd in papierrollen voor kassa/ bancontactsystemen gaat voorstellen aan bedrijven en detailhandels. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • Freelance adviseurs gezocht (Regio Lier - Heist-Op-Den-Berg) (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Fair Price Consulting

    Type: Zelfstandige activiteit

    We hebben nieuwe vacatures! Ben jij een mondig persoon en ben je vlot in omgang? Dan is deze vacture misschien iets voor jou! Bij FAIR PRICE CONSULTING zijn we weer op zoek naar gemotiveerde vertegenwoordigers die op zelfstandige basis wensen te werken om ons Vlaamstalig team te versterken: België is een land van véél ondernemers. Deze ondernemers zijn divers en uniek, maar hebben allemaal één ding gemeen: ZE WILLEN ALLEMAAL DE BESTE PRIJS VOOR HUN ENERGIE EN TELEFONIE! FAIR PRICE CONSULTING presenteert deze ondernemers steeds de beste tarieven op de markt. Kun je mensen makkelijk overtuigen met jouw enthousiasme en wil je jezelf graag ontwikkelen in een professionele werkomgeving? Dan daagt FAIR PRICE CONSULTING je uit om de Vlaamse ondernemers van voordelige prijzen te voorzien! NIEUW! Extra domoticadiensten en webdesign toegevoegd aan ons aanbod!

  • Project Manager Freelance (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1667546-inline.html?cid=Partner_VDAB We zijn bij Prosource op continue basis op zoek naar freelance project managers. Als Project Manager word je ingezet bij één of meerdere van onze klanten. Je plant en beheert de projecten van start tot finish. Je zorgt voor een transparante projectrapportering op regelmatige tijdstippen. Je communiceert met de verschillende stakeholders op alle niveau’s. Op basis van je praktische kennis en ervaring doe je concrete aanbevelingen om de projectmanagement aanpak van de klant te verbeteren.

Zoek naar antwoorden van VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN in sociale netwerken
Look for responds of VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN. Laat een reactie achter voor VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN. VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN. Leave a respond for VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN. VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN op de google maps. Adres en contacten VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN
Location of VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN on the google maps. Address and contacts of VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN: BUDE, VAN LEEUWEN & PARTNERS ADVOCATENASSOCIATIE | Decelle J SPRL | MICROSERVICE SA | Callebaut D | Couwberghs Algemene Onderneming N.V.

Other related companies as VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN: BUDE, VAN LEEUWEN & PARTNERS ADVOCATENASSOCIATIE | Decelle J SPRL | MICROSERVICE SA | Callebaut D | Couwberghs Algemene Onderneming N.V.

VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Turnhout, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06614562988. Het bedrijf VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN bevindt zich op het adres: Parklaan 126,2300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 872,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 197,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN is Food and Kindred Products, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN, openstaande posities, locatie van VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN is a company, that was registered 1985 in Turnhout region, Belgium. Full name of company is VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN, company assigned to the tax number BE06614562988. The company VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN is located at the address: Parklaan 126,2300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 872,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 197,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN were not found.
The main activity of VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN is Food and Kindred Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN is not available. You also can look at reviews of VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN, open positions, location of VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN, Turnhout: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN, Turnhout: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN, employees, financial statistics.